Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor MeneerX » za feb 18, 2017 9:10 pm

Wie: MeneerX 28 jaar.
Met wie: 5 vrienden (6 totaal)
Wat: XTC, roze domino’s
Waar: Weekendje weg

Omdat ik veel reports heb gelezen vond het ik niet meer dan eerlijk om mijn eerste keer ook hier neer te zetten, het is best wel een lang verhaal geworden! :lol:

Het was een rustige avond bij mij thuis en waren gezellig een biertje aan het drinken zoals we op elk weekend zou doen. Het onderwerp xtc is al vaker te spraken gekomen maar ik heb er eigenlijk nooit behoefte aan gehad!
Deze avond waren al mijn vrienden dus bij mij thuis, op een gegeven moment ging er wat lui weg en bleven er twee over, vriend N en vriend S. Vriend N is van onze groep altijd mijn beste maat geweest en met z’n drieën zaten we buiten lekker een peukje te paffen rond een uur of 3 ’s nachts en ze begonnen over xtc hoe mooi het was en dat ze mij dit ook gunnen, zij hebben namelijk al wel vaker gebruikt. We hebben het hier al zo vaak over gehad en ik was er eigenlijk een beetje klaar mee en nadat ze 2 uur lang op me in hebben zitten praten heb ik toegezegd het toch wel een keer wil proberen maar dan wel in een vertrouwde omgeving, niet idioot veel word gebruikt, en een beetje op tijd!
Aangezien ik niet van grote feesten houd hebben we besloten een weekendje te plannen.

Het klonk eigelijk allemaal wel mooi en aardig maar ik ben nogal beschermd opgevoed en bij ons thuis was het echt anti drugs, mijn broer is hier eigenlijk compleet van kapot gegaan en heeft diverse verstandelijke beperkingen. Maargoed uiteindelijk dus overgehaald.
Ik heb trouwens wel een aantal keer ‘mee’ geblowd maar na de laatste keer 2 jaar geleden ben ik er helemaal van genezen toen ik out ging van twee hijsjes, dat was echt bizar dacht echt dat ik dood ging en toen *poef* ging het licht uit!

Na die avond ben ik eigenlijk weer helemaal vergeten dat we het zouden doen, Totdat mijn goede maat vriend N ineens 3 dagen van tevoren zegt dat hij niet meer mee wil doen, dit was voor mij echt een dikke domper aangezien hij en vriend S notabene hebben overgehaald om te doen en hij natuurlijk mijn beste maat is! Maarja, dan niet!

Het weekend is aangebroken, en zo autistisch als ik ben heb ik alles geregeld. Lijstje gemaakt met alles wat mee moet worden genomen, tas 3 dagen van tevoren ingepakt, hele huis schoongemaakt en alles netjes achtergelaten. Ik krijg namelijk een kronkel in mijn hoofd als ik de deur uitgaat en ik weet dat het een rommeltje is!
Uiteindelijk komt vriend N mij toch ophalen zoals was afgesproken, hij haalde ons op en bracht ons wel naar het huisje maar ging daarna wel werken helaas.
12 uur, vriend N voor de deur, ik geef vrouw en kind een kus en trek de voordeur vrolijk en geruststellend dicht (huis is schoon).

Toch boodschappen gedaan voordat we naar het huisje gingen, maar blijkbaar was iedereen vergeten dat we ’s avonds xtc gingen doen want bijvoorbeeld bananen en spullen waren we helemaal vergeten. Maargoed, flink wat bier gehaald en andere spullen.
Onderweg richting het huisje lekker wat pilsjes gedronken in de auto( vriend N natuurlijk niet die moest rijden). Uiteindelijk aangekomen bij het huisje en daar alles klaargezet, spullen voor het eten neergezet en eindelijk arriveert de rest van de groep ook bij het huisje.
Hehe eindelijk! Iedereen een box gegeven, 2 van de groep gingen koken terwijl wij lekker buiten verder wat pils gingen drinken en peuken roken.
‘Zo er is wel erg veel eten gemaakt’, dacht ik nog maar ik denk het zou wel omdat vriend J (die ook de pillen mee had) zich altijd helemaal het schompes vreet, echt niet normaal die kan vreten.
Eten was op en we staan weer buiten een peukje te doen totdat vriend J een zakje met 20 pillen tevoorschijn tovert.
Shit, ja uhh dit was ik helemaal vergeten en zag er opeens helemaal tegen op..

‘Maaruhh J waarom heb je er eigelijk 20 man is dat niet een beetje teveel voor totaal 6 man?’

‘Ja ik denk laat ik er maar genoeg meenemen aangezien MeneerX er wel twee wil en de rest er wel meer wil dan dat’

‘Uh nou laten we het maar rustig aan doen, ik begin met een halve en zie dan wel verder’

‘MeneerX je kan prima een hele nemen hoor’

‘Nee, half’

(na veel trip report te hebben gelezen had ik zelfs beter met een kwart kunnen beginnen)
Uiteindelijk dus begonnen met een halve, ik was echt stront zenuwachtig je kan jezelf helemaal gek maken met zoiets.
45 minuten verder en ik voel me helemaal shit, hart gaat tekeer, zweten als een gek en ik heb het gevoel wat ik de laatste keer ook had met blowen.

‘shit, dit gaat niet goed’

‘MeneerX rustig aan jonge, vertel eens wat je allemaal zo mooi vind aan je vrouw en kind’

Ik hang een heel verhaal op over hoe gelukkig ik eigenlijk wel niet ben en toen *POEF*, ik voel een warme gloed over me heen en alles begint te tintelen krijg een berg met energie en stuiter van links naar rechts.
Mijn maten liggen helemaal in een deuk aangezien die bij hun nog niet was ingekick en ik rond stuiterde, maar ik was er helemaal bij wist precies wat ik deed en zei/schreeuwde dingen zoals ‘als ik ooit een overdosis doe is het met deze shit :D’ of ‘ Ik voel me echt goed man!’

Na weet ik hoeveel peuken te hebben gerookt (hmm lekkah) zijn we naar binnen gegaan, twee maten pleurde de matrassen bij de bank en lieten de xtc lekker rustig inslaan.
Ik schrik me opeens kapot als ik vriend S zie, die trekt wit bleek weg, wiebelt met allebei zijn benen en bij hem slaat het er echt hard in. Maar uiteindelijk gaat het bij hem ook goed (had wel een hele in 1x). Ik schrok omdat ik dat dat ik dit ook zo zou krijgen maar aangezien ik een halve nam viel het voor mij wel mee.

Hmm lekker dit, beetje alsof je word gefrituurd ofzo alleen niet zo idioot heet, kriebels in de buik en ik ben zo blij dit te mogen delen met mijn vrienden. Ze zijn ook allemaal zo tof en ik doe alles voor ze!
Maar toch merk ik 1,5 uur verder dat het nog prima werkt maar ik op een heel ander niveau zit dan de rest van mijn maten aangezien ik stevige massages krijg en helemaal kapot word geknuffeld. en besluit een half uur verder (2 uur dus) om nog een halve te doen, de tijd had ik continue in de gaten. Ik al mijn spullen (sleutels portemonnee telefoon op 1 plek gelegd zodat ik niets kwijt raak)
Na die tweede helft had ik het gevoel alsof ik opsteeg, de frituurpan werd op standje sambal gezet en ik ging als een tierelier. kriebels en warmte van top tot teen, alles uber gevoelig. Kanonnen dacht ik nog, dit is dus wat zij voelen wouw.
Ik merkte mezelf op dat één van mijn maten echt zich de pleuris zweette en lag op de bank(forse jonge) en ik zat op het matras voor hem ik maakte me echt zorgen en wreef de hele tijd over zijn been of alles wel goed ging en of hij iets moest hebben. Later hoorde ik dus dat hij er 5 ophad, nja het zou wel.

Ik zit heerlijk op dit matras, hmmm kleermakers zit en onder mijn voeten kriebelen, de kriebels waar ik normaal totaal niet tegen kan, worden nu door mijn hele lichaam geschoten, van kop tot teen en weer terug. Zo heb ik wel een paar uur gezeten volgens mij!
Vriend P ging ook als een tierelier, die zat naast mij op het matras maar die ging ook echt alle kanten op, letterlijk! Ik voelde zo nu en dan in één keer een voet of een hand tegen me aan.

‘oeps sorry meneerx’

‘geen probeem P, maar gaat alles wel lekker man? Je gaat alle kanten op!’

‘ja jo heb ik altijd gaat helemaal lekker :D

Dit ging zo nog wel twee uur lang door, hij had er zelf ook 1 op totaal maar ik stond er van verbaasd hoe verschillend mensen reageren op dit spul!
Op een gegeven moment was ik er wel klaar mee met het in de kleermakers zit te zitten en continu te vragen waar iedereen was terwijl er af en toe eentje ging roken of naar de toilet ging, ik was dan ook in complete paniek waar diegene dan was!

Ik ging toch zelf ook maar eens naar de toilet, zittend voor de zekerheid ;).
Hey er ligt één sok in de wasbak haha lol!
Ik trek mijn broek naar beneden en schrik me werkelijk waar helemaal de leplazerus, mijn leuter is de helft van wat het eerst was :shock: ! Nou ja geaccepteerd en maar rustig gaan zitten en het de tijd geven aangezien ik wel had gehoord dat plassen lastig kon gaan.
De deur had wel allemaal vreemde nerven erin zitten, mijn ogen schoten van links naar rechts en heb volgens mij wel een half uur naar de deur staan turen voordat ik besefte dat ik naar de wc ging om te pissen! Uiteindelijk klaar en voordat ik naar de groep terug loop even naar mijn kamer gegaan om te kijken hoe mijn hoofd eruit ziet. Ik kijk in de spiegel en schrik, maar eigenlijk kan ik er wel om lachen hoe prachtig deze ervaring is!

weer terug naar de groep:
‘Uhh jongens ik heb een hele klein piemel’! Iedereen in een deuk en ik zelf natuurlijk ook, helemaal top is dit!
Toen ik naar de wc was geweest merkte ik ook gelijk dat ik iets actiever werd, ik had ook de hele avond een beetje onder mijn voeten zitten kriebelen maar nu wil ik dingen doen! Iedereen een glaasje water gebracht, en nog 1, en nog 1, en nog 1, totdat de hele tafel vol met glazen water stond. Het voelde zo goed om mijn vrienden te helpen en als er iets was vloog ik al op om voor ze iets te doen!
Vriend J (die de pillen had) ging ook lekker zeg, we hadden een grote vrijstaande open haard en die man bleef maar van buiten naar binnen lopen. We hadden namelijk een huisje met veel bomen er om heen en hij kwam binnen met hele blokken hout, we lagen allemaal in een deuk omdat dus met hele blokken en dikke takken naar binnen kwam zeilen. Maar normaal zou ik een rommel vreselijk vinden maar dit was echt lachen! :lol:
Ook het vuur wat hij aanstak was zo mooi hier heb ik weer een half uur als het niet meer is in zitten kijken, ik voelde de stralen en warmte op me af komen en mijn lichaam nam dit op heerlijk!

‘hey maar J, heb jij nou eigenlijk een bril op?’
Ik vertelde hem precies wat voor een bril, zo één met een goude montuur en echt ronde harry potter glazen!

‘ja man kijk maar’, en terwijl hij zijn handen over zijn gezicht haalt zie ik zo de bril op zijn hoofd schieten! Wouw deze shit is tof! Ook bij de rest zie ik brillen en heb zovaak gevraagd omdat ik er echt van overtuigd was dat ze een bril op hadden!

We gingen maar voor de verandering eens roken met z’n alle, buiten was het heerlijk wel een jas aangedaan en even buiten gezeten gekeken naar de bomen. Deze ging ook alle kanten op! Ook de rook die mensen uitblaasde zag ik in één keer een zwarte kat in!
‘Jongens, zien jullie ook die zwarte kat over de tafel lopen!’

‘nee man je bent aan het spacen’
‘Ohh oke’, verder ook niets geks gezien behalve de brillen en de zwarte katten gelukkig!

Wat Ik wel merkte aan mezelf dat ik eigenlijk helemaal nergens zin in had en rondom en binnen het huis wel prima vond. De rest ging af en toe een rondje lopen maar ik vind het fijner om bij het huisje te blijven, iedereen vond alles goed wat ze deden.
Op een gegeven moment haalde een andere maat zijn stroboscoop tevoorschijn en bellenblaas, noneju wat is dat mooi zeg. Alle lampen uit en die aan, het zag er zo scherp uit en de kleuren waren zo mooi! Shit, ik merk nu ook dat ik begin te klappertanden en vertel dat tegen de rest. Zij zeggen er niet teveel aan te denken maar probeer niet te knarsen of te klapperen. Dit lukt gelukkig redelijk goed.
De avond loop een beetje op z’n einde en nadat de rest een paar joints hadden gerookt gingen ze naar bed, ik bleef nog even zitten met 2 andere om na te spacen van wat gekke shit op tv.
Op een gegeven moment toch ook maar afgehaakt aangezien het half 4 was en ik morgen niet helemaal vercrackt wil opstaan.

Slapen ging echt erg kut, draaien, telefoon kijken, slapen, draaien, telefoon kijken, slapen tot een uur of half 9 en ik maar besluit om te gaan douchen. Het is moeilijk uit te leggen hoe het voelt om nog een beetje space onder een hete douche te staan maar het voelde als: tsssssss! Heerlijk, die naweeën.
De rest werd langzaam aan wakker en Vriend S begon toch maar ontbijt te maken. Brood met ei, man man man hier heb ik wel een uur over gedaan om het weg te krijgen maar het was goed om wat eten en drinken in de buik te hebben.
De rest voelde zich ook wel goed behalve twee die er teveel ophadden die hebben de hele dag geslapen. Ik zelf ben ’s middags ook nog maar even naar bed gegaan voordat mijn goede maat N terug zou komen.
’s Avonds weer lekker aan een biertje gezeten en ik zeg eerlijk, dit was één van de beste momenten van mij leven.

Dit weekend was in oktober en wij hebben weer een weekend gepland eind maart. Ik heb al wat toffe lampen geregeld + bellenblaas + hoofdmassage dingen + space bril + alvast een slof sigaretten ingeslagen. Helemaal zin in dus!
Jullie nog ideeën wat mee te nemen? Of ideeën om die eerste ‘klap’ wat te verminderen? Dacht zelf aan chille muziek en daarin mee proberen te gaan.
Ook baal ik er stiekem wel van dat ik deze mooie ervaring pas op mijn 28ste mee heb gemaakt, maar aan de andere kant kan ik het ook niet te vaak doen omdat ik ook mijn gezin thuis heb dus eigenlijk kan het alleen als we een weekend weg gaan. Dit gaan wij dus als groep ook 2x per jaar doen.

Bedankt voor het lezen, ik vond het leuk om het voor mijzelf weer even terug te halen :wave:
Avatar gebruiker
MeneerX
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: vr feb 17, 2017 7:22 pm

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor Lager » zo feb 19, 2017 9:26 pm

Super tof report om te lezen! Vooral alle details je erbij vermeld vind ik leuk. Zelf krijg ik ook gelijk weer zin om weer eens xtc te gebruiken haha.

Hopelijk schrijf je ook een report over je ervaring in maart!
Avatar gebruiker
Lager
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 253
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor TattooBoy » ma feb 20, 2017 12:01 pm

Ik was 31 toen ik mijn eerste pilletje nam en dat was thuis met mijn vriendin,

Koop een pak waterijsje, raketjes of calippos die zijn dan fantastisch.

Verder zou ik lollies meenemen tegen het klappertanden, maak een toffe chillhouse afspeellijst on het lekkerder te laten inkicken. Zet er alleen chille en niet te harde nummers in dan glijd je er relax in.

Als laatste vond ik toen thuis een klein glaasje whisky en chocolade echt geniaal lekker. Drink er alleen niet teveel alcohol bij want je hebt niet door dat je dronken wordt en het is funest.

Geniet ervan zeg
TattooBoy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 82
Geregistreerd: do nov 19, 2015 9:05 am

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor Amvitamientje » ma feb 20, 2017 12:32 pm

Leuk report :)

Welkom trouwens :)
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3918
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor MeneerX » ma feb 20, 2017 7:08 pm

Lager schreef:Super tof report om te lezen! Vooral alle details je erbij vermeld vind ik leuk. Zelf krijg ik ook gelijk weer zin om weer eens xtc te gebruiken haha.

Hopelijk schrijf je ook een report over je ervaring in maart!


Ja ik zit zelf ook weer te wachten, duurt zo lang! Maar wel beter dat er +- 6 maanden tussen zit dat houd het nog leuk.
Ik heb nog wel een heel stuk erbij kunnen typen maar dat leek me iets te lang :P
En eind maart komt er zeker weer een rapport!

TattooBoy schreef:Ik was 31 toen ik mijn eerste pilletje nam en dat was thuis met mijn vriendin,

Koop een pak waterijsje, raketjes of calippos die zijn dan fantastisch.

Verder zou ik lollies meenemen tegen het klappertanden, maak een toffe chillhouse afspeellijst on het lekkerder te laten inkicken. Zet er alleen chille en niet te harde nummers in dan glijd je er relax in.

Als laatste vond ik toen thuis een klein glaasje whisky en chocolade echt geniaal lekker. Drink er alleen niet teveel alcohol bij want je hebt niet door dat je dronken wordt en het is funest.

Geniet ervan zeg

31, nouja beter laat dan nooit toch! Maar wat was jou motivatie om het toch een keer te proberen dan? Voor mij was het heel moeilijk aan over te geven vanwege opvoeding/broer enz. Maar zelf na die space er is een complete wereld voor mij open gegaan. :roll2:

Verder goede tips! Ik heb al wat dingen ingeslagen maar die lollies en chocolade is ook een goede, chocolade zou wel helemaal vol met smaak zitten dan :hulde:
Ijsjes ga ik ook op de lijst zetten, had er al een beetje over gelezen dat ze dan extra nice zijn.
En de whisky daar heb ik nog een mooie fles van staan die gaat ook mee, ik snap ook wat je bedoelt lekker een beetje weg nippen dat houd het ook leuk.
Ook heb ik al een lekkere playlist gemaakt met muziek wat ik fijn vind.
Nu al zin in :love:
Amvitamientje schreef:Leuk report :)

Welkom trouwens :)


thanks :wave: !


Ohja voor de volgende keer laat ik de pillen wel testen, vriend N in het verhaal wou toch wel meedoen dus heb hem ook gerustgesteld dat ik ze laat testen.
Avatar gebruiker
MeneerX
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: vr feb 17, 2017 7:22 pm

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor TattooBoy » ma feb 20, 2017 9:24 pm

Ik ben enthousiast geworden door je verslag en ga eind maart het weer een keer thuis doen met mijn meisje.

Mocht je wel eens naar feesten gaan is dat opkwam te raden. Hele andere ervaring maar een goed house of techno feest is spacend echt geweldig!

Mijn reden was dat mijn vriendin er eigenlijk vooral nieuwsgierig naar was. Ik was vroeger anti drugs en ben erg blij dat mijn eerste keer thuis was. Daarna enkel op feesten gedaan dus eind maart wordt onze tweede keer thuis.
TattooBoy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 82
Geregistreerd: do nov 19, 2015 9:05 am

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor MeneerX » ma feb 20, 2017 10:18 pm

TattooBoy schreef:Ik ben enthousiast geworden door je verslag en ga eind maart het weer een keer thuis doen met mijn meisje.

Mocht je wel eens naar feesten gaan is dat opkwam te raden. Hele andere ervaring maar een goed house of techno feest is spacend echt geweldig!

Mijn reden was dat mijn vriendin er eigenlijk vooral nieuwsgierig naar was. Ik was vroeger anti drugs en ben erg blij dat mijn eerste keer thuis was. Daarna enkel op feesten gedaan dus eind maart wordt onze tweede keer thuis.


haha prachtig! :D

Ik heb het er een aantal keer over gehad met mijn vrouwtje maar die wilt er absoluut niet vanaf weten. Eigenlijk erg jammer aangezien zoiets als dit in een relatie mij echt helemaal super lijkt!

Ik ben vorig jaar wel op de 90's geweest in Nijmegen, de rest was aan de pillen maar ik niet. Nu ik er zo over nadenk zou ik het op zo'n feest wel doen omdat dat wel meer mijn muziekgenre is :P

Laat je weten hoe het was? Ik ben benieuwd hoe dat is om echt 1 op 1 thuis te zitten spacen.
Van mij komt er sowieso weer een verslag!
Avatar gebruiker
MeneerX
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: vr feb 17, 2017 7:22 pm

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor TattooBoy » wo maart 01, 2017 8:57 am

Zondagavond 12 maart gaat de datum worden
TattooBoy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 82
Geregistreerd: do nov 19, 2015 9:05 am

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor TattooBoy » wo maart 01, 2017 9:00 am

Ik ga zelf zorgen voor het volgende :

- ijsjes
-lollies
-kauwgom
-chocola
-fruit
-ijsthee

Verder heb ik al sets via SoundCloud uitgezocht en trippy video's via YouTube . Als fun gaan we als het lukt Walking With Dinosaurs opzetten.

Iemand nog tips qua voorgedraaide wietjoints? Meestal rook ik hasj, laatst een amnesia gehaald die klapte er enorm in zeg
TattooBoy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 82
Geregistreerd: do nov 19, 2015 9:05 am

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor the_dude » za maart 11, 2017 1:13 am

Te gek tripreport over de eerste keer! Naar mijn mening één van de weinige 'eerste keer X-reports' die echt de moeite waard is. Leuk hoe je alles beschrijft, en perfect in lengte/spanningsboog. Ik kijk uit naar je volgende verslag.

Ik was zelf 24 toen ik het voor het eerst deed, en ik vind het een verrijking om het pas wat later te doen. Dan krijg je alles met je volle verstand mee. Ik merk wel een verschil tussen jonge gebruikers en wat oudere beginners, waardoor ik blij ben dat ik het wat later in mijn leven heb ervaren.

Wat ik je mee kan geven vanuit mijn perspectief/ervaring: Probeer de volgende keer niks te verwachten. Alsof je het weer voor de eerste keer doet. Elke keer is weer anders, en ik denk dat verwachtingen negatief kunnen uitpakken. Ga er weer lekker blanco in, en zie maar wat de nacht je brengt. De volgende keer kan iets totaal anders opleveren dan de eerste keer. XTC zorgt voor een ultiem positieve vibe, maar het is altijd afwachten hoe dat tot uiting komt. De grootste dooddoener voor mij is je volle aandacht richten op wat je voelt. Ga er lekker in op, zonder je af te vragen of je wel lekker gaat. Dat ga je sowieso wel.

De tijd die je er tussen laat is goed! Zo blijft het inderdaad leuk, en een exclusief iets. Als je maandelijks/wekelijks dit soort avonturen beleeft gaat de magie ervan af, en dat is zonde. Hou het lekker bij twee keer per jaar met je vriendengroep, en koester dat :)

@tattooboy: Wiet/haze/hasj kan ik alleen aanraden als je er al een beetje uit begint te raken. Anders mist het zijn effect vind ik, omdat je aardig opgepept van de X bent. Op het moment dat je merkt dat het echt begint uit te werken, is het heerlijk om een fijne haze-joint te roken. Het kan dan wel zijn dat je aardig gaat spacen en hallucineren. Daar moet je van houden, maar ik vind de mindfucks van X gecombineerd met THC geweldig. Heb ooit eens een poos naar 'laars' op straat gestaard (me afvragend wat die daar deed) en kwam er na een poos achter dat het een kat was (de laars liep weg). Je moet er tegen kunnen, maar ik vind het dikke pret.

Veel plezier allemaal!
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: Xtc eerste keer, ge-wel-dig

Berichtdoor TattooBoy » ma maart 13, 2017 9:32 am

Ja dat geen verwachtingen hebben vind ik dus lastig maar is helemaal waar. Onze thuistrip ging niet door omdat we besloten hebben om met vrienden met Pasen naar een dik feest te gaan en daar te gaan spacen.

Die haze klinkt erg lekker heb tot nu toe alleen de combi 4fmp eb hasj op en dat was ook relax.
TattooBoy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 82
Geregistreerd: do nov 19, 2015 9:05 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner