Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Heb je een geniale nacht beleefd onder invloed? Heb je al trippend iets interessants meegemaakt? Hier kun je je verhaal kwijt.

Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor greenlife38 » do nov 19, 2015 9:17 pm

Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Wanneer: zaterdag 14 en zondag 15 november 2015
Waar: Vive la Frenchcore Culemborg
Wie: ik en 5 vrienden
Wat: 2 en een kwart xtc pillen van 230-240mg, 3halfjes en 1keer 3kwart, verspreid tussen 23:30 en 04:45, 1gele toad (2cb) van 18-20mg om 05:30 en keta erbij vanaf 06:15
Relevante ervaring: 5x XTC, variërend van 200 tot 450mg, 5x 2CB, variërend van 20 tot 70mg, 5x keta, waarvan 1x in combinatie met pep tijdens/na Frenchcore s'il vous Plait, 2x in combinatie met 2CB en 1x in combinatie met 2CB en LSD.

Dit tripreport is voornamelijk bedoeld om te combinatie van XTC+2CB+Keta te beschrijven, maar om dat te begrijpen is het wel handig als je ook een beeld hebt van de rest van de nacht, aangezien die combinatie alleen aan het eind van de nacht was. De meeste mensen hier zullen ook wel weten hoe het is om xtc te gebruiken op een feestje en daarover zijn er ook al meer dan genoeg tripreports dus dat deel zal ik wat sneller doorheen gaan zodat ik daarna wat dieper in kan gaan op de combinatie

Situatie:
We zouden in de eerste instantie met 2 auto's naar Vive la Frenchcore gaan, maar omdat er 1 auto op het laatste moment stuk ging moesten er 2 met de trein. De mensen die met auto gingen moesten eerst nog wachten omdat 1 persoon eerst nog moest werken tot 10uur, maar aangezien wij 2 toch met de trein gingen besloten wij om al wat eerder te vertrekken aangezien het 1uur en 40min reizen was en we dan nog op tijd zouden zijn voor Pyrut die om 23:00 draaide. De rest was er rond 00:30. 2mensen gebruikten alleen pep die nacht, 2mensen pep en pillen en 1iemand 4FA en een pil. Op de after zouden we keta en/of 2cb gaan doen(paar mensen keta, paar mensen 2cb en paar mensen allebei). Ik was vanplan om op het einde van het feest al te beginnen met keta, en ik had ook mijn 2cb alvast meegenomen naar het feest omdat dat me ook wel interessant leek in combinatie met xtc en het leek me zeer nice om te trippen op die laserlichten, dus ik dacht ik neem het maar gewoon mee en dan kijk ik op dat moment wel of ik er zin in heb.

De space:
We waren rond 23:05 binnen. Degene waarmee ik met de trein ging had tijdens het lopen van het station naar het feest al zijn eerste 4FA capsule ingenomen, maar ik wilde eerst nog een klein deel van het feest nuchter maken. Daar dacht ik echter al snel anders over, aangezien Pyrut zeer goed draaide en ik eigenlijk al nonstop wilde hakken, maar ik kreeg mijn voeten amper van de vloer omdat ik de afgelopen nacht maar 2,5uur had geslapen en overdag had gewerkt. Om 23:30 was ik de nuchterheid en moeheid beu en nam ik mijn eerste halfje van een oranje Tesla.

Ik voelde hem redelijk snel opkomen, en vanaf een uur of 12 voelde ik de euforie en de energie alweer door mijn lichaam stromen. Even een waaier gehaald, want die ging ik zeker wel nodig hebben die nacht en daarna eens een kijkje nemen in de andere zaal (uptempo&terror). Na daar even gestaan (vooral gestampt) te hebben kregen we een berichtje van derest dat ze in de rij stonden, dus gingen richting de ingang om ze op te wachten. Zij waren onderweg al begonnen met pep, dus iedereen ging al lekker toen zij binnenkwamen. Rond 1 uur nam ik mijn 2e halfje, rond half3/3uur de 3e en en rond 04:45 nog eens 3kwart. (Moest een halfje afbijten maar dat werd per ongeluk 3kwart, kwam er pas achter toen ie al doorgeslikt was) verder heb ik niet veel te vertellen over de xtc space, hele nacht staan stampen, rondjes lopen en gesprekken voeren met random mensen, jullie kennen het vast wel. Vanaf het begin van de nacht kreeg ik al steeds meer zin in de 2cb, door de indrukwekkende lasershow in de frenchcorezaal. Ik had me van begin af aan al voorgenomen om tegen het eind van het feest te kijken hoe ik me op dat moment voelde en dan te beslissen of ik de 2cb op het feest zelf zou doen, maar daar werd ik steeds zekerder van. Om 05:30 was het dan zover, tijd om de 2cb erbij te gooien. Die begon al vrij snel te werken door de lege maag, en alles begon er steeds mooier uit te zien.

Rond 6uur ging ik nog wat drinken halen en toen ik terugkwam in de zaal was het veranderd in een fantastisch lichtspectacel. het was nogsteeds een xtc-effect, maar dan een heel stuk visueler, alles zag er nóg mooier uit dan met alleen xtc. Rond 06:15 besloot ik om een klein puntje keta te pakken, omdat de keta de 2cb versterkt en die 2 een heerlijke combi zijn, en ik was wel benieuwd wat het zou brengen met ooknog xtc erbij. Nam maar een klein puntje, omdat het met teveel keta moeilijk zou zijn om nog goed achterwaarts te kunnen hakken. (Daar was ik al achter gekomen op Frenchcore s'il vous plait, iets te enthousiast geweest met de keta en het effect was toen zeer nice, alleen vond het jammer dat ik niet goed meer kon hakken toen) van half7 tot 7uur zou dr. Peacock een solo set draaien, met bijna alleenmaar nieuwe liedjes. mijn timing van de 2cb en de keta was perfect, want tijdens die set zat ik op mijn hoogtepunt, en dat was de meest trippende set van heel de avond. Fysiek was ik gewoon aan het hakken in de frenchcorezaal, maar mentaal was ik in hele andere werelden. De frenchcorezaal zelf was er nietmeer, alleen de lichten waren er. Ik zag 100x zoveel lasers als dat er in werkelijkheid waren, en de lasers vormden allerlei figuren en objecten, ik begaf me als het ware in een zee van gekleurde lichten. Ik pakte mijn telefoon erbij omdat ik het wilde filmen zodat ik het later nuchter terug kon zien, want wat ik zag was echt een orgasme voor mijn netvlies. Achteraf was dat beeldmateriaal weinig waard omdat ik niet stil kon staan.

Ik was een met de muziek ik vergat alles om me heen, de wereld bestond nietmeer, het enige wat er nog bestond was de muziek en de zee van licht, en de euforie die door heel mijn lichaam stroomde terwijl ik stond te hakken. Ik was volledig in trance, het hakken ging automatisch en ik mijn hoofd was overgeschakeld naar observatiemodus. De enige gedachte die nog door mn hoofd ging was hoe mooi alles wel niet was en hoe geweldig dit voelde en dat ik het liefst voor altijd in deze trance bleef. Na een tijdje werd ik "ontwaakt" omdat derest, die met de auto was, alvast naar huis gingen, en een van hen had mijn aussi nog aan omdat ze die van haar niet bijhad en ik het veel te warm had voor de mijne (had nog kort sportbroekje eronder aan omdat mn aussi geen ritszakken heeft) dus moest even meelopen naar de kluisjes zodat ze die terug kon geven. Op de terugweg naar de frenchcorezaal nog een ijsje gehaald, en toen mn waaier kwijtgeraakt met mn vage kop omdat ik hem een paar seconden uit het oog verloor toen ik mn ijsje open aan het maken was. Was zeer jammer, zeker op dat moment, maar gelukkig kon ik degene metwie ik op dat moment nog was lenen aangezien hij op dat moment al te moe was om nog te stampen. We zijn nog ongeveer 3kwartier gebleven nadat derest wegging en zijn toen om half8 ook weggegaan, zodat we om 8uur de trein konden pakken richting huis.

Op het begin zat de trein nog vol met mensen van het feest, maar langzamerhand werden al die mensen vervangen door normale mensen die gewoon net wakker waren en normale dingen gingen doen op hun zondagochtend. Dat mocht de pret niet drukken, want omdat het rustig was in de trein konden we gewoon nog muziek aanzetten en puntjes keta pakken. Op het begin van de reis zag ik alles in de trein nog bewegen, maar dat nam langzaam af en de hallucinaties veranderden steeds meer in vaagheid. Terugreis leek echter wel een stuk langer te duren dan de heenreis, en het werd helemaal kut toen we op station breda kwamen waar we moesten overstappen en vanaf daar eigenlijk nogmaar 20minuten moesten, maar daar te horen kregen dat die laatste trein niet reed, en we eerst nog lang moesten wachten op een bus die er vervolgens ook nog bijna 3kwartier over deed. Toen we eindelijk waren aangekomen zijn we langs even langs de supermarkt gegaan om wat vloeibaar ontbijt te halen en daarna naar het huis van een van de mensen van onze groep die al eerder weg waren gegaan met de auto, waar ik éindelijk kon ontbijten en blowen. Daar hebben we de resg van de dag nog geafterd met keta, 2cb en heel veel wiet. Ik was nogsteeds zeer onder de indruk van wat ik had meegemaakt het laatste deel van het feest, vertelde de rest enthousiast hoe goed die soloset van peacock wel niet was en heb het beeldmateriaal op mijn telefoon nog een paar keer teruggekeken. Ik had echter niet echt zin meer om nog 2cb ge gaan doen op dit moment, aangezien ik net al uit een 2cb trip kwam, dus heb het maar bij keta gehouden de rest van de dag. Lag lekker languit op een poef en 2stoelen met kussens erop, en had ervoor gezorgd dat ik alles wat ik nodig had naast me had liggen zodat ik niet op zou hoeven te staan. (Opstaan en lopen was vrijwel onmogelijk na een tijdje) Paar mensen hadden nog wel 2cb gedaan, maar die vonden het ook niet zo'n succes op een after omdat ze al vaag waren en de 2cb ervoor zorgde dat ze overal nóg minder van snapten, en ze de hallucinaties op dat moment eerder irritant dan leuk vonden.

Conclusie:
Hoewel sommige mensen tegen me zeiden: "je bent gek als je 2cb op een frenchcorefeest gaat doen" had ik vantevoren al wel verwacht dat het niet tegen zou vallen, aangezien er op zo'n feest genoeg is om op te trippen, ik tijdens een 2cb space altijd gewoon frenchcore luister en ik de drukte best kan hebben met 2cb (voor truffels of paddos ofzo zou zo'n feest natuurlijk wel een zeer slechte setting zijn) het viel inderdaad niet tegen, en het effect was nóg mooier dan wat ik in de eerste instantie verwacht had. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wel eens in de lange tijd, en alleen als de setting optimaal is, zoals nu, met goede frenchcore met veel melodie en een keurige lichtshow. Ik denk alleen niet dat het gezond is (is drugs natuurlijk nooi, maar ik bedoel in verhouding) aangezien ik de dagen erna nog wel redelijke hoofdpijn had. Maar dat kan ook komen doordat ik van zaterdagochtend tot zondagavond wakker was, redelijk veel mdma en ook zeer veel keta op had.
Als je twijfelt om deze combi op een feest te doen zou ik zeggen ga voor jezelf na of de setting trippend genoeg is, of je zelf goed kan trippen en of je er tegen kan dat er heel veel signalen tegelijk op je afkomen en je hoofd één grote chaos wordt. 2CB doen nadat alle drugs al is uitgewerkt raad ik sterk af nadat ik heb gehoord hoe mn vrienden dat hadden ervaren.
Laatst bijgewerkt door greenlife38 op do nov 19, 2015 9:58 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
greenlife38
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do nov 19, 2015 8:58 pm

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Perry » do nov 19, 2015 9:39 pm

Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13358
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor supimtom » za nov 21, 2015 7:20 pm

Ik begin toch wel erg nieuwsgierig te worden naar 2c-b.
Lekker rapport !
Code: Selecteer alles
How can we hang on to a dream
supimtom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: zo nov 15, 2015 10:09 pm

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor MoonLiquid » za nov 21, 2015 7:31 pm

greenlife38 schreef:Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Wanneer: zaterdag 14 en zondag 15 november 2015
Waar: Vive la Frenchcore Culemborg
Wie: ik en 5 vrienden
Wat: 2 en een kwart xtc pillen van 230-240mg, 3halfjes en 1keer 3kwart, verspreid tussen 23:30 en 04:45, 1gele toad (2cb) van 18-20mg om 05:30 en keta erbij vanaf 06:15
Relevante ervaring: 5x XTC, variërend van 200 tot 450mg, 5x 2CB, variërend van 20 tot 70mg, 5x keta, waarvan 1x in combinatie met pep tijdens/na Frenchcore s'il vous Plait, 2x in combinatie met 2CB en 1x in combinatie met 2CB en LSD.

Dit tripreport is voornamelijk bedoeld om te combinatie van XTC+2CB+Keta te beschrijven, maar om dat te begrijpen is het wel handig als je ook een beeld hebt van de rest van de nacht, aangezien die combinatie alleen aan het eind van de nacht was. De meeste mensen hier zullen ook wel weten hoe het is om xtc te gebruiken op een feestje en daarover zijn er ook al meer dan genoeg tripreports dus dat deel zal ik wat sneller doorheen gaan zodat ik daarna wat dieper in kan gaan op de combinatie

Situatie:
We zouden in de eerste instantie met 2 auto's naar Vive la Frenchcore gaan, maar omdat er 1 auto op het laatste moment stuk ging moesten er 2 met de trein. De mensen die met auto gingen moesten eerst nog wachten omdat 1 persoon eerst nog moest werken tot 10uur, maar aangezien wij 2 toch met de trein gingen besloten wij om al wat eerder te vertrekken aangezien het 1uur en 40min reizen was en we dan nog op tijd zouden zijn voor Pyrut die om 23:00 draaide. De rest was er rond 00:30. 2mensen gebruikten alleen pep die nacht, 2mensen pep en pillen en 1iemand 4FA en een pil. Op de after zouden we keta en/of 2cb gaan doen(paar mensen keta, paar mensen 2cb en paar mensen allebei). Ik was vanplan om op het einde van het feest al te beginnen met keta, en ik had ook mijn 2cb alvast meegenomen naar het feest omdat dat me ook wel interessant leek in combinatie met xtc en het leek me zeer nice om te trippen op die laserlichten, dus ik dacht ik neem het maar gewoon mee en dan kijk ik op dat moment wel of ik er zin in heb.

De space:
We waren rond 23:05 binnen. Degene waarmee ik met de trein ging had tijdens het lopen van het station naar het feest al zijn eerste 4FA capsule ingenomen, maar ik wilde eerst nog een klein deel van het feest nuchter maken. Daar dacht ik echter al snel anders over, aangezien Pyrut zeer goed draaide en ik eigenlijk al nonstop wilde hakken, maar ik kreeg mijn voeten amper van de vloer omdat ik de afgelopen nacht maar 2,5uur had geslapen en overdag had gewerkt. Om 23:30 was ik de nuchterheid en moeheid beu en nam ik mijn eerste halfje van een oranje Tesla.

Ik voelde hem redelijk snel opkomen, en vanaf een uur of 12 voelde ik de euforie en de energie alweer door mijn lichaam stromen. Even een waaier gehaald, want die ging ik zeker wel nodig hebben die nacht en daarna eens een kijkje nemen in de andere zaal (uptempo&terror). Na daar even gestaan (vooral gestampt) te hebben kregen we een berichtje van derest dat ze in de rij stonden, dus gingen richting de ingang om ze op te wachten. Zij waren onderweg al begonnen met pep, dus iedereen ging al lekker toen zij binnenkwamen. Rond 1 uur nam ik mijn 2e halfje, rond half3/3uur de 3e en en rond 04:45 nog eens 3kwart. (Moest een halfje afbijten maar dat werd per ongeluk 3kwart, kwam er pas achter toen ie al doorgeslikt was) verder heb ik niet veel te vertellen over de xtc space, hele nacht staan stampen, rondjes lopen en gesprekken voeren met random mensen, jullie kennen het vast wel. Vanaf het begin van de nacht kreeg ik al steeds meer zin in de 2cb, door de indrukwekkende lasershow in de frenchcorezaal. Ik had me van begin af aan al voorgenomen om tegen het eind van het feest te kijken hoe ik me op dat moment voelde en dan te beslissen of ik de 2cb op het feest zelf zou doen, maar daar werd ik steeds zekerder van. Om 05:30 was het dan zover, tijd om de 2cb erbij te gooien. Die begon al vrij snel te werken door de lege maag, en alles begon er steeds mooier uit te zien.

Rond 6uur ging ik nog wat drinken halen en toen ik terugkwam in de zaal was het veranderd in een fantastisch lichtspectacel. het was nogsteeds een xtc-effect, maar dan een heel stuk visueler, alles zag er nóg mooier uit dan met alleen xtc. Rond 06:15 besloot ik om een klein puntje keta te pakken, omdat de keta de 2cb versterkt en die 2 een heerlijke combi zijn, en ik was wel benieuwd wat het zou brengen met ooknog xtc erbij. Nam maar een klein puntje, omdat het met teveel keta moeilijk zou zijn om nog goed achterwaarts te kunnen hakken. (Daar was ik al achter gekomen op Frenchcore s'il vous plait, iets te enthousiast geweest met de keta en het effect was toen zeer nice, alleen vond het jammer dat ik niet goed meer kon hakken toen) van half7 tot 7uur zou dr. Peacock een solo set draaien, met bijna alleenmaar nieuwe liedjes. mijn timing van de 2cb en de keta was perfect, want tijdens die set zat ik op mijn hoogtepunt, en dat was de meest trippende set van heel de avond. Fysiek was ik gewoon aan het hakken in de frenchcorezaal, maar mentaal was ik in hele andere werelden. De frenchcorezaal zelf was er nietmeer, alleen de lichten waren er. Ik zag 100x zoveel lasers als dat er in werkelijkheid waren, en de lasers vormden allerlei figuren en objecten, ik begaf me als het ware in een zee van gekleurde lichten. Ik pakte mijn telefoon erbij omdat ik het wilde filmen zodat ik het later nuchter terug kon zien, want wat ik zag was echt een orgasme voor mijn netvlies. Achteraf was dat beeldmateriaal weinig waard omdat ik niet stil kon staan.

Ik was een met de muziek ik vergat alles om me heen, de wereld bestond nietmeer, het enige wat er nog bestond was de muziek en de zee van licht, en de euforie die door heel mijn lichaam stroomde terwijl ik stond te hakken. Ik was volledig in trance, het hakken ging automatisch en ik mijn hoofd was overgeschakeld naar observatiemodus. De enige gedachte die nog door mn hoofd ging was hoe mooi alles wel niet was en hoe geweldig dit voelde en dat ik het liefst voor altijd in deze trance bleef. Na een tijdje werd ik "ontwaakt" omdat derest, die met de auto was, alvast naar huis gingen, en een van hen had mijn aussi nog aan omdat ze die van haar niet bijhad en ik het veel te warm had voor de mijne (had nog kort sportbroekje eronder aan omdat mn aussi geen ritszakken heeft) dus moest even meelopen naar de kluisjes zodat ze die terug kon geven. Op de terugweg naar de frenchcorezaal nog een ijsje gehaald, en toen mn waaier kwijtgeraakt met mn vage kop omdat ik hem een paar seconden uit het oog verloor toen ik mn ijsje open aan het maken was. Was zeer jammer, zeker op dat moment, maar gelukkig kon ik degene metwie ik op dat moment nog was lenen aangezien hij op dat moment al te moe was om nog te stampen. We zijn nog ongeveer 3kwartier gebleven nadat derest wegging en zijn toen om half8 ook weggegaan, zodat we om 8uur de trein konden pakken richting huis.

Op het begin zat de trein nog vol met mensen van het feest, maar langzamerhand werden al die mensen vervangen door normale mensen die gewoon net wakker waren en normale dingen gingen doen op hun zondagochtend. Dat mocht de pret niet drukken, want omdat het rustig was in de trein konden we gewoon nog muziek aanzetten en puntjes keta pakken. Op het begin van de reis zag ik alles in de trein nog bewegen, maar dat nam langzaam af en de hallucinaties veranderden steeds meer in vaagheid. Terugreis leek echter wel een stuk langer te duren dan de heenreis, en het werd helemaal kut toen we op station breda kwamen waar we moesten overstappen en vanaf daar eigenlijk nogmaar 20minuten moesten, maar daar te horen kregen dat die laatste trein niet reed, en we eerst nog lang moesten wachten op een bus die er vervolgens ook nog bijna 3kwartier over deed. Toen we eindelijk waren aangekomen zijn we langs even langs de supermarkt gegaan om wat vloeibaar ontbijt te halen en daarna naar het huis van een van de mensen van onze groep die al eerder weg waren gegaan met de auto, waar ik éindelijk kon ontbijten en blowen. Daar hebben we de resg van de dag nog geafterd met keta, 2cb en heel veel wiet. Ik was nogsteeds zeer onder de indruk van wat ik had meegemaakt het laatste deel van het feest, vertelde de rest enthousiast hoe goed die soloset van peacock wel niet was en heb het beeldmateriaal op mijn telefoon nog een paar keer teruggekeken. Ik had echter niet echt zin meer om nog 2cb ge gaan doen op dit moment, aangezien ik net al uit een 2cb trip kwam, dus heb het maar bij keta gehouden de rest van de dag. Lag lekker languit op een poef en 2stoelen met kussens erop, en had ervoor gezorgd dat ik alles wat ik nodig had naast me had liggen zodat ik niet op zou hoeven te staan. (Opstaan en lopen was vrijwel onmogelijk na een tijdje) Paar mensen hadden nog wel 2cb gedaan, maar die vonden het ook niet zo'n succes op een after omdat ze al vaag waren en de 2cb ervoor zorgde dat ze overal nóg minder van snapten, en ze de hallucinaties op dat moment eerder irritant dan leuk vonden.

Conclusie:
Hoewel sommige mensen tegen me zeiden: "je bent gek als je 2cb op een frenchcorefeest gaat doen" had ik vantevoren al wel verwacht dat het niet tegen zou vallen, aangezien er op zo'n feest genoeg is om op te trippen, ik tijdens een 2cb space altijd gewoon frenchcore luister en ik de drukte best kan hebben met 2cb (voor truffels of paddos ofzo zou zo'n feest natuurlijk wel een zeer slechte setting zijn) het viel inderdaad niet tegen, en het effect was nóg mooier dan wat ik in de eerste instantie verwacht had. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wel eens in de lange tijd, en alleen als de setting optimaal is, zoals nu, met goede frenchcore met veel melodie en een keurige lichtshow. Ik denk alleen niet dat het gezond is (is drugs natuurlijk nooi, maar ik bedoel in verhouding) aangezien ik de dagen erna nog wel redelijke hoofdpijn had. Maar dat kan ook komen doordat ik van zaterdagochtend tot zondagavond wakker was, redelijk veel mdma en ook zeer veel keta op had.
Als je twijfelt om deze combi op een feest te doen zou ik zeggen ga voor jezelf na of de setting trippend genoeg is, of je zelf goed kan trippen en of je er tegen kan dat er heel veel signalen tegelijk op je afkomen en je hoofd één grote chaos wordt. 2CB doen nadat alle drugs al is uitgewerkt raad ik sterk af nadat ik heb gehoord hoe mn vrienden dat hadden ervaren.

Je bent sowieso gek en niet omdat, je 2-cb doet op een frenchcore feest maar,meer om je dosering en combinatie.
Doe jezelf een lol ( en je hersenen) en lees je de volgende keer in.
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Desire » zo nov 22, 2015 10:36 pm

Leuk reportje over een leuke combi, heb 't zelf ook wel es gedaan maar op een frenchcore feest keta 2cb en xtc? lijkt me iets te, speed en keta kan me soms iets te space al worden op een feest.

Zelf luister ik trouwens ook frenchcore, en ben ook op SVP geweest. Grote kans dat je me wel hebt gezien daar, jongen met een enorm bezwete kop met wat langere haren. Die eruit ziet alsof hij net onder de douche vandaan komt en met een zwarte aus haha
Wanneer men een lijst maakt met genuttigde middelen, dan noemt gij dat een drugslijst. Van A-Z en 0-9 of is het 10? Wazig? Ja, eh groetjes van de glazenwasser.
Desire
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: za nov 21, 2015 12:16 am

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Fristiboi7 » ma nov 23, 2015 12:04 am

Hahaha, prachtig dit!
Fristiboi7
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 420
Geregistreerd: ma nov 04, 2013 1:20 pm

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Perry » ma nov 23, 2015 12:13 am

Desire schreef:Grote kans dat je me wel hebt gezien daar, jongen met een enorm bezwete kop met wat langere haren. Die eruit ziet alsof hij net onder de douche vandaan komt en met een zwarte aus haha

20% van de bezoekers :lol:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13358
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Prototype » ma nov 23, 2015 12:14 am

JongGeleerd schreef:
Desire schreef:Grote kans dat je me wel hebt gezien daar, jongen met een enorm bezwete kop met wat langere haren. Die eruit ziet alsof hij net onder de douche vandaan komt en met een zwarte aus haha

20% van de bezoekers :lol:

Wou dat net zeggen. :P
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7528
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Desire » ma nov 23, 2015 9:19 pm

True story, maar ik zie er echt uit alsof ik net uit de stromende regen binnen kom gewandeld, niet zomaar beetje nat haar .
Wanneer men een lijst maakt met genuttigde middelen, dan noemt gij dat een drugslijst. Van A-Z en 0-9 of is het 10? Wazig? Ja, eh groetjes van de glazenwasser.
Desire
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: za nov 21, 2015 12:16 am

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Perry » ma nov 23, 2015 11:49 pm

Neem maar van mij aan dat niemand op je let tenzij je kk vaag en para in 'n hoekje zit te schreeuwen, terwijl je patatjes naar 'n bewaker gooit of als ze je kennen :)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13358
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Desire » di nov 24, 2015 3:20 pm

JongGeleerd schreef:Neem maar van mij aan dat niemand op je let tenzij je kk vaag en para in 'n hoekje zit te schreeuwen, terwijl je patatjes naar 'n bewaker gooit of als ze je kennen :)

Ik denk niet dat ik aan deze beschrijving ooit heb voldaan, gelukkig.

Gek genoeg kom ik zat mensen tegen op feesten die me herkennen vanwege mijn net gedouchde look.
Wanneer men een lijst maakt met genuttigde middelen, dan noemt gij dat een drugslijst. Van A-Z en 0-9 of is het 10? Wazig? Ja, eh groetjes van de glazenwasser.
Desire
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: za nov 21, 2015 12:16 am

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Perry » di nov 24, 2015 5:19 pm

Misschien heb je 'n paardenbek, dat had 'n meid 'n keer op Decibel en die herkende ik zo terug op Ground Zero. Maar zij weet natuurlijk niet dat 't daardoor was.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13358
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Prototype » di nov 24, 2015 6:16 pm

Desire schreef:
JongGeleerd schreef:Neem maar van mij aan dat niemand op je let tenzij je kk vaag en para in 'n hoekje zit te schreeuwen, terwijl je patatjes naar 'n bewaker gooit of als ze je kennen :)

Ik denk niet dat ik aan deze beschrijving ooit heb voldaan, gelukkig.

Gek genoeg kom ik zat mensen tegen op feesten die me herkennen vanwege mijn net gedouchde look.

Eerst volgende douche kerel op een hardcore feest spreek ik aan of hij ook van het DierenForum is, in hoop van zegen. :para:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7528
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Desire » za nov 28, 2015 2:02 am

Prototype schreef:
Desire schreef:
JongGeleerd schreef:Neem maar van mij aan dat niemand op je let tenzij je kk vaag en para in 'n hoekje zit te schreeuwen, terwijl je patatjes naar 'n bewaker gooit of als ze je kennen :)

Ik denk niet dat ik aan deze beschrijving ooit heb voldaan, gelukkig.

Gek genoeg kom ik zat mensen tegen op feesten die me herkennen vanwege mijn net gedouchde look.

Eerst volgende douche kerel op een hardcore feest spreek ik aan of hij ook van het DierenForum is, in hoop van zegen. :para:


Vertelt u mij waar u zult zijn, en ik zal laten weten of ik daar oook kom feesten!
Wanneer men een lijst maakt met genuttigde middelen, dan noemt gij dat een drugslijst. Van A-Z en 0-9 of is het 10? Wazig? Ja, eh groetjes van de glazenwasser.
Desire
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: za nov 21, 2015 12:16 am

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Prototype » za nov 28, 2015 12:36 pm

Project hardcore
PRSPCT XL 22
Sickest newyear
BKJN Vs Partyraiser

Is de planning voor de komende maanden.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7528
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Tripreport XTC+2CB+KETA Vive La Frenchcore

Berichtdoor Desire » za nov 28, 2015 3:09 pm

Prototype schreef:Project hardcore
PRSPCT XL 22
Sickest newyear
BKJN Vs Partyraiser

Is de planning voor de komende maanden.


Misschien dat ik te vinden ben op BKJN vs Partysjeeser.
Pandemonium is hoogst waarschijnlijk mijn next one.
Wanneer men een lijst maakt met genuttigde middelen, dan noemt gij dat een drugslijst. Van A-Z en 0-9 of is het 10? Wazig? Ja, eh groetjes van de glazenwasser.
Desire
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: za nov 21, 2015 12:16 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner