Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Klaar met mxe...

Als je verslaafd bent/was aan ketamine, methoxetamine of dxm, kan je hier terecht.

Klaar met mxe...

Berichtdoor Saikedellik » do jul 05, 2012 4:49 pm

Even een kort (na het schrijven moet ik hier op terugkomen, het is iets langer geworden dan verwacht) verhaaltje over mijn ervaring met mxe... Heb het altijd wel een leuk stofje gevonden, maar de lol is er nu van af. Ik gebruikte het té vaak, en heb wat slaapproblemen hierdoor gehad de laatste tijd. In dit verhaaltje ga ik vertellen hoe het begon, hoe het vorderde, en hoe het tot een verslaving is gekomen bij mij.

In augustus 2011 ontdekte ik de research chemicals. Drugs die je legaal online kunt bestellen. Aangezien ik nog geen dealer kende, was dit perfect voor mij. Bij mijn eerste bestelling haalde ik 1 6-apb pil, een gram 5-apb en een gram methoxetamine (mxe).

Op een chill avondje in augustus probeerde ik mxe uit. Heerlijk wazig, heel druk met allemaal dingen doen waar ik uiteindelijk niet echt aan toe gekomen ben... Chillen op bed, muziekje erbij, beetje DF'en, beetje chatten.. Ik heb me wel vermaakt.

Dit heb ik nog 2 of 3x op deze manier herhaald, tot ik in oktober een keer een ontzettend gek avondje op mxe heb gehad met 3 vrienden. Allemaal leuk en aardig, veel plezier aan beleefd... Tot ik het steeds ietsje vaker ging gebruiken. Ergens in november betrapte ik mezelf er op dat ik het 3 tot 4x in de week gebruikte.. Gewoon bij vrienden die soms ook wel mee deden, soms als ik me een avondje verveelde... Vrienden vroegen zich af of ik het niet iets te vaak gebruikte, en ik besloot dat het mooi geweest was.

Op dat moment heb ik iets meer dan een maand geen mxe gebruikt. Daarna weer eens gedaan, leuk avondje gehad, en ik bewaarde het voor speciale momenten, kleine feestjes bij vrienden thuis, een keertje bij het uitgaan, etc... Dit ging allemaal best wel goed eigenlijk. In februari, toen ik even weer bij mn ouders thuis woonde, was ik van plan om helemaal niks te gebruiken. Toch had ik een paar keer wel de drang om iets te gebruiken, en dacht ik "ach wtf, ik doe het gewoon". In die tijd gebruikte ik het ongeveer 1x per week. Toch de eerste tekenen van een verslaving denk ik achteraf...

Ik kon weer op mezelf wonen, waardoor ik weer veel meer drugs ging gebruiken. Vooral thuis vond ik het wel chill, soms ketamine, soms mxe... In de periode maart-juni gebruikte ik het gemiddeld 1x per 1-2 weken. Dit was verder niet verontrustend, het is een vrij onschuldig stofje, en ik merkte er geen nadelige effecten van.

In juni heb ik 3 weken alleen thuis gezeten. Uit verveling ging ik weer meer drugs gebruiken, ik ontdekte speed en GHB, maar toen dit op was was ik hier ook weer even klaar mee. Vooral GHB vond ik té lekker en ik besloot om voorlopig geen nieuwe te halen. Toch was er de verveling nog, en gebruikte ik weer 2-4 keer per week mxe. Ik kon soms moeilijk uit bed komen, ondanks dat ik eigenlijk naar kantoor moest bleef ik wel eens een ochtend op bed liggen. Als ik wel naar kantoor ging, ging ik vaak eerder naar huis.. Of om drugs te gebruiken, of om een dutje te doen en wat bij te slapen. 's Avonds zat ik vaak toch weer aan de mxe...

De afgelopen 3 weken gebruikte ik het weer iets van 3-4x in de week... Zelfs na een avond pep, mdma, wiet en ghb vond ik het als afsluiter nodig om nog even wat mxe te nemen. Ook na een nacht aan de 4-fmp, wiet, 2c-b en ghb nam ik nog even wat mxe om rustig te worden en te kunnen slapen.

Afgelopen zondag, maandag, dinsdag en woensdag heb ik weer mxe gebruikt. Maandag kon ik mijn bed weer niet uitkomen, en niet naar kantoor geweest, dinsdag en woensdag wel naar kantoor geweest maar echt doodmoe omdat ik slecht en onrustig sliep door de mxe.

Vannacht (onder invloed van mxe nog, en de na-space van 4-aco-DMT) lag ik weer eens wakker, en besloot dat het zo niet langer kon. Ik kan van de meeste drugs wel afblijven ondanks dat ik best veel drugs in huis heb, maar mxe pak ik toch altijd weer. Ik vond dit zelf eigenlijk erg kinderachtig, maar ik heb besloten dat ik gewoon geen mxe in huis moet hebben. Wat zijn de opties... Aan huisgenoten geven zodat zij op mijn gebruik kunnen letten? Fuck it, ik ben zelfstandig genoeg dat dit niet nodig is... Weggeven aan mede-gebruikers oid? Nee, want dan bewaar ik het nu, en besluit ik morgen weer dat ik toch nog even een lijntje neem...

Dan maar wat radicaler. Op naar het balkon, zakjes mxe pakken, leeggieten, zakjes uitspoelen met water en weggooien. (kom nu aub niet met "oh zonde had het aan mij gegeven!" want dat argument heb ik al weerlegd ;) )

Ik heb veel plezier beleefd aan mxe, veel leuke en rare avonden aan overgehouden.. Maar ik ben er klaar mee. Het idee van mijn drugsgebruik is ook altijd geweest om nieuwe stofjes te proberen, en alleen de écht leuke/boeiende/nuttige stofjes te blijven gebruiken. Mxe is voor mij niet meer leuk, niet boeiend, niet nuttig, en ik ervaar de nadelen ervan, dus het is mooi geweest.

Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan dit verhaal, qua verslaving in het algemeen misschien... En ik hoef geen "sterkte, goed bezig, hou het vol" verhalen, want ik ga gewoon geen nieuwe mxe meer halen en dan is er in mijn ogen geen "gevaar" om terug te vallen.

Bedankt als je dit hele verhaal hebt gelezen, ik moest het even kwijt hier :)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Karhu » do jul 05, 2012 4:55 pm

Ik wist helemaal niet dat die shit zo verslavend was
Avatar gebruiker
Karhu
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2032
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 3:50 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Frog » do jul 05, 2012 4:56 pm

sterkte, goed bezig, hou het vol !
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Eko » do jul 05, 2012 5:02 pm

Een beetje soortgelijke ervaring gehad met MXE. In september ontslagen, altijd thuis, en vanaf toen tot januari zijn er meer momenten geweest dat ik onder invloed was van MXE dan nuchtere momenten. Daarom dat ik de laatste 5 maanden maar sporadisch drugs heb gebruikt, ff ontwennen :) (in't begin toch gemerkt dat ik het lastig vond dat m'n Methoxetamine op was).
I remember feelin' like someone had peeled a layer away from my brain, and my reality was no longer anchored to any point of reference, and I had to fight to keep from being crushed under the weight of an unforgiving new paradigm of ultimate reality. (Jake the Dog)
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4042
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Saikedellik » do jul 05, 2012 5:07 pm

Karhu schreef:Ik wist helemaal niet dat die shit zo verslavend was

Ik heb zelf een klein beetje last van een roesverslaving. Helemaal toen ik stopte met doordeweeks blowen, zocht ik toch naar een roes, en daar was mxe dan wel erg lekker voor. Daarnaast weet ik ook niet of het voor iedereen verslavend is, denk eigenlijk van niet... Voor mij persoonlijk was het wel zo, maar juist omdat het niet verslavend lijkt is dit zo "gevaarlijk" voor mij.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Klaar met mxe...

Berichtdoor Dislexsik » do jul 05, 2012 5:35 pm

Ik gebruik mxe ook veel te veel naar men zin sinds ik het leren kennen heb. Het probleem is ik heb er nooit een kater van, het enige is dat ik altijd wel tot in de late uurtjes wakker blijf en daarom ook slechter wakker word s'morgens.
Hoeveel gebruikte jij ervan op een dag als ik vragen mag?


Sent from outer space...
Avatar gebruiker
Dislexsik
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 190
Geregistreerd: zo maart 25, 2012 7:23 pm

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Eko » do jul 05, 2012 5:44 pm

Voor Saikedellik kan ik niet spreken, maar in september was het waarschijnlijk zo'n 80 mg per dag en op't laatst 5 tot 10 keer zo veel :s
I remember feelin' like someone had peeled a layer away from my brain, and my reality was no longer anchored to any point of reference, and I had to fight to keep from being crushed under the weight of an unforgiving new paradigm of ultimate reality. (Jake the Dog)
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4042
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Saikedellik » do jul 05, 2012 6:04 pm

Dislexsik schreef:Ik gebruik mxe ook veel te veel naar men zin sinds ik het leren kennen heb. Het probleem is ik heb er nooit een kater van, het enige is dat ik altijd wel tot in de late uurtjes wakker blijf en daarom ook slechter wakker word s'morgens.
Hoeveel gebruikte jij ervan op een dag als ik vragen mag?


Sent from outer space...

Jah precies, dat is het "gevaarlijke"... Geen kater, het valt niet echt op bij anderen, dus mn vrienden en huisgenoten wisten ook niet dat ik het zo vaak gebruikte.

Ikzelf gebruikte als ik het wekelijks of minder frequent deed ongeveer 50-60mg op een avond, en als het vaker per week was (vooral als het 4 dagen opeenvolgend was ofzo) vaak een startdosis van iets van 60mg, en over een avond verspreid wel 130-140mg denk ik.

Schrik zelf eigenlijk wel als ik die dosissen zo zie, want de 3e of 4e keer dat ik het deed snapte ik na 140mg op een avond echt helemaal niks meer, en was ik echt zwaar van de kaart, terwijl ik later met 140mg op een avond nog rustig hele gesprekken kon voeren...
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Eko » do jul 05, 2012 6:09 pm

Gewenning is a bitch.
I remember feelin' like someone had peeled a layer away from my brain, and my reality was no longer anchored to any point of reference, and I had to fight to keep from being crushed under the weight of an unforgiving new paradigm of ultimate reality. (Jake the Dog)
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4042
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Jamess » do jul 05, 2012 6:45 pm

Ben ik blij dat ik MXE nu stom vind :)


Toch goed van je saik dat je d'r mee gestopt bent!
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Petrovic » do jul 05, 2012 9:26 pm

Spoiler! :
Ik mag hopen dat je al die tijd niet zo loopt als ik op MXE. :kleuter:


Goed bezig! Ik lees vaak het woord verveling. Lijkt me handig als je een gezonde hobby vind waar je helemaal weg van kan raken. Dan heb je oorzaak nummer 1 ook niet meer.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 7023
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Saikedellik » do jul 05, 2012 9:40 pm

Is een goeie tip idd :) Vervelende is dat mijn hobby's (heb genoeg leuke hobby's, die ook goed tijdrovend zijn haha) die ik heb op de locatie waar ik nu woon niet echt mogelijk zijn... Maar vanaf eind deze maand/begin augustus komt dat allemaal weer gelukkig! Tnx voor de tip in ieder geval! :)

En over het lopen.. Dit had ik de eerste keren wel heel erg, of als ik heel veel op had.. Maar bij gemiddelde doses liep ik volledig normaal.. Zoals ik al zei, mensen zagen het vaak niet aan me, pas bij hogere dosissen of bij combinatie met alcohol werd het duidelijk dat ik wat gebruikt had (moeilijk lopen, niet uit mn woorden komen, etc)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Enjoy » do jul 05, 2012 9:41 pm

I'm not alone :P and neither are you ;)
Bij mij is het niet zo ver gevorderd geraakt als dat jij vertelt, maar toen ik een aantal dagen achter elkaar mxe gebruikte om m'n stress te vergeten (en daarmee meer problemen te creëren) was ik mijn eigen grens al ver gepasseerd. Op dat moment had ik ook zo ontzettend veel andere dingen aan m'n hoofd waar ik wat mee moest, dat ontsnappen de meest slechte oplossing ooit was. Uiteindelijk een vriendin gebeld of ze alsjeblieft naar me toe wilde komen, als een klein kind in haar armen liggen huilen en vervolgens de mxe mee gegeven. Nu is de schoolvakantie begonnen en ik merk toch echt dat ik vaak graag zou willen dat ik het thuis had liggen, want nu kan het weer, toch? Maar de mate van mijn "craving" hebben mij doen besluiten het spul nog maar wat langer buiten de deur te houden.

En dat terwijl ik mijzelf absoluut niet verslavingsgevoelig vind, fles g staat standaard in huis, maar kijk ik niet naar om, terwijl ik absoluut van het middel kan genieten. Verder ligt er vaak van alles, maar met niets die drang als die ik met mxe heb.

Mijn hoofd voelt qua gedachtestroom vaak als chaos, verschillende gedachte vechten om op de voorgrond te geraken.. mxe brengt rust, slap excuus. Te verleidelijk dus, hardlopen en paardrijden brengen ook rust.. ;)
Avatar gebruiker
Enjoy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 268
Geregistreerd: wo maart 16, 2011 10:54 pm

Re: Klaar met mxe...

Berichtdoor Doc » vr jul 06, 2012 10:50 am

ik merk het zelf ook dat ik vaker MXE gebruik dan dat ik door heb/de bedoeling is.

Soms 3 dagen in een week (als is het dan de enige drug) maar dat besef ik achteraf pas.

Denk dat het beetje hetzelfde als GHB werkt bij mij, ik zie geen nadelen waardoor ik het sneller doe zonder dat ik er bewust van ben.

Gelukkig is mijn voorraad op en dat hou ik ff zo
Huilen met de ket op....
Avatar gebruiker
Doc
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 700
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:36 pm
Woonplaats: Ergens bij de rijn


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron