Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC pil, mdma buisje & een Joint

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor CaraMason » zo sep 15, 2013 12:58 am

Dit is me eerste keer dat ik een tripreport schrijf :mrgreen:
Maar deze laatste ervaring vond ik erg bijzonder...
er is niet echt een juist woord om het te omschrijven haha.

Ik heb vaker mdma kristal of een pilletje genomen maar echter nog nooit vloeibare mdma.
In het begin was ik er ook niet helemaal gerust op om eerlijk te zeggen.
Daarom zijn we (3 andere meiden en ik) verstandig begonnen met ieder een half pilletje.
We zaten in het huis van 2 vriendinnen (2 zussen).

Na iets meer dan 3 kwartier begon ik eindelijk wat te voelen. Lichte zweet handjes etc je kent het wel. :mrgreen: Een heerlijk gevoel.. yeahh here we go! Maar dan altijd ebt het snel weer weg. En komt het een minuut of 5 later extra hard terug. Maar naar onze mening niet hard genoeg dus nam ieder de andere helft van zijn pilletje in. Lekker muziekje van bob marley op de achtergrond :stoned: . En vier grijnzende onderuitgezakte meiden. Het pilletje sloeg goed in bij mij en vriendin S. De 2 zussen A&M gingen eerst even boven de wc pot hangen. M zingend en al die vond het allemaal niet erg. Die heeft dat vaker met een pilletje en weet dat ze zich daarna kip lekker voelt haha.
Opeens was M weg.... Ik riep naar boven en ja daar was ze. Op haar bed helemaal in een andere wereld. Met ze vieren op dat bed gelegen gepraat over hoe leuk de wereld was en dat we voor altijd beste vriendinnen moeten blijven alles lief leuk en aardig. Een paar keer de trap op en af gelopen want dat was ZO GEWELDIG gevoel daar werden we zoo vrolijk van. Die trap was hemels! :hulde:
Ook heeft S nog een tijdje trots rond gelopen met de kap van de prullenbak op haar hoofd hahaha. Verder zijn we allemaal wat stukjes kwijt want de tijd ging naar ons gevoel enorm snel. Op een gegeven moment was het 01:30 en het fijne gevoel zwakte steeds wat af. Maar het was zo vroeg nog en we hadden niks meer. We konden echter wel aan 4 buisjes vloeibare mdma komen. :roll: en vriend kwam dat langsbrengen 20 minuten later. We namen in de achtertuin allemaal een halfje uit het buisje. En gingen weer naar boven. Het gevoel was nog niet terug na een half uur dus de rest gooide we in een groot glas fanta (de smaak puur uit het flesje was om te kotsen!) en hebben om de beurt allemaal slokjes genomen.

Ik kan je vertellen toen begon de avond pas echt! 4 wausjes in een huis. :shock: De 1 wou naar buiten om te lopen de ander wou alleen maar zitten de ander maakte het geen fuck uit etc. Dus na wat geouwehoerd te hebben heel veel heerlijke sigaretjes te hebben gerookt en de kat een plak ham te hebben gegeven (wat ik zeer bijzonder vond en ben gaan filmen...) waren we erover uit dat we een blowtje gingen roken...met ze vieren in de achtertuin om de tafel heen...
Ik ben nog nooit zo ver weggeweest...Het begon dat ik de blow voor de 2e x kreeg. En een hijs nam en ik was er van overtuigd dat ik een hijs had genomen, maar ik realiseerde me dat ik dat nog helemaaaal niet gedaan had..ik was totaal verbluft en een beetje in de war want ik wist eigenlijk niet meer of ik het nou wel of niet gedaan had, ontwaakt uit me eigen wereld begin ik dit met een grijns van verbazing te vertellen aan de rest. Waarop bleek dat ik gewoon een hijsje genomen had. Realiteit werd moeilijk te onderscheiden van de 'trip'.
Op een gegeven moment vergaten we keer op keer waar we het over hadden, en keer op keer kwam de vraag ik weet niet meer waar we het over hadden...weet jij het nog? Maar telkens wist niemand het meer. En zeiden we dit is vaaag. En gingen weer verder met een nieuw gesprek. En wederom vergaten we alles. Ik had op een gegeven moment dat ik uit het gesprek werd getrokken en van een afstandje 'mee' keek. Dit wat een erg vreemd gevoel...maar niet erg want ik had het gevoel dat dit zo hoorde..vervolgens knalde ik terug aan de tafel en had ik een suis in me oren die langzaam weer afnam. Ik vertelde dit natuurlijk aan de meiden en 1 van hun had dat ook gehad. Toen gingen we ons 'verplaatsen' 1 meter verderop in de schuur... waarom? Ik heb geen idee. Het was wat knusser ofz denk ik. :mrgreen: Het gesprek ging doelloos verder. We hadden nog wel door dat het niveau ONWIJS gedaald was haha. Ineens zaten die 3 over mij te praten met het idee dat ik ze niet kon horen....ik begon te lachen en ik zei "ik hoor jullie ik sta recht voor jullie!" :grin: "Nee joh ohhh je hoort ons gewoon dat is vaag!" Zei iemand. Waarop een ander begon te lachen en we alle 4 ineens op de normale wereld terug kwamen en echt een WTF moment hadden. Dit was een zwaar trippende space vonden we. Een heel waus gevoel maar ook heel melow van de blow. De tijd ging enorm langzaam. We vergaten zooo veel (dat ik persoonlijk denk dat er iets van GHB in de buisjes ook gezeten heeft).. maar buiten dat om het was een vage trip maar toch voelde die ZOOO goed. :love:
We gingen ons weer verplaatsen dit keer naar binnen, naar de keuken. Wat een GEWELDIGE plek was de keuken. Zo gezellig! En lekker roken onder de afzuigkap om de beurt met niet meer dan 2 haha. Ik zat op het aanrecht en dat was echt een geweldige plek kan ik je vertellen. Onze doelloze gesprek gingen verder. M zei Hoelaaat is het wel niet. We hadden het gevoel al uren daar te hebben gezeten... er waren echter niet eens 10 minuten voorbij. We waren op 1 of andere manier zoo verbonden met elkaar het leek ook net of we met meer personen waren omdat het zo gezellig en sfeervol was en we zo leuk aan het praten waren (ook al vergaten we steeds waarover) we hadden hier een naam voor bedacht de 'FLEXWEB' onze trippende space noemde we de flexweb HAHAH. Het besef van tijd was weg het leek of ik in meerdere werelden aanwezig was. Me eigen wereld, de flexweb en de realiteit waar we zo nu en dan met ze alle in terug kwamen. Maar we hadden een beetje zelf de controlle of we terug wouden in de flexweb het leek wel of we zelf konden bepalen hoelang de trip kon duren. M ging op een gegeven moment douchen, wij bleven in de keuken we waren er naar ons gevoel al de hele nacht maar het was hooguit een uurtje op dat moment.
We hadden ook het gevoel dat we naar bed MOESTEN. Terwijl we totaal geen plicht hadden S en ik konden dat gevoel van ons afzetten maar A kwam steeds opnieuw dat ze uit de trip MOEST komen en het niet kon. Op een gegeven moment na veel getreuzel stonden we op liepen de keuken uit...en ik kan je vertellen we waren NUCHTER echt nuchter... dat was zo bizar...we waren eigenlijk best wel teleurgesteld..zodoende gingen we terug de keuken in en zitten op de plekken waar we zaten ik zat toen op een barkruk met me benen voor me me voeten ook op de barkruk en met me gezicht naar de rugleuning toe..hele aparte oncomfortabele houding maar ik vond het SUPER :roll2: ik kreeg een soort van roesje en toen ineens was ik terug in die soort van 'space' de andere 2 meiden hadden dit ook. We dachten dat het tussen onze oren zat en gingen vervolgens naar bed om te slapen. 2 uur later werd ik wakker met een zwaar hoofd pff ongezond. Eitje gemaakt redbulltje erin getrapt nog steeds het idee hebben dat ik een scheve bek had :s pijn aan de binnenkant van me lippen en 1 wang. Maar nog voor een uur of 15:00 voelde ik me al weer aardig fit. Dat viel me nog best mee ik had de day after erger verwacht na die nacht haha.


Verder ben ik ( en ook de andere meiden ) wat stukken kwijt mede omdat we zoveel vergaten. Maar het was zo'n bizar gevoel eigenlijk een bijzonder gevoel. Soms wel een beetje 'eng' omdat je er zelf soms niet helemaal bij was en van een afstandje toe keek. Dit wou ik even delen. Omdat ik dit van mdma nog nooit had meegemaakt. Meestal heb ik er niet veel van alleen een vrolijk en blij gevoel. Maar dit overtrof al me ervaringen haha.

Voorlopig weer even genoeg geëxperimenteerd. :grin:

Groetjes!
Avatar gebruiker
CaraMason
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: za sep 14, 2013 11:56 pm

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor ParadijsVogel » zo sep 15, 2013 1:24 am

Waarom heb ik dan weer niet van die vriendinnen waar ik lekker mee kan blowen en pillen mee kan tikken :(
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor Klimtox » zo sep 15, 2013 7:04 am

ParadijsVogel schreef:Waarom heb ik dan weer niet van die vriendinnen waar ik lekker mee kan blowen en pillen mee kan tikken :(

Dat.

OT: wat is vloeibare MDMA precies? Kristal opgelost in water ofzo? Is dat niet echt extreem slecht voor je tanden :o
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor Azy » zo sep 15, 2013 10:41 am

Klimtox schreef:OT: wat is vloeibare MDMA precies? Kristal opgelost in water ofzo? Is dat niet echt extreem slecht voor je tanden :o


Hoogstwaarschijnlijk heeft ze het gewoon over GHB.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor Miss E » zo sep 15, 2013 12:44 pm

Leuk report! Klinkt als een geslaagde avond! :)
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1683
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor CaraMason » zo sep 15, 2013 1:10 pm

Azymuth schreef:
Klimtox schreef:OT: wat is vloeibare MDMA precies? Kristal opgelost in water ofzo? Is dat niet echt extreem slecht voor je tanden :o


Hoogstwaarschijnlijk heeft ze het gewoon over GHB.


Ik ben wel van mening dat er misschien iets van GHB heeft ingezeten.
Maar de smaak was duidelijk mdma. En het wauze gevoel overheerste ook zeker.
Ik had er zelf ook nog nooit van gehoord (mijn vriend wel) maar weet zeker dat er mdma heeft ingezeten.
Avatar gebruiker
CaraMason
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: za sep 14, 2013 11:56 pm

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor Einstein » zo sep 15, 2013 2:42 pm

Waarschijnlijk gewoon kristal opgelost in water, misschien nog gemengd met wat andere rommel :P
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor frozentoast » zo sep 15, 2013 5:52 pm

Klimtox schreef:
ParadijsVogel schreef:Waarom heb ik dan weer niet van die vriendinnen waar ik lekker mee kan blowen en pillen mee kan tikken :(

Dat.

OT: wat is vloeibare MDMA precies? Kristal opgelost in water ofzo? Is dat niet echt extreem slecht voor je tanden :o

voorstellen-vraag-vd-week/zijn-drugs-slecht-voor-je-tanden-t7127.html#p337536
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor Poseidon » zo sep 15, 2013 11:29 pm

Funny verslag. Beeldend geschreven, zie het helemaal voor me :)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor hmm-hmm » di sep 17, 2013 10:03 am

Leuke trip zo te horen :)
verder vroeg ik me nog even af of je oren vaker plopte. Ik heb van g na verloop van tijd (zeker als ik een tweede keer g pak op de avond) dat mijn oren open en dicht ploppen of gaan trillen. En ook dan krijg je van die verhalen waar je op een gegeven moment niet meer weet waar je naartoe wilt.. Het klinkt voor mij alsof je g gepakt hebt uit dat buisje..
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm

Re: XTC pil, mdma buisje & een Joint

Berichtdoor CaraMason » di sep 17, 2013 11:54 pm

hmm-hmm schreef:Leuke trip zo te horen :)
verder vroeg ik me nog even af of je oren vaker plopte. Ik heb van g na verloop van tijd (zeker als ik een tweede keer g pak op de avond) dat mijn oren open en dicht ploppen of gaan trillen. En ook dan krijg je van die verhalen waar je op een gegeven moment niet meer weet waar je naartoe wilt.. Het klinkt voor mij alsof je g gepakt hebt uit dat buisje..


Ja vooral doordat we steeds alles vergaten denk ik ook dat er ghb in zat.
Normaal gesproken op ik nooit last van dat 'suizen' ach ook weer eens
een boeiende ervaring geweest mdma en ghb.
Avatar gebruiker
CaraMason
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: za sep 14, 2013 11:56 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner