Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC - Eerste keer, beetje teleurgesteld

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC - Eerste keer, beetje teleurgesteld

Berichtdoor SpaceLace » di aug 19, 2014 9:47 am

Hallo allemaal, na lange tijd informatie te vergaren op dit forum toch eens een account aangemaakt om een eerste post te doen over mijn eerste keer XTC.
Het was de eerste keer dat ik deze soort drugs nam, aangezien ik enkel ervaring had met wiet en truffels.

Over mezelf:
18 jaar oud, man, rond de 75 kg

Het plan was om de laatste dag van een groot muziekfestival een pilletje te nemen, aangezien ik niet met een dip wou zitten voor de rest van het festival. Een ervaren vriend ging me in het oog houden en ik had zelf ook al voldoende informatie gezocht.

Zo gezegd, zo gedaan. Via een vriend een roos granaatje geregeld en zorgvuldig bijgehouden tot de laatste dag. Deze jammer genoeg dus niet kunnen laten testen. Een vriend van me had onverwacht de dag voor mij ook een pilletje gedropt en die stond wel heel erg strak. Ik keek er dus enorm naar uit en rond een uur of 9 op de laatste dag was het eindelijk zover.
Ik had vrij goede voorbereidingen getroffen, in men achterzak een flesje water, een pakje kauwgom in men zak en een zonnebril op men hoofd.

We gingen naar een tent met deep house en techno achtige muziek, ideaal dus om al nuchter op los te gaan. Maar ook goed om wat op te warmen en in de stemming te komen. Iets na 9 nam ik dus het eerste halfje. Men vriend raadde me aan het op me af te laten komen en er niet teveel aan te denken. Ik ging wat op in de muziek, maar kon er toch niet aan doen om redelijk vaak te denken dat ik nog niets voelde. Maar ik bleef wel geduldig. Na een dik uur voelde ik me misschien een heel klein beetje lichter, dus ik nam alvast een kauwgom in men mond, maar ik begon stilaan te denken dat het wel erg lang duurde eer ie insloeg.
Dan opeens kwam ie recht in men gezicht aan. Ik begon heel erg hard te zweten, men hoofd begon helemaal te tintelen en ik begon met nare gedachtes in men hoofd te zitten. Ik wilde meteen naar buiten, ik wilde gaan zitten, ik wilde weg, ik wilde dat het stopte. Ik zei men vriend dat ik even wel heel erg hard ging en weg wou, maar hij raadde me aan te focussen op te muziek en te proberen dansen.

Na een vijftal minuutjes maakte de overweldigende inslag plaats voor een heerlijk gevoel van lichtheid, euforie en beweeglijkheid. Ik kreeg er helemaal weer zin in en voelde dat ik me te pletter ging amuseren deze nacht! Men hele lichaam voelde licht, dansen en bewegen kwam vanzelf. Wat was het leuk zeg om te dansen! De lichtshow op het podium voor me was helemaal fascinerend en ook het scherm dat allerlei visuals toonde was te gek voor woorden. De muziek voelde helemaal goed en op elke drop ging ik compleet los, ook tussen de drops in de rustige delen kon ik het me niet laten met men hele lijf te bewegen. Wat was dit vet zeg! Ik voelde dat ik wel meer aankon, dus ik nam voorzichtig nog een kwartje bij.

Ongeveer twee uur na het eerste halfje, en één uur na de inslag besloten we naar de drum & bass tent te gaan. Het was ongeveer 11u toen. We wandelden richting drankstand om wat meer water te halen en richting het kraampje om sigaretten te kopen. Man, wat vlogen die sigaretjes erdoor zeg! Roken was opeens een heel andere ervaring. Ik joeg ze erdoor zo snel ik ze kon opsteken. Ook wandelen voelde helemaal anders, helemaal leuk en grappig.

Zoals gepland gingen we dus naar de drum & bass tent. Voor we binnen gingen nam ik nog snel het laatste kwartje. We bleven redelijk achteraan staan waar er lekker veel plaats was. Het kon natuurlijk ook dat mensen gewoon plaats voor me maakte omdat ik nogal hevig danste en bewoog. Kon me natuurlijk helemaal niet schelen, want alles was uitermate leuk! Hier aangekomen voelde ik plots de empathie waarvan ik al had horen spreken. Het was alsof alle mensen om me heen praatten over mij, en alsof iedereen rond me gaf om mij. Ik voelde me verbonden met hen, ik voelde me heel erg blij. Ik ontmoette nog enkele onbekende kerels die ook aan de x zaten, en het was alsof we gemaakt waren voor elkaar. Wij begrepen elkaar tenminste, alle anderen snapten er niets van! Ik was helemaal aan het genieten van het optreden, maar ik kon me niet ontdoen van de indruk dat het meisje voor me de hele tijd naar me zat te kijken en te glimlachen. Ik werd er een beetje ongemakkelijk van, ook al voelde ik me een beetje verliefd. Ik dacht dat ze undercover security was ofzo en me in de gaten hield haha :D Achteraf gezien had ik er wat op moeten ingaan en wat moeten praten of knuffelen, achja niets aan te doen. We gingen dus wat meer vooraan staan, waar ik nog steeds helemaal los ging, dansen was gewoon veel te leuk. Er kwam een meisje kauwgom aan me vragen, waarop ik uit liefde meteen het hele pakje wou geven. Maar toch even nagedacht dat ik die kauwgom ook wel erg goed kon gebruiken ;) Hierdoor besefte ik dat ik wel erg hard en overdreven aan het kauwen was. Mond helemaal open en kauwen alsof men leven er vanaf hing. Ook lette ik even op men ogen, waardoor ik merkte dat ik deze wel heel erg hard open trok. Hierna ben ik maar even gaan rondlopen en het was alsof iedereen die ik in de ogen keek meteen doorhad dat ik xtc had genomen, en daar ook helemaal begrip voor toonde. Waarschijnlijk hadden ze het ook echt meteen door, aangezien ik als een uil uit men ogen keek met pupillen zo groot als een voetbal. Ik kwam verschillende mensen tegen de me vroegen "En, is het goeie?" of "Amuseer je makker!". Vaak knuffelde ik die mensen want wow, wat was aanraken leuk! Telkens ik ergens werd aangeraakt tintelde dat helemaal, lekker warm en fijn! Ik had ook de hele tijd de indruk dat ik een zonnebril ophad. Ik meende de randen van de bril te zien voor men ogen, en zelfs de glazen ervan. Wanneer ik hem dan wou afzetten had ik door dat ik er helemaal geen ophad.

Nou ja, het eerste optreden was gedaan, waarna er een tweede volgde van een lekker harde Dnb artiest. Even gedaan met de empathie en helemaal feesten op de muziek. Ook nog steeds roken als een schoorsteen. Naar het einde van dit optreden toe kreeg ik de spijtige indruk dat het begon uit te werken. Ik voelde het wel nog steeds, maar ik kon er toch niet aan doen teleurgesteld te zijn dat het op zen einde begon te komen.

Wanneer dit optreden gedaan was, wouden men vrienden weer naar de camping, waardoor ik op zoek ging naar het andere deel van men vrienden. Beetje een lastige opgave want ik kon niet meer lezen van dichtbij aangezien men pupillen zo groot waren, dus smsen was nogal een grote moeite. Hier kreeg ik een beetje last van hallucinaties. Nou ja, ik heb al eens truffels gedaan, dus het was niet erg moeilijk om men verstand erbij te houden en te zeggen dat dit niet echt is. Onbekende mensen die passeerden herkende ik als vrienden. Ik zag het gezicht van mijn vrienden in plaats van die van de echte persoon. Als ik dan even beter en langer keek zag ik wel dat het niet zo was. Nou ja, beetje beangstigend, maar uiteindelijk toch men vrienden terug gevonden. Nog even gaan feesten in de tent, maar het hardste was toch al voorbij. Wel stond ik nog een tijdje redelijk strak, maar het was jammer genoeg toch voorbij.

De dag nadien eigenlijk niets van een dip gemerkt. Wel enorme spierpijn, en pijn aan men kaken en tanden. Achteraf was ik eigenlijk een beetje teleurgesteld. Ik denk dat ik er gewoon meer van verwachtte, wat ik nogal vreemd vond omdat ik vaak hoor dat de eerste keer de beste is. Niet dat ik het slecht vond, integendeel, maar ja, toch net dat tikkeltje minder dan ik had gehoopt.

Bij thuiskomst heb ik de pil eens opgezocht op pillreports, en het blijkt dat er maar een low dose in zit: http://pillreports.com/index.php?page=d ... l&id=33667
Waarschijnlijk probeer ik nog eens, maar dat zal niet voor de eerste komende maanden zijn.
Laatst bijgewerkt door SpaceLace op di aug 19, 2014 11:14 am, in totaal 2 keer bewerkt.
SpaceLace
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: ma aug 18, 2014 2:42 pm

Re: Eerste keer XTC; beetje teleurgesteld

Berichtdoor Maus » di aug 19, 2014 9:53 am

Leuk report 8-)

Hoeveel Mg MDMA zat er in de pil die je geslikt hebt?
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Eerste keer XTC; beetje teleurgesteld

Berichtdoor Poseidon » di aug 19, 2014 10:12 am

Zo te horen had je een hele toffe trip. Denk niet dat je pil te zwak was. Heb zelf achterlijk zware doses MDMA gedaan maar nog nooit zo lekker gegaan als in jouw beschrijving.
Lijkt me dat je gewoon telleurgesteld was dat de rush weg ebde. :wink:

Goed tripverslag overigens. Komt zeker bij de nominaties van Augustus te staan. :)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Eerste keer XTC; beetje teleurgesteld

Berichtdoor SpaceLace » di aug 19, 2014 10:16 am

Maurits schreef:Leuk report 8-)

Hoeveel Mg MDMA zat er in de pil die je geslikt hebt?


Geen idee, zoals ik zei heb ik hem niet kunnen laten testen. Wel jammer, maar ik ben gewoon voorzichtig begonnen met een halfje.
Hier is hij op Pill Reports: http://pillreports.com/index.php?page=d ... l&id=33667
Lage dosis MDMA blijkbaar
SpaceLace
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: ma aug 18, 2014 2:42 pm

Re: Eerste keer XTC; beetje teleurgesteld

Berichtdoor Poseidon » di aug 19, 2014 10:24 am

In een roze handgranaat zit meestal 180 mg MDMA.
Echt zeker weet je het pas na testen maar je kan er van uitgaan dat je dan waarschijnlijk 90mg gepopt hebt.

Je was idd harder gegaan als die granaat helemaal in je brein geèxplodeerd was. 8-)
Laatst bijgewerkt door Poseidon op di aug 19, 2014 10:30 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Eerste keer XTC; beetje teleurgesteld

Berichtdoor SpaceLace » di aug 19, 2014 10:29 am

Dit is regio België, weet niet of we het over dezelfde hebben dan
SpaceLace
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: ma aug 18, 2014 2:42 pm

Re: Eerste keer XTC; beetje teleurgesteld

Berichtdoor Poseidon » di aug 19, 2014 10:35 am

In theorie is het mogelijk dat verschillende producenten pillen met dezelfde verschijningsvorm maken waarvan de samenstelling varieert.

MDMA/XTC zou ik sowieso eerst laten testen.
Komt voor dat er levensgevaarlijke substanties in zitten.
Laatst bijgewerkt door Poseidon op di aug 19, 2014 10:37 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Eerste keer XTC; beetje teleurgesteld

Berichtdoor SpaceLace » di aug 19, 2014 10:36 am

Poseidon schreef:In theorie is het mogelijk dat verschillende producenten pillen met dezelfde verschijningsvorm maken.

MDMA/XTC zou ik sowieso eerst laten testen.
Komt voor dat er levensgevaarlijke substanties in zitten.


Weet ik, maar in België is dat nu eenmaal wat lastiger. Ik heb de pil ook pas bij aanvang van het festival gekregen
SpaceLace
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: ma aug 18, 2014 2:42 pm

Re: Eerste keer XTC; beetje teleurgesteld

Berichtdoor Poseidon » di aug 19, 2014 10:44 am

Nou ja eerlijk gezegd laat ik ze zelf ook niet altijd testen. :grin:
Krijg ze gratis van een vriend die zegt dat hij ze heeft laten onderzoeken.
Nadat ik hem er lekker op heb zien gaan durf ik het dan ook wel aan.

Kijk daar echter na Drugs inc. op National Geography en enkele topics hier anders tegen aan :eek:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: XTC - Eerste keer, beetje teleurgesteld

Berichtdoor Prototype » di aug 19, 2014 11:42 am

Ik heb zelf ook is zo'n roze / paarse granaat gehad en daar ging ik echt snoeihard op, de inslag duurde bij mij toen ook lang.
Als jij dezelfde had als ik dan is dat echt geen laaggedoseerde pil, ik raad je ook echt af om meer dan 1 pil te pakken volgende keer. :p
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: XTC - Eerste keer, beetje teleurgesteld

Berichtdoor Hopium » di aug 19, 2014 12:45 pm

Fijn report!
Ook heel herkenbare dingen allemaal :grin:
Gedaan : Caffeïne, nicotine, cannabis, mdma/xtc, poppers, 2C-B
To do : Truffels/paddo's, LSD, DMT, 4fmp, 6apb, (Ketamine), Salvia, 2C-I
Avatar gebruiker
Hopium
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 27
Geregistreerd: za aug 16, 2014 2:49 am
Woonplaats: België

Re: XTC - Eerste keer, beetje teleurgesteld

Berichtdoor w00t » di aug 19, 2014 11:33 pm

België? Pukkelpop ofzo? :P
Wel heel herkenbaar allemaal dit. Ik begin ook altijd te hallucineren op t einde van mn mdma space.
De teleurstelling is er ook altijd als je merkt dat t uitwerkt ja, dat is echt klote. Meeste mensen pakken dan bij maar dat verneukt je echt. Hou je op 1x in de 3 maanden en 1 pilletje per keer max (afhankelijk van hoeveel erin zit) en dan blijft t lang leuk :)
mooi reportje
w00t
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: do dec 05, 2013 11:47 pm

Re: XTC - Eerste keer, beetje teleurgesteld

Berichtdoor MDMAZING95 » wo aug 20, 2014 1:00 am

Mooi report maar de titel, ik lees dat je een geweldige avond hebt gehad dus is toch geen teleurstelling?
Yolo

Done: Hasj/Weed/XTC/Truffels/Coke
MDMAZING95
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 54
Geregistreerd: ma mei 19, 2014 5:44 pm

Re: XTC - Eerste keer, beetje teleurgesteld

Berichtdoor Hakken en zagen » ma nov 10, 2014 5:33 pm

Leuk report om te lezen! Altijd fijn om zo'n energierush te krijgen van xtc. Heb dat zelf maar 2x gehad helaas. Meestal lekker chillen en praten :D
Hakken en zagen
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: zo nov 09, 2014 2:42 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner