Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC & Na-R-ALA (Allebij 1 x)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC & Na-R-ALA (Allebij 1 x)

Berichtdoor FrozenChemical » wo dec 09, 2015 11:20 pm

Wie: Ik, S, D
Wanneer: Qlimax 2015
Dosis: 70/100mg XTC
Eerdere ervaring: 90mg Pure mdma met wiet

Dit is mijn eerste tripreport :)
Inleiding:
Ik had al een tijdje zin om weer xtc te gebruiken omdat mijn 1ste ervaring zwaar tegenviel, kwam mede door de wiet en de setting. Deze keer had ik me ook aardig verdiept in het gebruik van supplementen zoals: 5HTP, L-Tryptofaan, Vit C, en Na-R-ALA. Ik heb een potje L-Trytofaan besteld en een potje NA-R-Ala. Voor de mensen die niet bekend zijn met dit laatste middel hieronder een korte uitleg.

NA-R-ALA is a powerful and versatile antioxidant, helping to protect the mitochondria of cells from damage. This means it may help reduce free radicals.


Het zorgt er dus voor dat je hersencellen/wand word beschermd tegen vrije radicalen die vaak vrij komen door alledaagse dingen maar vooral ook mdma gebruik. (Correct me if im wrong)
Als je dit middel gebruikt om neurotoxische shade tegen te gaan bij gebruik dan kan je het beste zo te werk gaan:
2 uur voor gebruik: 100mg Na-R-ALA
XTC innemen
dan om de 2 uur weer 100mg NA-R-ALA


en nu weer terug naar mijn inleiding.
Ik had mezelf al weer aardig verdiept in veilig xtc gebruik ik kan het nu bijna uit mijn hoofd oplezen
Ik had mijn ticket(s) geprint en ik ging met de trein richting leeuwarden om samen met S en D naar arnhem te reizen.

De heenreis
Na halfuurtje wachten op station met S en D konden we de trein in. S was wat geiriteerd omdat ik te laat aangekomen was... begrijpelijk, jamergenoeg heb ik me de hele treinreis geiriteerd aan S :x Arghh... Dus had een wat chagerijnig gevoel jamergenoeg. Eenmaal aangekomen in Arnhem merkten we op dat het 2 graden kouder was 2 biertjes gedronken :beer: wat gegeten in de mac en we gingen met de bus richting de gelredome. Ik voelde me al weer kiplekker door de biertjes en het eten.

De rij & E-Lockers
We stonden in de rij en ik was met stomheid geslagen hoeveel buitenlanders er wel niet waren xD na drie kwartier wachten eindelijk naar binnen en hoopte dat het in de tent wat warmer was... Niet dus :( We zochten onze E-Lockers maar zonder succes gevonden...
We stressten hem een beetje omdat we niet het begin wouden missen.
Ben naar de balie van de e-lockers gegaan en gelukkig gaf het meisje achter de kassa mij nieuwe E-Locker codes op vertoon van de E-Mail Pheww... Langs de security geweest en richting de trap naar de gelredome.

@ Qlimax
We waren binnengekomen, en ik stond versteld van de grote (eerste stadion en grote feest)
van het gebouw.

Muntjes gekocht met D en S. D vond dat we beter alvast naar beneden konden gaan aangezien het al 21:50 was. Dus op naar beneden. Lekker nuchter genoten van DJ Isaac, t'is normaal niet echt mijn muziek maar een nummer vond ik wel leuk (DJ Isaac - Bitches) lekker mee ge brult :D zijn set kwam tot een einde en ik had de boel al mooi verkent.

11:00
Tijd om de Na-R-ALA in te nemen.

01:00
Tijd om de :xtc: in te nemen gauw D en S zoeken en D raade me aan om het pilletje door de helft te bijten i.p.v breken. Ik bijten als een gek maar dit ging nog aardig moeizaam. Uiteindelijk ik denk iets van 70mg gehad i.p.v. 100mg
Ik ging naar boven om zo in alle rust het effect lekker af te wachten.

De Come-Up

01:05
heb een appeltje gekocht om nog even wat extra vitamintjes binnen te krijgen 8)

01:15
Ik was aan het bellen met een vriend van me om even een praatje te maken want was aardig zenuwachtig (positief zenuwachtig) en toen begon ik wat te voelen.
Ik voelde als het ware kippenvel in mijn hoofd en over mijn armen heen een warme gloed kon je het noemen. Het voelde heerlijk.

01:20
Ik had besloten om even een rondje te lopen en tussendoor appte een vriend me dat ik een waterijsje moest kopen... Ik dacht bijmezelf waarom verkopen ze waterijsjes op zo'n feest.
Toen kwam ik dus een Ola Stand tegen waar ik een waterijsje kocht en bij de eerste aanraking met mijn tong wist ik waarom XTC gebruikers dit zalig vonden.

01:25
Het waterijsje was op en ik voelde zeker wat maar nog niet dat "echte" gevoel.
Ik kwam een Unity stand tegen en ik wou altijd al eens praten met deze mensen om dat hun werk mij erg aansprak. Heb hun ook gevraagd hoe je vrijwiligger moest worden.

01:30
Midden in het gesprek zij ik tegen een Unity vrijwilliger HO! wacht. Want op dat moment ging nadenken niet meer zo goed Ik begon me heerlijk te voelen en hij gaf me een hand en zij tegen mij geniet er van

vanaf dit punt weet ik de tijden niet meer aangezien dit sneller leek te gaan door de X.

Ik was naar beneden gegaan en het stofje was nog steeds niet helemaal op volle toeren.
Op een moment stond Adaro volgensmij te draaien en het werdt me allemaal even te veel...
Ik kreeg vreemde DeJa-Vu momenten en vond dit erg eng. Ik liep de trap op om Unity om raad te vragen en tegelijkertijd praatte ik mezelf ook wat logica aan dat er niks kon gebeuren. Unity was al weg dus ik schrok een beetje. Ik kwam D tegen en D vroeg me of ik ook lekker ging ik zei dat het niet zo goed ging en hij probeerde me gerust te stellen, een vriend van D boodt me een kauwgompje aan en toen dit kauwgompje in mijn mond was belandt ging het meteen weer goed de smaak ervan was GE-WEl-DIG!!! zo lekker frisse smaak...
Ik was een beetje bang aan het worden dat ik mijn muntjes zou verliezen dus dit friemelde ik uit mijn broekzak wat erg lekker aanvoelde en erg lang duurde :D
De muntjes liggen naast me te glimmen en was erg geintreseerd naar hoe mooi het was: Licht dat weerkaatst. Toen kwam S aan zetten die mij vroeg of ik ook lekker ging. Waarop ik antwoorde: ""Zo mooi, die glimmende muntjes!"
S: "Ja, Die is leip" :wink:
Ik nam afscheid van S en ik gaf D een knuffel.
Ik ging weer alleen naar beneden en ik vroeg me zelf de vraag:
"Zal ik mezelf voor lul zetten door naar iedereen te zwaaien of niet?"
Waarop ik dacht waarom niet.
Dus ik ging naar iedereen zwaaien en vragen of ze ook lekker gingen :wave: :lol:
Ik had wat een raar licht gevoel in mijn benen en vond het ongemakkelijk als ik aan het springen was, dus ik had besloten om op de tribune te zitten en O man wat was dat een super beslissing.
Ik zat zo lekker op dat plastic stoeltje dat ik steeds beweegde en mijn voeten steeds op de stoel van de stoel enzovoorts... En toen kwam weer een kut dejavu moment... Ik dacht namelijk:

"Hmm... Heeft D het niet ook eens over Deja-Vu's gehad met die lichtshow?"
"NEE Tuurlijk niet... D is nog nooit op qlimax geweest"

Ik @ Tribune


Er was een remix van Kygo - Firestone die ik zo geweldig vondt dat ik de mobiel pakte om het te filmen. De mobiel vasthouden ging met veel moeite dus heb na het filmen ook niet meer gebruikt. Ik nam afsheid van mijn buurman op de tribune en ging naar beneden. Deetox was aan het draaien en ik merkte op dat het "love gevoel" wat afnam. Ik had nu echt een "Ritalin/Caffeine"?
gevoel. Wat ik erg lekker vondt. Ik kon veel langer door springen voelde me net deze smiley
:rock: springen en springen en handen in de lucht. Ik merkte op dat iemand achter me mij uitlachte om mijn kunsten maar ik voelde me zo goeeed.
Heb nog een ijsje gekocht en merkte meteen op dat deze weer wat "normaal" proefde.

Het feest kwam bijna tot een einde en ben D en S wezen zoeken met z'n drieen nog even wezen stampen en toen richting E-Lockers toe. Het was ineens extreem koud en D had het erover dat dit kwam omdat je weerstand dan weg is ofzo. Naja, Oplaatst weer aangekomen in arnhem nog een MCFlurry gehad bij de mac en toen in de trein. Ik zei tegen D en S dat ik ging slapen ze keken me wat verbaasd aan omdat dat blijkbaar niet goed lukt na XTC gebruik. Hier hadden ze een beetje gelijk in. Slapen in de eerste trein richting Zwolle was mislukt. Maar in de 2de trein heb ik wel wat heel eg geks meegemaakt.

Ik zei welterusten tegen D en S, ik lag mijn treinticket op het tafeltje en deed mijn oogjes dicht,
Vanaf het moment dat de oogjes dicht waren zag ik de Qlimax lichtshow weer voor me heel gek. en ook heel mooi, de geluiden van de trein verandereden in muziek :s heel gek maar ook mooi. Ik dacht dat dit kwam door hallucinaties maar ik was dus aan het dromen :lol: maar op een of andere manier was ik nog zo opgepept dat ik door had dat ik slaapte heel erg raar. Mijn kaken gingen ook heen en weer als een malle, en ik hoorde D en S lachen omdat ze dachten dat ik droomde wat ook zo was. Oplaatst tikte D me aan omdat hij dacht dat het niet goed met me ging waarop ik antwoorde:

"Waarom maak je me wakker?, Droomde zo fijn :lol: "
"Ja, wij dachten dat het niet goed ging joh"

Heb daarna nog 20 min geslapen. En werd wakker gemaakt door D.
Afscheid genomen van D en S. En in mijn eigen treintje naar huis werd ik hier en daar nog wat vreemd aangekeken iv.m. kaken. Aangekomen thuis hele verhaal aan mijn moeder verteld en aan een goeie vriend (Heb een vrij goede relatie met mama, erg open en eerlijk)
Om 1 uur in de middag ging ik slapen, 5 uur wat gegeten, en daarna weer slapen.
Al met al een zeer fijne ervaring, en de volgende keer ook sws weer met NA-R-ALA

Heb de 5 dagen daarna l-tryptofaan geslikt en heb eigenlijk nergens last van gehad.

P.S, Ik heb over een paar dagen een kenismakingsgesprek bij Unity, dus als iemand ooit bij Unity is en mij herkend van de foto hierboven. Maak dan even een praatje met me

Hoop dat het wat te volgen was allemaal
Avatar gebruiker
FrozenChemical
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za nov 28, 2015 4:25 pm

Re: XTC & Na-R-ALA (Allebij 1 x)

Berichtdoor Perry » wo dec 09, 2015 11:41 pm

"Het zorgt er dus voor dat je hersencellen/wand word beschermd tegen vrije radicalen die vaak vrij komen door alledaagse dingen maar vooral ook mdma gebruik."

Je report is vrij lang, dus daar reageer ik later op, ga zo pitten, maar eerst de correctie:
Mitochondria zitten in alle cellen en helpen bij de transformatie en het transport van eiwitten. Deze stof beschermt dus niet de hele cel, maar de Mitochondria, als ik het zo even snel bekijk. (Dit maakt het niet een verwaarloosbare werking, Mitochondria zijn essentieel voor de uiting van de cel-specifieke werking en de deling.)

Welkom trouwens, je gezicht komt me bekend voor en ik ben ook erg bekend met de hardcore/hardstyle wereld, dus mogelijk heb ik je eens gezien of gesproken :)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: XTC & Na-R-ALA (Allebij 1 x)

Berichtdoor Jmths » vr dec 11, 2015 12:47 am

Gebruik er zelf altijd Q10/Alpha liponzuur bij als antioxidant, wel goede dingen over gelezen voor in combo met mdma, is ook wel wat wetenschappelijke onderbouwing voor te vinden.

Ze zeggen dat omega3 van tevoren de hersencel wanden kan versterken wat neurotoxiteit eveneens zou kunnen terug dringen.

Wat denk ik nog wel het best werkt qua supplementen is achteraf 5HTP, dat verschil merk je ook wel, daarbij een klein beetje vit. C bij nemen (denk aan 200-300mg) aangezien het lichaam deze benodigd bij het omzetten van 5HTP naar serotonine.

Fatsoenlijk eten vooraf en achteraf is het belangrijkste waarschijnlijk, als ik mezelf de dag achteraf tot sporten kan aanzetten voel ik me de volgende dag nog weer top fit.

Tryptofaan doet voor mijn gevoel iets te weinig om de kosten te kunnen rechtvaardigen.

Je geeft aan je er een beetje verdiept in te hebben, dacht misschien zit er wat interessante info voor je bij.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: XTC & Na-R-ALA (Allebij 1 x)

Berichtdoor FrozenChemical » zo dec 13, 2015 12:09 am

Ik had zelf ook gelezen over Omega3 ik eet zelf vantevoren altijd wat vette zalm om zo op natuurlijke wijze dit binnen te krijgen.
Wat 5HTP betreft ik heb dit ook geprobeerd maar had hier geen effect van. Ook met slapen niks verbeterd (slik namelijk 6 weken lang tryptofaan) en vindt wel dat tryptofaan mij een betere gemoedstand geeft.

En q10 had ik wel wat over gelezen maar kon meer wetenschapelijke studies vinden over alfa liponzuur(na-r-ala)
Avatar gebruiker
FrozenChemical
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za nov 28, 2015 4:25 pm

Re: XTC & Na-R-ALA (Allebij 1 x)

Berichtdoor Jmths » ma dec 14, 2015 12:22 am

FrozenChemical schreef:Ik had zelf ook gelezen over Omega3 ik eet zelf vantevoren altijd wat vette zalm om zo op natuurlijke wijze dit binnen te krijgen.
Wat 5HTP betreft ik heb dit ook geprobeerd maar had hier geen effect van. Ook met slapen niks verbeterd (slik namelijk 6 weken lang tryptofaan) en vindt wel dat tryptofaan mij een betere gemoedstand geeft.

En q10 had ik wel wat over gelezen maar kon meer wetenschapelijke studies vinden over alfa liponzuur(na-r-ala)


Ah, 5HTP werkt wel een stukje minder subtiel dan tryptofaan en merkt men normaal gesproken wel wat beter, is echter puur voor achteraf na gebruik waar tryptofaan altijd wel geslikt kan worden. Maar als tryptofaan voor jou gevoel beter werkt voor jou kun je het daar beter bij houden ja.

5HTP verlengt de remslaap met 25% volgens wetenschappelijk onderzoek, maar dat hoeft niet perse betere slaap te betekenen natuurlijk.

Wist eerlijk gezegd geen eens dat alpha liponzuur en Na-R-ALA hetzelfde is, weer wat geleerd. :p
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner