Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC, Qlimax, nacht om nooit te vergeten

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC, Qlimax, nacht om nooit te vergeten

Berichtdoor harry123 » wo nov 28, 2012 2:41 pm

Hey mensen ben nieuw hier, wel op andere fora actief en begin hier maar gelijk met een reportje.

Oke hier is die dan, wel een beetje lang, maar hopelijk vinden jullie hem goed, tips zijn altijd welkom, dit is trouwens mijn eerste report.

Qlimax, wat een nacht!
Wie: Ik, M, m en K

Wat: 2 paarse lovertjes en 1 halve ferrari

Wanneer: Qlimax 2012

Het kan gaan beginnen ik ben net vrij van werk en heb m'n spulletjes gepakt tasje met eten en drinken voor heen en terug reis, wat banaantjes voor na de tijd. Ik kom aan bij m en we fietsen samen naar de stad waar de partybus komt eerst nog even snel peuken halen en een frikandelletje uit de muur. We zijn er helemaal klaar voor ik heb de hartjes bij me en geef er 2 aan m. We gaan verder naar het opstap punt.
K en M waren er al, de bus is er ook al. We roken even een sigaretje en stappen in de bus, op weg naar een super feest! We hebben er alle 4 veel zin in, eerste Q-dance feest en tevens ook eerste echte grote feest. Verder zitten er in de bus veel leuke mensen de reis is heel gezellig en is zo voor bij. Rond een uurtje of 9 komen we aan bij het gelredome.
K, M en ik hebben dezelfde ingang m niet, hij moet naar de andere kant. Eenmaal binnen kost het ons een half uur om m weer te vinden. Ondertussen kijken we onze ogen uit naar hoeveel mensen er hier al zijn en het feest is nog niet eens begonnen. Eenmaal allemaal bij elkaar zoeken we een mooi plekje op om de opening te bezichtigen. Ondertussen halen we om de beurt muntjes zodat onze plek straks niet weg is.
A*S*Y*S komt op, hele mooie opkomst helaas niet mijn muziek. Later werd het wat beter maar we wachten eigenlijk op de hardstyle. Rond kwart voor 11 kan ik niet meer wachten en wil mijn pil nemen, K, M en m zeggen dat ik beter even een kwartiertje kan wachten, met tegenzin wacht ik tot wildstylez op komt.
Wildstylez komt op, ohh wat mooi, heerlijk, ik begin de sfeer te pakken te krijgen en zeg dat ik nu ga nemen, ik wil ongeveer 3 kwart nemen, dat zou rond de 140 mg moeten zijn. Perfect voor mij (100kg). Ik bijt perongeluk iets te veel af, vraag me af of dit kwaad kan aangezien ik ook best wel een lege maag had op een 2 banaantje na. Ach, komt wel goed, ik ga lekker los en we besluiten een andere plek op te zoeken waar we ruimte hebben om te hakken.
We komen uiteindelijk op de tribune, rechtsvooraan terecht, daar komen we ook meerdere bekenden tegen. Hartstikke gezellig, m'n pil begint nu op te komen, het is ongeveer half 12. Hij komt heel langzaam op maar wel lekker. Na een kwartier ga ik al hartstikke lekker en mijn vrienden raken een beetje inzichzelf gekeerd, ik probeer op ze in te praten maar het lukt niet echt.
Wow hij bouwt nog steeds op, ongeveer een uur na inname zit ik op m'n piek, en oh wat heb ik het naar m'n zin. K, M en m beginnen em ook te voelen, ik ben blij voor ze! Ik rook even een peukie, heeerlijk! K en M zeggen dat ze even verder naar boven gaan en dat ze zo terugkomen, ik blijf op dezelfde plek.
Ik krijg nu een space bril in m'n hand gedrukt, had het nog nooit eerder gezien maar ik deed em op toen Isaac opkwam ongeveer en de lichten waren zoooo mooi. Ik spacede hem helemaal op de muziek heerlijk. Af en toe even de oogjes dicht om van de intro van de nummers te genieten, en als de kick in komt gaan de ogen open en ga ik los.
Na 2 uur (weet de tijden niet meer zeker, maar het klopt wel ongeveer denk ik) begint het gevoel af te zwakken en besluit bij te nemen. Neem een half hartje, ondertussen denk ik fok it, neem dat ene "kwartje" er ook nog wel bij. Hierna ging ik hartstikke hard en begon flink te zweten, shirt uit dus. Ik loop naar de toiletten, die zijn buiten samen met een rokersruimte ik probeer te pissen maar merk al dat het niet gaat lukken vandaag. Dus ga even roken, heerlijk. Heel wat nieuwe vrienden gemaakt, maar ben ondertussen m al kwijt en K en M heb ik sinds ze naar boven zijn gegaan niet meer gezien.
Begin een beetje rond te zwalken en kom mensen van de bus tegen daar nog even gezellig mee gepraat en samen even een raketje gehaald heerlijk! Nog even met ze los gegaan en ik kwam een andere vriend tegen. Met hem weer naar zijn groep gegaan. En lekker los gegaan, iedereen daar was goed te pas, en eentje ook nog best wel vaag.
Ik gok dat we weer 3 uur verder zijn, begin pijn in m'n onderrug te krijgen, dus besluit nog een half hartje te nemen, terwijl ik neem zegt A tegen me dat die ferrari's niet goed bevallen, hij vind ze te zwaar of zo, weet het niet meer. Dus ik ruil mijn laatste hartje voor zijn ferrari. We gaan weer met z'n allen ijs halen en gaan de tribune op.
Onderweg denk ik echt WTF, ik begon te hallicuneren, ik zag allemaal mensen aan sta tafels staan en salontafels door de zaal dragen. Als ik even m'n ogen open en dicht deed was het weer weg. Nog steeds K en M niet meer terug gezien, m heeft zich wee bij ons gevoegd en is blij dat hij ons heeft gevonden. We gaan lekker hard los. Ik begin weer te hallucineren, ik zie bij de tabakstent een zwembad? Ik zie allemaal mensen zwemmen en moet lachen. Ik krijg de space bril weer op en wil dit zicht met iedereen delen! Laat een paar mensen de bril op doen en die waarderen het ook ik krijg een paar kauwgumpjes en een lollie ­.
M'n water is op en wil weer nieuwe halen, vraag of ze hier blijven, hé daar heb je K en M, ik ren achter K aan en tik em op z'n rug. Hij is blij me te zien, ik kijk em aan en denk, bohhh wat staat die strak, net als M. Ze waren helemaal niet los aan het gaan en wouden weer in de tribune zitten ik liep een stukje mee maar besloot niet mee te gaan. Ik ga naar een fruittent eet wat fruit en haal water.
Fuck, waar stonden ze ook al weer, ze zouden niet weg gaan. Fok kan ze niet vinden, denk dat ik ze zie maar zijn ze uiteindelijk niet. Gelukkig kom ik snel m en A tegen, ze waren even aan het praten over dingetjes die privé zijn, dus laat dat achterwegen. We gaan samen helemaal op in de muziek gaan helemaal los. We proberen weer de groep te vinden, ik ga voorop want ik was er voor het laatst bij, kan ze niet vinden. Alles lijkt op elkaar. Ohh ja gevonden, ik zet m en A af en ga zelf weer een ijsje halen.
Eenmaal terug, denk ik, kan ik ze weer niet vinden, ga weer op de tribune en kom een andere groep tegen die ik niet kan. Ik maak een praatje met ze, ze zijn heel aarig. Laat ze mijn space bril zien en ze vinden het leuk. Uurtje samen met hun los gegaan.
Het is ondertussen half 6 dat herinner ik me nog als ik nog een halve ferrari neem samen met L, een jongen van de groep die ik net heb leren kennen, hij heeft red bulls.
Daar komt A weer aan, hij is iedereen kwijt en is net zo vaag als mij, ik begrijp nergens meer wat van, wat volgens mij heeft geleid tot hele grappig gesprekken als, hé leuk hier he, ja man, wat vroeg ik ook al weer? en zo verder. Adaro komt op, en ik ga helemaal los op het liedje Bolivia van Gunz 4 Hire. Wat een harde track, A en ik maken er een mooi feestje van maar missen toch het gezelschap. Dus zoeken we de rest. Uiteindelijk na lang zoeken weer gevonden. Heel gezellig even weer ijsjes gehaal met z'n allen zodat we elkaar niet kwijt raakten, M, K en m waren wel nog steeds weg, kon zelf geen smsjes meer schrijven of lezen, dus vinden werd moeilijk.
Wow de ferrari klapt in, fok heb ik te veel genomen, m'n huid voelt maf. Mijn gevoel lijkt vertraagd, als iemand me aanraakt voel ik het pas na 5 seconden of zo. En als ik hak krijg ik een soort zenuw scheuten in mijn linker pols, krijg ik een hartaanval, nee heb alleen beetje brandend gevoel op m'n borst been, en hartaanval is rechterpols toch? Toch maakt dit het hakken een beetje minder aangenaam, ik ga heel hard en zweet me een ongeluk. A en ik lopen langs een heel lief meisje die ons wat verkoeld met een waaier en een beetje water over ons. Ze lacht lief, ik lach terug, vast heel creepy maar dat maakt haar niks uit ze ging even bij ons zitten. Ze kriebelde in m'n haar. OOOh wat voelt dit super fijn, maar kan helaas niet langer blijven zitten en A en ik herenigen ons weer met de groep.
We sluiten met z'n allen, behalve de groep waarmee ik in eerste instantie was lekker af, iedereen is hartstikke vaag en we lachen en ouwehoeren veel. Geweldig los gegaan. Er komt nog een ijsje meisje langs en we halen met onze laatste muntjes ijsjes. Heerlijke verkoeling.
Het feest is afgelopen en we lopen met z'n allen nog strak naar buiten. En ik zeg A gedag hij gaat naar z'n bus, die dicht bij mijn bus moet staan. Hey daar is m, ren naar em toe samen zoeken we de bus we kunnen hem niet vinden. Gelukkig wijst een aardige chauffeur ons de weg. Eenmaal binnen zitten K en M er al, wow wat zien die er uit, ogen rollen en zo. Na ja gaat vast wel goed. Iemand vraagt of iemand nog wat M over heeft dus geef em m'n laatste halve ferrari. Nog los gegaan op de hardstyle cd die mensen mee genomen hadden, voor we het wisten waren we weer terug, het is kwart over 10, ik heb nog grote pupillen, maar voel me niet meer zo opgewekt. m en ik fietsen samen naar huis.
Kwart voor elf thuis aangekomen eet ik nog een banaantje en ga naar m'n ouders, ik zeg dat ik nog even ga slapen. Slaap tot half 3, en voel me niet eens zo slecht, nog geen spierpijn, geen last van m'n kaken, niet misselijk of buikpijn kan opzich best wel eten, ik maak een tosti.
M'n ouders komen weer thuis van visite en ik ga met m'n vader naar twente, daar drinken we een paar biertjes en kijken de wedstrijd.
Weer thuis aangekomen eet ik een hamburger en kijk wat tv. Kan opzich best wel slapen.
Het is nu maandag en voel me nog steeds wel goed, niet 100% maar voel me niet slecht of zo, alleen moe, niet depressief.
Dus al met al een geweldige ervaring op Qlimax. Ik vergeet vast wel wat dingetjes maar anders blijf ik schrijven ­.
harry123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 2:38 pm

Re: XTC, Qlimax, nacht om nooit te vergeten

Berichtdoor Multitude » wo nov 28, 2012 6:35 pm

Klinkt alsof je een vette avond hebt gehad, maar let wel een beetje op met bijpakken :) (Tenminste, wat heb je nu gehad, 400-500 mg in totaal? Dat is toch aardig wat.)

Ik raak ook altijd iedereen kwijt, vind het eigenlijk ook veel leuker om steeds bij nieuwe mensen te staan.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: XTC, Qlimax, nacht om nooit te vergeten

Berichtdoor harry123 » wo nov 28, 2012 9:47 pm

Ja klopt bij pakken was beetje te veel. Had ik zelf op het moment zelfs ook al door. Weet niet waarom ik het toen gedaan had. Ben dan ook wel zwaar... Ging ook niet echt te hard of zo.
Geen kater gehad, maar klopt inderdaad het had ook met minder gekund ;)

Haha is wel leuk, maar niet te lang, op een gegeven moment had ik zin om bij m'n vrienden te zijn, maar goed prima vermaakt daar :)
harry123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 2:38 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner