Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC + Energy the Network

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC + Energy the Network

Berichtdoor Lampje » di maart 06, 2012 2:48 pm

Even voorstellen dan maar, ik ben beginnend genieter en heb voor deze trip een keer eerder op xtc gefeest.

Ik: 18 jaar, 75 kg
Feest: Energy the network
Pillen: Witte speakers 2x

Dit wordt mijn tweede tripreport dus ik probeer alles zo goed mogelijk te omschrijven ;).

Zaterdag 3 maart
Het was dan eindelijk zover, 3 maart hier hadden ik en mijn vrienden op gewacht, eindelijk een mooie feest om weer flink te genieten. Het was 10 voor 11 toen wij de trein richting Utrecht pakten ik was al bekend met de locatie Jaarbeurs dus ik was erg benieuwd naar de kwaliteit van het feestje. Eenmaal aangekomen (prima aansluiting met de ov) was het superdruk op het station het was een grote massa mensen die naar de jaarbeurs liep terwijl ik er juist van hou iets later te komen om die lange rijen te ontlopen haha. Maar het was prima geregeld weinig gezeur met de rijen en ik kon zo doorlopen, klein beetje spanning voor de illigale snoepjes maar ik werd heel snel gefouilleerd prima wat mij betreft.

Nadat we eenmaal een kluisje hadden geregeld gingen we maar meteen even muntjes inslaan en alvast wat water, tot mijn opluchting een flesje ipv de bekertjes bij westergas (bespaarde me een heleboel geld die avond :grin: ). Ik was nogal benieuwd wat voor muziek er nou gedraait ging worden, naar mijn ervaring verschilt dit echt per feest met house dj's maar ik kwam binnen en allemachtig wat ging het hard. Ik was in totaal heen met 6 goede vrienden en nog andere die ook mee gingen en na een half uurtje even los dansen zat het gevoel er al goed in. Wij bezochten het toilet om de eerste halve speaker te nemen, vorige feest mijn eerste keer was ik heel gespannen en echt bang dat ik niet meer controle zou houden alleen van de vorige ervaring was die stress op dit feest totaal niet aanwezig. Wij liepen rustig terug en kregen een mooie lijst aangeboden wie waar draaide en als ik het goed heb bezochten wij fedde le grand als eerste.

Vanaf dit moment weet ik niet precies meer wie waar draaide en ik welk van de drie zalen ik zat alleen ik ga het zo goed mogelijk uitleggen :lol: . De muziek beviel goed en ik begon al lekker los te komen (gewoon van mezelf ik hou van dansen) alleen toen moest ik weer mee naar de toiletten, omdat twee vriendinnen voor de eerste keer ook wouden geen probleem alleen ik moest die pil even in tweeen bijten, omdat ze nogal nerveus waren dus deed ik dat uiteraard met plezier voor hun. Nadat ik dit gedaan had was ik snel met mijn maar terug gegaan naar mijn andere vrienden want jahoor ik voelde het al de tinteling onder mijn hoofdhuid :love: , een gevoel dat hij binnen 5 minuten ging inslaan. Snel naar mijn vrienden gegaan en damnnnn energie overal iedereen muziek vanuit de grond stond in een baan met me lichaam ik voel me altijd net een batterij die een soort overload krijgt. Ik keek om mij heen me vrienden zagen het meteen en ik ken de jongens al mijn hele leven dus daar kwamen de smiles we gunden het elkaar.

Daar ging ik hoor als eerste van de groep ik ging op een stukje afstand van de groep staan en ging helemaal uit me dak ondertussen vroeg ik mijn maten nog een paar keer of ze al wat voelden en meerdere begon the feeling te krijgen heerlijk gewoon je bent niet meer de enige lekker gewoon. Op dit moment vroeg ik aan me maat of het geheime wapen ingezet mocht worden haha!Als je dit alleen al ziet moet je de dj set van tiesto hebben gezien ik link hem na dit stukje test. Ik leg het even uit in de tripbril die we mee hadden zit een prisma wat ervoor zorgt dat het ligt dat op de bril valt uiteenvalt in allerlei andere kleuren echt prachtig. Ik had de bril op en echt ik ging zo hard dat mijn maat op een gegeven moment de bril van mijn hoofd pakten ik weet het gevoel nog ik zette hem ook de groene en witte lichten spatten uiteen in je ogen iedereen die voor je staat zie je drie dubbel dit onder invloed van een super boost van mdma is gewoon overweldigend. Ik kan niet elk detail uitleggen anders word het telang alleen voor 3 euro is dit de avond van mijn leven geworden.

Nadat de bril doorgeschoven was naar een maat en nu zag ik het zelf ook hij ging grandioos lekker kwam ik een groep japanse jongens tegen. Ik meteen kennis maken de o zo bekende handclap en knuffels, zij konden geen woord engels of nederlands alleen tja als je zo aan het spacen bent (zij helaas niet) versta je elke taal. Alleen het werd flink duidelijk dat die gasten het helemaal geweldig vonden ze hadden een zin geleerd; holland best partaaaiii in tahhhh woroldd en dan ging het weer over in japans.

Hierna zij mijn maat dat we al een uur lekker gingen en dat de tweede er wel in mocht ik stemde uiteraard in en daar gingen we onderweg naar de toiletten (flinke gangen tussen toiletten en zalen bij jaarbeurs dus duurde even) ik kwam iedereen tegen poolse mensen leuke meiden engelse van alles en nog wat. Bij de eerste groep werd dan ook meteen even het zicht van onze tripbril aan andere gegunt niemand die ik daar zag had er een dus dit was hilaries!! iedereen zo van huh een bril wat moet die jongen nou. Alleen ik met me wause kop aandringen want Dit mocht niemand missen toch!!

En daar ging de bril bij de eerst onbekende op het hoofd alleen al zijn ogen toen hij opging die puilde erbijna uit van plezier en hij scheeuwen what is this man ging meteen zijn hele poolse groepje door (normaal hou ik niet zo van hun temperamentje) maar dit waren echt geniale gasten.
Zo kan ik nog een heel aantal mensen noemen die de bril op hebben gehad alleen dat word te lang :grin: .

Bij de toiletten aangekomen een tweede halfje bijgepakt en ik hoorde van mijn maten dat marco v ging draaien voor mij tot dan toe geen held maar ik kwam aan en getver de getver wat draaide die man goed. Hier een filmpje telkens kwam die ziek lekkere kick in ze nummers en bij mijn vorige feestje ging ik naar minimal techno dus dit was totaal nieuw met xtc op.1:13 heb ik het dan over met die zieke drop. Zo bleef het maar door gaan en ik had het gevoel dat ik vele malen lekkerder ging dan mijn vorige feest. Met tripbril en alles op gewoon heerlijk dit gevoel. We kwamen een groep andere jongens tegen die ook echt lekker gingen normaal zonder xtc heb ik het nooit zo met jongens dat je er op afloopt en handen schud knuffelt hahaha alleen geen idee iedereen is gewoon mooi (ja ik ben hetero haha). Ons plan was de hele avond bij elkaar te blijven dus opeens 4 onbekende erbij en het was super gaaf samen water halen en alles super leuk gewoon.

Wat later op de avond was mijn maat die nooit drugs doet opeens haastig naar ons toe gekomen want dit moesten we toch wel zien.. Hij had super grote pupillen en hij had deze zelfde avond nog erg het gevoel dat hij ziek was alleen alles van dat was opeens weg, dus de vraag was hoe kan dit wij waren de enige in bezit van het snoepwaar en het lijkt me sterk dat hij het zelf had alleen aan de andere hand wie gooit er nou voor de grap en pilletje bij iemand in zijn drinken (van uitgaand van xtc syntomen) wij zijn er alsnog niet achter maargoed.

De avond ging verder ik hield mijn vriend even wat meer in de gaten zij dat hij voor de zeker hij zijn bier maar weg kon zetten ik haalde er een flesje water bij voor hem. Daarna kwamen wij er opeens achter dat we veeeeelste veel munten hadden omdat we niet wisten dat we flesjes zouden krijgen ipv bekers dus snel de ijsco vrouw opgezocht haha heerlijk was dat.

Hele avond nog super lekker gedanst feest ervoor had ik na een paar uur stramme benen nu liep ik alleen heel hard te kaakschaatsen alleen met die kauwgom was dit binnen de perken te houden haha. Nu kom ik bij het stuk dat de hele tweede pil ook naar achter was gegaan. Ik begon dingen minder te snappen moest dingen twee keer uitgelegd krijgen en als ik liep te dansten had ik de heletijd het gevoel dat ik op een blok danste en dat ik telkens bijna van de rand viel. Ook keek ik een keer mijn maat aan met die tripbril toen ik hem afdeed zat zijn gezicht onder het bloed :conf: ik zij dat ook hij vegen maar er zat dus niks dus ik nog meer confused haha keek naar mijn andere maat en hij ook onder het bloed.. Maar we maakten elkaar wijs dat we lekker zaten te spacen dus ik liet het daar maar bij haha. Later kreeg ik ook een shock want het leek over een telkens een stroom water onder mij door ging dit kwam omdat ik onder zon discobol stond die allemaal blauw op de grond reflecteerde.

Opzich vind ik die mindfucks helemaal niet erg bij een xtc tripje alleen ik denk dat ik volgende keer nog minder pak en het bijna anderhalf hou anders zit je nog zo in de trein dom te wezen enz haha.

Heel lang trip report sorry ik typ denk te uitgebreid alleen ik heb er nog al moeite mee :oops:
Al met al het beste feest tot nu toe volgende feest ASOT 550!!! Heel veel zin in dit keer geen xtc en gewoon nuchter kijken wat het word vast heel leuk!

Groetjes,
LAMPJE!

P.S hier de set van tiesto zonder de tripbril haha heel intens MET tripbril haha.

Lampje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: di maart 06, 2012 1:57 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Lampje » di maart 06, 2012 2:52 pm

Mod verwijder aub de dubbel post mijn excuses :oops:
Lampje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: di maart 06, 2012 1:57 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Lampje » di maart 06, 2012 4:41 pm

helaas zie ik dat de youtubefilmpjes er niet door zijn gekomen
Lampje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: di maart 06, 2012 1:57 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Taxi. » di maart 06, 2012 5:01 pm

leuk report man ;)
Erg herkenbaar :)

Maar ik zou graag een linkje hebben voor die bril :hulde:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Stefaan » di maart 06, 2012 5:11 pm

MushRockker schreef:Maar ik zou graag een linkje hebben voor die bril :hulde:


Dat dacht ik ook !! :woeh:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Stefaan » di maart 06, 2012 5:15 pm

Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor BOOBS » di maart 06, 2012 5:46 pmJAAAAAAAAAAAAAAA
Avatar gebruiker
BOOBS
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 973
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:19 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Stefaan » di maart 06, 2012 5:47 pm

Vette shit, zodra ik mn nieuwe pinpas heb (ben hem kwijt) bestel ik zon bril zeker weten !!
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Taxi. » di maart 06, 2012 6:17 pm

Awwwwwyeaahhh :kleuter: :kleuter: :kleuter:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Stefaan » di maart 06, 2012 6:25 pm

MushRockker schreef:Awwwwwyeaahhh :kleuter: :kleuter: :kleuter:


Voor de prijs hoef je het niet te laten. :love:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Lampje » di maart 06, 2012 6:45 pm

tripbril is de bom je gaat gewoon 2x zo hard met dat ding op moest hem echt vaak af doen omdat ik niet meer wist waar ik nou precies stond haha
Lampje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: di maart 06, 2012 1:57 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Stefaan » di maart 06, 2012 6:54 pm

Lampje schreef:tripbril is de bom je gaat gewoon 2x zo hard met dat ding op moest hem echt vaak af doen omdat ik niet meer wist waar ik nou precies stond haha


Is die bril die ik postte de bril die jij ook had?
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Lampje » di maart 06, 2012 8:01 pm

Gman007 schreef:
Lampje schreef:tripbril is de bom je gaat gewoon 2x zo hard met dat ding op moest hem echt vaak af doen omdat ik niet meer wist waar ik nou precies stond haha


Is die bril die ik postte de bril die jij ook had?


Jazeker, een maat van mij bracht hem mee op een gegeven moment waren de pootjes er gewoon af omdat zoveel mensen hem op hadden gehad en iedereen natuurlijk zon bezweette kop had haha.
Eind deze maand a state of trance dan neem ik een handje vol brillen mee dan kan ik er ook een paar uitdelen vorige keer had ik wat teleurgestelde blikken toen hij af moest :shock: .

Groetjes!
Lampje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: di maart 06, 2012 1:57 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Stefaan » di maart 06, 2012 8:04 pm

Lampje schreef:
Gman007 schreef:
Lampje schreef:tripbril is de bom je gaat gewoon 2x zo hard met dat ding op moest hem echt vaak af doen omdat ik niet meer wist waar ik nou precies stond haha


Is die bril die ik postte de bril die jij ook had?


Jazeker, een maat van mij bracht hem mee op een gegeven moment waren de pootjes er gewoon af omdat zoveel mensen hem op hadden gehad en iedereen natuurlijk zon bezweette kop had haha.
Eind deze maand a state of trance dan neem ik een handje vol brillen mee dan kan ik er ook een paar uitdelen vorige keer had ik wat teleurgestelde blikken toen hij af moest :shock: .

Groetjes!


Goed idee ik koop er ook een paar :D
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Lampje » di maart 06, 2012 8:45 pm

Youtube filmpjes staan er nu wel bij hopelijk iets beter te begrijpen nu :D
Lampje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: di maart 06, 2012 1:57 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor XM77 » wo maart 07, 2012 11:57 pm

Haha, Energy The Network was prachtig inderdaad. Ik was er ook, alleen wel zonder XTC - eind deze maand ben ik weer aan de beurt. =P Wel een hoop spacers gezien daar en met een aantal ook gezellig gekletst, ook achteraf op het station heb ik de coming-down (hopelijk) nog wat aangenamer gemaakt voor wat mensen!
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor BOOBS » do maart 08, 2012 12:07 am

Zou je die lens van die bril niet in een echte stevige bril kunnen fixen? Of is het een erg klein oppervlak?
Avatar gebruiker
BOOBS
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 973
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:19 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor -ArKady. » do maart 08, 2012 12:26 pm

mooi report, erg herkenbaar! :kleuter:
die bril is ook een geniaal idee, die ga ik zeker even bestellen
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor drain bamage » do maart 08, 2012 6:29 pm

Leuk report! :)
Waarom doen mensen nou nooit eens drugs bij mij door m'n drinken!? :P

Tof trouwens dat ik nu eindelijk die brilletjes weer eens kan regelen, ik dacht dat ze nergens meer verkrijgbaar waren... zoek er onbewust al jaren naar! :hulde:
Avatar gebruiker
drain bamage
Newbie
Offline
 
Posts: 20
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:27 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Lampje » vr maart 09, 2012 12:15 am

Brilletjes in mijn opzicht nu echt een must have, volgend feest (asot550) gooi ik er denk ik een lik 2cb in om net even wat meer te genieten.

:rock:

Ik vind het altijd super als mensen die niet spacen met je mee doen ik weet niet dan word ik altijd zelf ook heel blij, meestal snappen die mensen ook precies hoe jij je voelt en spelen daar lekker op in :love: .

Groetjes!
Laatst bijgewerkt door Lampje op za maart 24, 2012 11:29 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Lampje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: di maart 06, 2012 1:57 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Lampje » vr maart 09, 2012 12:17 am

Trouwens als reactie nog even van een bril fixen met die glazen erin ikzelf heb zo'n typische spacebril om mijn flinke kijkers te verbergen heb even twee van die brilletjes opengehaald gaat prima alleen zijn die prisma's wel iets donkerder door het glas ervoor. Word weer even uitproberen op het volgende feest!

Groetjes!
Lampje
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: di maart 06, 2012 1:57 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Jamess » vr maart 09, 2012 12:32 am

- verkeerde post.
Laatst bijgewerkt door Jamess op vr maart 09, 2012 5:20 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor TrueGrit » vr maart 09, 2012 12:41 am

Haha mooi report
Herkenbaar met die spacebril ook, daar maak je echt veel vrienden mee :woeh:
Avatar gebruiker
TrueGrit
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 101
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:16 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor BOOBS » vr maart 09, 2012 5:13 pm

Avatar gebruiker
BOOBS
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 973
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:19 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Jamess » vr maart 09, 2012 5:20 pm

Jamess schreef:
Lampje schreef:Brilletjes in mijn opzicht nu echt een must have, volgend feest (asot550) gooi ik er denk ik een lik 2cb in om net even wat meer te genieten.

Heel veel spacers bij energy dat is een ding wat zeker is ik kwam ook Kim Feenstra nog tegen haha lekkere knuffel van gehad, ook kwam ik die kerel van like a alcoholic party tegen daar heb ik de email van in me mobiel haha.

Ik vind het altijd super als mensen die niet spacen met je mee doen ik weet niet dan word ik altijd zelf ook heel blij, meestal snappen die mensen ook precies hoe jij je voelt en spelen daar lekker op in :love: .

Groetjes!


Kim feenstra was daar vast wel strak die gebruikt redelijk vaak iets op zulke feesten van wat ik op het internet las
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Ankerwijf » vr maart 09, 2012 5:43 pm

Tripbril hier ook binnen. Wat een tof ding zeg! Dat word vet morgen :D
Joined at the soul with a pair of headphones..
Avatar gebruiker
Ankerwijf
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 206
Geregistreerd: ma jan 30, 2012 5:24 am

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Stefaan » vr maart 09, 2012 6:22 pm

Ankerwijf schreef:Tripbril hier ook binnen. Wat een tof ding zeg! Dat word vet morgen :D


Net mn nieuwe pinpas binnen, ik ga er meteen ook 5 ofzo bestellen :P

Meenemen naar een feestje en voor 15 euro verkopen! :rock: :stoned:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor BOOBS » vr maart 09, 2012 6:31 pm

Gman007 schreef:
Ankerwijf schreef:Tripbril hier ook binnen. Wat een tof ding zeg! Dat word vet morgen :D


Net mn nieuwe pinpas binnen, ik ga er meteen ook 5 ofzo bestellen :P

Meenemen naar een feestje en voor 15 euro verkopen! :rock: :stoned:


Heb je me link gezien? ik heb echte, van plastic rayban style brillen gevonden. I de aaalll :love: :love:
Avatar gebruiker
BOOBS
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 973
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:19 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Stefaan » vr maart 09, 2012 6:43 pm

BOOBS schreef:
Gman007 schreef:
Ankerwijf schreef:Tripbril hier ook binnen. Wat een tof ding zeg! Dat word vet morgen :D


Net mn nieuwe pinpas binnen, ik ga er meteen ook 5 ofzo bestellen :P

Meenemen naar een feestje en voor 15 euro verkopen! :rock: :stoned:


Heb je me link gezien? ik heb echte, van plastic rayban style brillen gevonden. I de aaalll :love: :love:


Ja haha die zijn meteen een stuk duurder! Ik heb de goedkope versie :rock:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC + Energy the Network

Berichtdoor Ankerwijf » vr maart 09, 2012 10:14 pm

Nee ik heb ook gewoon een papieren.. Heb sowieso m'n gewone bril al nodig en die papieren past er mooi overheen.. Krijg echt hoofdpijn zonder m'n gewone bril eronder kwam ik net al achter!
Joined at the soul with a pair of headphones..
Avatar gebruiker
Ankerwijf
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 206
Geregistreerd: ma jan 30, 2012 5:24 am

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner