Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Bijhouden verslavingsgedrag boekje.

Voor alle verslavingsverhalen over wiet, alcohol, heroïne, GHB, benzo's ,...

Bijhouden verslavingsgedrag boekje.

Berichtdoor TripAnt » wo aug 12, 2015 11:46 pm

Ik weet niet of ik dit hier mag/kan doen, maar ik zou dit heel graag doen en het zou me enorm helpen als ik hier altijd kan posten als ik wat gebruik of ga gebruiken om te zorgen dat het niet uit de hand loopt. De laatste tijd gaat het vooral over alcohol/benzo's, ben ooit totaal de verkeerde kant op gegaan met methylfenidaat, ook met wiet als vlucht voor problemen. Met beide ben ik na verschillende keren hervallen (met superkwaad zijn op mezelf als gevolg) succesvol kunnen stoppen, methylfenidaat wil ik nog wel doen maar beperkt en zeker niet meer functioneel, maar denk dat ik eerder pep ga doen dan (methylfenidaat, wordt ik niet zo euforisch en is grotendeels functioneel en associeer ik met functioneel gebruik, ik nam het altijd of om te studeren of om sociaal te zijn of om me goed in me vel te voelen of wakker te blijven.. puur functioneel allemaal).

Wiet ben ik na verschillende keren na 4 weken stoppen hervallen te zijn (toch maar 1 opgestoken altijd na +- 3 weken) sinds midden maart gestopt :). (ik blowde sws wel maar eens in de 2 +- weken of minder maar toch, het liep mis, ging ook steeds vaker slecht op het einde en werd psychotisch)

Nu zie ik de laatste tijd vooral sinds het uit is met men ex vaker ga drinken of aan benzo's. Nou vaak is misschien niet vaak voor jullie, als ik het vergelijk met anderen met vaker bedoel ik +- wekelijks.. Ik heb ook een paar keer voor verkeerde reden gebruikt (problemen). Ik heb zeker motivatie om te minderen en ik drink ook niet meer als ik me slecht voel, ik wordt juist emotioneel dan en ga me slechter voelen, alcohol onderdrukt men problemen niet zoals bij velen. Benzo's wel. Nu als ik die 2 combineer vergeet ik meer, dus ook wanneer ik gebruikt heb. Heb wel nooit black outs echt en kan me de dagen bijna altijd herinneren. Ik ben 17 jaar oud en weeg 62 kilo ter info.
Ben ook niet lang geleden na 3,5 maand roken kunnen stoppen, wou ik er even aan toevoegen

Laat me weten als jullie vinden dat het gebruik te ver gaat en wat ik er het beste aan doe etc..
25 juli: 2 mg lorazepam + 1 standaardglas (thuis alleen)
31 juli: 1,5 mg lorazepam + 2 standaardglazen (thuis alleen)
12 augustus: 1 standaardglas (thuis alleen)

van plan: 22 augustus (feest) : pep en drank (wil de drank beperkt houden) ben er nog niet overheen of ik benzo's ga gebruiken om achteraf te kunnen slapen :/ ga de slaap wel kunnen gebruiken, maar wil ook niet aan de benzo's. Ben van plan na die keer tot 10 oktober minimum niet meer te drinken.
Done: MDMA, Truffels, Cannabis, Caffeine, MethylFenidaat(rilatine), Alcohol, speed, tramadol
To Do: LSD, GHB, Ketamine, 4FA, 2CB, 6APB
Ivo schreef:Ik heb eens 4 negers met een bouwvakkershelm op om 3u 's nachts in een park met een frisbee zien gooien. Bleek gewoon een Dixie te zijn.
Avatar gebruiker
TripAnt
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 300
Geregistreerd: za okt 25, 2014 4:04 pm

Re: Bijhouden verslavingsgedrag boekje.

Berichtdoor dasfalco » do aug 13, 2015 1:35 am

.......................................much pep
Laatst bijgewerkt door dasfalco op do aug 13, 2015 2:37 am, in totaal 2 keer bewerkt.
#freemoonliquid
dasfalco
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 511
Geregistreerd: za nov 02, 2013 12:40 am

Re: Bijhouden verslavingsgedrag boekje.

Berichtdoor Ted Bundy » do aug 13, 2015 1:57 am

dasfalco schreef:ja jonge ,kkgoed plan!!!
pep ipv methylfenidaat o.m.v functionaliteit .Lees eens een paar vn men verslavingstopics door ofzo ,of eender welk verslavingstopic,over pep .

En verder moet dit me al even van het hart ,stop met te denken dat je een verslavingsproblematiek had of hebt want je weet nog niks over verslavingen ,niks persoonlijk maar moest het even kwijt

positief afsluiten,je gebruik bijhouden kan wel een goed plan zijn en ik raad je aan dat vol te houden

Nigger whut..
Prototype schreef:
Ted Bundy schreef:
Bourjois schreef:Mensen die wiet roken zijn doorgaans mensen die graag comfortabele kleding verkiezen boven merkkleding. Walgelijk.
Avatar gebruiker
Ted Bundy
Donateur
Offline
 
Posts: 1911
Geregistreerd: vr jan 10, 2014 9:50 pm

Re: Bijhouden verslavingsgedrag boekje.

Berichtdoor TripAnt » do aug 13, 2015 9:51 am

Ik weet heel goed dat ik geen verslaving heb :) hoop dat het zo blijft ben inderdaad heel para n bang dat ik er een krijg xd aan methylfenidaat was ik dat wel. En ja, mensen raken makkelijk verslaafd aan pep, omdat ze het functioneel gebruikten, maar ZIJ gebruikten het functioneel, ik nog nooit, ik kreeg tintelen over heel mn lichaam, euforie etc En heb het nog nooit functioneel gebruikt en hoop dat dit zo blijft. Terwijl methylfenidaat heb ik vaak genoeg functioneel gebruikt, dus als ik dit ga gebruiken, ga ik zelf ook sneller de link leggen met functioneel gebruik en methylfenidaat is ook eerder geschikt voor functioneel gebruik dan gewoon op een feest (het feit dat ik deze zin zeg, zegt wss genoeg dat ik er slecht mee om ging, maar zo voel ik me er echt over) Daarom dat ik dit topic wou maken
Done: MDMA, Truffels, Cannabis, Caffeine, MethylFenidaat(rilatine), Alcohol, speed, tramadol
To Do: LSD, GHB, Ketamine, 4FA, 2CB, 6APB
Ivo schreef:Ik heb eens 4 negers met een bouwvakkershelm op om 3u 's nachts in een park met een frisbee zien gooien. Bleek gewoon een Dixie te zijn.
Avatar gebruiker
TripAnt
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 300
Geregistreerd: za okt 25, 2014 4:04 pm


Keer terug naar Verslaving - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner