Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Tweede keer XTC, 'welcome, to the borders of hell'

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Tweede keer XTC, 'welcome, to the borders of hell'

Berichtdoor Snater » vr nov 15, 2013 2:03 am

Good evening people! :wave:

In het Newbie-voorstel topic had ik het erover dat ik nog een tripreport zou schrijven over mijn tweede xtc ervaring, aangezien dit een beetje uit de hand liep en ik naar aanleiding daarvan in aanraking kwam met DF. Dus bij deze en veel leesplezier! Het word een grote lap tekst, omdat ik ook over de aftermath ga schrijven! :grin:

Set & Setting:

Wie:11 man, waarvan 2 ervaren, 2 gebruikten voor het eerst, twee gebruikten niet (alleen joints) de rest voor de tweede keer.
Wat:Blauwe Defqons :rock: á 200 MG P/S.
Waar: Bij mij thuis.
Hoeveelheid: 2,5/3.

Na de eerste keer xtc waren we allemaal zodanig onder de indruk van dit goddelijke spul, dat we besloten dit een maand later eens dubbel zo goed te gaan herhalen. :rock:
Mijn vader ging op vakantie gaan naar Mallorca voor een week, dus het zou bij mij plaats gaan vinden.

Mijn huis:

M'n ouders zijn uit elkaar en mijn vader woont in een appartement, bijna op de bovenste etage met een mega woonkamer met keuken en een terras van 2,5 M bij 8 M waar de slaapkamers aan grenzen. en een hele lange gang aan de andere kant die eindigt in de woonkamer, waar de slaapkamers met de deur aan grenzen, samen met de badkamer, wc en een opberghok. Elk raam in de woning is voorzien van een zonwerend-screen, deze hebben ook de hele nacht naar beneden gestaan, waardoor de grote huiskamer veranderde in een duister drugs-hol. :rock:
Verder wonen er alleen maar oudere mensen die kunnen zeiken als ik weet niet wat, dus achteraf heel dom om het daar te doen, of überhaupt in een flatgebouw. De buren waren ervan op de hoogte dat mijn vader op vakantie was en niet dat wij daar die avond herrie kwamen maken (inclusief mijn vader), dat was dus ook heel stom, maar ja, het enige wat we wilden was nog is zo'n space beleven en dit was een buitenkans volgens ons. :roll2:

De trip:

Overdag voordat we zouden gaan spacen veel inkopen gedaan waaronder sigaretten, raketjes, flesjes water en een shitload aan wiet. :stoned:
Toen we alles ingeslagen en opgeborgen hadden, een her-inrichting van de huiskamer gemaakt.
We hebben alle meubels naar hun eigen hoeken van de kamer geschoven, zodat er een grote dansvloer in het midden van de kamer ontstond en mijn kamer werd een chill-area.
Een vriend van me (T) is DJ en die kwam ook, hij besloot zijn boxen mee te nemen waarmee hij thuis produceerd, deze boxen zouden minder bass hebben, wat dus lief zou zijn voor de buurtjes.
In de praktijk bleek dit niet zo te zijn, want de omwonende hebben vrolijk meegetrild op het rauwe en Duitse geweld dat de hele nacht heeft staan dreunen. :#:

Anthem van de avond: http://www.youtube.com/watch?v=Gphaf-cjlgQ

Rond een uurtje of 12 namen we ons eerste halfje, degene die voor het eerst gebruikten een kwartje.
Ondertussen vermaakte iedereen zich een beetje met de muziek en de xbox, tot het moment van inslag.
Het was een heeeeeerlijke avond al ging iedereen veel te hard. Ik weet ook maar delen en momenten van de avond, de rest is vaag tot het moment dat ik uitspacede. :roll:

Ergens in de nacht lag ik met 2 maten in de badkamer, (A) en (B) veel en veel te hard te gaan en te praten over alle onzin die ik maar kon bedenken, heerlijk die spacegesprekken. :love:
Waarop 1 van de twee maten opeens in paniek raakte, omdat hij opeens besefte dat het donker was (het licht was uit) en dacht dat ie blind was:P
Alles goed en wel, ik zat lekker te chillen met een paar mensen waarop ik uit de gang opeens gelach hoorde, waarop een maat met de slappe lach de gang uit komt lopen. en vertelt dat hij A tegen de muur aan zag staan, met zijn gezicht naar de muur toe en zijn armen en benen om de muur heen.
Zo schoof hij langzaam vooruit richting de woonkamer, alsof hij over een richel van een berg moest schuivelen, geen idee en veel te waus, om te beseffen waar hij mee bezig was, waarna hij ook in de lach schoot. :lol:

Veel gespace en gechill later zat ik al op 2 Blauwe Defqons en was het een uurtje of 5, de 2 nuchtere waren al richting huis, toen er plots werd aangebeld door een boze buurvrouw. :shock:
Samen met een maat al kauwend en über scheef van de mdma de deur open gedaan, beide met ontbloot bovenlijf en een zonnebril, :xtc: waarop wij eerlijk en oprecht ons excuus probeerde aan te bieden voor zo ver dat ging en zo subtiel mogelijk probeerde uit te leggen dat de muziek hoogst waarschijnlijk niet zachter ging staan, waarna de buurvrouw boos en hoofdschuddend, zonder iets te zeggen weg liep.

Naarmate de nacht langzaam veranderde in dag, was iedereen helemaal scheef van de mdma en werd er de ene hallucinatie na de andere beschreven, de 1 zag overal Arabische tekens op z'n telefoon en mensen hen rug, zelf zag ik geen muziek meer in mijn itunes staan de rest van de nacht, terwijl de muziek gewoon afspeelde, MINDFUCK.
En nog tal andere rare en aparte hallucinaties. Langzaam kwam iedereen weer een beetje bij zijn positieven rond een uurtje of 8 in de ochtend en plofte ik net zoals de eerste keer 'poef'uit m'n space en was ik uitgespaced, dit keer met een vreemd en onprettig gevoel over me heen, zowel fysiek als mentaal.

Er waren 3 die nog en halfje namen om half 8 en ik lag met twee maten in mijn kamer na te praten en verder uit te spacen, de rest was naar huis gegaan.
Het huis was ondertussen een grote klerezooi, veel erger dan een gemiddeld drank-huisfeestje.
Ik begon ondertussen wanhopig alles op te ruimen, omdat ik me begon te beseffen dat mijn vader sowieso achter het feit ging komen dat ik daar hebben lopen feesten en zonder enige toestemming überhaupt, vind hij dat sowieso niet goed. :eek:
Tot een uurtje of 6 tevergeefs alles lopen opruimen, mijn vader heeft een fotografisch geheugen, dus hij zou sowieso dingen ontdekken, we lieten het maar bij wat het was en zijn naar huis gegaan.

De Aftermath:

Aangekomen bij mijn moeder thuis, zat ik met veel te grote schotels met moeite een paar happen naar binnen te werken en verliet ik mijn moeder al snel, om teruggetrokken in mijn kamer een film te kijken, dit hield ik niet lang vol, had het concentratievermogen van een vlieg, ik besloot maar te gaan slapen.
Inslapen ging gelukkig vrij makkelijk omdat ik helemaal kapot was en toen begon de hel:

Rond een uur of 5 werd ik wakker, ik voelde me klaarwakker, weer met dat rare en onprettige gevoel over me heen maar dit maal erger. Ik besloot even wat drinken te pakken, onderweg naar de keuken werd het opeens heel wazig voor mijn ogen en het volgende moment werd ik wakker op de grond. :conf: In de war, omdat ik wist dat ik een glas water ging pakken en wakker werd op de grond, liep ik maar weer terug naar bed, waar ik vlak voor ik in bed stapte wéér flauwviel en even later wakker werd. angstig ging ik in bed liggen. Verder wakker gelegen, geen idee wat er komen ging. De volgende dag heb ik me ziek gemeld op school, met de angst dat ik daar weer flauw zou vallen. Toen m'n moeder naar werk was ben ik in de huiskamer gaan zitten en maar wat tv gaan kijken, proberend iets van eten binnen te krijgen, in de middag toen mijn moeder van werk kwam, kwam ze huilend binnen. Haar toenmalige vriend was die dag overleden aan een hartaanval, nou toen kon je me helemaal opvegen, dat intense verdriet van mijn moeder kon ik toen echt niet aan, terwijl ik vond dat ik er voor haar MOEST zijn. Ik voelde me zwaar kut en brak, mijn lichaam was helemaal op, de wereld voelde niet echt en ik zat vreemd in mijn lichaam. Ook had ik af en toe een lichte (paniekaanval)? Alle symptomen van hard gaan kwamen dan tevoorschijn en mijn hart maakte overuren, dit zakte na een aantal minuten weer weg.
Hier heb ik een goede week last van gehad, ondertussen van alles opzoekend wat er met me aan de hand kon zijn, zo belandde ik voor het eerst op DF.
Het 'vreemde'gevoel hield nog wel iets langer aan, ik denk 2 a 3 weken.

Toen ik weer bij mijn vader kwam, een week later kreeg ik natuurlijk een preek van hier tot Tokio en had de buurvrouw die verantwoordelijk was voor de post, toen mijn vader weg was, een brief naar mijn vader gestuurd dat ze enorm kwaad was over de gang van zaken en hoe ik om ging met mijn vaders eigendommen en de rust van de buren. (geheel terecht)
In de brief stond, dat ze diezelfde ochtend rond een uur of 9 is komen kijken, of wij al weg waren. Niemand heeft dit gemerkt, ze sprak over 'slapers'in de woonkamer terwijl zei nog ubervaag aan het spacen waren, gelukkig heeft ze niks gemerkt :woeh:

Daarna 5 maanden geen drugs aangeraakt, behalve wiet en alcohol en besloten me vanaf nu suf te lezen voordat ik ook maar iets van nieuwe en al bekende drugs wil gaan proberen.
Het is heel dom geweest, maar wel een les.
Als dit niet was gebeurd had ik nu niet op DF gezeten en waarschijnlijk nog net zo onverantwoord met drugs omgegaan als toen.

Voor zo ver ik weet en voel, volledig hersteld, nergens last meer van in ieder geval!

Dit is nu ongeveer een jaar terug!

:wave:
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Tweede keer XTC, 'welcome, to the borders of hell'

Berichtdoor supergabbur » vr nov 15, 2013 5:30 am

Wauw, heftig verhaal man!
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Tweede keer XTC, 'welcome, to the borders of hell'

Berichtdoor Perry » vr nov 15, 2013 9:15 am

Heftig inderdaad.
Ik denk dat het onprettige van het bezoek van de buurvrouw bovenop de hoge dosis MDMA deze 'symptomen' achteraf heeft getriggerd.
Dat flauwvallen is gewoon dat je lichaam op is, leeg, er zit geen energie meer in.
Ik heb dit wel een half gehad en als je snel hurkt zodra je licht in je hoofd wordt gaat het weg voor je flauwvalt.
Dat neemt niet weg dat je iets teveel op je reserves bent gaan teren.
Anyway, ik hoop dat het feestje wel leuk was en dat het de aftermath waard was ;)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Tweede keer XTC, 'welcome, to the borders of hell'

Berichtdoor dimethyltryptamine » vr nov 15, 2013 1:38 pm

Klinkt als een goed feestje :grin:
Wel is 400 Mg MDMA erg veel, probeerde de volgende keer je dosis lager te houden dan zul je een stuk minder nare bij-verschijnselen krijgen. Ikzelf heb ook vaak moeite met de dosis laag houden, maar als ik zin krijg om bij te pakken ga ik altijd blowen, hierdoor space je toch wat meer zonder bij te hoeven pakken.

Verder raad ik je aan de komende dagen extra gezond te eten en even geen drugs te gebruiken.
Avatar gebruiker
dimethyltryptamine
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 144
Geregistreerd: do maart 28, 2013 10:46 am

Re: Tweede keer XTC, 'welcome, to the borders of hell'

Berichtdoor Snater » vr nov 15, 2013 3:15 pm

Thx voor de reacties!

@JongGeleerd ja, deels idd, ik werd vooral ook heel bang doordat ik 2 x flauw viel die nacht erna, zat echt te stressen van oh shit, volgens mij ben ik echt te ver gegaan en dat i.c.m de kater zorgde denk ik voor de paniek aanvallen en angst. Het was het zeker waard, a hell of a night, al was zó ver gaan eens maar nooit meer.

@dimethyltryptamine lezen blijft moeilijk he, heb er zelf ook last van haha :grin:
Ik had zo tussen de 550 en 600 mg op, wat veel te veel is indeed :p
Verder was dit al iets meer dan een jaar geleden gebeurd, tegenwoordig gebruik ik steeds 1 pil a 200 mg, soms iets minder en inderdAad er lekker bij blowen :stoned:
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Tweede keer XTC, 'welcome, to the borders of hell'

Berichtdoor Emerica. » vr nov 15, 2013 5:39 pm

Wauw! Klinkt als een geweldige nacht. Gecondoleerd met het verlies van de vriend van je moeder. :(
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Avatar gebruiker
Emerica.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 26, 2013 5:22 pm

Re: Tweede keer XTC, 'welcome, to the borders of hell'

Berichtdoor Vinnie » za nov 16, 2013 9:36 pm

hahahah eerste stuk met veel plezier gelezen :lol:

wel bar wat de daarna gebeurd is, in het vervolg mss iets minder nemen
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5025
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Tweede keer XTC, 'welcome, to the borders of hell'

Berichtdoor Snater » zo nov 17, 2013 5:31 pm

@mdmwazig, ja was het zeker! En bedankt!

@voldie haha ja snap ik, was echt een nacht om te onthouden, maar idd niet nog is.
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner