Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

vrije base cocaine binge

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

vrije base cocaine binge

Berichtdoor daywalker » za jun 15, 2013 8:47 am

Crack-cocaine binge van 2 dagen in de villa van mijn vriendin


Deze ervaring dateert van december 2011, toen ik meer dan 2 weken alleen thuis was, in de villa van mijn vriendin.

Ik had op een dag de bus richting Maastricht genomen, om cannabis te gaan halen uiteraard en zat achter een man van in de dertig van Italiaanse origine ( G);
We raakten aan de praat tijdens de rit die toch wel dik 40 min. duurde en ik zag dat hij een fles sterke drank bij zich had, verstopt in een krant.
Hij vertelde me dat hij de nacht voordien coke gebruikt had en na een slapeloze nacht, zich brak voelde en daarom dronk en kruiden ging halen.

Hij nam me mee naar de shop waar hij altijd ging en daar kocht ik wat hasj ipv wiet ( weet de naam niet meer, het was iets duurdere dan Caramello-hasj).
G had wiet én hasj gekocht en nadat we aan een tafeltje hadden plaatsgenomen en wat drinken besteld hadden, rolden we elk een jointje van ons zakje stuff.

We hadden niet veel tijd, want we moesten de bus nog zien te halen en aan de halte ( dichtbij de Maas en de shops Mississipi en nog eentje, weet naam niet meer)
rookten we onze joint(s) op. Ik bood G mijn joint aan en hij de zijne en ik moet zeggen dat zijn mix-joint of melange ( wiet/hasj) veel lekkerder was dan de mijne.
G zei dit ook, dat hij mijn hasj niet goed vond.

Eenmaal we terug op de bus zaten en aan het praten met elkaar, vroeg G me of ik coke wou kopen.
Ik zag dit wel zitten, gezien ik toch alleen thuis was en dus kon doen wat ik wou ( enkel mijn moeder kwam af en toe eens om wat eten te koken of op te ruimen,
maar ze zei me altijd wanneer ze kwam).
Ik had ook een bankkaart tot beschikking, dus geld was helemaal geen probleem.

Ik bestelde een grammetje om te beginnen en nadat we terug in Belgie waren, hadden we een plek afgesproken waar hij en zijn dealer zouden komen, want
ik moest eerst nog het geld gaan halen.
Toen ik G en de dealer zag kreeg ik een zakje en G zei meteen dat hij er 'een beetje' had uitgenomen, voor de moeite die hij gedaan had.

Eenmaal thuis aangekomen zag ik dat hij bijna de helft uit het zakje gehaald had.
Ik had geen weegschaal, maar normaal krijg je 0.9 bij ons toch en er zat nog zo'n 0.45 in denk ik.

Ik snoof de coke en mijn gedachte was juist, want ik haalde er nog 4 goede lijnen uit.

De coke zelf was matig tot goed van kwaliteit, een percentage kan ik er ook niet op plakken, want in BEL zijn er geen testcentra,

het is wel de beste coke
die ik ooit gehad heb, maar ik heb nooit veel coke gebruikt, wel amfetamines en andere drugs, maar coke niet zo heel veel ( tiental keer ongeveer)

's avonds rinkelde mn mobieltje ( G en ik hadden nummers uitgewisseld en wat ge-smst), het was niet G aan de lijn, maar F, het jongere broertje van G.

Hij vertelde me dat hij ruzie had gehad met G ( wat me niet zo verbaasde, want ik vond G ook wel een vrij agressief baasje eigenlijk).

F vroeg of hij naar mijn thuis kon komen, om enkele dagen te logeren.
Ik heb toegezegd, temeer omdat ook F aan coke kon komen ( van een andere jongen en betere coke).

Zogezegd, zo gedaan, de volgende morgen ( vroeg) stond F aan de poort.

Ik liet hem binnen en we maakten kennis met elkaar en al meteen had ik door dat hij anders was, in positieve zin dan, als zijn oudere broer.
Hij was niet agressief, stal ook niet, geen bedrieger of leugenaar en hij was recht voor de raap.

We zijn toen naar F zijn werk gewandeld ( ongeveer 1 km wandelen), want daar werkte ook die jongen die ons coke kon bezorgen.

Ik rookte buiten een sigaretje en toen F terugkwam vertelde hij me dat we moesten wachten tot de middagpauze en we enkel een gram konden kopen.

's avonds na het werk kon die jongen wel meer verkopen.

Na enkele uren wachtten, konden we tijdens de middagpauze ons grammetje gaan halen.

De jongen was met zijn auto tot op een 500-tal meter van mijn thuis gekomen.

Eenmaal thuis aangekomen vroeg F de ammoniak, want hij basede coke ( ik had daar nog geen ervaring mee, maar stond er wel voor open).

Een pijpje hadden we niet, dus gebruikten we een flesje.

Ik bekeek aandachtig hoe F de cocainehydrochloride zuiver maakte tot een vrije base d.m.v. ammoniak. Bicarbonaat kun je ook gebruiken.

Ik stond versteld van de hoeveelheid die nog over bleef na het proces, nog zeker 0.7 van de 0.9 die we gekregen hadden.

De coke was ook gelig ( de hcl-vorm) en glimde, wat al een goed teken was.

Ik rookte sigaretten tijdens het proces ( coke zuiver maken en het pijpje maken m.b.v een pen en een plastic flesje évian, want F zei dat
we as nodig hadden om te kunnen basen, ik begreep niet waarom, vroeg het ook niet, maar zorgde dat er genoeg as was ( op een koffiebordje)
om bij de cocaine base te kunnen doen.

Nadat het pijpje klaar was, legde F genoeg as bovenaan en dan deed hij er wat vrije base cocaine bij of crack cocaine.

Eerst rookte hij en ik keek goed hoe hij het deed, daarna nam ik mijn eerste hijs: uh oh!!!!

De effecten traden enorm snel op ( na enkele minuutjes al) en het effect was veel intenser en veel meer euforisch dan bij het snuiven van cocainehcl.

Toen we het grammetje, nuja 0.7 vrije base opgebased hadden gingen de wijzers op de klok al richitng 17u en ik was .... eur gaan afhalen bij de geldautomaat, een straat verder, en we besloten 5 g te kopen en omdat F degene was die de connectie had , alleen kon ik er niet aankomen, stelde ik ook heel fair voor dat we van die 5 bolletjes 50/50 zouden delen en ik bevestigde hem dat hij bij mij kon slapen, maar slechts voor max. 2 nachten, want de derde dag kwam mijn moeder langs 's morgens al, en dan moest hij en ook alle sporen,bewijs weg zijn.

Maar goed om 17u, na 1 telefoontje is die jongen met zijn auto van tegen de grens met Nederland tot aan zuid-oost, maar hoger gelegen Limburg ( Belgie) gereden en F gaf hem het geld en hij zei dat we omdat we een mooie dosis gekocht hadden van die jongen nog 2 xtc-pilletjes er gratis bij hadden gekregen :rock: . Het waren witte mitsubishi's ( geen idee van gehalte, eerder aan de lage(re) kant denk ik.

Maar omdat ik destijds Paroxetine nam, voelde ik niks van mijn pilletje, enkel de negatieve somatische ( lichamelijke) effecten. Ook de xtc hadden we dus gedeeld, toch meer dan fair van mij.
Maar F was ook fair in onze overeenkomst, hij gaf me 2 bolletjes van 0.9 g ongeveer en 1 bolletje sneden we open en deelden we mooi in 2 hoopjes.
Ik besloot om met F mee te basen, maar nadat ik de Ammoniak gehaald had , besloot ik eerst 2 kleine lijntjes te nemen, terwijl F bezig was met de cocainehcl om te vormen tot base-cocaine

In die tijd belde ook nog een vriend van F of ie even mocht langskomen, om een grammetje te kopen. We besloten slechts een half grammetje te verkopen. Uiteindelijk had die man ( was in de 40, zag je niet aan dat ie gebruikte) geen geld bij en we gingen niet op 'poef' geven.

Ik legde 'm wel 2 lijnen en daarna keerde hij terug naar huis.

De cocaine was goed, kan ik zeggen 70 PERCENT??? omdat telkens van het bolletje wat 0.9 was, want ze geven je ook nooit precies 1 g, telkens weer heel veel 0.7-0.75 g overbleef???

Toen de cocainehcl was omgevormd tot vrije base, konden we terug elk naar hartelust roken.
Elk om beurt namen we een hijs en we hadden toch genoeg ( ca 2.8-3 g) vrije basecoke over om te roken, ik had ook al genoeg as gemaakt, want na het snuiven van die lijntjes was de drang om ketting te roken er wel.
We waren allebei ook seksueel enorm opgewonden ( jammer dat er geen lekkere chick was die we konden bellen), gelukkig bestaan er nog bepaalde i-netsites met leuke , soms wat overdreven of extreme filmpjes.

Ik had de laptop aanstaan , zette soms wat muziek op, dat vond F best goed, hij liet me op YouTube ook enkele van zijn favoriete songs horen, veel van Michael Jackson, en dat bekende liedje ' A Forest' ofzo, een klassieker. Wel leuk hoor om zo te roken en ik ( hij ook) hoorde de muziek anders, mooier en we begrepen de muziek ook beter.
Ook de filmpjes ( videoclips) waar Michael Jackson zaliger en zijn dansers, de benen haast uit hun lijf dansten.

De as diende dan opdat de cocaine niet naar beneden zou vallen ja, thx for explaining.

Ook vroeg iemand de effecten te beschrijven: ik zal proberen;

Het inhaleren an sich was niet zo moeilijk, de smaak was ook niet bijzonger gortig ofzo voor zover ik me herinner, maar zeker ook niet zoet ofzo.
De rook hield ik toch een -tigtal seconden in en daarna kwam het effect echt wel snel opzetten en de piek werd ook al evensnel bereikt.

Na een twintigtal seconden de rook in te houden, kwamen de effecten al na enkele minuten opzetten.
Dus bij snuiven is dat toch pas na een tiental min., en het effect verschilt toch ook wel, niet alleen in intensiteit, maar ook in gevoel , vind ik persoonlijk.
De base-effecten zijn wel sowieso verslavender als snuiven, maar je hebt wel geen contaminaties binnen, normaal blijft dat toch niet over na koken met ammoniak, dacht ik, of mss bepaalde uitzonderlijke verdunningsmiddelen wel.

Je voelt het effect van echt goede cocaine ( puur eigenlijk nagenoeg), je hartslag gaat veel hoger dan bij snuiven, we namen af en toe een Lexotan 12 mg, als iemand van ons steken kreeg.

Ik voelde me veel meer eufoor en meer zin om te babbelen en de muziek klonk dus mooier , wat ik niet altijd bij snuiven heb ( bij slechte toch).
Ook was er een soort waas of haze in mn hoofd die even bleef hangen ( niet bij snuiven had ik dat), een klein cloudy gevoel zo en meer inzicht en gesprekken werden heel diepgaand.Elk voordeel heeft ook zijn nadeel natuurlijk, de drang om bij te doseren en opnieuw te roken was veel groter dan bij snuiven en de tacchycardie ( verhoogde hartslag)
was ook hoger dan bij snuiven en na de come-down voelde je je brakker.
Laatst bijgewerkt door daywalker op zo jun 16, 2013 8:38 am, in totaal 5 keer bewerkt.
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: vrije base cocaine binge

Berichtdoor Vinnie » za jun 15, 2013 11:44 am

mooi report zou alleen leuk zijn als je de effecten van crack nog beter zou kunnen beschrijven
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5032
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: vrije base cocaine binge

Berichtdoor Ahote » za jun 15, 2013 3:30 pm

voldie schreef:mooi report zou alleen leuk zijn als je de effecten van crack nog beter zou kunnen beschrijven


dat. en dat van die assen, ik geloof dat ze dat doen omdat er anders een deel van de crack naar beneden valt tijdens het roken (en het nu blijft het hangen in de assen)
I do it just to get a rep
Avatar gebruiker
Ahote
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 745
Geregistreerd: di dec 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: België

Re: vrije base cocaine binge

Berichtdoor daywalker » zo jun 16, 2013 8:39 am

voldie schreef:mooi report zou alleen leuk zijn als je de effecten van crack nog beter zou kunnen beschrijven


Dank je, ik heb het report aangepast , een beetje uitgebreid.
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner