Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC [1e keer,lang geleden)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC [1e keer,lang geleden)

Berichtdoor whyneedreasons » ma mei 02, 2011 3:13 pm

-geimporteerd van het vorige forum-

Dit verslag is 48 uur na iname geschreven. Dit is inmiddels al jaren geleden:P Ik vond het laatst en las het met zoveel plezier terug dat ik het wilde delen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Inmiddels heb ik erg vaak xtc gebruik en met plezier, maar heb het inmiddels wel afgesloten. Het was een hele goede periode van mijn leven.

Ik sta midden in de nacht de deur te knuffelen. Ik besef heel even dat dit raar is en ga er dan weer mee door. Wat idioot eigenlijk, ik zou geen effect meer moeten voelen. Ben ik voor altijd veranderd of zijn het nog wat nagolven van die avond? Ik denk heel even aan school en stel mezelf de vraag: kan ik stoppen met school en mij concentreren op XTC? Nee, dat kan niet, ik moet naar school vanwege mijn ouders, familie, de IB-groep en nog meer onbelangrijke factoren. Ik ben er niet rauwig om want het is niet anders. Het is niet eens mogelijk om vaak deze drug der liefde te gebruiken, je zult steeds meer nodig hebben en kapot gaan binnen no-time.

Inmiddels in bed denk ik aan de mooiste avond van mijn leven tot nu toe. Ik schrijf tot nu toe maar ik acht de kans nihil dat ik oooooit nog een avond beleef die zo ultiem is.

Het feest is reeds afgelopen en de klok slaat 5uur.Tamar vraagt of ik wel eens op een meisje verliefd ben geweest. Ik zeg: nee, nog nooit op een meisje, nog nooit op een jongen, en ik begin als een bezetende heen en weer te rennen in het zand. Na een aantal keer, denk ik: ik zou nu moe moeten zijn, laat ik stoppen. Ik stop en Tamar en ik praten over zaken. Dan loop ik een stukje achteruit. Nu zie ik die andere twee zitten,staan of iets dergelijks. Ik roep heel hard: hey! Ik voel me zooo chill! Er komen twee mensen aan en ik herken de ene, dus begin snel een gesprek de ander. Jij bent zoo mooi, oohja ik heb xtc genomen dus als je me vervelend vindt zeg je het maar. Mag ik aan je zitten? Vraag ik en hij geeft zijn hand. Hij vindt het niet ongemakkelijk en laat mij met zijn hand spelen. Ik vind hem echt heeeeel mooi, jammer dat ik ehm niet kan kussen en knuffelen, hij is niet onder deze invloed. Hij wilde gewoon even het gebouw van dichtbij bekijken.

Eerder die avond zeg ik tegen Sarah: Ik heb het ook genomen . We gaan langzaam naar de dansvloer. Ik loop voorop en maak grote bewegingen met mijn handen en voeten. Het voelt heel grappig, Sarah beschrijft het alsof de tijd heel langzaam gaat maar je nog net zo snel kunt bewegen en ik vind me daarin. Volgens mij loopt Sarah achter me aan. Ik voel me blij en ik lach heel erg.

He! , HE! , HE JONGENS! EVEN EEN WEIRD DOEN BUITEN? En Sarah zegt op zn Sarahs: Ja! . Er waren meerdere typische weirdmomentjes en ik weet er nog maar weinig van. Ik weet wel dat ik een keer heel langzaam liep en Tommy mij snoeihard voorbij raasde en zei : wooow ik ga nu heel hard!. Ik moet denken aan het glittert-shirt van Casper, ZOO MOOI. Ik wil aan Casper zitten en ren naar hem toe. Hij danst daar een beetje en ik druk mezelf tegen hem aan. Volgens mij vindt hij het goed en we dansen samen. Het wordt intiem en voor ik het weet liggen we midden op de dansvloer te zoenen en te strelen!. Dit is zoooooooooooooo ZIEK. Ik ben dol gelukkig. Ik ben verliefd op jou Casper, zullen we trouwen? Ik meen alles want ik zeg want hij is zoooo knap.

Ik vraag aan Tommy of hij sterk is. Ik weet dat hij het niet is maar hij zegt natuurlijk ja. Ik loopt naar achteren en zie aan hem dat hij de bui al voelt hangen. Ja hoor ik spring op hem en ik weet dat hij nu wel sterk genoeg is want hij heeft x gebruikt. Ik weet dat hij het zwaar vind, maar door de x beseft hij het niet. Wat geinig eigenlijk

Tommy, Ik en Tamar vormen een soort groepje, we knuffelen met zn drieeen. Ik denk :WOOOW, Jij bent zo chill EN jij bent zo chill. WIJ ZIJN ALLEMAAL ZO CHILL. Tommy vraagt om een trio en ik en Tamar denken na: een trio? Hee? Wil jij dat dan? Hij lacht onschuldig, draait zijn hoofd(oooh hij is zo filmisch) en zegt: hehe, wat hebben we te verliezen?? Er is uiteindelijk nooit iets van de trio terecht gekomen, waar ik toch wel blij om ben!

Ben ik nou met Tommy aan het zoenen??

Ben ik nou met 3 mensen tegelijk aan het zoenen??

IK HOUDT VAN JULLIE ALLEMAAL, laten we knuffelen( 11 keer gebeurd). Ik ben zo verliefd op iedereen, ik wil iedereen strelen, knuffelen , zoenen en betasten. Soms ook vreemden maar daar stop ik elke keer snel mee want ik merk steeds dat ze er niet op zitten te wachten.

Buiten rennen ik en Sarah keihard: woehoe!

We rennen met zn drieen rond de andere 2 en zingen herhaaldelijk: WIJ ZIJN DE BESTE VRIENDEN.

Op de weg naar huis stoppen we op een kruispunt zonder duidelijke reden en Casper vraagt aan Tamar: Tamar, Tamar! Zingen! En Tamer begint: TUH TUH, TUHTUHTUHTUH, TUHTUHTUH TUH TUH TUHTUH. Ik heb door wat ze zingt en word intens gelukkig, ooh wat zijn deze mensen mijn aller beste vrienden! We zingen en dansen met zen allen. Dit gebeurde ook talloze keren en ik kan het gewoon niet allemaal beschrijven.

Ik houd mijn handen als een mime-speler voor Tommy's buik, hij lacht op zn Tommies en doet het bij mij. Ik lach naar hem en bedenk me hoe VERSCHRIKKELIJK mooi hij is. Ik ga met mijn handen over zijn gezegd en vertel hem wat ik vind. Dit heb ik bij iedereen meerdere keren gedaan.

Ik herinner mij opeens de baardharen van Tommy en Casper: NICE dacht ik, jongens zijn ook heeel mooi.

Nu , een dag later vindt ik iedereen nog steeds mooi. Bij vlagen wil ik mensen knufffelen, liefst zoenen maar het kan nu niet echt meer. Ik voel schaamte en durf het niet te vragen, wat redelijk normaal is, maar ik WIL het wel , HEEL graag. Net als toen. Waarom wilt niet iedereen het?

Tommy, Casper,Tamar en Sarah wilde het wel , YES . Mijn home-boys voor het leven, ze zijn zo mooi. Allemaal anders, maar zoooo keigaaf. Ik wil weer een GROEPSKNUFFEL, ik wil er nog TIEN, ik wil weer 1 op 1 knuffelen, ik wil de sixpack van Casper kussen en opeten. Ooh die glinstertjes.

Tommy lacht om mijn gedrag en keurt het goed. Goedkeuring om mijzelf te zijn gebeurt de hele avond lang, het brengt mij zo veel plezier.

Normaal gesproken ben ik stil en gesloten maar dit is echt: DEZE AVOND HEB IK VOOR HET EERST ECHTE LIEFDE GEVOELD. Ik heb voor het eerst liefde gevoeld. Ze waren mijn vrienden maar het was echte liefde. Ik was dolgelukkig omdat mijn liefde werd beantwoord! Dit is toch het doel van het leven, al dan niet met XTC, hehe. Ik kan niet wachten om het weer te doen , met hetzelfde groepje want ik mis ze en ik ken ze. Ik Houd van ze en ik wil ze NU weer zien. Ik wil dat iedereen bij mij in bed ligt. Vooral de heren, ben ik hetero soms?

Casper stelt dat ik alle jongens met mijn glimlach laat versmelten. Ik maak er een nonchalante, slechte grap van die niemand begrijpt en we praten verder maar ik denk eigenlijk :WHAAAT???
NICENICENICE SUPERNICE!!! IK WIL JE CASPER, KOM HIER, IK KUS JE NU!!!!

Ik voel heel regelmatig iets van; WHUAHEGAJIUHUHUH. Ik heb teveel dingen in mijn hoofd en ik moet schreeuwen. Dat deed ik/we die avond genoeg! Maar nu wil ik het ook, maar het kan niet in de maatschappij dus ik trek maar een gek gezicht als niemand het ziet.

Zoals Tamar zou zeggen: je geeft jezelf bloot.Ik weet eigenlijk niet of ze dat zou zeggen:P Maar ik zeg het wel. XTC!! AMAZING!

ILYALL
whyneedreasons
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: ma mei 02, 2011 3:12 pm

Re: XTC [1e keer,lang geleden)

Berichtdoor Tomaat » ma mei 02, 2011 3:17 pm

Haha, nice report!
Klinkt als een leuke avond :grin:
Hoe lang is 'jaren geleden' ongeveer?

3 jaar, 7 jaar, 20 jaar...?
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: XTC [1e keer,lang geleden)

Berichtdoor TRAVOLTA » di mei 03, 2011 3:01 am

een van de beste reports van mdma die ik tot nu toe (en dat zijn er al veel) heb gelezen! sodeju, ik beleefde mijn eerste keer(en) weer op nieuw :)
nu al bijna 2 maanden pauze en het wordt weer de hoooooooooogste tijd.

petje af :)
TRAVOLTA
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 333
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 4:32 pm

Re: XTC [1e keer,lang geleden)

Berichtdoor whyneedreasons » di mei 03, 2011 11:30 am

@ Tomaat: Het is lichtelijk overdreven:P Het was ongeveer 2,5 jaar geleden. Het voelt in ieder geval als jaaren geleden:)

En bedankt voor jullie reactie! Misschien dat ik nog een keer een reportje ga schrijven. Ik heb trouwens ook heel veel mdma-reportjes gelezen, vooral de 1e keren zijn leuk en grappig:)
whyneedreasons
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: ma mei 02, 2011 3:12 pm

Re: XTC [1e keer,lang geleden)

Berichtdoor Tisjeboy » di mei 03, 2011 11:37 am

Hahaha lachen man, leuk report. :love:
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Re: XTC [1e keer,lang geleden)

Berichtdoor Demotivated » di mei 03, 2011 10:13 pm

Nice! Met veel plezier gelezen :)
Avatar gebruiker
Demotivated
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: do apr 21, 2011 7:58 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner