Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer 2cb-Geniaal!

Heb je een geniale nacht beleefd onder invloed? Heb je al trippend iets interessants meegemaakt? Hier kun je je verhaal kwijt.

Eerste keer 2cb-Geniaal!

Berichtdoor fakkel » za sep 23, 2017 2:46 pm

Wie: Ik, Man 25, 94 kilo + nuchtere tripsitter, mijn vriendin. D.
Wat: Goud champagne Flesje https://pillreports.net/index.php?page= ... l&id=36886 5 stuks gehaald
Setting: Savonds, huiskamer alleen met mijn nuchtere vriendin ( die bleef hangen om te kijken of het goed ging en wilde daarna graag naar bed )
Ervaring: Ongeveer 10x xtc, waaronder 1 keer poeder. 1x Truffels.
Toedieningswijze: 2 flesjes Oraal met water ingenomen op een enigszins gevulde maag.
Verwachtingen: Ik wilde graag LSD voor de visuals, maar die was niet te krijgen vanavond dus 2cb was nog een optie. Ik hoopte veel visuals, maar voornamelijk een verhelderende visuele trip.
Angsten: Ik heb geen Angsten eigenlijk, ik weet dat ik het gewoon echt leuk vindt dus ik ben helemaal niet bang voor een bad trip o.i.d. Ik ben vrij nuchter als persoon, omdat ik toch aardig wat op mijn bordje heb gekregen in mijn 25 jaar. Maar mocht ik een nare ervaring hebben, dan is dat er voor een reden denk ik dan maar.
Voorbereiding: Tv aan met een psychadelic music video, dekentje, zakje chips en lekker op de bank ploffen. Woonkamer gezellig met wat lampjes en de rest in het huis de lichten uit. De woonkamer zou mijn "zen" plek worden.


Vooropstellend ben ik een rustig persoon, maar als ik mijn zinnen ergens op heb gezet dat moet ik het ook z.s.m. realiseren. Ik had eerst LSD op de agenda staan omdat ik graag een " life changing experience" wilde, maar diegene met wie ik dat samen zou willen doen was voorlopig nog niet beschikbaar. Vervolgens zou ik dan nog een keer truffels willen doen met mijn zwager, maar die kon ook pas eind november. Ik heb 3 kinderen en die waren dit weekend weg ( op de jongste na maar die slaapt lekker toen ik begon, en mijn vriendin is nuchter om voor haar te zorgen eventueel. Safety first :wink:. Dus toen zat ik eigenlijk met het gevoel van, ja fuck! Ik verheug me al zo lang op een lekkere visuele trip, ik ga anders gewoon eens zelf op ontdekkingstoch. Aan mijn contactpersoon die mij al 4 jaar de XTC levert en tevens iemand die ik al sinds mijn jonge jaren ken, had zelf geen LSD. Zijn contactpersoon had het net op, en gaf mij een telefoonnummer van zijn leverancier. Echter kreeg die volgende week pas weer binnen en vroeg ik of hij nog 2c-b had, want daar heb ik ook van tevoren veel leuke dingen over gelezen. en dat had hij! Hij kwam het wel even langsbrengen.


22:00. Ik heb gekozen om 2 flesjes in te nemen, van wat ik ervan gelezen had was 13 mg een lichte dosis voor meer het Euforische gevoel en bij een hogere dosis meer de visuals. Ik wilde graag visuals dus ik d8, ik begin met 2, en dan mocht ik het willen dan kan ik nog bijnemen. Dit scheen namelijk goed te kunnen met 2c-b.

22:30. Ik voel de come-up, het iet wat nerveuze gevoel op een prettige manier. Het voelt alsof er wat spannends gaat gebeuren en ik besluit om de psychadelic video wel vast klaar te zetten, maar nog niet aan. Ik wilde graag eerst kijken wat het met de standaard dingen in huis doet.

22:50. Ik begin mijn handen anders te voelen, en ik merk dat er nu toch wel dingen wat anders beginnen te worden visueel. Grappig genoeg ook qua geluid want alles lijkt heel dof te klinken, alsof je een koptelefoon op hebt die je niet aan hebt staan met muziek.

23:00. Ik begin enigszins te glimlachen omdat ik nu toch wel de visuele dingen begin op te merken, de schuifdeuren naar de eetkamer die eerst een kiertje ertussen had, begonnen nu dicht en open te gaan door het ademen. Ik kijk naar de TV waar de psychadelic video op pauze nog stond. Echter bewoog dit toch echt! Ik vroeg mijn vriendin of zij het ook zag bewegen, en nee het lag toch echt aan mij! Na hier een poosje naar te hebben gestaard, kwam ik op het geniale idee om mijn bril op te zetten ( heb ik bijna nooit op behalve bij tv kijken voor dat echte HD beeld haha ). En wow! Toen zag ik alles scherp, en heel duidelijk bewegen!


23:15. Ik verbaas mij over de muziek video die zich 10x mooier voordoet dan dat het in realiteit kan zijn, toch? Ja, ja zeker dat het er veel mooier uit zien dan dat iemand anders het kan zien! Het spreid zich ook verder dan de tv, en de hele kamer verandert mee van kleur. Ik krijg het echter grappig genoeg ineens heel koud! Dus ik pak een dekentje en ga er lekker onder zitten in de hoop warm te worden.

23:30. Ik denk dat de visuals nu echt op zijn hoogtepunt zitten. Het is best erg heftig! Maar ik kan het goed sturen. Ondanks dat ik niet alles snap kan ik mij er rustig aan overgeven. Ik kijk naar een boeddha schilderij gemaakt van hout met alleen zijn gezicht erop. Deze begint te lachen en allerlei gekke gezichten te trekken. Ik moet lachen en leg mijn vriendin uit waarom. Op dat moment maakte ze een grapje dat hij misschien wel boos was met die gekke gezichten. Op dat moment keek hij inderdaad boos, en gaf ik aan dat ze niet mij bang moest maken voor de gein. Ik kon de humor er gelukkig wel van inzien en focusde mij op wat anders, het superkleurige schilderij wat mijn moeder heeft geschilderd. Dit schilderij lijkt ineens een heel oppervlak van water te hebben! Waar alle kleuren met olie op gelegd zijn, als een vijver. Supermooi! Toen mijn vriendin vroeg of dit beter was dan boeddha, kwamen er ineens allemaal boeddha gezichtjes in het schilderij en moest ik lachen, mijn vriendin ook en ik draaide mij weer om naar de tv.


23:40. De tv had supermooie visuals nog steeds, ik was inmiddels bij mijn vriendin gaan liggen en ondanks dat ik de video erg mooi vond, was de muziek niet echt mijn ding. Ik wist niet zo snel wat op te zetten dus na wat nadenken kwam ik bij Despacito uit van Louis Fonsi want dat was immers lekker vrolijk. En wow! Wat maakte dat veel los zeg! Het was alsof ik echt DAAR was, alle kleuren zo intens, alles was zo trippy en mooi!
Ik heb de clip wel 10x opnieuw gespeeld want het was dáár zo gezellig! Alsof ik er echt bij was. 1x was de clip helemaal fucked up, toen waren het allemaal hele dunne lilliputters en dat gaf wel een wtf moment haha! Erg om gelachen. Maar er was ook 1x een hele emotionele keer bij, alles was zo mooi dat ik er een beetje verdrietig van werd? Verdrietig is niet het juiste woord denk ik, want het was allemaal gewoon echt zó mooi dat ik er gewoon emotioneel van werd. Maar dit was na een halve minuut ook weer weg en ik was weer superblij! Mijn vriendin wilde net naar bed gaan want die zag wel dat het goed met me ging, maar bleef omdat ik het vroeg nog heel eventjes liggen.

23:50 Wist-je-dat: 2c-b op de markt is gekomen als afrodesiac? Een gigantisch stimulerend middel, sterker nog. Dit wordt beschouwd als 1 van de sterkste afrodesiac's ooit! Dit in acht nemende, werd ik dus ook gewoon van die vrouwen in de clip SUPERgeil! Alles voelde anders, het was alsof mijn lichaam uit elkaar viel, en ik alleen door te voelen de onderdelen kon vinden. Ik wist niet meer goed wat de benen/armen/handen van mijn vriendin waren, en welke van mij! Maar alles voelde zo goed en intens aan! Echter was mijn vriendin net op het punt naar bed te gaan en ik kreeg haar helaas niet overtuigd om met mij te rotzooien, ze was echt moe. BALEN!. Ik heb nog wel gezeurd en uiteindelijk heeft mijn vriendin vanaf de slaapkamer allemaal stomme nummers opgezet beneden ipv leuke vrouwen, zo kwam chi-chi-wa voorbij, een dikke vent die op "single ladies" van beyonce danst, en sni sna snappie. Ik heb hier wel enorm om moeten lachen! Ik heb dit afgezet en mezelf maar even geholpen want die seksuele energie moest er toch echt ff uit voordat ik verder kon trippen.


00:15. Dat is beter ;P! Ik was nog aardig aan het spacen maar de piek was er een beetje af, en ik besloot om er nog ééntje bij te nemen, de laatste. Daarna ben ik weer op de bank gaan liggen, met dekentje, kussens en de top 40 van week 38. Lekkere muziek, met helaas nog meer mooie vrouwen erin en ik had echt zoiets van.. Neee niet weer! Maar ik lag nu gelukkig zo lekker dat ik mezelf kon beheersen en blijven liggen. Ik merkte dat ik nu veel begon te gapen en toch wel erg moe begon te worden. Maar slapen kon ik in de verste verte niet! Dus maar die clips gaan kijken en die waren ook veel betekenisvoller dan anders, ik zag overal de "kunst" van de clips in en dat was wel heel mooi en rustgevend. Dit heb ik een tijdje gedaan.


00:45. Ik had verwacht dat die extra pil 2c-b wel wat eerder zou werken maar dat viel dus wat tegen. Maar ik voelde nu toch weer de visuals net zo heftig opkomen als in mijn eerste piek, Succes! Dus ik heb dit keer lekker overal van genoten, kleuren van de kamer werden anders als een soort van discotheek, mijn handen werden groot en klein en als ik ze snel bewoog dan volgde er zo'n spoor achteraan alsof ik sneller was als het licht! Dus hier heb ik ook gefascineerd meer gespeeld en luchttekeningen gemaakt. Ik wilde nog even naar buiten eigenlijk om op de trampoline te chillen, maar het regende dus ik ben maar binnen gebleven.

1:15. Ik had erg onrustige benen, was tegelijkertijd erg moe en ik wilde eigenlijk wel gaan slapen.
Ik heb de tv uitgezet, en ben op de bank gaan liggen met de deken en kussens. Maar slapen? Ho maar! Ik had echt mijn gedachte op een gekke toer, ( nog steeds aardig geil ook ). Op dat moment als een geschenk, kwam mijn vriendin naar beneden! Die moest plassen, en toen ze de lichten uit zag, kwam ze even checken hoe het met mij ging. We hebben even gekletst, ik vertelde haar wat er was gebeurd sinds ze naar boven was gegaan. We zijn daarna samen naar boven gegaan. We gingen op bed liggen en ik begon haar te kriebelen op haar hoofd ( dit vind ze altijd erg lekker ). Echter was de bovenkant van haar hoofd op mijn hand genoeg om mijn gedachten/gevoel op hol te doen slaan. Het was alsof ik haar héle lichaam in mijn handpalm had, van haar benen tot haar hoofd. Ik vervolgens vroeg ik haar om haar hemd uit te doen zodat ik ook haar rug kon kriebelen/masseren. Dit deed ik met zoveel passie want het voelde ZO goed en bijzonder, alsof ik gewoon haar lichaam kon vormen zoals ik het wenste! Ik kon het zo zacht / hard maken als ik wilde! Dit leidde daarna ook tot de beste sex die ik ooit gehad heb! Alsof je sex had met 10 vrouwen tegelijk en met zoveel passie! Ik versmolt met haar lichaam en haar handen leken er wel 10! Die verspreide lichaamsdelen waar ik het eerder over had? Was hier heel leuk, spannend intens en met pure lust, niet in woorden te beschrijven!

14:00? 15:00? Hierna is ze lekker en voldaan gaan slapen. Ik kon echter wat minder goed in slaap komen en heb nog wat luchttekeningen gemaakt want dat kon nog ( zelfs in het donker ). Uiteindelijk nog lekker geslapen en gedroomd over een feest in een hotel met een hele emmer vol 2c-b pillen en alle mijn belangrijkste vriendien/vriendinnen erbij. Heerlijk gedroomd!


Nu ? De ochtend erop? Nergens last van! Beetje moe vanwege de heftige nacht, maar geen hoofdpijn, geen kapot smoelwerk of helemaal brak zoals bij xtc. Ik voel me geweldig! En ik heb er nog 2 over! Heheh! Beste 20 euro ooit.

Dit is mijn eerste Tripreport ooit, dus ik hoop dat het niet een te grote lap tekst is en het jullie aandacht een beetje heeft kunnen vasthouden! Ik wilde alles zoveel mogelijk in detail vertellen zoals ik dat kon.

2c-b: GIGA Afrodesiac, Makkelijk bij te nemen, Geen kater, kortom: Briljant!
fakkel
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za sep 23, 2017 12:30 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 1 gast

Royal Queen Seeds banner