Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC - Poema Utrecht

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC - Poema Utrecht

Berichtdoor Tsjonko » wo dec 24, 2014 6:58 pm

XTC verslag 20-12-14

Locatie: De Poema – Utrecht Into the Dark – Raw Techno
Wie ?
K
H
E
G
Hp (18- )
M (18- )
W
T – Ikzelf.

Voor K,E,G,HP,W en T zou het de tweede keer worden dat we XTC zouden gebruiken.
W had het vorige week nog gebruikt en was dus een beetje bang dat het niks zou worden.
M was een vriend van W en voor hem zou het eerste keer worden, wij hadden hem nog niet eerder gesproken. H is vriend van ons en had de vorige keer niet meegedaan omdat hij wat voorzichtiger is met dit soort dingen. Na onze reacties van vorige keer wou hij dit keer wel echt meedoen.
We hadden verschillende soorten pilletjes, namelijk Groene Heinekens, Groene Db’tjes en 1 witte handgranaat.

Planning was als volgt. W, M, H en T waren al aanwezig in het huis van W in Utrecht en zaten daar een beetje te smoken. Rond half 11 zou de rest aansluiten en zouden we gezamenlijk nog een beetje ouwehoeren en smoken. Daarna pilletjes innemen en richting de poema vertrekken. Het smoken van te voren is omdat we ons hierdoor wat relaxter voelen en niet zo gespannen zijn tot de XTC erin klapt.

Begin:
00.30 lopen we naar buiten en neemt iedereen behalve de minderjarigen ons bommetje in. Hierna lopen we naar de Poema. Afspraak was dat we in twee groepen naar binnen zouden gaan ivm dat één van de minderjarigen de ID kaart van een ander gebruikt om binnen te komen. Blijkt da er helemaal niet wordt gecontroleerd op ID bij de ingang en iedereen komt binnen.

01.00 We zijn allemaal binnen en HP en M nemen beiden hun XTC bommetje ook in. Nu is het wachten tot het begint. Iedereen is wel een beetje gespannen en heeft er ontzettend veel zin in.

01.30 Het is nu één uur na inname en G voelt de XTC al. E kwam zojuist bij me met grote doppen en concludeerde dat het er bij hem ook was ingeslagen. 30 seconden later voelde hij zich misselijk en rende hij naar de wc waar hij zijn maag geleegd heeft. Gelukkig bleef zijn pilletje binnen en een minuut na het kotsen had hij al nergens last meer van.

02.00 Inmiddels is de XTC ook ingeslagen bij K, H, HP en W. Alleen M en ik lopen nog rond met normale ogen en zonder kauwgum. Dit verbaast me wel want normaal ben ik toch wel erg gevoelig voor drugs en merk ik het als 1 van de eersten. Ben overigens niet bang voor een slechte avond want heb nog 2/3 pil bij me en over een halfuur gaan we bijpakken.

02.30 Bijpakken ! Situatie is nogsteeds hetzelfde, iedereen gaat hard behalve M en Ik (T). Ik meen wel iets te voelen want ik voel me wat losser en ben niet echt moe meer maar het is minimaal en valt in het niets vergeleken bij een vorige keer. Dus; bijpakken. We gaan met zijn allen op een rustig plekje langs de dansvloer staan en kijken of er geen beveiliging in de buurt is. Geen beveiliging te zien dus we graaien onze zakjes pillen uit onderbroeken/broekzakken en frutselen onze volgende dosis eruit.
Omstebeurt leggen we de bommetjes/pillen achterop de tong en slikken we ze door met een slok water.

03.00 Het valt me ineens op dat het inmiddels veel drukker is in de Poema en dat ik ook beduidend meer mensen zie lopen met een flesje water of malende kiezen. De sfeer is heerlijk en de muziek chill. HP loopt al een poosje vooral rondjes samen met wildvreemde XTC gebruikers en G ligt steeds op een zitzak langs de kant te genieten van de kleuren en lichten. H houdt zich vooral op in het rokershok en praat daar met jan en alleman over vanalles en niks. Bij M is het er inmiddels ook ingeslagen en hij begint ook met rondjes lopen en dergelijk. Ik voel me wel steeds fijner maar voel dat dit nog niet de top is.

03.30 Het begint nu ook echt voor mij, ik ga steeds harder en kan niet meer stilstaan. Rondjes lopen, water halen, dansen, rondjes lopen, praten ect ect het is geweldig !

04.00 Ik ga nog veel harder dan een halfuur geleden en ik denk dat het bijgepakte gedeelte nu pas echt inslaat. Kan echt niet meer stilstaan en dans als een malle samen met de rest. Iedereen is mijn vriend en ik deel kauwgum uit aan iedere XTC gebruiker die er blijkbaar geen heeft.

04.30 Ergens in het laatste halfuur ging het mis. Door het intensieve dansen en de totale gekte in mijn hoofd ben ik vergeten mijn dat ik in het uur 2 flesjes water moet drinken.. Terwijl ik sta te dansen voel ik me maag minder chill worden en krijg ik het een beetje warm. Er vanuit gaande dat ik het gewoon even warm heb trek ik me zonder het te zeggen even terug naar de zeikkant en ga op een zitzak liggen. Als ik hier lig krijg ik het met de minuut warmer en voel ik me een klein beetje misselijk worden. Ik werd de vorige keer ook misselijk en toen was er na het kotsen niks meer aan de hand dus ik strompel naar de wc om maar even te gaan kotsen. Als ik boven de wc hang met mijn hoofd merk ik dat ik eigenlijk helemaal niet erg nodig hoef te kotsen maar wel dat ik het per seconde warmer krijg ! Het zweet loopt aan alle kanten langs mijn hoofd heen en ik voel me echt verschrikkelijk. Snel doe ik de deur weer open en loop totaal verdwaasd de WC uit. Echt helder denken zat er op dit moment niet meer bij. Terwijl ik de wc-ruimte uitloop zie ik de rug van K en ik loop naar hem toe en vraag of hij water kan halen (was van plan water in de nek te gooien voor verfrissing). Hij snapt eerst niet wat ik bedoel maar ik sleep hem mee en druk geld in zijn handen voor water. Dan snapt hij het en snel haalt hij water en neemt me mee naar de garderobe waar het stukken frissen is. De koelte doet me meteen goed en we gaan daar ergens zitten terwijl ik water drink en het flesje tegen mn hoofd hou. Als snel voel ik me beter en als ik dan ook nog even naar buiten blijk te kunnen als ‘ik moet pinnen’ is alles weer over en voel ik me weer prima.

05.00 Na heel erg te zijn geschrokken van wat er afgelopen uur gebeurde ga ik nu wel minder hard dan eerst. Omdat ik bijpak moment 04.30 heb gemist pak ik nu het laatste 1/3 van mijn pil en ga verder met de avond. Iedereen loopt er inmiddels kei strak bij en de we voelen ons echt geweldig.
De rest van de avond tot 07.00 hebben we volbracht met stampen, rondjes lopen en om het halfuur even wat verkoeling zoeken in de garderobe. Herinner me ook dat ik veel mensen die XTC hebben gehad op het feit heb gewezen dat ze hun water echt niet moeten vergeten.

Om 07.00 is het feest afgelopen en staan we weer buiten. We lopen terug naar de kamer van W samen met D. D was die avond alleen uitgeweest en had ook XTC gebruikt, hij ging nu nog even mee om met ons te smoken om de avond af te sluiten. Ik zelf voel me ontzettend gaar en smoke die avond niet meer maar ga meteen slapen.

Al met al vond ik het een geweldig mooie avond. Wat er tussen 04.00 en 05.00 gebeurde had ik liever niet meegemaakt maar ik denk dat ik, naast dat ik ontzettend veel geluk heb gehad, er zeker van leer en ik en mijn vrienden de volgende keer duidelijkere afspraken gaan maken omtrent het buddy systeem en het belang van water tijdens de XTC.


Heb dit verslag vooral voor mezelf geschreven maar toen ik het klaar had bedacht ik dat ik het net zo goed ook even op drugsforum kon zetten :stoned:
'
Tips en verbeteringen en weetikveelwat zijn allemaal welkom :hulde:
Tsjonko
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: wo dec 24, 2014 6:55 pm

Re: XTC - Poema Utrecht

Berichtdoor Mauswaus » zo jan 04, 2015 9:50 pm

Leuk report, Goed water blijven drinken is inderdaad altijd wel heel belangrijk. Iedereen is wel eens zo in de sfeer dat die dat even vergeet volgens mij.. haha
Ongeplande trips zijn het leukst
Avatar gebruiker
Mauswaus
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 31
Geregistreerd: wo nov 12, 2014 12:20 am

Re: XTC - Poema Utrecht

Berichtdoor superpornboi » ma jan 05, 2015 3:37 am

een flesje in de hand is altijd handig, en regelmatig bijvullen of kopen aan de bar..met of zonder pil in je als je lekker uit je dak gaat met dansen..en je kunt rekening houden met de opstapeling van effecten van de pil, voor wanneer je van een hele pil, partjes in wilt nemen, ik dacht aan zoiets

A-00:00 innemen
00:20 huid tintelt
00:45 warmer worden en zweten//eerste slokken, je verliest nu al water via zweten (afkoelen)
01:30 kick-in..europhorie begint..
-01:30-B--2:30---C-00:4:30 golfbeweging van euphorie/afkoelen/eens per uur half liter drinken/rust
04;30 cooldown
05:00 effect is over, je zult nu zo kunnen plassen, dus naar toilet gaan

C rond 4:30 zou je de andere overgebleven partje!! kunnen innemen, effect wordt weer met 5 uur verlengd in wezen..dus pas daar voor op, met in de overlapping een top bij inname rond tijd B, en een snel dalen van effect vanwege de bereikte hoge top effect bij opstapeling, en denk niet te snel dat het top effect weer terug krijgt door meer in te nemen, dat zal niet snel gebeuren in verband met voorraad van serotonine, maar ook meer afkoeling nodig (dus zweten, veel drinken en bewegen, want je moet zweten ook omdat je niet via urineweg vocht gemakkelijk verliest
superpornboi
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 62
Geregistreerd: wo dec 31, 2014 4:32 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner