Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[60mg 4FA + 15mg 2CI] Van euforie tot paranoia

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

[60mg 4FA + 15mg 2CI] Van euforie tot paranoia

Berichtdoor TrueGrit » zo mei 22, 2011 4:25 pm

Wat: 60mg 4FA en 15mg 2CI
Waar: Techno/House feest, met meerdere zalen
Wie: Ik (man, 22, 63kg) met vrienden, A. (100mg 4FA en 11mg 2CI), B. en C. alcohol

Deze avond zou ik voor het eerst de combinatie 4FA en 2CI proberen. Ik had er veel positieve verhalen over gelezen op internet, en aangezien ik 4FA en 2CI op zichzelf een paar keer met succes heb gebruikt, leek de combi me zeker interessant. Ik kon me moeilijk voorstellen hoe de energiekick en helderheid van 4FA samen kon gaan met het trippen van 2CI, maar iig begreep ik dat de bodyload van 2CI er veel minder van zou worden. Op 15mg 2CI heb ik eerder getript en dat ging allemaal zonder problemen eigenlijk, erg leuk. 18mg was me iets teveel bodyload, 11mg was erg leuk maar weinig visuals/trippy.

T=0 Ik neem de capsule met 15mg 2CI en 60mg 4FA bij de ingang van het feest in. We lopen naar binnen en het blijkt eigenlijk nog heel rustig te zijn. Na hier en daar wat rondgekeken te hebben, begeven we ons op de dansvloer; ik wacht af wat er komen gaat. Mijn verwachting is dat de 4FA als eerst opkomt en daarmee de scherpe kantjes van de daarna langzaam sterker wordende 2CI weghaalt. Ik probeer zoals altijd wat notes te maken gedurende de avond. Meestal komt daar na de inslag weinig van terecht, maar nu is het wel aardig gelukt.

T+0:25 Zoals gebruikelijk bij mij kondigt de 4FA zich aan met een tinteling door het hele lichaam. Daarna krijg ik een lichte energiekick zoals ik zou verwachten van 60mg. Dus ik blijf gewoon wat dansen, en verheug me erop de mooie lasers/visuals die er zijn trippend te bekijken. Ook ben ik benieuwd naar het versterkende effect van de 2C-I op de 4FA rush.

T+0:40 Zo, ik begin nu toch wel redelijk euforisch te worden :D, de 4FA heeft nu meer effect dan eerder 125mg. Het is dus duidelijk dat de 2C-I de 4FA gevoelens versterkt, en dat terwijl de 2C-I pas net begint te werken. Ik begin ook iets meer te praten dan normaal. De euforie is een beetje MDMA-achtig en ik ervaar ook een soort body high, heerlijk. Door het langzaam opkomen van de 2C-I begin ik wel steeds minder van het feest te snappen. We staan nog steeds op een vrij lege dansvloer te dansen, maar het zegt me allemaal niet zoveel. Af en toe kijk ik wat rond of ik visuals heb, en geniet wat van de euforie die door mijn lichaam stroomt.

T+1:00 Wat is dit een fantastische combinatie! Het lijkt alsof je van al je gevoelens aan kunt geven of ze door de 4FA komen of door de 2CI komen. Je voelt de werking van de twee stofjes tegelijkertijd, maar je kunt ze ook apart benaderen.
Van de 4FA merk ik: Sociaal, praten, beetje energie, vooral veel euforie
Van de 2CI merk ik: Het trippende ‘waar ben ik nu weer beland’ gevoel, een soort van fascinatie voor vrouwen, bewondering van de lasers, vieze smaak in de mond en gewoon weinig snappen van het concept van het feest.
Het lijkt ook alsof de 4FA de 2CI lachkicks wat onderdrukt.
De dansvloer begint langzaam steeds voller te worden, en het is elke keer een bizarre gewaarwording dat er ook gewoon mensen achter me staan. Voor mijn gevoel bestaat alleen de wereld die ik kan zien, maar als ik om mij heen kijk blijken er allemaal mensen vlak achter me te staan dansen. Best grappig eigenlijk, maar ook ietwat onrustig.

T+1:20 Ik begin wat gewend te raken aan de mooie manier waarop deze twee stofjes combineren, en kan nu goed onderdeel worden van het feest. Lekker dansen en in de muziek komen lijkt geen probleem, het is heerlijk. Inmiddels is de dansvloer echt bomvol en begint de temperatuur ook merkbaar toe te nemen. Ik sta op een verhoging, en heb mijn zonnebril op zodat ik af en toe met mijn ogen dicht de CEVs uit kan checken. Met 2C-I zijn die meestal niet al te interessant als er muziek op is. Ik zie vooral kleine groen-rood-blauw achtige patronen, die wat bewegen en achter dat waas van patronen zijn ook allemaal mensen te zien e.d. en lijkt het feest door te gaan. Doe ik mijn ogen weer open, blijkt de omgeving er heel anders uit te zien! Wat wel chill was, dat ineens die patronen ophielden en ik onverwachts een druppel zag vallen in water, zoals


Ik heb de hele avond nog niets gedronken, maar neem toch even één biertje, voor de grap. Het gekke met 2C-I is dat je vaak het gevoel hebt dat je net een glas bier geadt hebt, waardoor je moet boeren e.d. Dit gevoel werd niet bepaald verzwakt door een pilsje te nemen.
Nu begin ik dingen te ervaren die ik eigenlijk niet ken van de 2C-I. Ik zie mensen op de vloer een luik open trekken, op een onmogelijke plek een trap naar beneden staan ergens, zie mensen op de dansvloer aan tafels staan e.d. en zie een bar waar gewoon (echte) tafels staan. Ik heb zelf nooit visuals van MDMA gehad, maar dit leek verdacht veel op wat mensen bij MDMA visuals beschrijven. Ik vond het allemaal wel grappig eigenlijk. Maar tegelijkertijd waren die mindfucks ook wel storend, want ik wilde gewoon van het feest genieten, maar zag steeds dingen waarvan ik moest vaststellen dat die niet klopten. Om de haverklap denk ik bekenden te zien, maar als ik dan iets beter kijk blijken het gewoon random feestgangers te zijn.
Het begint nu echt heel erg warm te worden, het zweet gutst van mijn lichaam dus ik besluit samen met A. wat rond te lopen. Het is duidelijk merkbaar dat A. andere verhoudingen 4FA en 2CI genomen heeft, hij heeft meer energie en is wat minder trippy dan ik. Naar eigen zeggen zit hij ‘tussen de grens van snappen en niet-snappen in’. Bij mij was die grens duidelijk overschreden, ik snapte werkelijk niets van het feest :D
We ontdekken een danszaal beneden, waar het rustig en ook veel koeler is. Ik ga daar rustig aan een tafel zitten en even alles over me heen laten komen. Het was een nogal spacende ruimte daar, met lasers, wazige schilderijen aan de muur etc. etc. Na hier even gezeten te hebben gaan we weer terug naar de grote zaal boven, de hitte in…

T+2:10 Ik ben duidelijk goed de weg kwijt nu. Al die mensen, die hitte, die drukte. Ik snap er vrij weinig van, en vind het wat moeilijk om goed te genieten van het feest en de muziek. Ik ben niet de enige die vaag is, iedereen op die partij lijkt flink wat mdma/speed naar binnen te werken. Er zijn weinig ‘normale’ mensen te ontdekken. Op de een of andere manier merk ik steeds een soort vijandigheid op bij de mensen om me heen. Ik heb het gevoel dat mensen me raar aankijken omdat ik zo hard space. Elke keer dat ik naar de wc ga vindt de beveiliging het nodig om daar gehaast heen en weer te lopen, wat me ook wat paranoïde maakt. Ik heb het idee dat ze me eruit gaan gooien ofzo.
De dansvloer is echt niet uit te houden, door er überhaupt in de buurt stil te staan begint na een paar seconden het zweet langs mijn gezicht te druipen. Dat kan niet goed zijn en ik vind dat ook wat beangstigend. Ik probeer daarom de hitte zoveel mogelijk te ontwijken.
Van euforie en dergelijke is nu weinig meer te merken. Ik heb flinke bodyload – met name misselijkheid – en wordt constant opgeschrikt door de wazige mensen overal, die ik steeds ergens van denk te herkennen of van wie ik motieven vermoed die er natuurlijk niet zijn. Iedereen is daar natuurlijk gewoon om een feestje te bouwen, maar ik denk steeds dat ik in de gaten gehouden wordt ofzo. Er zijn weinig rustige plekken op de party, en heb al helemaal geen zin om even buiten te staan omdat het midden in het uitgaansgebied is en daar dus op zaterdagavond allerlei dronken mensen rondlopen. Bovendien moet ik dan weer naar binnen langs de security waar ik ook geen zin in heb.
Die misselijkheid gaat maar niet weg, ik wil gewoon wat van mijn avond maken, ook al is de hitte onhandelbaar maar het lukt me niet om gewoon wat te dansen zonder me lichamelijk nogal slecht te voelen. Op een bepaald moment keert mijn maag zich echt om, ik weet het binnen te houden, maar ik besluit toch even naar de wc te gaan. Ik moet op dit moment helemaal niet hebben dat ik ergens tussen de mensen ga kosten. Op de wc moet ik echt even nekken. Zo! Dat lucht op.

T+3:00 Na het kotsen en even bijkomen loop ik de wc uit en ik voel me als herboren. De angst voor de mensen om mij heen is een stuk minder, de misselijkheid is weg en ik loop euforisch mijn vrienden tegemoet om te melden dat het weer helemaal prima met me gaat. Ik kan er weer een feest van proberen te maken. Nog steeds was de hitte in de hoofdzaal echt niet te doen dus ik heb snel opgegeven daar lang te blijven dansen, laat staan midden in de crowd. Op een bepaald moment wordt er een soort house nummer gedraaid waar ik echt helemaal niets van begrijp. Ik snap de opbouw niet, ik snap gewoon niet wat het idee van dat nummer is. Dus ik ga met A. weer even anders heen.
In de zaal beneden wordt makkelijke, goed dansbare techno gedraaid en is de temperatuur zeer goed te doen. Zelfs bij flink dansen valt het mee hoeveel ik daar zweet. Vanaf dat moment is dit eigenlijk de enige plek waar ik me wat weet te vermaken. De euforie na het overgeven was maar van korte duur, maar ik voel me vrij oké sindsdien. Wel jammer dat we weinig van de hoofdacts hebben meegekregen, we waren eigenlijk gekomen voor de dj’s die tussen T+2:20 en T+5:20 in de main draaiden, maar die dans-sauna was gewoon angstaanjagend arelaxed.

T+5:00 Op dit moment waren we er wel een beetje klaar mee. Ik had niet veel energie meer, al helemaal geen zin om te praten oid en wilde gewoon lekker in bed liggen. Dus we liepen met nog 3 man (ik,A,B) naar huis, in een ‘gaar, maar nog licht trippende’ toestand, terwijl B. echt zwaar dronken was. Dat was wel even een geval van totaal niet op één lijn zitten. ;)

Thuis ben ik vrijwel direct in bed gaan liggen. Ik had nog wat minder boeiende CEVs, maar kon niet snel slapen. Op zich logisch, door het stimulerende van de 4FA en het feit dat 2CI ongeveer 8 uur doorwerkt. Zoals wel vaker gebeurt na een avondje drugs moest ik elk kwartier mijn bed uit om te pissen.

Uiteindelijk heb ik wel iets van 7 uur vast geslapen. Nu, ’s middags, voel ik me naar omstandigheden eigenlijk wel prima.

Conclusie: De combinatie van 4FA en 2CI was geniaal terwijl de 2CI nog opkwam. De manier waarop die twee stofjes combineren was op dat moment heel bijzonder, en had eigenlijk geen negatieve kantjes. Toen de 15mg piekte werd ik echter goed waus, paranoia en misselijk; zover dat ik echt moest kotsen. De effecten van de 4FA waren toen ook minder merkbaar en dit kon blijkbaar de bodyload niet onderdrukken. Dit kan natuurlijk ook aan andere factoren gelegen hebben, de hitte, het drinken van een biertje, niet helemaal fit zijn van tevoren, etc. Na de piek is het ook niet echt meer goed gekomen, het gevoel werd daarna beter, maar ook niet meer dan dat.
Ondanks dat het misging vind ik de combinatie wel voor herhaling vatbaar. Voor de piek was het namelijk echt magisch. Een volgende keer neem ik zeker minder 2C-I en misschien wat meer 4FMP.
Avatar gebruiker
TrueGrit
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 101
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:16 pm

Re: [60mg 4FA + 15mg 2CI] Van euforie tot paranoia

Berichtdoor dadalife » zo mei 22, 2011 4:36 pm

Zo te horen toch nog een aardig geslaagd avondje ondanks de misselijkheid en paranoia :-P
Leuk reportje!
SPACE
Avatar gebruiker
dadalife
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 143
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 7:54 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner