Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

15g filosopher stones & vriend 1ste keer 10g

Heb je een geniale nacht beleefd onder invloed? Heb je al trippend iets interessants meegemaakt? Hier kun je je verhaal kwijt.

15g filosopher stones & vriend 1ste keer 10g

Berichtdoor twizz » ma okt 26, 2015 9:21 pm

Vrienden,medetrippers

Eerst en vooral hoop ik dat dit topic op de juiste plek geplaatst is, ik kan nog niet helemaal zeggen of dit ook werkelijk een report zal worden.

Een vriend van me (P.) Heeft blijkbaar al een geruime tijd interesse in truffels, een half jaar geleden had ik met hem hierover een gesprek. Ik vertelde hem dat hij zijn eerste truffelervaring best kon delen met iemand dat ervaring en enige kennis had over de truffel. Nu moet het juist lukken dat ik zo een persoon ben (S.) :grin:

Ik vroeg P. zichzelf goed te informeren over de truffel, dan zou ik een avondje uitkiezen waarin het voor ons beide mogelijk was rustig te trippen, en op die dag zijn we nu. P. is onderweg naar mij.

Ik schets even onze profielen en de setting:

S:
26jaar
Ervaringen: Wiet,hasj,Alcohol,passiflora incarnata,kanna,1x speed, calea zacatechichi,N2o, 8x truffels (filosopher stones,mothers finest,dragons dynamite,flesh of the gods etc...) ook in combi met een MAO remmer.

P:
18
Ervaringen: Wiet, hash, Alcohol, mdma, speed, ghb, cocaine

Wat nemen we ?

Het leek me verstandig om beide dezelfde truffel te eten, de filosopher stone. Mijn eigen eerste trip was met deze truffeltjes. IK zelf neem meteen de 15g en laat P. beginnen met 10g, we maken er thee van.

Waar?

In mijn eigen vertrouwde appartementje, de philips living colors staat klaar (omdat ik dit ding altijd super fascinerend vind), en als muziek kies ik voor the gagarin project.
https://www.mixcloud.com/HeadphoneCommute/gagarin-project-misterika-2012

Als we lekker gaan heb ik de film 'pixels' ook nog klaar staan, deze lijkt me best vet om te zien onder invloed van truffeltjes

Het zou dus kunnen zijn dat ik dit topic up-to-date blijf houden, zo niet probeer ik morgen verslag uit te brengen.

Laten we wat thee trekken!

21u: De thee heeft getrokken, ik koos voor groene thee met citrus en een flinke schep honing, De stukjes paddenstoel slikken we zo mee door.


21.20u: ik voel me zeer relax en het is me duidelijk dat contrasten sterker worden. P. Krijgt giechelbuien.

22.30u: Het is me snel duidelijk geworden dat ik toch maar geen live report wil schrijven. Het voelt gewoon niet goed om nu de moeite te nemen om te schrijven,ik wil me lekker laten gaan.

Na het opdrinken vaan de thee zijn we buiten gaan zitten om een sigaret te roken. Vol verwachting zaten we daar. Terwijl ik na 10minuten al de de indruk had dat ik contrasten sterker begon te zien verteld P dat hij een zwaar gevoel had in zijn buik. Ik stelde hem gerust door te vertellen dat dit normaal was en snel zou weg gaan. We besloten rustig naar binnen te gaan.
Eenmaal binnen waren we er beide van overtuigd dat deze ruimte veel fijner voelde, ze was warm. Beide gingen we op een sofa liggen en lieten het over ons heen komen. Plots zei P. , 'S. je hebt gelijk, de muren ademen mee.' en hij probeerde te beschrijven wat hij zag. Ik zag dit niet maar kon me goed voorstellen wat hij bedoelde.Ik besloot mezelf te focussen op mijn buddha schilderij en toen begon voor mij ook het feest. Het schilderij is zwart wit en heeft zowiso al een beetje structuur, nu leken de structuren te leven en lichtjes te verschuiven. Soms had ik plots een heel raar beeld.. het was net of het hele schilderij in enkele supersnelle sprongetjes van 0.5cm versprong naar links onder en zich verplaatste op de muur, vergelijk het met een video die even blijft hangen ofzo. Hierna ben ik een tijdje naar de hoek van de woonkamer aan het kijken geweest, de living colors lamp staat in deze hoek. Op een bepaald moment viel het me op hoe scheef deze hoek eigenlijk was, en met dit gedacht leek de hoek een golvende beweging te maken.
Terwijl P met een grote glimlach in de sofa lag te staren vertelde ik hem hoe ik de hoek zag, hij keek ernaar en begon te lachen, hij zag de scheve hoek ook. Gedurende het volgende half uur a 45minuten hebben we liggen staren,giechelen in ons zelf. Aventoe keken we naar elkaar en zag ik een tevreden blik, het was zeer duidelijk P. tript lekker mee. Ondertussen waren we al een dik uur in de trip (hoewel we er al een eeuwigheid in leken te zitten, dit voelde trouwens heerlijk). We Hadden ook wat lachgas voorzien. Ik stelde voor om een ballonnetje te doen.

Ik vul 2 ballonnen met 4 patronen, neem er 1tje en ga rustig in de sofa liggen. Ik inhaleer,blaas uit in de ballon, ik inhaleer, blaas in de ballon en ga zo door. Daar komt het bekende gevoel, ik sluit mijn ogen en voor het eerst in mijn leven zie ik zo duidelijk patronen bewegen. Hiervan schrik ik zachtjes en open mijn ogen, voor een kort moment zie ik die patronen in de ruimte waarin ik me bevind, prachtig! Ik zou ze beschrijven als ronddraaiende circels verdeeld in punten die ook in een 2de laag over elkaar draaien.

Na enkele ballonnen heb ik best een moe gevoel dus ik besluit even te blijven liggen in de sofa en alles op me af te laten komen. Alles voelt warm en zacht aan, ik voel me alsof alles erg traag gaat. Stil aan begin ik dieper na te denken en vraag ik me af waarom wij als mensen altijd zo leven onder de druk van tijd, leven we niet te snel ? hoe komt dit ? Waarom lopen we allemaal in diezelfde snelheid mee? lijkt dit maar zo ? en dergelijke vragen probeer in voor mezelf op te lossen. Het is erg moeilijk om hierop een antwoord te vinden, maar wanneer ik zelf gewoon zorg dat ik niet meer leef onder de druk van tijd, zouden andere mensen dan automatisch niet mee vertragen? dragen we niet allemaal een bepaalde snelheid met ons mee die we onbewust uitstralen waardoor we andere mensen mee in een 'slipstream' trekken ?

Mijn linker arm begint een beetje te tintelen, daarom til ik mijn arm op en staar ik naar mijn hand. Met mijn duim raak ik eerst mijn pink aan, dan mijn ringvinger en zo verder. Terwijl ik dit doe besef ik hoe complex te motoriek van onze handen eigenlijk wel is en hoe weinig ik dit anders besef. Ik kijk even verder en op dat moment die ik P in de sofa over me liggen.. hij is heel traag een fles water die bijna leeg is aan het ronddraaien voor zijn gezicht, hij lijkt zeer gelukkig te zijn met een lege fles. Wanneer hij merkt dat ik hem aan het observeren ben zegt hij plots: 'ik voel me net een baby dat een nieuw speelgoedje gekregen heeft,flessen zijn best leuke dingen'.. P draait zich in de zetel en neem de fles rustig in zijn 2 armen, 'ooh dit voelt echt goed' zegt hij terwijl hij een half lege fles ligt te knuffelen. Ik besluit me verder mee te laten nemen op tocht in he schilderij.

Het schilderij is werkelijk fascinerend, het lijkt als of het gezicht hierop mee leeft met de muziek. wanneer de muziek donker klinkt kijkt de buddha ook streng, wanneer de muziek wat lichter is, veranderd dan ook de gelaatsuitdrukking in het schilderij. Ik besef dat dit een visualisatie is en kan daarom zo goed genieten van het gegeven.De ogen van buddha zijn dicht maar soms lijkt het alsof ze open zijn maar geen pupil hebben. Ik probeer te ontdekken wat het me wil zeggen en op een of andere rare manier moet ik geregeld aan olifanten denken..
Tot ik op een bepaald moment iets zie.. de neus van buddha lijkt op een olifant vanuit het bovenaanzicht! Ik moet morgen checken of ik dit ook nuchter zie.


Een tijdje later is het me duidelijk dat de visualisaties aan het weggaan zijn, daarom lijkt het me een goed idee een joint te roken. Ik neem het materiaal om te rollen, zet me in kleermakerszit in de zetel en begin te rollen,'WOW' wat ruikt de wiet sterk. Terwijl ik daar zo zit in de zetel voel ik me heel erg warm, gezellig en vredevol. Ik voel me een hippie en vertel dit tegen P die ondertussen opnieuw aan het staren is met een knappe glimlach op zijn gezicht. P. kijkt me aan en zegt, ' S., jij bent een hippie en ik voel me kei goed. ' Ik lach en plak de joint dicht.
Ik vraag aan P. of hij zin heeft om ook een joint te roken, hij wil dit graag doen want hij heeft het gevoel dat de trip aan het afzwakken is. Terwijl we naar buiten wandelen vertel ik hem dat hij niet mag vergeten dat de truffel in golven kan komen en dat hij dus dadelijk er plots terug in kan zitten. Ook vertel ik hem dat ik zelf meestal geen visualisaties meer heb als ik ook blow.

Daar zitten we dan buiten te blowen er ontstaan interessante gesprekken.
P. verteld me dat hij het erg moeilijk heeft met het inschatten van tijd, hij heeft het gevoel dat hij al uren in de trip zit. We zitten er nu ongeveer 2.5uur in maar hij heeft het gevoel dat hij er al 8uur in zit ofzo. Ik geef de heerlijke lemon haze joint door aan P. Na enkele teugen begint hij enorm te hoesten. Hij rookt redelijk veel en als hij joints rolt zijn deze ook niet dun, normaal moet hij hier tegen kunnen. Hij blijft teugen en hoesten en zegt ' ik kan dit niet aan, ik heb al veel te veel gerookt vandaag' , dit klopt hij heeft al relatief veel buiten gezeten om te roken. Vragend kijkt hij me aan en zegt 'waarom rook ik dan eigenlijk ook?'. Ik denk hierop een antwoord te hebben en begin hem te vertellen:
P. Het probleem is dat je nog best jong bent. Vanaf het moment dat je de inpuls hebt om een sigaret te roken dan doe je dat ook gewoon. Er is nog geen moment waarop jij even stilstaat bij het roken van een sigaret, waarom vraag je je niet eerst even af 'waarom zou ik gaan roken, haal ik hier iets goeds uit ? en waarom zou ik het niet doen'
IK zie P. Zeer geïntereseerd kijken naar me, plots zegt hij: 'Wow, jij lijkt nu zo slim, eigenlijk heb je wel gelijk, waarom eigenlijk?' Waarop ik antwoord: 'misschien is dit het moment dat jij stopt met roken... denk bij de volgende sigaret aan dit moment en aan hoe hard je nu moet hoesten'

We wandelen naar binnen en P. verteld met dat hij er over nagedacht heeft om een vaporizer te kopen. Ik zeg hem dat dit nog geen slecht idee is. Met het geld dat hij uit spaart door niet te roken zou hij snel een vaporizer kunnen kopen. Als hij deze heeft kan hij nog wel high worden en toch stoppen met roken. Verwonderd kijk P. me aan en zegt 'dit is geniaal'.

Op dit moment krijg ik zin om de film Pixels op te zetten en doe dit dan ook. Ik ben helemaal onder de indruk van hoe knap dit er uit ziet, ook krijg ik nostalgische gevoelens bij deze film. P. is ondertussen in slaap gevallen in de sofa, ik besluit hem rustig te laten slapen en de film zelf nog uit te kijken. Na de film rol ik mezelf nog 1jointje voor het slapen gaan, ruim de woonkamer nog wat op en ga lekker slapen.


Op dit moment ben ik een flink uurtje wakker en probeer ik een goed report te schrijven, ik merk dat ik nog wat wazig ben in mijn hoofd en vind het jammer dat ik niet elke beleving kan verwoorden. Ik troost me dan met het idee dat iemand die dit leest en zelf al tripte mijn gedachtengang wel kan volgen. Sorry als de report wat onduidelijk is maar ik MOEST hem nu schrijven anders zou het er niet meer van komen of zou ik nog veel meer vergeten zijn.

:wave:
Laatst bijgewerkt door twizz op di okt 27, 2015 1:39 pm, in totaal 6 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
twizz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 106
Geregistreerd: di okt 11, 2011 10:37 pm

Re: Een vriend zijn eerste keer truffels

Berichtdoor Maus » ma okt 26, 2015 9:44 pm

Een live-verslag zou leuk zijn :hulde: 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10248
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Een vriend zijn eerste keer truffels

Berichtdoor twizz » ma okt 26, 2015 9:48 pm

Maurits schreef:Een live-verslag zou leuk zijn :hulde: 8-)


Ik doe mijn best!
Avatar gebruiker
twizz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 106
Geregistreerd: di okt 11, 2011 10:37 pm

Re: Een vriend zijn eerste keer truffels

Berichtdoor Druks » ma okt 26, 2015 10:00 pm

Maurits schreef:Een live-verslag zou leuk zijn :hulde: 8-)


Veel plezier!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Online
 
Posts: 7127
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Een vriend zijn eerste keer truffels

Berichtdoor Perry » ma okt 26, 2015 10:25 pm

Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13359
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 15g filosopher stones & vriend 1ste keer 10g

Berichtdoor Adolf_Seeligmüller » di okt 27, 2015 8:02 pm

Klinkt alsof je de perfecte trip gehad hebt: niet te verwarrend, lekker vaag en semi-spiritueel.
Fijn verslag van een fijne trip. :-)
''Aan het hoofd der bedwelmende middelen staat de morphine. Het groote gevaar om in het tot gewoonte maken van het gebruik van dit middel te vervallen, ligt in de lafheid van de tegenwoordige menschen.''
-Adolf Seeligmüller (1891)

''Coca is a far more potent and far less harmful stimulant than alcohol, and its widespread utilization is hindered at present only by its high cost.''
-Sigmund Freud (1884)
Avatar gebruiker
Adolf_Seeligmüller
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: di okt 27, 2015 4:44 pm

Re: 15g filosopher stones & vriend 1ste keer 10g

Berichtdoor Maus » di okt 27, 2015 8:10 pm

Adolf_Seeligmüller schreef:Klinkt alsof je de perfecte trip gehad hebt: niet te verwarrend, lekker vaag en semi-spiritueel.
Fijn verslag van een fijne trip. :-)

8-) :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10248
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 15g filosopher stones & vriend 1ste keer 10g

Berichtdoor Fitgirl » di okt 27, 2015 8:59 pm

Heee allemaal! Ik had een vraagje, en ben nog niet zo'n expert op het gebied van drugs.. Aankomende donderdag heb ik een techno feestje en ga ik xtc gebruiken maar aankomende zaterdag ga ik met 4 vriendinnen truffels nemen. Is dut slim, het is mijn eerste keer truffels.. Thanks xx
Fitgirl
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di okt 27, 2015 8:37 pm

Re: 15g filosopher stones & vriend 1ste keer 10g

Berichtdoor Fool » di okt 27, 2015 9:12 pm

Dat ligt eraan hoe je je zaterdag voelt, het zou best kunnen dat je een aantal dagen na gebruik een beetje somber bent en een dip hebt. In zo'n geval kunnen psychedelica dat gevoel behoorlijk versterken en je een zware trip opleveren. Als je je vrolijk en goed voelt zou het prima kunnen. :)
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2604
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner