Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

6-APB: De eerste keer.

Heb je een geniale nacht beleefd onder invloed? Heb je al trippend iets interessants meegemaakt? Hier kun je je verhaal kwijt.

6-APB: De eerste keer.

Berichtdoor Mexstacy » zo dec 20, 2015 12:04 am

Gegroet allen, :grin:
Het is alweer een tijd geleden dat ik hier wat had gepost en ik heb vanavond voor de 1e keer 6-apb geprobeerd :grin: Ben nu nog onder invloed dus dit is een soort van life verslag.

Edit: Zo we zijn weer helemaal terug op aarde heb een paar uur kunnen slapen. Maar in slaap komen.. Damn dat was lastig zeg! De gedachtetrein was op volle toeren Weet je wel dat je van alles denkt dat totaal de 1e paar seconde logisch lijkt dan in iets totaal onlogisch veranderd en dan ben je dat vergeten en staat de volgende 'logische' gedachte alweer klaar om onlogisch te worden.

Zo zit je bijvoorbeeld te denken aan een feest en ineens een stoeptegel en dan denk je waarom denk ik aan stoeptegel erbij? Waar dacht ik uberhaupt eerst over? hmm.. ja het landschap dat ik voor me zie is mooi... zeker als we over een zebrapad gaan lopen... Zebrapad? huh? ambulances? etc... Vroeger vond ik dit wel erg grappig maar nu begint het onderand wel vervelend te worden..
Ik merkte trouwens dat het met de 6-apb veel erger lijkt als met mdma.

Gegevens
Man
23 jaar
178 lang
68 kilo.

Did Xtc, 4-fa, Methylone, Truffels, 2cb

Het stofje
6-apb. Ziet er beige/zandachtig uit. Had eerst even me twijfels omdat het spulletje vaak als bruine grove substantie wordt aangeboden.
Na enige research kwam ik er achter dat het ook in beige/zandachtige vorm (wel grof met fijne delen er tussen) te vinden is.

Dosering: +/- 120/30 (afgewogen met een weegschaaltje. kan niet precies zien of het bijv 125 is maar wel dat het 120 of 130 is)
Redose van 40 mg

De Setting
Gewoon lekker thuis op m'n kamer. met goede muziek en entertainment.

Het report (Dit is wat ik gisteren onder invloed heb getypt.)

19:10 40 minuten na iname:
Ik voelde me op het moment eventjes wat vreemd en ongemakkelijk.. vervelend gevoel..
Dit is ondertussen verdwenen en nu is mijn gevoel weer relax. Ik voel nog geen veranderingen en die verwacht ik de komende tijd nog niet :)
Ondertussen ben ik lekker even met wat softsynthesizers bezig. Lekker pingelen

19:15 45 minuten na in name:
Ik heb het idee dat ik last van placebo heb ik voel me al vrolijker maar gezien 6-apb zijn werking kan dit niet kloppen.

19:17: Ik ga ondertussen ff wat anders doen. Muziek komt strakjes wel :) (filmpjes kijken)

19:21: heb t idee dat ik toch wel wat vager wordt... Ik ben in iedergeval niet nucht meer.

19:24 het begint te werken (denk ik)

19:27 ben toch wel een beetje wazig nu. Maar is dit het?? Ik moet veel gapen ook..

19:30 Ik heb nu het idee dat ik een beetje aan het trippen ben. ik voel me niet bepaald super blij ofzo of energiek. meer t gevoel alsof ik aangeschoten
ben maar toch anders als met drank

19:31 Zit er aan te denken om de dosis op te schroeven. ik wacht nog even een uurtje hiermee


19:34 zo ben toch wel wazig en het lijk er op dat er steeds meer positieve effecten tevoorschijn komen. Voel lichte tintelingen.

19:43 voel me zeker flex op het moment maar het mag nog wel wat steviger zijn voor mij.


19:45 Klapperende kaken komen op gang.

19:50 merk wel aan me zicht dat goed wausig ben. Gelijk maar toch anders aan MDMA
Ik voel ook nog geen echte euforische kanten. aangezien ik echt voel dat al goed waus ben heb ik ff een kleine redose genomen.20:03 Ik ben wel waus hoor. Alleen is dit het nou echt?? straks ff muziek luisteren

20:06 Ben op het moment een kleine beetje misselijk

We missen een stukje omdat ik vergat op te slaan en de stroom hier uit viel ivm een schakelaar in huis.

20:40 Allewazigheid op een stokje om kort samen te vatten wat verloren is gegaan
Aaardig leuk middeltje ! Maar het mis nog iets vermoed ik.. misschien komt dat nog wel op euforie is aan wezig en goed voelen verder ook Leuk

20:44 muziek klinkt heerlijk! Denk dat ik dit middel wel leuker vind op een feesie !

20:46 whatsapp volgen gaat echt voor geen meter. Het lijkt wel of de beichten door elkaar zijn gehusseld

20:47 Jeetje de tijd gaat langzaam.. Trouwens ik nee ik ben ohja ik weet het weer de space lijkt echt op die van MDMA ik lees mensen die zeggen van jaa... dit spul.. daar ben je helderder bij dan als bij mdma... nou ik ben net zo goed de weg
kwijt hoor ik weet niet ? hahah

20:52 Echt raar joh... Waus zijn maar de tijd gaat normaal of gevoelsmatig zelfs langzamer ! ik bedoel what the hell het is pas een paar minuten voor 9

20:55 het gaat lekkerrrrrrrr Ook hier kan ik nu minder goed typen en lezen.

20:57 kzou haast zeggen dat de gulle middenweg tussen MDMA en 4fa is... So many stofjes with diffrent effecten... (ja vanaf 44 is er al geen touw meer aan vast te knopen hahah)


21:04 Ambient klinkt zalig hier! heb soms t idee dat ik echt van die mdma wegtrekkers heb hehe :D


22:17 Veel zinnigs doe ik eigelijk niet.. maar dat maakt me op dit moment ook helemaal niet uit. Enjoying it.

21:25 1 van mijn favoriete liedjes klinkt nu zo heerlijk en intense! (B-Front - Inner Creativity)

21:37 nog steeds vollop wazig. begin nog geen vermindering te voelen. Ik begrijp nu wel dat wazig zijn maar toch ook helder. Want dit soort stukjes tikken gaat inmiddels wel al voel ik me heel af en toe wel wegtrekken.


21:45 Ik ga nog steeds hard. Lopen is moeilijk haha en als ik de spiegel kijk.. i've had better days haha xD Wat ik wel kut vind
is dat ik nu een opgeblazen gevoel heb. hopelijk trekt dat zo nog weg.

21:48 Ik denk wel dat dit veel leuker is op een feest (had ik al gezegd geloof ik maarja) en/of met vrienden

21:50 Ohja! Plassen kan hier op! Althans ik dan haha. Heerlijk! Met xtc op heb ik daar echt de meeste moeite mee van iedereen.


22:00 Wildstylez - Timeless klinkt ook echt zalig!
Misschien dat ik dit nog wel leuker ga vinden als Xtc :D Alleen mis ik wel de droge wazige hallucinaties.

22:03 nog steeds een beetje dat opgeblazen gevoel.


22:08 Ik vind dat muziek weer anders intens binnenkomt dan bijv wanneer je 4fa of een pil op heb.


22:20 ik vreet echt weinig uit ik zit zo lekker.. goeie muziek ook. Alleen baal ik wel van dat gevoeltje in me buik. ben verder niet misselijk ofzo..

22:28 Heb af en toe goeie gevoelens die bij me 1e paar xtc ook voelde. Verre weg qua intensiteit maar voor de rest?? its all good for me now.


22:41 Het wordt allemaal langzamerhand iets minder heb ik t idee. Spelen met grote bal der verlichting blijft leuk (zo'n philips kleuren ding)

22:42 Ik merk wel dat ik t veel fijner vind om met me ogen in de muziek op te gaan dan los te gaan.. misschien is dat op ee feesie nog anders. we gaan het zien!

22:47 Jezus.. de tijd gaat echt langzaam op dit spul :D Whatsappen gaat nog steeds kut hahah

22:49 Zany - Squared klinkt lekker spacend nu. wat kan ik van dit lied genieten nu!

23:04 besloten om het hier verder op het forum te plaatsen

23:09 begint nu wel minder te worden merk ik.. jammer ! ik ga iig niet redosen het is mooi geweest als t minder wordt. maar ik ben verre van nuchter.


23:17 Nou ik merk als ik beweeg dat ik nog wel echt wazig ben een soort van zwaar aangeschoten net zoals bij MDMA. Muziek is nog steeds zalig. Zeker met koptelefoon op.

23:25 nou of het zakt heel langzaam af of ik had het gewoon mis daarstraks.. maar goed me buik is wel een beetje van slag. moet boertjes laten.
Trouwens ik ga het morgen of van de week nog wel ff optimaliseren voor lees gemak.


23:30: mijn kat voelt echt heerlijk. :grin: we schrokken beide van vuurwerk though.. best vervelend als in een haast trippende staat zo wakker wordt geschud.

23:40 Still very impressed by the fact that time goes so slow! Geen idee waarom dat ik het engels moest maar oke. Het begin ieder geval wel minder te worden nu. nog steeds off the planet maar wordt steeds meer down to earth.

0:06 Ik denk dat het mooiste wel geweest is :). nu bouwt hij het langzaam af. Leuk spul hoor! Kan niet wachten om dit op een feest te proberen.

0:17 Ik heb de hele tijd het idee dat het echt uit aan te werken is maar dan voel ik me toch weer super vaag. Haha wat een vreemd spul ook. nu lekker met een Noisecontroller setje op :rock2:

0:27 Ik laat het hierbij met het report :) Het gevoel heeft (of houd nog een beetje) zeker een goeie 5 uur aangehouden. Ik heb aardig wat 4f en xtc tolerantie opgebouw de afgelopen jaren. dus die werkte op den duur zo snel uit. deze blijft gelukkig nog lang mee. Zal morgen even een goeie conclusie schrijven :)

The aftermath
Ik voel me na dit avondje eigenlijk prima! op een beetje hoofdpijn na dan.
Ik heb gewoon kunnen drinken en eten alsof er niks aan de hand was.
Alleen het in slaap komen was een probleem.

Maar in tegenstelling tot een avondje xtc valt dit enorm mee.
Met xtc voelde ik me soms zo dood gewoon. Dat was nu niet aan de orde.

De coming down viel ook mee.. Wel een beetje depri gedachtes maar daar heb ik ondertussen al geen last meer van.


De conclusie
Dit middel heeft voor mij potentie. Zeker na dat MDMA bij mij na een aantal jaren zijn leukste effecten heeft verloren. Merk ik bij dit middeltje gewoon dat heel veel van dat soort dingen bij 6-apb weer aanwezig zijn. Het heeft zeker zijn eigen leuke karakterstieken. En kan niet wachten tot ik dit op een feest ga proberen. ik ga dan ook dosering opschroeven naar rond de 170. Want het mocht van mij nog wel wat harder gaan. Maar je weet hoe dat gaat je kan beter de eerste keer gewoon rustig beginnen en zien hoe het valt.

Trouwens. ik lees dat het bij sommige wel 2 uur duurde voor dat het werkte. bij mij was het al aan het op komen binnen een uur tijd. het heeft vervolgens wel ff geduurd tot het een piek had bereikt.
Het zal dus best kunnen dat het voor iedere persoon anders is.

De grootste voordelen vind ik de werkingsduur en het langzame tijdsbesef.
4-fa en mdma werken bij mij snel uit dit is altijd al geweest vanaf t begin.
Ik weet niet hoe het komt? Snelle stofwisseling? Heeft dat er uberhaupt mee te maken??
na 2 uur zijn de fijnste effecten bij mdma en 4-fa er wel vanaf.
Bij 6-apb heeft het zeker minstens 4 uur aangehouden en na een paar uurtjes slapen was ik nog niet helemaal mezelf.

Ik ben dus benieuwd hoe het gaat worden bij een hogere dosering. Ik verwacht iig dat het dan nog wel een uur langer zal werken.

Het nadeel van dit middel vind ik de extreme gedachte gangen voor het slapen gaan. Dat hield mij wakker. Het is voor mij ook erger als bij een avondje xtc.
Ook had ik tot in de middag nog last van grote ogen. Dat is normaliter bij xtc en 4-fa allang weer normaal.

Hoe dan ook heb ik er een leuke ervaring bij en ben benieuwd hoe dit op een feest is.
Ik lees dat het stofje best wel gevoellig is aan sfeer.
Nu thuis was ik gewoon lekker mellow wazig en vond alles best. niet echt in een party mood Dus ik ben benieuwd of het anders gaat bevallen op een feest. Ik had ook geen praat drang en dat lees ik bij veel mensen wel (Nou had ik weinig mensen om mee te praten huehue :P)

Tot de volgende keer
Mexstacy
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: vr okt 19, 2012 8:28 pm

Re: 6-APB: De eerste keer.

Berichtdoor Mauswaus » di jan 05, 2016 4:26 pm

Klinkt goed! Ben erg benieuwd naar de langere werking en het mellow gevoel :p
Ongeplande trips zijn het leukst
Avatar gebruiker
Mauswaus
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 31
Geregistreerd: wo nov 12, 2014 12:20 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner