Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[1e keer MDMA] Wat is dit?!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

[1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor MarkBeest » wo okt 31, 2012 11:24 pm

Ik moet eigenlijk voor school bezig maar heb nu even totaal geen zin meer, en aangezien ik het eerder vanavond over mijn eerste keer MDMA had zal ik dit maar is gaan proberen te beschrijven.
Het is al een lange tijd geleden, maar de grote lijnen herinner ik me nog goed:

Wie: R, J en ik (en vele anderen maar het was de planning om met dit groepje iets te gebruiken)


Wat: XTC, Witte Speakers

Setting: Bij een maat van me thuis die op kamers zit in een begeleid wonen complex (geen commentaar :#:). Hier kom ik bijna elk weekend om een paar biertjes te drinken en joints te roken, aangezien het uitgaansgelegenheid daar bij m'n ouders in de stad zuigt.

Ervaring:
  • R: 1x XTC, Meow Meow, Benzo Fury, truffels en wiet.
  • J: Meow Meow, Benzo Fury, truffels en wiet.
  • Ik: Truffels en wiet


Op een vrijdagmiddag, de middag voordat het "feest" was in de stad, besloten R, J en ik om is een keertje hard te gaan. Dus wij pakten de trein naar de dichtstbijzijnde smartshop.

R en J hadden beiden ervaring met Benzo Fury dus we besloten om dit te gaan halen in de smartshop. Toen R en ik aankwamen was de smartshop natuurlijk dicht, ook al stond er op de deur dat ze al een uur open moesten zijn. We besloten om naar de coffeeshop te gaan en hebben daar lekker een paar jointjes gerookt.

Na een tijdje, ik gok een uur, waren we beiden goed stoned en besloten om weer langs de smartshop te gaan. Hij was open.
We vroegen om 3 Benzo Fury capsules, maar deze verkochten ze net een paar dagen niet meer. We keken even rond maar we zagen alleen maar Happy Caps. Ik had al een keer Hypnotiser geprobeerd samen met J, maar dit was niet zo'n succes. Daardoor voelden we ons alsof we een hele dag hadden hardgelopen, waren moe en hadden helemaal nérgens zin in.
Ik zei tegen R: "Laat maar zitten, die troep vertrouw ik helemaal niet meer". De verkoper van de smartshop hoorde dat en zei "Ik heb nog wel wat anders".
"Wat dan?" vroeg ik.
-"De echte snoepjes".
"Hoezo de echte?"
-"Die eigenlijk verboden zijn."
"XTC?"
-"..." (Hij wou geen antwoord geven)
"Eeeuh, ja doe er maar 3"
Hij haalde er 3 uit zijn tas en vroeg of we er ervaring mee hadden. R vertelde hem dat hij het 1 keer eerder had gedaan en dat was al een lange tijd terug.
"Deze zijn heel sterk, begin met een kwartje en bouw het zo langzaam op, neem om de driekwartier/uur nog een kwartje bij tot je hem voelt. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond." vertelde hij ons.
Ik reken het af, stop de dingen in m'n broekzak en loop samen met R naar de uitgang.
"Nog één ding!..." zei hij nog even snel. "...Je hebt ze ABSOLUUT niet hier vandaan!"
-"Jaja, is goed man, bedankt!" antwoord ik.
We liepen weer terug naar het station.
(Ik weet dat dit verkeerd is, het is gebeurd, don't blame me)

Toen we bij het station waren belde ik J op. "Ze hadden geen Benzo Fury meer man..."
-"Ah oke, jammer, dan maar niks..."
Het was ons idee om het hem niet te vertellen aangezien we er tering blij mee waren. Maar na een aantal minuten gepraat te hebben kon ik het niet laten.
"We hebben de échte snoepjes gekregen man!"
-"Hoezo de echte? XTC? Aah die wil ik niet man, vertrouw ik niks van!" zegt J.
Ik probeer hem een beetje over te halen: "Kom op man, die Benzo Fury is niet eens onderzocht, je weet ook niet wat dat met je doet en toch wou je dat. Dit is al veel langer bekend, en de gevolgen ervan zijn zo te vinden op het internet"
-"Hmm, ik vraag m'n huisgenoot wel even, die heeft dit vast wel gehad."
Ik hing op en wij gingen onze trein in.

In de trein werd ik terug gebeld door J.
"Ok man, ik doe het, m'n huisgenoot zegt dat het de leukste drug is die er is"
-"Jaa tof man, wordt een leuke avond!"
Het plan was klaar, we hadden ons spul. Laat de avond maar komen!

Eenmaal aangekomen bij die maat van ons thuis, was het anders dan normaal. In plaats van dat het een beetje rustig was zat het helemaal vol met mensen die ik wel is in het trappenhuis had gezien, en altijd naar de kamer op de volgende verdieping gingen. Ik kende er een paar, ben zelf ook wel is daar boven geweest om een paar joints te roken. De jongen(Sa) wie eerst het appartement boven huurde was er ook, die kende ik best wel goed. Hij was uit huis gezet en wij wisten nooit waarom. (Later bleek dit door drugsgebruik te komen).
De deuren van de 3 kamers van het complex waren open voor iedereen die in het pand aanwezig was.
In plaats van onze rock muziek draaide er nu hardstyle, en de mensen van boven waren al flink hard aan het gaan op speed en XTC. Ik had géén idee dat ze dat daarboven gebruikten, al kan ik nu niet begrijpen dat ik geen vermoeden had. Het hele weekend van vrijdagavond tot zondagochtend draait daar altijd volop muziek. Ik denk dat ik gewoon altijd te stoned was als ik weg ging, en dat het me gewoon niet heel erg is opgevallen.
Mijn broer draait ook altijd hardstyle maar ik had er altijd een beetje een afkeer tegen.

Ik liet de pillen aan Sa zien.
"Wow, witte speakers! Dat zijn echt knallers, voorzichtig mee doen, hoe kom je daar nou weer aan dan?"
Ik legde hem het verhaal uit.
-"Hij zei dat we hem in kwartjes moeten doen maar we denken erover om gewoon een halve te doen"
"Een halve? Daar wordt zelfs ik helemaal leip van, doe gewoon kwartjes man" (Hij is best groot en fors dus we vonden dit wel goed advies)
Na de standaard joints en ff gepraat te hebben met iedereen besloten we dat het tijd was.

In de keuken probeerden we om de pillen in kwartjes te verdelen. Met een krom mesje probeerde we ze te splijten, maar er kruimelde super veel van af. Dit lieten we maar op het bordje liggen waar we ze op sneden. R, J en ik namen alle 3 een kwartje. We gingen terug naar de kamer en gingen verder alsof er niets gebeurd was, lekker jointjes roken en praten.

Na een tijd (heb geen idee meer hoe lang, maar ik gok nu dat het een half uur is geweest) besloten we om nog maar een kwartje te doen. We voelden hem nog niet echt. Misschien dat we iets minder stoned waren dan normaal en dat we iets meer praatten, maar R vertelde me dat dat niet het effect was waarom je het doet.
Weer begon het "wachten" (gewoon gezellig door gaan met wat we altijd doen).

Na iets +/- anderhalf uur zag ik R z'n been trillend op en neer gaan en zat hij echt gruwelijk met zijn kaken te zwaaien. Ik vroeg hem: "Merk jij het echt zó erg?"
-"Ja man! Je moet gewoon nog een kwartje doen dan ga je echt lomp hard!"
"Heb jij dat al gedaan dan?"
-"Ja" zei hij met een vuile lach op z'n gezicht.
Ik vroeg J of hij ook wou, maar die vond het effect wat we tot nu toe hadden super kut, dus die deed niet meer mee. Ik nam nog een kwartje, likte de kruimels van het bordje ook maar af en ging weer verder.

Na een kwartier kwam het opzetten. Mijn hele lichaam tintelde en ik kreeg het wat warmer. Het was een super aangenaam gevoel, alles was super, zelfs de muziek, ook begon m'n zicht af en toe te trillen. Het leek net alsof er iets op mijn hoofd zat. Ik zat de heletijd met m'n handen in m'n haar en over m'n gezicht te wrijven. "Heet dit nou strak staan, R?" vroeg ik. Hij wist niet wat ik bedoelde en zei "Denk het". Ik begon meteen te denken om de volgende keer (ja, ik was meteen verkocht) een hoofdmassage ding mee te nemen die mijn ouders thuis hadden liggen. Alleen ben ik dat altijd nog vergeten.
De muziek waar ik eerder een afkeer tegen had, klonk gewoon verdomme goed! Ik begon langzaam te begrijpen waarom mensen deze muziek luisterden. "Het is gewoon goede drugs muziek!" zei ik tegen J. Ik begon de mensen die een totaal andere muziek smaak hadden, de petjes, iedereen, steeds meer te waarderen. Het was alsnog niet mijn muziek smaak, en ik zet het zelf ook nooit op, maar toch snapte ik het vanaf toen. Ik begon te praten over van álles en nog wat met de mensen die ik al vaker had gezien en mee gepraat had in het trappenhuis en boven.

Het gevoel begon maar sterker en sterker te worden. Ik begon me steeds slechter te voelen, terwijl ik me ook goed voelde. "Wat is dit?! Wat moet ik hier nou mee?" dacht ik. Ik pakte een afwasteil voor het geval ik moest kotsen. Ik legde deze op m'n schoot en probeerde maar vol te houden.
"Wat is hier aan de hand dan?" zegt een jongen die ik al vaker had gezien.
"Gaat het niet goed?"
-"Nee man, denk het niet, ik weet het niet..."
Het gevoel blééf maar toenemen. Ik keek hulpeloos de kamer rond terwijl ik op de bank zat en keek een meisje, I, van onze vriendengroep aan. Zij en haar vriend hadden ook XTC geregeld via de mensen die normaal gesproken boven zaten. Zij had alleen wel wat vaker XTC gebruikt. Zij keek mij ook aan, met een pret gezicht van hier tot Tokyo. Ik begon ook een beetje te lachen, en dat voelde goed. Ik zette ook een grote lach op en alles was plotseling weer positief. Ik legde het teiltje weer weg.
"Gaat ie weer lekker?" vroeg iemand mij.
-"Ja, zo in 1x, weer super lekker!"
"Je moet gewoon niet aan kotsen denken man, dat heb ik ook, dan wordt het alleen maar erger" (Had dat advies eerder gegeven dan!!)
Ik vertelde J nog dat dit een soort van trippen voor noobs is. Ik had op dat punt 3 keer truffels gedaan en vond dat toch 'moeilijker'.

De avond bleef super gezellig, totdat een grote anabolen kop die ik nog nooit eerder had gezien de kamer in kwam. Hij pakte één van de vinyl platen die daar lag (deze waren van R zijn vader) en begon net te doen alsof hij ermee aan het scratchen was op de bank.
"Niet doen man, straks gaat ie kapot" zeg ik vriendelijk.
-"En wat wou jij doen dan? Met je domme lange haren. Dom studentje" en hij aaide me dominant over m'n kop
"Nee gewoon niet doen man, straks gaan ze kapot, die platen zijn geleend" zeg ik, nog steeds heel vriendelijk door de MDMA.
-"Doe er maar wat tegen dan"
Hij bleef me maar uitdagen. Sa zag dit en zei dat hij is normaal moest doen, hij was hier te gast. Hij begon ook stoer te doen tegen Sa, die op een klein stoeltje zat. Sa pikte dit niet en stond op. Hij was een kop groter dan die gozer. Toen hij dit door had besloot hij maar te stoppen, en hij werd de kamer uit gezet. Later in het trappenhuis sprak hij de jongen van wie de kamer was en zei dat hij het niet zo bedoelde. Alsnog mocht hij er niet meer in. Blijf maar boven.
Sa zei tegen mij "Ik zat al te wachten, ik dacht Mark, je laat je toch niet zo op de kop zitten!"
-"Ja ik weet niet.." antwoordde ik. "Ik weet niet zo goed wat er net gebeurde"
"Ah, komt door de pil"
-"Maar super bedankt dat je het voor me opnam" zei ik toen ik een beetje begon te begrijpen wat er precies was gebeurd.
"Ja is goed man, hij moet gewoon gvd normaal doen!"
Toen begonnen we erom te lachen hoe snel hij weg was toen hij zag dat Sa een kop groter was.

Ik wou graag naar buiten, dus ik besloot om met I een stukje te gaan lopen. Ik had I al vaak genoeg gezien, maar kende haar eigenlijk nog niet echt goed. We hebben veel gepraat, en zijn nu dikke maten.

De rest van de avond was gewoon een beetje van hetzelfde, praten, lachen en gek doen.
Ik vond het op een gegeven moment allemaal wel mooi geweest en besloot om naar huis te gaan.
Thuis viel ik als een blok in slaap.
De dagen erna heb ik absoluut geen dip of wat dan ook gehad.

---------------------------------------

Het was een geweldige ervaring die ik niet snel zal vergeten. Man wat was het allemaal mooi. Het was zelfs zo mooi dat ik 3 dagen daarna met R besloot om de laatste pil die we hadden door midden te doen en om allebei een halve te nemen.
Hier heb ik helemaal niks van gemerkt. Toen ben ik een beetje onderzoek gaan doen naar MDMA en kwam ik hier terecht :roll2:

En daarbij wil ik iedereen hier bedanken, anders zat ik waarschijnlijk nu altijd boven gezellig met die anderen mee te doen, elk weekend ongeveer 10 pillen te nemen en van vrijdag tot zondag door te gaan.
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Poseidon » wo okt 31, 2012 11:46 pm

Mooi report Mark 8-) Op weg naar huis vandaag spookte er vreemd genoeg een stemmetje in mijn hoofd dat me aanzette om MDMA te gaan kopen. Mag het me zelf echter niet toestaan en dan is het extra leuk om de ervaring van iemand anders tot me te nemen. Beleef ik het toch nog een beetje als het ware.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor MarkBeest » wo okt 31, 2012 11:49 pm

Poseidon schreef:Mooi report Mark 8-) Op weg naar huis vandaag spookte er vreemd genoeg een stemmetje in mijn hoofd dat me aanzette om MDMA te gaan kopen. Mag het me zelf echter niet toestaan en dan is het extra leuk om de ervaring van iemand anders tot me te nemen. Beleef ik het toch nog een beetje als het ware.Bedankt 8-)
Natuurlijk schieten me nu nog meer dingen van die avond binnen, maar ik vind het report nu eigenlijk al wat te lang :roll:
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor -ArKady. » do nov 01, 2012 12:49 am

leuk report mark! ik kan niet wachten om binnen kort ook weer eens mdma te doen.
is toch al zo'n 5 maanden geleden.
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor MarkBeest » do nov 01, 2012 1:35 pm

Bedankt, zaterdag is het voor mij weer zo ver :kleuter: Donderslag XL, Atak, Enschede 8-)
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Hi-Hat » do nov 01, 2012 2:40 pm

Leuk report. Jammer dat die dude nog stoer kwam doen, trek dat soort dingen altijd heel slecht als ik aan de drugs zit. Goed dat SA voor je opkwam, ik kan dat soort dingen ook nooit handelen onder invloed.

Ik ga MDMA toch maar eens thuis proberen. Ik vind MDMA helemaal niet zo leuk als andere mensen, zelfs mijn eerste keer vond ik maar matig. Misschien als ik het over een lange tijd eens thuis probeer begrijp ik het eindelijk.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Vinnie » do nov 01, 2012 10:48 pm

eest dacht ik dit is veel te lang dit ga ik niet helemaal lezen maar toen ik er aan begon was hij zo voorbij of terwijl: goed report leest makkelijk weg :hulde:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Mellow- » vr nov 02, 2012 12:49 am

De eerste keer MDMA is super memorabel, vooral omdat je niet precies weet wat je moet verwachten en dat het gevoel zelfs je verwachtingen overtreft vond ik zeer nice. Kan me dus ook goed voorstellen dat jij dat vond haha =)
Avatar gebruiker
Mellow-
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: zo sep 23, 2012 7:37 pm
Woonplaats: Groningen

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Knert » vr nov 02, 2012 12:56 am

Wat een geluk dat je meteen speakertjes kreeg :)

Jammer van die irritante gast! Voor de rest een prima reportje leest lekker weg :)
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor MarkBeest » vr nov 02, 2012 1:19 pm

Bedankt allemaal, ben blij dat het makkelijk weg las, heb daar wel m'n best voor gedaan. Vind zelf een dikke lap tekst ook vrij irritant
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Wizkhalifa » za nov 03, 2012 1:59 am

Helemaal leip worden van een halve?


Ik begon met xtc met een hele Qtje hihi :D


Leuk report!
Wizkhalifa
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di okt 30, 2012 1:34 pm

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Saikedellik » za nov 03, 2012 2:28 pm

Mooi report, de eerste keer is zo mooi allemaal! :) Komt me erg bekend voor, ondanks dat ik niet met kwartjes begon maar met een hele Mitsubishi (+-160mg, vrienden zeiden dat ik alleen "het echte XTC gevoel" zou krijgen als ik een hele nam :P )
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Wizkhalifa » ma nov 05, 2012 5:04 pm

Is ook zo!

Je merkt het wel met minder maar pas bij een goede dosis zit je er echt pas goed in
Wizkhalifa
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di okt 30, 2012 1:34 pm

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor MarkBeest » ma nov 05, 2012 5:10 pm

Helemaal mee eens, maar ik vond dit voor de eerste keer wel relaxed om het een beetje op te bouwen, en het is dus ook prima gelukt
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Davinci » ma nov 05, 2012 6:50 pm

Aangezien het zo'n aangenaam reportje is, zal ik voor een keer mijn mond houden :love:
Iedereen zijn eerste keer is toch weer anders...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor MarkBeest » ma nov 05, 2012 6:56 pm

Davinci schreef:Aangezien het zo'n aangenaam reportje is, zal ik voor een keer mijn mond houden :love:
Iedereen zijn eerste keer is toch weer anders...


:woeh:
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Borsl » di nov 06, 2012 7:04 pm

"Nog één ding!..." zei hij nog even snel. "...Je hebt ze ABSOLUUT niet hier vandaan!"En toch aan die vrienden en die gasten in die kamer vertellen waar je ze vandaan had... :shock:
Avatar gebruiker
Borsl
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 30
Geregistreerd: di jul 03, 2012 8:40 pm

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor MarkBeest » di nov 06, 2012 7:37 pm

Borsl schreef:En toch aan die vrienden en die gasten in die kamer vertellen waar je ze vandaan had... :shock:


Ik heb ze niet verteld welke smartshop, en ik ga er toch nooit meer heen ze hebben nooit wat op voorraad.
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor XM77 » di nov 06, 2012 7:56 pm

Heel chill report! Leest lekker weg, veel dingen zijn herkenbaar, prachtige ervaring de eerste (paar) keer.

Goed dat je op onderzoek uit bent gegaan ook daarna. Zoals je inmiddels vast wel weet kun je het beste steeds 2 tot 3 maanden wachten voor je weer MDMA gebruikt, en dus geen 3 dagen. :P En zo zijn er wel meer richtlijnen te vinden. Kijk gerust eens rond ^^
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor MarkBeest » di nov 06, 2012 7:59 pm

Ik ben inmiddels al een heel aantal uren onderzoeken en ervaringen verder :grin: Het is al ongeveer een jaar geleden sinds m'n eerste keer MDMA
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor XM77 » di nov 06, 2012 8:18 pm

MarkBeest schreef:Ik ben inmiddels al een heel aantal uren onderzoeken en ervaringen verder :grin: Het is al ongeveer een jaar geleden sinds m'n eerste keer MDMA


Oh, sorry, dat had ik even gemist. =P
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor Foxtrot » do nov 08, 2012 12:28 am

Leuk report!

Ik krijg nu ook echt zin in een pilletje. Ik ben rustigaan aan het doen. Volgende week Resist in Eindhoven. Dan ga ik weer los!

Witte speakers zijn trouwens echt the bomb
Foxtrot
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: wo nov 07, 2012 11:52 pm
Woonplaats: Eindhoven

Re: [1e keer MDMA] Wat is dit?!

Berichtdoor MarkBeest » vr nov 09, 2012 3:14 pm

Foxtrot schreef:Leuk report!

Ik krijg nu ook echt zin in een pilletje. Ik ben rustigaan aan het doen. Volgende week Resist in Eindhoven. Dan ga ik weer los!

Witte speakers zijn trouwens echt the bomb


Resist zou ik ook misschien heen gaan maar is hem toch maar niet geworden, geld tekort :grin:
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner