Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC: ehh, huh, wat?

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor ParadijsVogel » di maart 12, 2013 10:13 pm

5 days off in Amsterdam staat elk jaar weer in het teken van elektronische muziek en ze doen dan ook hun best om de beste artiesten naar de Melkweg of in dit geval Paradiso te lokken. 5 days off bestaat uit 5 dagen met knallende muziek, rustige muziek en aparte muziek. Ik ben naar dag 4 geweest in Paradiso, dubstep en drum 'n bass. De namen waren niemand minder dan Camo & Krooked, Netsky, Fred V & Grafix, SPY en Nymfo, dus het beloofde een mooi feest te worden.

De avond begon bij mijn tripbuddy S, wie net een nieuw huis heeft. Dus, nadat we wat hasj en wiet gehaald hadden, zijn wij daar even een paar biertjes gaan drinken, de pillen verdeeld en gebroken in bite-size-chunks zodat we niet hoefden te kloten in een druk Paradiso. Even later kwam J aan en na nog een biertje besloten we maar richting het station te fietsen. Ondertussen was het al 11 uur en ik merkte op dat H en G, die om 23:20 op Amsterdam Centraal zouden zijn, wel even op ons moesten wachten aangezien wij pas om 00:05 zouden aankomen.

De trein was vrij gevuld en onder de passagiers in onze coupé waren ook wat verschrikkelijk lawaaierige corpo's, vrij vervelend. In de trein hebben wij alvast maar enkele jointjes gedraaid om te roken op weg naar Paradiso en natuurlijk wat vitamine en magnesium tot ons genomen. Aangekomen op Amsterdam Centraal was het zaak om de rest zo snel mogelijk te vinden, sigaretten te halen en een kluis te vinden voor onze spullen. We nemen altijd wat spullen mee voor na de trip, zoals appels, sportdrankjes, wat dingen met zout en wat dingen met suikers en vitamines erin. Het maakt de terugreis draaglijk en je kunt je waardevolle spullen daar ook laten, waar ze veilig zijn. Dit ging allemaal redelijk voorspoedig.

Vanaf het station is het een goed kwartier lopen naar Paradiso en ondertussen is het gaan sneeuwen. Sneeuw is mooi en sneeuw is leuk, maar sneeuw is ook koud en nat. Tijdens het lopen hebben we dus maar een jointje gerookt om de kou wat draaglijk te maken. Uiteindelijk waren we rond kwart voor 1 bij Paradiso, waar we een werkelijk enorme rij zagen staan die eigenlijk te gek voor woorden was. In deze rij hebben we ruim 3 kwartier gestaan, minpuntje voor de organisatie. We waren dan ook opgelucht toen we om half 2 binnen waren. Zo snel mogelijk de jassen wegleggen, nog even naar de WC en even de pilletjes droppen. Ik had een wit hartje (160mg) en S had driekwart daarvan. De rest waren we (nu al) kwijtgeraakt.

Goed, even de tent verkennen. Tot onze vreugde zagen wij dat het normale rookhok gesloten was en in plaats van dit overvolle, warme hok de kleine zaal ingericht was als rookhok inclusief livestream van de grote zaal, waar SPY bezig was met zijn set. Even snel een sigaretje gerookt en op naar beneden om de sfeer in de zaal te proeven. De sfeer was wel goed, maar het was héél druk(s). Een heel groot gedeelte van de zaal was aan de drugs, ook de 16-jarige jongetjes die overal tegenaan liepen omdat ze eigenlijk nog geen drugs kunnen handelen.

Na een goed half uur zijn we maar even gaan afkoelen in de rookruimte en we besloten nog even een jointje te draaien. In een hoekje van het rookhok zat K te wausen, die kenden we niet, maar we hebben ons enorm vermaakt om de jointjes die hij probeerde te rollen, zonder resultaat. Uiteindelijk hebben we hem maar een beetje geholpen om zijn jointje te flappen. Na een tijdje kwamen een paar bekenden van K erbij en hadden wij het over welke feesten zij nog meer gingen pakken of hadden gepakt. Toen ik zei dat ik mijn kaartje voor Subway had verkocht, vroeg een van hen of ik T was. Blijkbaar had ik mijn kaartje aan haar verkocht. Ondertussen waren we alweer 3 kwartier verder en de pil sloeg keihard in toen er een hard nummer gedraaid werd. Stilzitten ging niet meer en ook S had hetzelfde gevoel. We zijn naar beneden gevlogen en ondertussen kwamen we nog een bekende tegen, wie we haastig even gedag hebben gezegd.

Na een kwartier of was het een uur, anderhalf uur? Ik weet het niet meer, het was in ieder geval te kort voor mijn gevoel. We zijn in ieder geval maar even ijsjes gaan halen, want ijsjes zijn lekker, perenijsjes zijn heel lekker. Gelijk maar even richting het rookhok gelopen om nog een jointje te roken. S vroeg om mijn hasj en begon te draaien. Toen S bijna klaar was vroeg ik waar de rest van mijn hasj was, er was geen rest. Hij had dus ongeveer een gram hasj in die joint gegooid. Smaakte wel prima. Ondertussen nog wat mensen leren kennen met als hoogtepunt iemand die intens verdrietig was omdat hij zijn peuk verkeerd om had aangestoken. Na een lachstuip van 5 minuten heb ik hem uiteindelijk maar een peuk gegeven, omdat ik zo aardig ben. Goed, joint op, weer naar beneden!

Op de weg naar beneden vonden wij een hele mooie zonnebril, die ik maar bij S op zijn kop heb gezet. Beneden aangekomen was ik iedereen kwijt, inclusief S. Uiteindelijk ben ik maar op een mooie plek gaan staan en ik heb me prima vermaakt. Toevallig kwam ik H daar tegen, dat was intens genieten. Een tijdje daar los staan gaan met H en toen maar weer richting het rookhok voor een sigaretje. Toen mijn sigaret op was, merkte ik dat mijn kauwgom het ook wel had begeven en vroeg H om een nieuwe. Helaas had ze die niet. Als reddende engel tikte iemand die ik niet kende mij op de schouder en gaf mij een snoepje. Zo blij ben ik nog nooit geweest!

Nog maar even naar beneden voor de laatste set en we kwamen S weer tegen. Het ging weer veel te snel, maar het was wel leuk. Op weg naar de garderobe heb ik enorm diepe gesprekken gehad over de appel die ik ging eten als ik mijn kluis terug kon vinden, maar veel meer dan "Heh?" "Uh" en "Waar hadden we het nou over?" ging het niet.

Toen we buiten stonden was het koud, maar wel lekker. Iedereen, behalve S en ik, wilde met de taxi richting het station. Wij zijn gaan lopen, de rest ging daadwerkelijk met de taxi. Toch heeft Amsterdam een bepaalde schoonheid als er niemand over straat loopt. De reis duurde dan ook wat langer dan normaal, zodat we even van het uitzicht konden genieten.

Aangekomen op Amsterdam Centraal kwamen we G en J weer tegen, H had een andere trein genomen. Snel alle spullen uit de kluis en zo snel mogelijk richting het perron waar de trein binnen enkele minuten zou vertrekken. In de trein heb ik de zonnebril van S maar overgenomen, want die lichten zijn vrij kut als je nogal naar de klote bent. Nog even geprobeerd om TUC-koekjes weg te werken, was geen succes. De appels die we meegenomen hadden waren ook niet zo geweldig, dus ik hield het maar op AA-tjes. In mijn hoofd was het een warboel en de gesprekken die ik voerde liepen keer op keer uit op gelach van de mensen die nog nuchter waren. Op het eindstation aangekomen zijn we gelijk maar naar huis geracet, ik ben mijn bed in gedoken met de tv aan en ik heb heerlijk geslapen.

Het was een mooie avond, het feest duurde wat te kort, maar uiteindelijk heb ik me prima vermaakt. Kon het gevoel maar altijd blijven!
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor Gonzo » di maart 12, 2013 10:19 pm

Mooi en meeslepend geschreven..

:hulde:
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor Multitude » di maart 12, 2013 10:46 pm

De rest waren we (nu al) kwijtgeraakt.


:lol:

Normaal ben ik niet zo van de feestreports (itt tripreports), maar deze was wel leuk.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor ParadijsVogel » wo maart 13, 2013 12:22 am

Bedankt!

Toen ik halverwege mijn verhaal was bedacht ik me dat wat ik schreef eigenlijk niet heel interessant was, maar toen was ik al op weg en wilde ik het afmaken ook. Ik vind psychedelische tripreports ook wel interessanter.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor YYY » wo maart 13, 2013 11:35 am

Het is in ieder geval heerlijk herkenbaar
Avatar gebruiker
YYY
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 162
Geregistreerd: za nov 24, 2012 7:47 pm

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor Afca_Remy » wo maart 13, 2013 1:45 pm

YYY schreef:Het is in ieder geval heerlijk herkenbaar


Hahaha inderdaad!
5 days off zijn altijd wel leipe feestjes te vinden!
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor Cloudio » do maart 14, 2013 6:13 pm

Ik was ook toevallig op dat feestje en ik was mijn zonnebril kwijt een zwarte! :O

maar leuk feest zekerweten.
Cloudio
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 74
Geregistreerd: zo feb 10, 2013 12:36 pm

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor Taxi. » do maart 14, 2013 6:16 pm

Wauw! Mooi report 8-)
Ik ben ook een keer in de sneeuw in Amsterdam aan de pillen naar een dubstep/dnb feest geweest, klonk dus erg herkenbaar allemaal :kleuter:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor ParadijsVogel » do maart 14, 2013 6:17 pm

Cloudio schreef:Ik was ook toevallig op dat feestje en ik was mijn zonnebril kwijt een zwarte! :O

maar leuk feest zekerweten.


Die ik gevonden had was geel, heel stylish!

@Mushrocker, wij vonden et ook wel mooi, want de vorige keer dat we aan de pillen gingen was het ook totaal onverwacht gaan sneeuwen.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor Oizo » do maart 14, 2013 9:17 pm

Nice report :hulde:
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: XTC: ehh, huh, wat?

Berichtdoor daywalker » zo maart 17, 2013 3:24 pm

Mooi report!
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm


Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner