Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Saikedellik » do jun 09, 2011 3:03 pm

De uitspraak van de avond, verderop in het verhaal volgt de verklaring wel ;)

Wie? - A. en ik
Waar? - Bos, duinen, bunkers
Wanneer? - Maandagavond 6 juni vanaf 22:30
Wat? - Beetje alcohol, wiet en 1 pilletje (aan de hand van plaatjes bepaald dat het een paarse tri-force is, A. had het al eerder gehad en wist dat het een sterke pil was. Als het idd de tri-force was dan ligt dit rond de 170mg MDMA)

Mijn tweede keer XTC. Na 10 minuten in een uitgestorven kroeg gestaan te hebben, vraagt A. of ik met hem meega, hij had nog wel wat leuks zei hij. Meteen wetende wat hij bedoelde heb ik tegen de rest van mn vrienden gezegd dat ik thuis met hem ging blowen. Snel langs huis gegaan, mijn spullen gepakt (water, limonade, druiven, sigaretten, wiet en draaispullen, telefoon, mp3-speler.. ik ben er helemaal klaar voor!)

Toen ik hem bij hem thuis kwam ophalen had hij al een halfje gedropped zei die. Snel naar het bos gegaan, en daar heb ik een halfje gedropped. Vanaf hier gingen we eerst richting de bunkers, dat schijnt altijd wel leuk spacen te zijn. Doordat het halfje vrij vergruisd was lijkt hij aardig snel in te kicken. Ik heb absoluut geen zin om die bunker in te gaan, smalle gangetjes, vies, donker etc.. Maar A. zegt dat ik het zometeen wel leuk ga vinden, en dat ik gewoon even mee moet naar binnen.

Eenmaal binnen maken we van wat oude waxinelichtjes die daar liggen een vuurtje. Bij A. kickt ie al lekker in, en hij staat ook al heerlijk dansend op Paul Kalkbrenner de bunker rond te spacen. Bij mij gaat het iets geleidelijker, begin al wel te zweten en de muziek wordt ook steeds lekkerder. Ik kijk naar mijn armen die ook ineens helemaal meedansen op de muziek, en bedenk bij mezelf dat hij nu ook inkickt.

Na een kwartiertje spacen in de bunker hebben we het hier wel weer gehad, we willen lopen! Hop, het bos in. In het begin moeten we even rustig aandoen omdat het pad langs een hotel en een natuurcamping loopt. Iets na de natuurcamping snap ik absoluut niks van wat daar nou weer in de grond staat. Na wat rondjes lopen en voelen kom ik er achter dat het een houten paaltje is, die ik dan uit de grond trek.Wauw, dat is een coole stok! Dit wordt mijn wandelstok voor de avond, dit kan nog wel van pas komen! A. trekt er ook een uit de grond en we lopen weer verder, zo snel mogelijk het bos in want dan kunnen we weer muziek aanzetten. Ik ging Pink Floyd opzetten op mijn telefoon. Dit lukt pas na een paar minuten, dat schermpje dat staat me daar toch een potje snel te knipperen en heen en weer te bewegen!!

Wat verder in het bos snap ik helemaal niks meer van. Ik kijk om me heen, en zie in alles iets boeiends.. Elk bewegend blaadje, elk stuk afval in de natuur, elke tak, elke vorm van bomen is boeiend. Het ene moment zie ik dingen 1m voor me ontzettend wazig, het volgende moment kan ik (voor mijn gevoel) wel 300m ver voor me uit kijken. We lopen stevig door, en ik zie weer iets raars rechtsvoor me. Is dat nou een zandvlakte, zijn het tegels of is het water? Ik zeg tegen A. dat ik niet snap wat het is, dus besluiten we op onderzoek uit te gaan. Na hele kleine stapjes nemen en voorzichtig voelen blijkt het toch water te zijn. "Ik wist niet eens dat hier water was zo ver in het bos! Hoe is het mogelijk he?"

A. blijft zijn jas aan en uit trekken, hij heeft het constant weer warm en dan weer koud. Dat aan en uittrekken gaat nog niet zo makkelijk met je rugzak nog om, dit besef kwam pas na 2 pogingen dat je die wel eerst af moet doen. Ik besluit mn vest maar aan te houden, heb het wel warm maar heb geen zin in dat gedoe met aan- en uittrekken.

Na nog een tijdje op deze manier doorgebanjerd te zijn (achteraf gezien 4 á 5 km), vinden we het een mooi moment om nog een halfje te droppen en om te keren. Het is inmiddels half 3, nadat we om 11:00 ons eerste halfje hadden gedropped. Zo gezegd zo gedaan, en we gaan weer op de terugweg. Hier lopen we veel meer over heuvels, ontzettend steile heuvels, met grote gaten etc er in. Hier heb ik me zo over kunnen verwonderen, hoe steil die heuvels waren, dat wij ze konden beklimmen, en over de vele hutten die we tegenkwamen. Op een paar plekken stonden wat takken om bomen heengewikkeld, en hier had je dan een soort van hut. Echt ontzettend gaaf. Hier ergens tussendoor moeten we ook nog een jointje hebben gerookt, maar wanneer dit precies was weet ik niet meer. Op een gegeven moment zaten we op een hele mooie boom, het was echt net een stoeltje.. En na 15min kwamen we er achter dat als we omhoog keken dat daar een boomhut zat! Even gecontroleerd, en hij zat er ook echt. Maar dit was nu veel te gevaarlijk om daar in te klimmen, hebben we maar niet gedaan.

Ergens hiertussen hebben we ook al 2x op een boomstam gezeten om druiven te eten, die had ik mee, en ze smaakten nog lekker ook! Het eerste voedsel wat we ontdekt hebben dat lekker is met een pilletje op.

Ik wou weer wat water drinken, maar dat kon natuurlijk niet met de stok die ik in mn hand had. Op de grond leggen was duidelijk geen optie, dus toen kwam de vraag aan A. "Wil jij mn stok even vasthouden?". En toen ik het zei, dacht ik 5sec, en proestten we het beide uit van het lachen, het klonk toch wel een beetje fout. Deze vraag hebben we elkaar nog veel vaker gesteld, en het bleef grappig!

A. houdt nog een heel snel en overweldigend verhaal over "boomtoppen" die zo geweldig zijn omdat ze boven de rest van het bos uitstijgen, en zo voeding krijgen en in leven kunnen blijven. De eerste keer komt er geen woord van zijn snelle gebrabbel mijn gedachten in, maar de tweede keer snap ik het. Leuk verhaal, maar waarom hij er zo vreselijk door gefascineerd is snapte ik niet echt. Maar toch was het wel boeiend!

De terugweg werd een beetje naar, het begon te regenen en ik had alleen een vest aan. Het echte spacen begon wat af te zwakken, en de speed-effecten begonnen te werken, snel praten, kaken malen, "mja mja mja"-geluiden etc. Over geluiden gesproken, ik had de hele avond een leuk oplopend melodietje, die je dan in heel veel varianten kon zingen. "Ja ja ja jaaaaaa" (met de jaaaaa als een hele hoge toon zegmaar), of "Ra ta ta taaaa" of "pa pa pa paaa", de mogelijkheden waren onbeperkt.

Anyway, we besluiten snel terug te lopen naar de bunkers en daar ergens nog even een uurtje na te spacen voor we gaan slapen (het is nu ongeveer 4 uur). We lopen stevig door, en staan hier op een gegeven moment zelf ook versteld van. Na 3 kwartier stevig doorlopen komen we weer in wat dichter bos, met een steile heuvel. In plaats van gewoon het pad te volgen leek dit een logischere route. Er zaten echt ontzettend veel prikkelbosjes hier tot heuphoogte, maar we moeten er dwars doorheen en dan omhoog. Dit liep echt ontzettend steil (nuchter nog es naar gekeken, het was wel echt steil), en hier strompelen we de heuvel af. Hier ergens besluiten we ook de heuvel af te gaan rollen, maar ik snap er de lol niet van. A. gelukkig wel, dus daar had ik dan wel weer lol om.

Nu het nog harder regent besluiten we bij de bunker een jointje te gaan roken. Vlak naast de bunker was een soort van "grot" waar we in gingen zitten. Met de muurschilderingen die we zagen voelden we ons echte oermannen, zo zouden ze vroeger daar ook gezeten hebben om een jointje te draaien. Bij A. komt weer een leuke vlaag langsspacen, net terwijl hij aan het draaien is. Bijna alles gaat er naast, en het heeft lang geduurd voordat er een slap rookbaar geval gedraaid was. Na een tijdje naspacen in de spacecave (tot half 6) vinden we het mooi geweest en gaan we op huis aan.

Hier gebeurt nog iets heel raars. Op een steiger stond een soort van oranje pick-up, en daar waren een paar mensen aan het werk. Mensen in oranje werkkleding met een zwemvest om. 1 Man zien we nog bij de auto bezig, maar nu we goed kijken staat er helemaal niemand. Er is niks te horen, niemand in de buurt.. Dit zagen we dus echt beide tegelijk, en we vroegen aan elkaar "daar waren toch net mensen aan het werk?" - "Ja die ene man zit nu in de auto". Toen we nog dichterbij kwamen bleek er ook niemand in de auto te zitten.. Erg vaag dat we dit beide zagen.

Hierna zijn we beide heerlijk gaan pitten, dat lukte gelukkig ook in 1x

Nou dit was mijn eerste tripreport, ik ben benieuwd wie de moeite heeft genomen om dit lange gezwets helemaal uit te lezen ;) Ik heb het gevoel dat ik nog steeds de helft ben vergeten te vertellen, er gebeurt ook zoveel op 1 avond!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Tripper » do jun 09, 2011 3:20 pm

Mooi he, die eerste keren XTC.. :mrgreen:
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 876
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Einstein » do jun 09, 2011 3:37 pm

Leuk report hoor 8-) MDMA is sowieso fantastisch :love: :love:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Tomaat » do jun 09, 2011 3:50 pm

Zeer zeker een mooi report!
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor kotaku » do jun 09, 2011 5:31 pm

Doet me denken aan een vriend van me die afgelopen zaterdag op een feest zijn eerste deed, hij heeft eigenlijk vrij weinig van het feest gezien omdat ie het buiten rondlopen leuker vond:'D
Don't do drugs, m'kay? Drugs are bad, m'kay?

Done (chrono): Cafeïne, alcohol, valium, wiet, paddo's, hasj, XTC, truffels
Avatar gebruiker
kotaku
אללה הוא יהודי
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 502
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:58 pm
Woonplaats: Pindakaas

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor lolnoob » vr jun 10, 2011 1:05 am

Leuk report :)
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Ciakranar » vr jun 10, 2011 4:07 pm

Erg leuk om te lezen ^^. Ik wil ook zo'n ervaring in de natuur de volgende keer :). Volgens mij voelde je je ook echt precies alsof je weer 5 was ;). :woeh:
Done: LSD, paddo's, truffels, DMT, 2c-b, ketamine, N2O, N2O 2.0, alcohol, wiet, MDMA, diazepam, temazepam, oxazepam, midazolam, alprazolam, lorazepam, 4-AcO-DMT, caffeïne

To do: DXM, PCP, ayahuasca, flunitrazepam, opium
Avatar gebruiker
Ciakranar
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 213
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 8:46 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor SoldierOfJahArmy » vr jun 10, 2011 4:38 pm

Leuk report, over 3 weekjes ga ik de paarse triforce ook proberen. Nu ik dit gelezen heb kan ik niet wachten! :D

Export green stash Import green cash
Avatar gebruiker
SoldierOfJahArmy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: ma mei 23, 2011 7:35 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Azgaza » vr jun 10, 2011 6:34 pm

Wat een leuk report is dit; leuk beschreven en klinkt als een zeer aangename ervaring.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Saikedellik » vr jun 10, 2011 7:26 pm

Ciakranar schreef:Erg leuk om te lezen ^^. Ik wil ook zo'n ervaring in de natuur de volgende keer :). Volgens mij voelde je je ook echt precies alsof je weer 5 was ;). :woeh:

Klopt, op bepaalde momenten is alles nieuw, boeiend, en is alles een onderzoek waard. Dingen voelen, ronddraaien, 1 minuut bekijken en er achter komen dat je een takje in je handen hebt.. Dat soort dingen, inderdaad gewoon weer kind zijn! Heb echt genoten!

Ben blij dat het report in de smaak valt, bij mn volgende ervaring (spacecake, of over 1,5 maand ofzo weer en pilletje), zal ik weer een stukje schrijven :)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Drientje » za jun 11, 2011 6:21 am

Klinkt alsof je de wereld om je heen opnieuw ontdekt hebt! Lijkt me dat je het op het moment zelf niet storend vond dat je de dingen op je pad niet meteen kon benoemen. Meestal ervaar ik het juist erg prettig dat ik niet meer instinctmatig alles wat ik zie en voel label, maar een kinderlijke vrijheid ervaar om objecten zonder mijn aangeleerde en beperkende mentale ruis te benaderen.
Avatar gebruiker
Drientje
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1785
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Snatsiee » do jun 16, 2011 11:46 pm

Mooi rapportje !

ik heb die tri-force zelf ook gehad, je gaat er inderdaad best hard op
Snatsiee
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: ma mei 30, 2011 10:24 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor TheFuckingDutchman » vr jun 17, 2011 5:06 pm

Miele schreef:
Ciakranar schreef:Ben blij dat het report in de smaak valt, bij mn volgende ervaring (spacecake, of over 1,5 maand ofzo weer en pilletje), zal ik weer een stukje schrijven :)

Vind je dat leuk, spacecake? Of wil je gewoon trippen. Dan kan ik je veel betere dingen aanraden.
Avatar gebruiker
TheFuckingDutchman
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 74
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:08 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Saikedellik » vr jun 17, 2011 5:14 pm

Is gewoon iets wat al een tijdje op de planning staat, om es geprobeerd te hebben.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor tandenstoker » ma jun 20, 2011 9:09 pm

Vette trip!! Doet me denken aan mijn eerste keer. In een bosrijke omgeving is alles interessant!
tandenstoker
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di jun 07, 2011 11:01 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Tisjeboy » di jun 21, 2011 12:47 am

Net gelezen, klinkt echt leuk, ook wel lekker geschreven :)
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor kofixteprate » za jul 09, 2011 4:28 am

Vet report man :P met plezier zitten lezen

Miele schreef:Hier gebeurt nog iets heel raars. Op een steiger stond een soort van oranje pick-up, en daar waren een paar mensen aan het werk. Mensen in oranje werkkleding met een zwemvest om. 1 Man zien we nog bij de auto bezig, maar nu we goed kijken staat er helemaal niemand. Er is niks te horen, niemand in de buurt.. Dit zagen we dus echt beide tegelijk, en we vroegen aan elkaar "daar waren toch net mensen aan het werk?" - "Ja die ene man zit nu in de auto". Toen we nog dichterbij kwamen bleek er ook niemand in de auto te zitten.. Erg vaag dat we dit beide zagen.


Dit vind ik nou zo vaag he, dat heb ik dus ook meerdere malen gehad dat je beiden gewoon hetzelfde ziet.. zul je elkaar er wel in meelullen ofzo, hallucinaties op pilletjes <3
kofixteprate
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 97
Geregistreerd: do mei 26, 2011 8:07 pm

Re: Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor Shaggattack » za jul 09, 2011 5:06 am

Erg leuk report. :)
Avatar gebruiker
Shaggattack
paperboy
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1086
Geregistreerd: do maart 17, 2011 2:50 am

Wil jij mn stok even vasthouden? In de spacecave - XTC

Berichtdoor MDMC » za jul 09, 2011 7:43 am

Geweldige ervaring met de mooiste drug :love:
go to the window, open it, then stick your head out and yell: I'M AS MAD AS HELL, AND I'M NOT GONNA TAKE THIS ANYMORE!


Make Raw not War
Avatar gebruiker
MDMC
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 910
Geregistreerd: ma mei 09, 2011 4:40 pm
Woonplaats: De oudste stad van Nederland


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner