Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC eerste tripreport

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC eerste tripreport

Berichtdoor skyhigh » wo jan 09, 2013 11:40 pm

hallo mensen zal me even voorstellen ben een jongen van 16 jaar ben 1m91 en 86kg
ervaringen met drugs zijn: alcohol, wiet/hasj en xtc binnekort truffels en speed :mrgreen:
Ik heb nu 6x xtc gebruikt en ga van de laatste keer vertellen dat was 5 dagen geleden als ik dingen fout doe hoor ik dat graag om mezelf te verbeteren en de leukste momenten maak ik vetgedrukt Enjoy

Setting : Ik T, M, N, P en Tt
ik ging met T samen naar mijn dealer hij levert altijd goede pillen en aangezien iedereen op mij na voor de eerste keer ging zou ik halen. (blauwe sterren dealer zegt 180mlg maar denk rond de 160-190). Nadat we 7 kletsjers hadden gehaald kon het feest beginnen.

8uur
we hadden afgesproken om half 9 met zn alle maar ik kon niet meer wachte en popte een hele.

half9
zat op de fiets opweg naar T maar die had visiste dus ik ging naar Tt zn huis op een gegeven moment voel ik een soort van mijn evenwicht verliezen dat duurde ongeveer 3 seconden en toen had ik bomvol energie en voelde me kaken weer aardig naar voren staan. Eindelijk kwam Tt naar buiten en moest erg lache omdat ik al uit me dak was. Precies op dat moment kom T aan fietsen en moet ook lache hoe ik er alweer bij loop. We gingen de rest halen bij een station en ik ging maar alvast vooruit fietsen want had veels te veel energie. dit fietstochtje was erg leuk want de pil begon egt goed in te werken en had al helemaal die love feeling en zat bombvol energie heb denk ik nog nooit zo lekker gefietst leek egt of ik zweefde over de weg. Eenmal bij het staion aangekomen waar ze wachten gaf ik ze een dikke knuffel en gingen we naar de plek waar we zouden gaan beginnen

kwart over 9
we zijn op de plek en geef iedereen een halfje want aangezien dit de eerste keer is en hun niet allemaal zo heel groot zijn en best sterke pillen zijn gaf ik een halfje zodat ze lekker kennis met x konden gaan maken. N durfde niet te poppen dus nam hem apart en zei niks kan fout gaan als er wat gebeurd dan bellen we gewoon 112 ik weet wat je moet je doen en kan niks fout gaan als we gewoon genoeg water drinken, door mijn gepraat durfde hij en popte hem en ik nam voor de gezelligheid ook maar 1tje erbij. Aangezien mijn vader pas om 1 uur thuis zou zijn ging ik naar mijn huis met M om water en wat eten te halen en de rest ging wiet halen.

10uur
De spullen gehaald en gingen we naar hun toe want ze zouden bij een bezinestation wachten op ons ik kom daar met M aan die egt heel erg hard ging vond het leuk om te zien dat hij er zo van genoot. Maar toen ik bij bezinestation aankwam sloeg egt alles heb mensen aan salvia, lsd keta gezien maar nog nooit heb ik mensen zo hard zien gaan: bij N kwammen de ogen bijna uit zn oogkas P en Tt zatten denk ik hard te hallucineren en T was nog wel normaal. Nou N was dus egt eeng gevaar voor eigen leven wat hij ging opeens in zn blote bas over een drukke weg heen lopen dus ik snel erachter aan en hem weggetrokken. Eenmal hij weer terug was gingen we weer terug naar onze hangplek. Ik heb nog nooit zon paar idioten zien fietsen ze fietste of de duivel achter hun aanzat T en ik die gewoon normaal verder fietste vonden dit erg grappig vooral de koppen die ze erbij trokken (zorg voor de volgende keer voor fotos).

11uur
eenmal bij de hangplek stonden hun al een joint te draaien en gingen we die roken. Daarna gingen we groepjes van 2 maken en gewoon rondlopen. Ik ging met T een rondje lopen we kennen elkaar al 12 jaar en hebben een goede band en allebij best veel meegemaakt dus was een aardig goed gesprek. We namen ong een kwartier dus kwart voor 11 allebij nog een halfje en hebben we dus 3 uur rondgelopen en ik moest toen helaas naar huis.

srry voor het lange report hoop dat jullie hem leuk vinden en tips hoe het beter kan zijn erg welkom en zal volgende keer een leuker verslag maken bijvoorbeeld over de hele nacht maar dat zat er deze keer niet in.
skyhigh
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: wo jan 09, 2013 11:02 pm

Re: XTC eerste tripreport

Berichtdoor Stefaan » do jan 10, 2013 9:40 pm

Herkenbare dingen meegemaakt, beetje oppervlakkig report. Probeer wat meer in details te treden! ;) Verder hou je je hopelijk strikt aan de 3-maanden regel met je jongere leeftijd :geek:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC eerste tripreport

Berichtdoor skyhigh » do jan 10, 2013 10:30 pm

thanks voor de tips dit was me eerste tripreport dus neem het zeker mee naar me volgende, en om eerlijk te zijn ben ik een beetje doorgeslagen met pillen was 4 keer in 6 weken gegaan wat ik egt veels te veel vind gelukkig ben ik me er eindelijk van bewust en ga pas weer aan de pillen op masters of hardcore wat over 3 maanden is
skyhigh
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: wo jan 09, 2013 11:02 pm

Re: XTC eerste tripreport

Berichtdoor hmm-hmm » do jan 10, 2013 10:33 pm

Inderdaad zijn een aantal dingen die je vermeld zeer herkenbaar. Wel vraag ik me af waarom je op zulke jonge leeftijd al 6x mdma hebt gedaan. Zoals Gman zegt; de 3 maanden regel is ( ivm met je jonge leeftijd en je nog groeiende hersenpan) voor jou van belang. Als je je daaraan houd en je bent nu 16, zou dat betekenen dat je op je 15e voor het eerste xtc gebruikt hebt. Ik kan je daarom aanraden om, wil je je hersenen niet verder beschadigen, de xtc en andere schadelijke (hard)drugs naast je neer te leggen en er eventueel later weer op terug te komen (als je hersenen de kans hebben gehad om zich te ontwikkelen).
Dit advies geef ik niet alleen omdat je 16 jaar bent, maar ook doordat je zinnen tikt zoals "ik kon niet wachten dus heb ik meteen een hele gepopt". Het geeft me het idee dat je niet heel bewust met drugs omgaat, wat vaak voor heviger en daardoor vaak meteen ook schadelijker gebruik zorgt. Verder staat je bericht vol spelfouten, waardoor ik het idee heb dat je je drugsgebruik beter op deze leeftijd op een laag pitje kan zetten, zodat je jouw, zich nog ontwikkelende, hersenpan kunt gebruiken voor nuttigere dingen.

Dat gezegd te hebben, ben ik het eens met Gman, probeer iets meer in details te treden; Waarom was deze trip zo speciaal voor jou en de anderen? Een voorbeeld; je zegt "Ik ging met T een rondje lopen we kennen elkaar al 12 jaar en hebben een goede band en allebij best veel meegemaakt dus was een aardig goed gesprek." Ik ben dan benieuwd waarom het een aardig goed gesprek was :) snap je?
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm

Re: XTC eerste tripreport

Berichtdoor skyhigh » do jan 10, 2013 10:41 pm

srry voor de spellings fouten ik ben een dyslect dus srry daarvoor. En Ik geef heel eerlijk toe dat ik veels te vaak mdma heb gebruikt en ben ook van plan he tover 3 maanden af te sluiten tot ik me diploma heb gehaald en nog bedanks voor de tips en ga idd meer op de details letten en beter uitleggen wrm ik het zon leuke avond vond maar bedankt over dat hersenen gedoe en de tips ga er zeker wat mee doen
skyhigh
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: wo jan 09, 2013 11:02 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner