Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC / te lang door gegaan.. (26-12-2010)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC / te lang door gegaan.. (26-12-2010)

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » vr feb 25, 2011 8:30 pm

Ja.. ik zat te twijfelen of ik dit ging schrijven ja of de nee want ik schaam me echt kapot. Niet alleen omdat ik NOOIT kots maar ook me de volgende dag altijd wel redelijk voel. En buiten dat alles schaam ik me kapot omdat ik de ENIGE kerstdag met mn vriendin nu verziekt heb..

Wie: Ik (en later 1000 vrienden gemaakt haha waaronder 1 bijzondere).
Wat: XTC (in het verhaal komt wel naar voren hoeveel).
Waar: PRSPCT XL / Factory 010
Tijd: Nou ik was wakker van 07:00 tot 09:00 en het feest duurde van 22:00 tot 8:00 geloof ik.


Anyway, ik ging dus zoals iedereen wel weet denk ik naar PRSPCT XL in Factory 010 (wat echt een gruwelijk gave locatie is!!). Ik ging als eerst alleen erheen en een aantal vrienden zou ik dan later daar tegenkomen (hadden etentjes en afspraken enzo). Dus ik daar naar binnen in mn lonely, ik dacht nou, ik weet wel wat mij opbeurt! haha. Dus rond 23:00 zocht ik het warmste plekje op (wat verbazingwekkend niet tussen de mensen was) en gooide mn eerste pil naar binnen. Ik had 2 geteste pillen van 115mg bij me, en dat is voor mij ruim voldoende. Dus de eerste naar binnen, water gehaald en nou, feesten maar he? Dus ik stond op de balustrade boven de drum n bass zaal los te gaan IN MN EENTJE JA haha en ik had het opzich wel naar me zin daarzo. Er kwamen steeds gezellige mensen voorbij lopen (was ong 15m van de wcs af) en dat maakte het een hele afwisselende tijd voor mij. Na een half uurtje wilde ik me toch onder de mensen begeven en herinnerde me opeens dat om 23:00 de dubstep zaal open zou gaan. Ik daar naartoe natuurlijk. Het eerste wat ik hoorde was Doctor P met Sweetshop nou dan is mijn avond al gemaakt natuurlijk :D. Dus ik daar dansen als een malloot (voor mijn doen want ik dans zelden) en ik kreeg het opeens SUPER warm :D .Ik weet nog dat ik letterlijk ¨Whooi¨ zei toen het insloeg.

Ik gelijk helemaal blij. Ik dacht ook gelijk van NU moet ik roken, dat vind ik zo heerlijk dan! Maar het was superfijn, want ik had hier eerder een report neer gezet over mn xtc verhalen en daarin zei ik dat mensen altijd naar me glimlachen en knikken enzo. En toen had iemand daarop gereageerd dat ik dat waarschijnlijk verzon in mn hoofd. Dat vond ik zo een teleurstelling, want die samenhorigheid vond ik juist het gaafste van alles. BUT I HAVE PROVEN HIM WRONG!! haha. Want daar in de rookruimte kwamen een paar mensen voorbij lopen en glimlachte, dan glimlachte ik terug en kreeg ik gelijk een kroel :D. Dus niks verzinnen in mn hoofd, mensen glimlachen gewoon graag naar me haha!. Nou, dat beurde mij flink op. Ik heb op dat feest ook echt 1000x aanbiedingen gehad varierend van 2 euro per pil tot 10 euro per pil. Nou ik had er (toen) nog geen behoefte aan. Wel met 1 persoon lang blijven praten want zij had ook xtc genomen en we hadden echt zo een connectie zeg maar. En we waren allebei op anderen aan het wachten (zij op dr vriend en ik op mn vrienden). Haar vriend kwam rond 01:00 binnen en mijn vrienden belde allemaal 1 voor 1 af. Dat was echt kut maar ik had ondertussen al zoveel nieuwe gemaakt dat het me niet meer zo boeide. Eentje stond zelfs voor de deur en vond de rij te lang :rolleyes: . Wat een losers.

Toen ging ik maar weer terug naar de dubstep en ging daar langs de kant staan. Ik sta altijd het liefst met mijn rug tegen een muur omdat ik super snel schrik onder de XTC. Dan kan ik alles in de gaten blijven houden haha. Ook dan kan ik mensen spotten die mij gezellig lijken om mee te praten :D. Daar ben ik ook Wobble en Sad Panda tegen gekomen :D Later nog een keer samen met Olle (ben ff je forumnaam vergeten maar je zet zelf ook altijd je naam neer) maar toen zat ik in een super erge comedown dus toen was ik niet meer gezellig. Was wel leuk om een paar mensen van hier voor het eerst te zien. En damn wat is Wobble groot :eek:

Toen liep ik dus weer door de rook ruimte heen en toen kwam ik een man tegen. Hij keek me heel schattig aan dus ik dacht, nou dan maar hallo zeggen he! Dus ik zeg hallo, hij helemaal blij en verlegen enzo (toen had er al een belletje moeten gaan rinkelen) en hij begon allemaal dingen te vragen. dus op een gegeven moment (zoals altijd) begon ik over mn vriendin te praten. En toen zei hij: `Jou vriendin is echt een lucky girl´ en toen keek ik nog is goed. Ik zo shiiit, word ik nou versiert door een man hierzo?? hahaha. nou ja opzich geen problemen mee en vond het wel lachen maar ja. Dat gebeurt niet elke dag he haha.

Toen was het opeens 03:00 ofzo. Het werd tijd voor mn tweede vond ik. Nog even nagedacht of het wel slim was en toen toch maar gedaan. Deze (dezelfde hoeveelheid) sloeg veel sneller in. Zeker binnen een half uur. Nou dat maakte mij verder niet uit. Ik miste op een gegeven moment de balustrade en ging weer terug naar daar omdat ik het zo gezellig vond haha. Dus ik stond daar weer in mn eentje los te gaan en toen kwam er een gozer voorbij, hij had zn benen in een halve boog (leek net of hij een hoepel er tussen klemde) en hij stuiterde letterlijk vooruit. Ik dacht, hij MOET wel gezellig zijn haha. Dus ik spreek hem aan en zeg: jij heb het vast en zeker naar je zin. Hij draait zich (nog steeds in hoepel vorm) om en lacht. Hij kijkt me aan en zegt Ik heb net een snuifje Keta op man moet je ook een tikkie? Ik heb gelukkig nee gezegd want ik heb daar geen ervaring mee enzo maar het was echt supergaaf om hem te zien bewegen en dansen omdat het zo.. het leek wel een legomannetje op een trillende plaat. Zn lichaam bleef helemaal stijf en TOCH bewoog hij haha. Hem ben ik nog een paar keer tegen gekomen en ik bleef steeds het gevoel hebben dat hij van hier was. Maar dat zullen we nooit weten nu he :D.

Daarna ging ik nog een uurtje naar de dubstep en ben voor de rest alleen maar in de drum n bass zaal geweest. Ook omdat een aantal mensen die ik ontmoet had daar stonden. En toen kwam dus het domste wat ik ooit gedaan heb. Ik begon tegen een meisje te praten en ze zei op een gegeven moment: voel jij je nog zo goed als daar net? Dus ik reageer met: nee.. ik zit op het moment in mn comedown dus ik ga zo naar huis. Waarop zij zegt: Ik heb nog, moet je er 1?

en ik neem het gewoon aan met mn domme kop. Ze zag er niet onbetrouwbaar uit ofzo, maar het is niet getest door mij (ze zei dat het 130mg was) en wie weet wat voor een troep erin zat. Nou ik heb het geweten hoor. Nadat ik de derde had ingenomen ging ik weer bij de dansende mensen staan. Na een half uur/uurtje begonnen er allemaal vage dingen te gebeuren. Ten eerste zag ik mn eerste zonnebril bij iemand op. Ik weet dit omdat de zonnebrfil na 5sec ofzo weer verdween+ Dat vond ik dan wel weer lachen. Maar ik werd helemaal knars. elke keer als de lichten fel begonnen te knipperen zag ik niks meer. En ik schrok van elk licht dat naar me scheen en ik werd helemaal slap en vaag. Stootte tegen iedereen aan enzo. En rond 07:00 ben ik gaan kotsen als een debiel. Daarna snel een taxi gepakt naar huis, gelukkig alles in kunnen houden en toen ik thuis kwam brak de hel los. Ik wist niet meer wat ik deed, waar ik was. Heb zeker 5 of 6 uur aan 1 stuk door lopen kotsen. Daarna in bed gekropen, emmertje ernaast en daar heb ik ook nog liggen kotsen. Ik heb liggen slapen tot net eigenlijk.. Het is nu 11:37. Ik voel me nu wel wat beter maar ik heb nog steeds knallende koppijn en ik ben nog steeds helemaal slap. En ik schaam me kapot dat is nog het ergste.. Mn vriendin is echt kkboos om gisteren. :(

tot slot, het was een super gave avond en nacht.. alleen door de laatste paar uur is het echt een kutavond geweest.. Dus ik zit echt met een gemixed gevoel.. Oh well.. het was in ieder geval kkhard en ik heb geleerd dat ik het feestgevoel / xtc gevoel niet eeuwig kan uitrekken en dat er wel degelijk een einde aan komt, en dat ik diep van binnen dat ook wel wist en wanneer, maar dat ik er de volgende keer ECHT naar moet luisteren. Dit wil ik in ieder geval nooit meer.


Ik weet dat ik fout zat, en ik weet dat het dom was. Im sorry for giving a bad example. :( Ik hoop dat de dfers die ik ontmoet heb niet afgeschrikt heb haha
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: XTC / te lang door gegaan.. (26-12-2010)

Berichtdoor Dopezilla » di maart 22, 2011 4:25 pm

LuchtiNgtoetje schreef:En damn wat is Wobble groot :eek:


:lol:

Jammer dat de avond zo verlept afliep voor je. Volgende keer beter!

Olle
Avatar gebruiker
Dopezilla
Bazige baas
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 293
Geregistreerd: di feb 22, 2011 4:52 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: XTC / te lang door gegaan.. (26-12-2010)

Berichtdoor maniac » di maart 22, 2011 5:03 pm

nice report^^
Klinkt vet, alleen jammer van dat laatste foutje.
Kan gebeuren, en je bent nu weer een ervaring rijker;)
Quasi diepzinnige oosterse shit
Avatar gebruiker
maniac
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:15 pm
Woonplaats: Noord-Nederland

Re: XTC / te lang door gegaan.. (26-12-2010)

Berichtdoor Drientje » di maart 22, 2011 5:07 pm

LuchtiNgtoetje schreef:En damn wat is Wobble groot :eek:

Nou ja zeg. :#:

Valt toch wel mee of ben jij een klein manneke?
Avatar gebruiker
Drientje
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1784
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am

Re: XTC / te lang door gegaan.. (26-12-2010)

Berichtdoor Huggybear²³ » di maart 22, 2011 7:33 pm

Dat er zoveel DFers bij Prspct waren..... :shock: Damn, hoe herken ik jullie? Wil wel eens een paar mensjes ontmoete :roll2: Wanneer is de volgende Prspct XL? Dan ben ik er weer :grin:

.....Report leest lekker weg
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: XTC / te lang door gegaan.. (26-12-2010)

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » wo maart 23, 2011 1:25 am

Volgende editie is 1 juni in factory 010 as ik me niet vergis (zie muziek en uitgaan).

@Drientje: wobble is zeker 2m plus. Maar ik zie altijd alles in fish eye als ik onder invloed ben dus misschien is dat het. De laatste keer viel het idd wel mee :)
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: XTC / te lang door gegaan.. (26-12-2010)

Berichtdoor °Thomas° » vr maart 25, 2011 7:59 pm

LuchtiNgtoetje schreef: Maar ik werd helemaal knars. elke keer als de lichten fel begonnen te knipperen zag ik niks meer. En ik schrok van elk licht dat naar me scheen en ik werd helemaal slap en vaag. Stootte tegen iedereen aan enzo.
Dit stukje herken ik perfect, heb ik ook eens een keertje meegemaakt. ik ben dan zelf even ergens tegen aan gaan leunen en heb daar zo +-3.5uur blijven hangen...(ik had zelf totaal geen besef van tijd maar iemand heeft me dit verteld)

ik had dan meer geluk dan jou, ik moest niet gaan kotsen.

maar kan me wel goed inbeelden hoe klote je je hebt gevoelt!

had je toen ook het gevoel van, nu zit ik op de rand van... (doodgaan? ik weet niet van wat) maar had echt die gedachten :-)
10 000 years of expirience in a 15minute trip!
Avatar gebruiker
°Thomas°
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 288
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 5:58 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: XTC / te lang door gegaan.. (26-12-2010)

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » di apr 05, 2011 4:31 pm

Ja dat heb ik sowieso wel vaker dat ik het gevoel dat ik dood ga als ik drugs gebruik :lol:
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner