Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC op ASOT 500

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC op ASOT 500

Berichtdoor GloriousFish » ma apr 11, 2011 9:51 am

Hoi allemaal! Mijn naam is GloriousFish en dit is mijn eerste tripreport voor mijn tweede keer xtc.

Datum: 10-04-2011 ('s nachts)
Locatie: A State of Trance 500, Brabanthallen
Stof: MDMA
Doseringen: 2 pillen van 92 mg MDMA (getest bij het testcentrum)
Overig: Ik (19, 74 kg)) was met mijn 2 beste vrienden, ik zal ze A (20, 64 kg) en B (20, 100 kg) noemen. Verder had ik al een keer eerder xtc genomen (mdma kristallen; 4 á 5 maanden hiervoor) bij een van hen thuis. Dit was ook geweldig :)

Inleiding

Al maanden keken we uit naar hét trancefeest van 2011: A State of Trance 500. We luisterden als een stel junks al maandenlang trance. Vooral de ASOT2011 mix van Armin van Buuren...Heerlijk! We wilden dit feest natuurlijk niet geheel nuchter blijven en om de avond nóg aantrekkelijker te maken dan hij al zou zijn besloten we xtc te nemen. We hadden 7 pillen gekocht: 2 per persoon en 1 om te testen. De testresultaten kwamen uit op 92 mg MDMA per pil.

Op 9 april was het eindelijk zover. Ik was nog redelijk huiverig over het meenemen van de pillen naar het feest. Toch had ik ze goed weggestopt. :stoned: Na gewerkt te hebben gingen we per OV naar de Brabanthallen. De rij ging erg snel. We namen een locker en we gingen langs de security. Gelukkig vonden ze niets...Kwestie van verstoppen op de plekken waar ze niet zomaar mogen voelen.

Rond kwart over 11 kwamen we aan op the place to be. We wilden meteen naar de A State of Blue zaal om Markus Schulz, Armin en Above & Beyond te zien maar deze zaal was vol. We gingen dus naar the A State of Green zaal. Daar hebben we in de loop van de nacht mogen genieten van geweldige plaatjes van o.a. Paul Oakenfold, Cosmic Gate en John O' Callaghan. Na het halen van water en het legen van onze blazen zijn we nog even nuchter rond gaan lopen en dansen. Rond een uurtje of 12 wilden we onze serotonine eens een flinke boost geven...

1e pil

En dus namen we allemaal 1 pil. Na zo'n 40 minuten sloeg hij in bij mij en A. Bij B sloeg hij echter iets later in. Tijdens de come-up praatte ik nog niet zoveel want ik moest wel even wennen aan het gevoel van inslaan. Maar na een aantal minuten sloeg hij goed in en....En TERING wat was dat lekker! M'n wangen tintelden en ik kreeg het lekker warm, mijn evenwichtsorgaan was naar de klote: als ik stilstond dan viel ik bijna en ik was gewichtsloos, net zoals alles wat ik in mijn handen had, en alles wat ik vanaf toen heb gedaan voelde als seks...Ik wilde alleen maar dansen op deze geweldige muziek en contact maken met alle mensen :love:

Ik, A en B gaven elkaar regelmatig knuffels en zeiden tegen elkaar dat we zulke geweldige vrienden waren. We gingen af en toe water halen. Toen ik ging pissen voelde ik allemaal tintelingen over mijn hele buik en over mijn lul. Pissen ging echter wel lastig... Vanaf hier herinner ik me dus niet zo veel meer (behalve dat het echt GEWELDIG was). Ik weet nog wel dat ik de hele tijd non-stop heb gedanst. We kwamen nog een meisje tegen met enorme roze schoenen (een soort snowboots) met allemaal haren eraan. We gingen deze schoenen aaien (met toestemming van de rechthebbende uiteraard :P). Na dit gedaan te hebben zei de meid nog tegen mij: I need to shave my legs...Tsja haha! De hele avond heb ik nog gedacht aan haar schoenen. Want godallemachtig wat waren die dingen geniaal (ook al waren ze bij nader inzien zo a-modieus als een geit met een berenvel).

Hierna kwamen we nog een meid tegen (die ook xtc op had) met allemaal breekstaafjes: om haar nek, om haar polsen en weet ik veel waar niet. A keek haar op een dusdanige manier aan dat zij begreep dat hij een breekstaafje wilde (niet op een hebberige manier, maar op een manier van: wooooooow!!!). Zo kreeg A een breekstaafje...En ik ook want ik keek op precies dezelfde manier. B kreeg er ook een omdat ik vroeg: Ik vind het heel lullig om te vragen, maar mag B alsjeblieft ook zo'n breekstaafje...En daar hebben we geen spijt van gehad. Vooral ik danste door vloeiende bewegingen te maken met mijn armen waardoor het breekstaafje als een losgekoppelde maan aan een vliegertouw de meest spacende bewegingen maakte.

Verder heb ik nog een paar keer alleen rondgelopen omdat dat gewoon zo lekker was. Dan liep ik rond en nam ik telkens heel diep adem omdat dat gewoon heerlijk was. En dan liep ik heel langzaam en op m'n gemak. Het enige wat ik dan deed was een beetje naar mensen kijken. Bovendien vond ik alle mannen/vrouwen er zo mooi uitzien (niet op de seksuele manier, ik ben heteroseksueel voor de twijfelaars). Ik keek naar vrouwen en soms lachten ze zelfs naar me (daar verbaas me over omdat ik er toch redelijk vertieft uitzag op de wc..Niet omdat ik mezelf lelijk vond. En nee ik vind mezelf ook niet lekker). Ik liep wel met een big smile op m'n gezicht). Dan lachte ik terug en dan tintelde m´n hele lichaam van top tot teen...

2e pil

Om de space te verlengen besloten we de laatste pil te nemen (rond half 3 geloof ik). Bij A sloeg deze snel in, bij mij iets later en bij B nog later. Maar toen deze ook insloeg overkwam mij een pure State of Euphoria...Ik kon tijdens de inslag alleen maar denken: Holy shit! OMFG! Wow!! En m'n kaak begon ook z'n eigen leven te leiden. Ik kon alleen maar op een vage manier dansen (nog erger dan eerst). Dit deed ik door m'n handen heel vloeiend door de lucht te laten zweven en door een soort van zweverige rondjes te maken met mijn hoofd. Ik heb wat kauwgompjes op en dat was ook zo lekker. We hebben nog een stuk of 3 raketjes gegeten (wat overigens ook heerlijk was) maar ik weet niet meer wanneer dat was.

Bij deze 2e pil herinner ik me nog minder maar ik weet nog wel dat ik me perfect voelde. Alle mensen waren perfect en de muziek was perfect..Ik zei in ieder geval tegen A (misschien ook wel tegen B) dat ik me knetterwaus voelde. Toen draaiden ze ook nog eens m'n favoriete trancenummer: Xpander van DJ Sasha. Toen besefte ik me dat dit echt bij lange na het beste feest was waar ik ooit was geweest. En dat dit zoveel beter en leuker is dan alcohol. Het was al 4 uur en ik wilde nog steeds alleen maar feesten en knuffelen. De liefde stroomde door m'n lichaam. Ik was verliefd op alles :D De sfeer was naar mijn mening ook zo goed. Dit bleek onder andere uit het feit dat als ik ik tegen iemand aanstootte (en dat gebeurde regelmatig gezien mijn vage bewegingen en mijn verneukte evenwicht) dat het altijd goed kwam met een knuffel of een schouderklopje (hing ervan af of diegene onder invloed was van xtc). Op een bepaald moment vroeg ik aan een vrouw of ik in haar haar mocht voelen. Dat mocht en ik deed het. A of B (weet niet meer wie het was) probeerde me echter tegen te houden. Ik zei nee! Dit voelt zo goed. Totdat ik de boze en verontwaardigde blik zag van haar man die 2 meter verderop stond....Ik had m'n excuses aangeboden en hij vond het volgens mij niet erg. Ik vond het wel heel lullig. Hopelijk begreep hij dat ik dit niet deed op een seksuele manier maar op een vriendschappelijke manier. Haar voelt gewoon zo goed!

Tot slot...
Rond half 6 begon deze uit te werken en zijn we een beetje rustig naar de muziek gaan luisteren en kakten we een beetje in. Rond een uur of 7 (het einde van het feest) zijn we naar de trein gegaan om naar huis terug te keren. We hebben toen 6 uur geslapen en ik was helemaal niet moe of brak. Nu ben ik lekker uitgeslapen en ik voel me ook niet brak.

Reflectie op het feest in een nuchtere staat:
Damn...Dit was echt het beste feest ooit! Geweldige muziek en geweldige mensen. En xtc op een feest is véél, maar dan ook heel véél leuker dan alcohol. Bovendien voel ik me helemaal niet brak. De dosis die ik op had over de gehele avond (2x92 mg) was voor mij de perfecte dosis. A en B vinden dit ook. Toen ik wakker werd zei B ineens: Ja we hebben Oakenfold gezien (dit wist ik nog wel), maar ook Cosmic Gate en John O' Callaghan (die ik beide redelijk goed ken; niet persoonlijk natuurlijk :P). Dit wist ik niet eens meer, haha! Ik vond het grappig dat ik er pas na het feest achter kwam.

Ik ga dit zeker nog een keer doen, maar dan wel over minimaal 3 maanden. De xtc mag haar magie niet verliezen en ik wil geen hersenbeschadiging oplopen. Ik ben me ook bewust van de negatieve gevolgen van xtc. Daarom hebben we alle preventie voorzorgsmaatregelen genomen: genoeg water drinken, testen, niet teveel nemen etc. etc.) Ook A en B hebben precies dezelfde mening als ik. Ik vergeet dit feest nooit meer. Dit feest zal heel mijn leven bij me blijven.

Het tripreport is wel wat lang geworden maar er gebeuren gewoon zoveel dingen op zo'n feest die je wil vertellen. Ik weet me echter niet heel veel meer te herinneren zoals hiervoor al is beschreven. Ik weet alleen dat het net seks was want alles was lekker. En dat ik constant heb genoten.

Misschien maak ik nog ooit wel eens een tripreport als dit een beetje in de smaak valt!

Groetjes,

GloriousFish
GloriousFish
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: ma apr 11, 2011 9:00 am

Re: XTC op ASOT 500

Berichtdoor Einstein » ma apr 11, 2011 2:50 pm

ASOT + MDMA = Geniaal :love: :love: :love: Wie weet heb ik jou ook nog wel een knuffel gegeven :xtc:
Leuk report, van begin tot eind herkenbaar, al heb ik nog nooit al wausend roze schoenen geaaid :(
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: XTC op ASOT 500

Berichtdoor Tomaat » ma apr 11, 2011 2:58 pm

Leuk report! Trance en mdma is sowiso een big win!
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: XTC op ASOT 500

Berichtdoor Vinz » ma apr 11, 2011 3:07 pm

Klinkt als een leuke avond, beetje aan vreemde vrouwen hun haar voelen :D
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3045
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: XTC op ASOT 500

Berichtdoor Destiny » ma apr 11, 2011 6:27 pm

Zeker leuk report, en zeer herkenbaar. Tenminste dan puur het XTC gevoel want ik was die avond Bob :p Heb me wel kostelijk vermaakt in de blue area en dan op het rechter boven balkon. VIP deluxe kaartjes weten te scoren.

Oja, nog een ander heel groot +punt van die avond. Waar ik ook heb rondgelopen, heb nergens agressiviteit gezien. en dat voor een feestje van 20.000+ man. Op naar ASOT 600 ;)
Avatar gebruiker
Destiny
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:46 am

Re: XTC op ASOT 500

Berichtdoor AngryPanda » ma apr 11, 2011 7:37 pm

Damnn, wat een mooi report. Klasse voor zo'n report!
Leest lekker weg.
AngryPanda
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: do apr 07, 2011 6:05 pm

Re: XTC op ASOT 500

Berichtdoor brick_top » ma apr 11, 2011 9:42 pm

Haha, glowsticks: essentieel voor iedere rave :love:
Ik heb betere mensen al eens die fout zien maken.
Avatar gebruiker
brick_top
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 645
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 3:17 pm

Re: XTC op ASOT 500

Berichtdoor GloriousFish » di apr 12, 2011 10:48 pm

Bedankt voor de reacties allemaal! Kan niet wachten tot de volgende ASOT maar zal wel minimaal 1,5 jaar duren :(
GloriousFish
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: ma apr 11, 2011 9:00 am

Re: XTC op ASOT 500

Berichtdoor Harderstyles » vr apr 22, 2011 3:36 am

Top report Glowfish! Erg vermakelijk om te lezen, en erg herkenbaar allemaal. Hoop dat je nog vaak de magie van XTC mag ervaren! Stay safe en enjoy!
Als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg
Avatar gebruiker
Harderstyles
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 27
Geregistreerd: wo maart 30, 2011 2:14 pm
Woonplaats: Eindhoven


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner