Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer XTC voor mijn vrienden

Heb je een geniale nacht beleefd onder invloed? Heb je al trippend iets interessants meegemaakt? Hier kun je je verhaal kwijt.

Eerste keer XTC voor mijn vrienden

Berichtdoor zeekomkommer27 » za jun 02, 2018 7:50 pm

Geslacht: man
Groep: 3 (incl. mijzelf)
XTC: blauwe duracell (220mg)
Waar: Thuishaven

Ongeveer twee maanden geleden werd ik benaderd door een vriend van me, V. Hij wist dat ik wel eens XTC gebruikte op feestjes en vroeg of we een keer samen naar een technofeestje konden gaan. Hij wilde een maat van hem, O, ook meenemen en een keer XTC proberen. Ik was meteen verkocht bij het idee! Iemand helpen bij zijn eerste keer X stond al langer op mijn lijstje. De eerste keer was voor mij ook onvergetelijk en ik gunde dat gevoel andere mensen ook enorm. Nu dit eindelijk een keer kon wist ik meteen dat dit een topdag zou worden.

V en O hielden niet echt van techno, maar waren wel open-minded genoeg om een keer drugs te proberen en de muziek op de koop toe te nemen. (na 2 uur bij Thuishaven waren ze er ineens van overtuigd dat techno de chillste muziek ever was) We hadden afgesproken naar Thuishaven te gaan. De zomeropening stond op de planning. Ik was zelf al een aantal keer bij Thuishaven geweest en wist dat dit de perfecte setting zou zijn voor een eerste keer. Goede sfeer, leuke mensen, goede muziek (niet ziek duistere techno) en een geweldig terrein met allemaal leuke verrassingen voor mensen die er nog nooit geweest zijn. De drugs had ik al ingeslagen, dat koop ik tegenwoordig liever in wat grotere hoeveelheden in zodat ik niet om de paar maanden een dealer hoef te bellen. Alles laten testen, lolly's gekocht, het feest kon beginnnen!

Op de dag zelf zijn we rustig begonnen. Rond een uurtje of half 3 waren we bij Thuishaven. Ik wist dat het belangrijk was niet te hard van stapel te lopen en m'n vrienden niet teveel op te fokken. Ze waren geloof ik al zenuwachtig genoeg. Na eerst een rondje te hebben gelopen en wat drinken te hebben gehaald zijn we eerst op een bankje gaan zitten. "Jongens, voordat we dit gaan doen gaan we het er eerst over hebben." De woorden waren m'n mond al uit voordat ik het doorhad. Ik voelde me een zieke vaderfiguur, erg controlerend enzo. Later gaven V en O aan dit juist erg fijn te hebben gevonden, zo wisten ze igg waar ze aan begonnen. We hebben in 10 minuten de dag, de do's and don'ts doorgelopen. Ik vertelde over mijn eigen ervaringen en wat ze vooral wel en niet moesten doen. Toen de pillen in 3en gebroken en een 1/3 genomen.

Het eerste uur was vrij rustig. Het was die dag 30 graden, waardoor het buiten niet uit te houden was tussen 12 en 4 uur. We gingen rustig in de loods zitten. Luisteren naar de muziek, beetje kletsen en aapjes kijken. Om ons heen waren al genoeg mensen die erg lekker gingen. Ik merkte dat vooral O een beetje zenuwachtig was. Na ong. een uur zijn we naar buiten gegaan. Ik ging al super lekker en besloot daarom voor ons drieën ballonnetjes te halen. Na enige tijd wachten gingen we rustig tegen de tent zitten en deden ons ballonnetje. Zoals altijd was dit fantastisch. Het ene moment adem je rustig in en uit. Het volgende moment valt je gezichtsvermogen weg, wordt je gehoor wazig en trip je hem als een malle. Het gevoel is onbeschrijvelijk mooi, je voelt je voor ongeveer 30 seconden helemaal leip. Toen ik bijkwam en naar V en O keek zag ik dat het bij hun eindelijk begon in te slaan. V kreunde zacht en blies langzaam uit. "Holy shit, wat is dit mooi, wat voel ik me goed!" Ook O bevond zich in een vergelijkbare staat. Ik vond het te gek.

De dag zelf was een opeenstapeling van mooie dingen. Je eerste keer XTC is toch een groot avontuur. Heerlijk gedanst, ijsjes en lolly's gegeten. Volgens O waren ze ineens een stuk lekkerder dan normaal. Daarnaast ook nog iets van 5 ballonnetjes gedaan en natuurlijk allemaal nog 2/3 bijgenomen gedurende de dag. Het was voor mij ook echt een top dag. Ik genoot intens van de combinatie van XTC, lachgas en V en O op sleeptouw nemen. Ze kwamen ongeveer ieder kwartier wel even naar me toe. "Gozer, je bent echt top man. Dankjewel dat je dit hebt geregeld. Ik wil binnenkort nog een keer. Wat zijn die mensen allemaal mooi!" Natuurlijk herkende ik veel van dit vanuit mijn eigen ervaring, maar je vrienden zo goed zien gaan op hun eerste keer maakte het alleen nog maar mooier!

Natuurlijk hebben we die dag ook een hele hoop vrienden gemaakt. Het kost mij nuchter al weinig moeite om op vreemde mensen af te stappen, maar met XTC op is er natuurlijk helemaal geen barrière meer. Na wel 10 high fives en knuffels te hebben uitgedeeld raakte ik aan de praat met een meisje, C. Ze was hier ook wel vaker geweest en wilde heel graag wat disco aanvragen. Omdat ik geen remmingen meer kende ben ik met haar naar de DJ booth gelopen en hebben we samen wat disco aangevraagd. Daarna moest ze echter bekennen dat ze weg moest, ze had nog een verjaardag. Wel bleef haar zus, I nog wel langer op thuishaven. We hebben haar toen meteen geadopteerd en met zn 4en een geweldige dag gehad. Op een gegeven moment zij ik tegen V: "Je moet nu echt met een meisje gaan zoenen, dat is zooooo chill als je leip bent!" Natuurlijk was V het hier meteen mee eens. Gezien hij I wel zag zitten, en ze sowieso al de hele tijd aan het flirten was, hebben O en ik ze gekoppeld. I pakte dit ook zeer goed op, ze wist meteen al hoe laat het was en heeft V eerst helemaal gek gemaakt voordat ze uiteindelijk toegaf. Dit maakte het voor hem natuurlijk alleen nog maar mooier!

Na ongeveer 6 uur hadden we alle drie een hele op. Het feest duurde nog ruim 2 uur dus dat was prima. Niet teveel nemen of te gek gaan op je eerste keer maakt het een perfecte ervaring. We hebben nog zeer veel gedanst, gechilld met heel veel mensen met wel 20 verschillende nieuwe vrienden en ook nog wat bekenden gezien. Ron een uurtje of 8 kwamen we ook nog twee hele chille gasten tegen die aan de keta zaten. Toen ik vroeg of ze misschien een sleutel nodig hadden zei een doodleuk:"neehoor." Hij likte aan zn pink, stak em in een zakje met keta en haalde hem er vervolgens weer uit. Zn pink zag eruit als een soort van besneeuwde Mount Everest, het hele bovenste kootje was wit van de keta. Vervolgens stak ik zn halve pink in een neusgaat en inhalleerde diep. "Zo, dat is beter." Ik wist niet wat me overkwam. We zijn ruim 10 minuten helemaal stuk gegaan om die vent. V had ook zn nummer gekregen zodat we in contact konden blijven, maar een half uur later waren ze voor drugsbezit van het feest getrapt.

Rond 11 uur was de party afgelopen. Thuis hebben V en ik nog een joint gerookt. Dat is altijd erg fijn na een drugsfeestje. De dagen erna waren ook top. De kater viel bij iedereen reuze mee. Zowel V en O zijn naderhand nog bij me teruggekomen om te zeggen hoe tof ze het wel niet vonden. Ik vond het ook echt geweldig. XTC is elke keer weer top, maar mensen die het voor het eerst doen helpen de avond van hun leven te hebben was een hele nieuwe ervaring. Ik zou het zo weer doen! Gelukkig gaan we in september weer naar een feestje toe en nemen V en O meer vrienden mee die ook wel een keer willen proberen. Ik kijk er naar uit!
zeekomkommer27
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: za jun 02, 2018 7:17 pm

Re: Eerste keer XTC voor mijn vrienden

Berichtdoor Rtby » ma jun 04, 2018 7:30 pm

Leuk report Zeekomkommer en heel herkenbaar om nieuwe mensen mee op sleeptouw te nemen!
Is, als je zelf al een tijdje mee draait, echt een van de leukste dingen om te doen. Die koppies die stralen van geluk en verbazing, heerlijk!

Fijn dat het bij jullie alle 3 goed viel, denk ook mede door je nette dosering. Je hebt ze als ik zo lees echt een goede eerste keer bezorgt ;)
Rtby
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: vr jul 15, 2016 9:21 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner