Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

xtc/hasj in mijn eentje

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor the_dude » ma aug 05, 2013 4:11 pm

Beste trippers/tripsters,

Met veel plezier lees ik vaak de tripreports die jullie hier neerzetten. Dat doe ik met veel gevoel van herkenning, en soms doe ik mooie ideeën op door jullie verhalen of moet ik lachen om hoe jullie alles beschrijven.

Ik ben op een jonge leeftijd begonnen met het roken van cannabis, maar dat heb ik nooit echt als vaste 'smoker' gedaan. Afgelopen maart (2013) heb ik voor het eerst xtc gebruikt. Dat was fantastisch, en precies zoals alle verhalen over de eerste keer beschreven worden! Ik ben toen verliefd geworden op xtc/mdma, en ik ben het daarna één keer in de 3 á 4 weken gaan gebruiken. Best vaak als je het mij vraagt, maar ik ben nu 24 en ik heb wat in te halen vind ik. Vanaf maart, tot aan deze zomer doe ik gewoon alles dat goed voelt en wil ik lekker experimenteren. Als mijn studie weer begint aankomende september doe ik weer wat rustiger aan.

Ik wil het niet gaan hebben over mijn eerste keer xtc; het forum staat al bol van de (leuke) eerste keertjes. Wat ik gisternacht heb gedaan vind ik zelf wel een beetje uniek, dus ik vertel liever dat verhaal. Ik hinkte al een poosje op de gedachte om een keer xtc in mijn eentje, gewoon thuis te proberen. Ik heb de gedachte vaak verworpen, want ik vond het lichtelijk kansloos en raar om het alleen te doen. Ik heb het al een keer gedaan met iemand bij een meer. Dat was best leuk, maar ik miste iets! Er was toen geen muziek, en maar één persoon om mee te knuffelen. Afijn, gisteravond spookte de gedachte weer door mijn hoofd, en heb ik in een impuls een half pilletje van 220 mg genomen. Ik voelde me direct een beetje schuldig tegenover mezelf, en ik vroeg mij af of ik wel het juiste had gedaan. Ik voelde me betrapt.

Ik ben een beetje achter de computer gedoken en merkte gelijk al zweethandjes op. Verder niks. Na drie kwartier merkte ik heel lichtjes wat, maar bij lange na niet wat ik altijd op feestjes voel. Ik was een beetje teleurgesteld, maar het was wel oké zo. Ik dacht dat de setting gewoon niet goed was, en dat ik daardoor ook niet wappie zou worden. Met het pilletje heel lichtjes in mijn achterhoofd besloot ik maar te gaan douchen. Daar had ik gewoon even zin in. Onder de douche heb ik een beetje uit het raam gekeken naar de overburen en de bomen. Het pilletje begon ondertussen heel sneaky in te slaan. Hij kwam heel lief opzetten, en ik merkte dat ik de muziek (Gold Panda) extreem chill begon te vinden. Ik hoorde niet alleen de muziek, maar het geluid uit mijn mobieltje en het geluid van de douche zorgden ervoor dat ik me een beetje op vakantie voelde. Toen ik merkte dat de pil helemaal ingekickt was ging ik gewoon maar zitten. Ik begon me extreem gelukkig te voelen met warme scheuten die door mijn lichaam gingen -deels van de douche, deels van het snoepje- en ik overdacht wat ik het afgelopen jaar had meegemaakt. Terwijl ik dacht keek ik uit het badkamerraampje naar buiten, en het begon echt een spiritueel momentje te worden. Ik keek naar de lucht en het raam, en ik overdacht alles, en alles kreeg meteen een positieve draai. Ik dacht aan mijn relatie die na een paar jaar stuk was gelopen en ik bedankte mijn ex-vriendinnetje in gedachte voor de ervaring die ze me in mijn leven had gegeven, en ik dacht aan het afgelopen studiejaar die ik moeizaam was doorgekomen, maar ook daar had ik mijn lessen uit getrokken. Ik dacht ook aan de vakanties die ik had gehad deze zomer, en die ik nog zou krijgen. Ik dacht ook aan mezelf als persoon, en ik besloot vriendjes te worden met mezelf. Ik overzag heel goed mijn sterke en slechte punten, en ik bekeek mezelf heel objectief (voor mijn gevoel). Zonder arrogant te zijn voelde ik me helemaal oké met mezelf en hoe ik ben. Zo heb ik geloof ik een uur onder de douche gestaan/gezeten.

Toen ik klaar was met douchen besloot ik even in de tuin te gaan zitten, nee wacht! Beter nog: ik ging een blokje om lopen! Nee wacht! Beter nog: ik ging een stuk fietsen! En als ik dan toch ging fietsen.. Dan zou ik net zo goed ook wat hasj kunnen halen! Ik heb toevallig vorige week weer eens geblowd, maar de keer daarvoor was járen terug. Ik had nog nooit de combinatie van xtc en hasj ervaren, terwijl ik best veel leuke dingen er over heb gelezen op dit forum, dus ik ging er maar voor. Het stukje fietsen deed ik over de wegen waar ik normaal nooit over fietst, en dat ging gemakkelijk. Om 19:30 had ik mijn halfje genomen, en toen ik ging fietsen was het 21:15. Het begon een beetje te schemeren en het ging gewoon relaxt. Lekker met de koptelefoon op en wat lieve deuntjes opgezet. Boards of Canada dit keer. Hun muziek werd echt tot een hoger niveau getild toen ik op de fiets wappie zat te zijn.

In de coffeeshop aangekomen merkte ik dat 'normaal doen' een tikje lastig was, maar toch lukte het om normaal een grammetje te bestellen en af te rekenen. Toen ik weer op de fiets stapte had ik helemaal geen zin om weer naar huis te gaan. Ik besloot daarom om naar het bos te fietsen en daar een jointje te roken. Ik had gelezen dat je lichtelijk kan hallucineren op de combinatie mdma en thc, dus het bos leek me een geschikte plek waar ik lekker kon trippen, en waar niemand me zou storen. In het bos vond ik een prachtige geul van ongeveer 20 meter lang, begroeid met wilde bomen en bosjes. Ik ben aan het begin van de geul gaan liggen met mijn koptelefoon op maximaal volume, maar van mijn oren af. Ik voelde me nog steeds op mijn piek zitten! Ik draaide mijn eerste jointje, en tijdens het draaien stond er ineens een hond achter me te blaffen. Zijn baasje riep hem terug, maar ik vond het behoorlijk heftig. Ik hoopte vooral dat het baasje me niet gezien had. Ik stak de joint op, en werd weer even helemaal gelukkig in mijn eentje. Ik vond dat ik het dik voor elkaar had. Een lief momentje onder de douche, en nu chillen in het bos. In mijn eentje zou ik niet zo gauw naar het bos gaan als het donker begint te worden, maar nu kon het me helemaal niks schelen.

Ik werd behoorlijk high van mijn jointje, maar ik kreeg absoluut geen hallucinaties. Hooguit werden de kleuren wat feller, maar het was al aardig donker, dus ik zag vooral lichte vlekken van af en toe een witte boom. Op mijn rug liggend, kijkend naar de bladeren van de bomen met de extreem chille muziek, dacht ik aan de nacht die ik ervoor had gehad. Ik was bij een vriend langs geweest die ik graag mag, en ik had het erg gezellig gehad. Ik wilde hem een smsje sturen om hem te bedanken. Toen ik mijn mobiel pakte zag ik dat hij mij al een berichtje had gestuurd! Hij vroeg of ik zin had om weer langs te komen. Nou en of dat ik daar zin in had! Ik stuurde hem terug dat ik toch al in de buurt was, maar dat ik wel heel erg high was. Hij vond het geen enkel probleem. Ik stapte direct vol goede moed op mijn fiets. Onder het fietsen vroeg ik mij af of het wel een goed plan was. Ik kan me altijd ineens heel nuchter gedragen als ik iets heb gebruikt. Ik kan heel makkelijk een knop omzetten en me weer normaal voelen. Nu ik in mijn eentje was hoefde ik die knop niet om te zetten en dat vond ik juist zo prettig. Ik dacht dat als ik naar die vriend zou gaan er allemaal nuchtere mensen zouden zijn, en dat zij uiteindelijk aan de alcohol zouden gaan. Dat idee vond ik niet heel chill, maar ik had gewoon zin om te kletsen en in gezelligheid.

Daar aangekomen voelde ik al meteen dat mijn halve pilletje sterk aan het uitwerken was. Misschien was het dan toch die mentale drempel dat ik nu ineens in nuchter gezelschap was. Ik baalde er een beetje van, want de roes was weg, maar ik vond het gewoon gezellig. Ik dronk een biertje mee, en na een half uurtje heb ik weer wat hasj gerookt. Het blowen gaf me telkens een korte flashback van het gevoel dat ik eerder van de mdma had gehad. Dat was fijn, maar duurde hooguit een kwartiertje. Een nog steeds: geen hallucinaties. Maar dat maakte al niet meer uit. Mensen uit de groep druppelde langzaamaan naar huis en ik besloot rond half 2 ook maar naar huis te gaan. Het pilletje was nauwelijks nog te merken, maar ik was wel echt goed vaag door de hasj.

Eenmaal thuis was ik nog klaarwakker en ik had zin in meer. Ik was een beetje gulzig geworden. Normaal gesproken had ik het echt afgekeurd van mezelf, maar ik was vaag, had zin in meer, en hup! Ik deed het andere halfje er ook nog maar in. Maar eens zien of ik weer een leuk reisje ging maken. Vlak nadat ik het andere halfje had ingenomen draaide ik alvast de volgende joint, want dit zou wat moeilijk gaan als ik hard ging dacht ik. Ik had wel het idee dat ik hard zou gaan van die tweede helft. De tweede kickt er altijd wel aardig in bij mij. Ook deze duurde best lang. Na een klein uur wachten op het effect besloot ik -lichtelijk teleurgesteld omdat het effect zo lang uitbleef- een blokje om te lopen zodat ik mijn joint kon roken. Ik liep naar een geluidswal waar je aan de ene kant een snelweg en weilanden hebt, en aan de andere kant is de stad te zien waar ik woon. Ik ging zitten en begon te roken. Het is misschien wel héél toevallig, maar op het moment van mijn eerste hijs voelde ik het tweede helftje inkicken als een malloot! Op een hele fijne manier gelukkig! Ik zette weer wat muziek aan: de boiler room set van Ellen Alien, en wow.... De set die Ellen Alien draaide was het beste dat ik ooit had gehoord! Ik kreeg energie en ik begon voor het eerst op de avond te kaakschaatsen. Ik stond meteen op en begon in het donker te lopen over de geluidswal.
https://soundcloud.com/platform/ellen-a ... oiler-room

Ik keek uit over de stad en ik voelde me als een analist die een stad observeert. Iets verder over de geluidswal kreeg ik een eerste soort vage hallucinatie. Het was pikdonker en ik zag eigenlijk helemaal niet waar ik liep, en ik zag in de verte telkens 3 uitgerekte schaduwen. Een beetje zoals de schaduwen van clockwork orange http://therabbitfilm.files.wordpress.co ... omiz2k.jpg ook raakte ik gefascineerd door de lichten in de achtertuinen waar ik op neerkeek. De achtertuinen leken allemaal warme nestjes te zijn geworden. Weer voelde ik me intens gelukkig en ik voelde liefde voor de mensheid. Aan het einde van de geluidswal ben ik nog wat door de wijk gelopen (alles in extreem langzaam tempo trouwens. ik zweefde echt over de grond), maar aan het einde van mijn tocht merkte ik dat alles aan het uitwerken was. Ik was daar helemaal niet blij mee! Ik was nog helemaal niet klaar naar mijn gevoel. Ik vond dat ik het echt niet kon maken om nóg een halfje te nemen, maar eenmaal thuis beet ik toch -deugniet die ik ben- een kwartje af van een nieuw pilletje. Het kwartje was per ongeluk iets uitgeschoten naar eenderde, maargoed, ik zat er niet mee op dat moment. Weer draaide ik een jointje. Het 'kwartje' kwam eigenlijk direct lekker in. Ik zat weer helemaal op mijn oude niveau. Het was ondertussen al half 5 in de ochtend.

Ik besloot weer naar de geluidswal te lopen omdat dat zo goed was bevallen. Daar rookte ik mijn jointje weer op, maar ik raakte dit keer heel erg mellow in plaats van energiek. Ik dacht er aan om weer te gaan lopen, maar het begon licht te worden dus het 'donker-effect' van de geluidswal was weg, en trouwens, ik had dit al een keer gedaan vanavond; tijd voor iets nieuws! Ik liep de andere kant op en maakte een klein rondje door de wijk. Ik kwam al een enkeling tegen die zijn dag net begonnen was. Ik voelde me uitmuntend goed, maar ik was het lopen een beetje zat, en ik wilde niet in het licht gezien worden. Ik liep weer naar huis, en ik was binnen 5 minuutjes weer thuis.

Thuis aangekomen wilde ik eigenlijk helemaal niet thuis zijn! Ik weet niet waarom, maar de omgeving van mijn eigen huis verveelde me, en ik voelde er gewoon niks bij. Er kwam een geniaal idee in me op: In de tuin liggen en kijken naar de zonsopkomst! Met mijn capuchon en koptelefoon op ben ik in de tuin gaan liggen (nu met een boiler room set van Rahaan › supervrolijk/funky!) Ik voelde me heerlijk in het gras! Ik keek naar de eerste tekenen van licht, en naar de wolken...... Wauw..... De wolken. wtf was er aan de hand met de wolken dan?? Ik voelde me een beetje moe, maar niet slaperig, en ik keek naar de wolken en zag ineens van alles. Zo lang ik er zelf maar voor openstond en het opzocht in de wolken. Ik begon serieuze hallucinaties te krijgen. Wel lichtelijk, maar ook wel leuk! Het eerste dat ik zag waren streepjes zoals je die wel eens op autoradio's ziet. Van die streepjes die op de maat van de muziek bewegen en groen geel en rood geblokt zijn. Toen ik me concentreerde op de streepjes zag ik dat ze samen een klein krabbetje vormden die door de lucht kroop. Het was een prachtig 2D schepseltje! Hij kroop van precies boven mij onder een wolk vandaan en liep als een malle naar de zijkant van mijn beeld tot hij uit mijn zicht verdween. Ik durfde hem niet te volgen door mijn hoofd te bewegen, want ik was bang dat het dan zou stoppen. Ik wachtte eventjes, en er kwam nog zo een krabbetje uit de wolken lopen! Het werden er steeds iets meer, en op het hoogtepunt waren het er twee of drie tegelijk. Op een gegeven moment kwamen er geen krabbetjes meer, maar was het een ENORME vis met dezelfde soort streepjes die ineens door de wolken kwam duiken. Daarna zag ik nog een paar keer tulpen met dezelfde soort streepjes, en toen hielden de streepjes op. Maar mijn trip niet :-) Ik keek naar de vormen van de wolkjes, en ik zag er werkelijk van ALLES in! In het begin leek werkelijk elke wolk op een krokodil (dit heb ik wel eens vaker gehad), maar later varieerde de vormen heel erg. Ik heb één keer een wolk in de vorm van een perfecte waterpijp voorbij zien komen. Heel raar! Echt perfect zag hij er uit. Daarna begon ik meer beesten te zien in de wolken. Niet heel raar ofzo (met een beetje fantasie zie je het ook wel als je nuchter bent, maar dan is het meer grappig.. dit was echt indrukwekkend) maar ik zag gewoon overal krokodillen en vissen, en op een gegeven moment kameleons. Toen gebeurde er weer iets raars. Ik keek naar de koppen van de kameleons, en als ik me erg concentreerde en mijn gedachte liet varen zag ik ineens een hele strakke witte omlijning rond de contouren van zijn gezicht. Alsof iemand met een witte fineliner eventjes had overgetrokken wat ik in de wolk dacht te zien. Ik zag duidelijke witte lijnen om zijn ogen en zijn tong en de vorm van zijn kop. Ik moest er een beetje om lachen want ik had echt wel door dat ik aardig fucked up was. Toen vertroebelde mijn blik heel erg. Ik zag ineens geen wolken meer, maar een grote waas. Alsof ik in een hele rokerige (maar frisse) ruimte lag. Ik ontspande mijn ogen zo goed ik kon, en ik zag ineens alles paars worden. Echt een paarse gloed! Dat veranderde naar blauw, daarna naar groen, daarna naar geel, eventjes rood, en toen weer paars en daar bleef het bij. Het leek een beetje op zo een stoner-poster die je vaak in coffeeshops ziet hangen waarop allerlei knallende/in elkaar overlopende kleuren te zien zijn.

Toen ook dat weg ebte merkte ik dat alles een beetje aan het inzakken was. Gelukkig (!) had ik er dit keer vrede mee. Ik was moe, en ik vond het mooi geweest. Ik bleef nog eventjes liggen in de tuin en ik keek naar een struik. En die struik.... wow. Die ging als een malle tekeer!!!! Hij trilde als een gek! Alsof hij een trilfunctie+ had. Heel wild en ongecontroleerd schoot hij met korte stootjes overal naartoe. Ik heb wel eens eerder trillend beeld gehad na wat xtc, maar dit flipte helemaal de pan uit. Maar ik vond het wel leuk! Hoe langer ik er naar keek hoe meer ik dubbel, driedubbel, en vierdubbel ging zien. De struikjes die ik dubbel zag zaten gehuld in een soort mist. Heel apart.

Binnen heb ik nog even op de bank gezeten en muziek geluisterd tot de batterij van mijn iphone leeg was. Ik heb ook als een gek alles op facebook en instagram bekeken en geliked. Ik was ineens heel erg geïnteresseerd in alles dat iedereen postte. Toen mijn batterij echt dood was ben ik in bed gaan liggen en heb ik een leuk tv programma geprobeerd te vinden. Uitzending gemist spuiten en slikken leek me wel geinig, maar het was vooral heel droevig en daar had ik geen zin in. Uiteindelijk de tv maar uitgepleurd, en de oogjes dichtgedaan. Ik heb een heerlijke zes uur geslapen, en de dag erna is prima! Gelukkig geen dipje, en vooral een erg goede herinnering aan de vorige dag! Zin in het leven!!

Dit was mijn eerste tripreport. Conclusie: Ik vond in mijn eentje iets gebruiken eigenlijk een heel kansloos idee ondanks dat het me toch altijd triggerde. Maar eenmaal bezig vond ik het geweldig! Ik heb eigenlijk heel veel rust gevonden in mezelf, mezelf 'omarmd', uiteindelijk een best gezellige avond gehad met vrienden, en later een superleuk tripje gemaakt buiten. Ik vond het fantastisch! Toch ga ik het niet gauw weer doen. In de toekomst misschien nog wel een keertje, maar niet binnenkort. In je eentje is een hele andere dimensie dan op een feestje, maar ik vind het op een echt goed feest denk ik toch nog wel een stuk beter. Dan raak je gewoon in trance van alles om je heen, terwijl je het in je eentje meer moet opzoeken. Ik vind het een hele leuke ervaring, maar nu is het wel even welletjes :-) Ik kan het mensen aanraden die het ook eens willen doen. Ik zou het alleen echt niet doen als je snel in paniek raakt, vaak te hard gaat, of als je ergens mee zit. Ik was heel vrolijk toen ik het innam, maar ik kan me voorstellen dat als je het doet terwijl je een beetje sip bent je je echt heel erg eenzaam gaat voelen. Als je besluit het te gaan doen: Zorg ervoor dat je alleen thuis bent en je gang kan gaan. Zorg voor goede muziek die klaar/aan staat. Zorg dat je dingen kan doen die je leuk vindt! Ik vond het in ieder geval fantastisch om te douchen, muziek te luisteren, te wandelen, en te fietsen. Wat trouwens een voordeel is van in je eentje: Niemand let op je. Je kan zo hard gaan als je wilt, en je gedragen als een mongooltje. Ik ben mezelf er 'in het gebruiken' wel weer een beetje meer door gaan leren kennen.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn report :-)
grtjs!
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor Radagast » ma aug 05, 2013 5:33 pm

Zeer mooi, gedetailleerd report :hulde: :hulde:
Leest zeer vlot en geeft me meteen zin om zelf ook eens mdma/xtc te gaan gebruiken
Ik trip af en toe eens alleen en dat geeft inderdaad een extra (positieve) dimensie, goed om weten dat het bij m ook goed kan uitdraaien.
Avatar gebruiker
Radagast
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 191
Geregistreerd: za dec 22, 2012 1:52 pm

Re: xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor Miss E » ma aug 05, 2013 8:33 pm

Leuk tripreport, lekker uitgebreid!

Ik zou zelf nooit in mijn eentje xtc doen, maar mooi dat het voor jou zo goed heeft uitgepakt!
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor Poseidon » ma aug 05, 2013 10:42 pm

Nou jongen. Wat een indrukwekkende ervaring. ;)
Cool met al die vissen, kameleons & krokos. Zou ik ook wel willen meemaken.
Dank dat je dit zo uitgebreid met ons hebt willen delen. :P
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor the_dude » di aug 06, 2013 3:51 pm

bedankt voor jullie reacties! erg leuk om te lezen :-) @Radagast: voor mij heeft het erg goed uitgepakt, en ik miste het sociale niet heel erg omdat ik mezelf heel goed kan vermaken. als je veel waarde hecht aan het sociale aspect van m, dan weet ik niet of ik het aan kan raden. het allerbelangrijkste -denk ik- is vooral om tevreden te zijn met jezelf, en op avontuur met jezelf te durven gaan.
@Miss E & Poseidon: dank jullie!! ik kan het me voorstellen dat niet iedereen trek heeft in een 'eenzame' trip. ieder z'n ding! en ja.. de krabbetjes, vissen, krokodillen, en kameleons waren erg vet! ik heb er regelmatig aan terug gedacht, en toen ik de volgende dag aan het eind vd avond mijn hasj van de vorige avond opmaakte (net genoeg voor een leuke joint) zag ik weer dingetjes in de wolken. veel minder heftig dit keer en ik moest er echt op concentreren. ik zag een soort witte mini-kikkervisjes in de lucht overal naartoe schieten. (ik zal mijn tuin nooit meer beschouwen als hoe ik er naar keek vóór mijn tripje :-) )
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor Lina » di aug 06, 2013 5:34 pm

Wat schrijf je leuk zeg! Leest lekker weg en herkenbaar.

Moest wel ff lachen om het stukje 'normaal' proberen te doen.
Lina
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di aug 06, 2013 2:33 pm

Re: xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor knetterspetter » di aug 13, 2013 11:11 am

porno en xtc in je eentje is ook leuk ;) topreport!!
Avatar gebruiker
knetterspetter
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 298
Geregistreerd: vr apr 27, 2012 6:16 pm

Re: xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor Taxi. » di aug 13, 2013 12:43 pm

Prachtig report! Uitgebreid, gedetailleerd en leest ook nog eens makkelijk weg :hulde:
Zelf trekt het mij niet zo om XTC alleen te gebruiken. Ik hou juist van het sociale aspect en gebruik het hierdoor standaard met vrienden. Bovendien vind ik 1 a 2 keer per jaar mdma wel genoeg. Ik zou eerder kiezen voor een 2c-b tripje alleen. Naar mijn mening heb je dan meer het idee van 'een avontuur'. Maar ik vind t tof dat het voor jou zo goed is uitgepakt. :rock:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor daywalker » do aug 15, 2013 3:41 pm

Mooi report, goed geschreven en leuk voor je dat alles zo goed ging! :hulde:
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: xtc/hasj in mijn eentje

Berichtdoor the_dude » vr aug 16, 2013 8:41 pm

thanks iedereen!
MushRockker: ik ga binnenkort voor het eerst 2cb met 2 vrienden proberen. voor de eerste keer vind ik dat sowieso wel even prettig. misschien als het bevalt een keer in mijn eentje. dank je voor de tip in ieder geval!
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner