Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Voor alle verslavingsverhalen over wiet, alcohol, heroïne, GHB, benzo's ,...

Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » di mei 14, 2013 10:27 am

Ik heb recent een hele serie aan fysieke verslavingen meegemaakt; mentaal was er relatief een stuk minder aan de hand maar vooral lichamelijk ben ik echt door hel en horror gegaan. Hier even een verhaaltje over wat er allemaal kan gebeuren als je net de mist in gaat met hoe lang je wat veilig kan gebruiken... het is nu allemaal weer voorbij en het is mogelijk niet echt een leerzaam verhaal omdat al deze zooi simpel te voorkomen is door alles maar kort en af en toe te doen of nog makkelijker; helemaal niet te doen, maar ik typ het toch maar even uit ook om het van mezelf af te schrijven want deze gebeurtenissen spoken nog behoorlijk door m'n hoofd (mogelijk is het meer een tripreport; kan het evt later altijd als report herschrijven..)

Het begon met dat de GHB per ongeluk te ver was gegaan; ik had het 6 dagen lang rond de klok elke anderhalf tot twee uur gedaan in hoeveelheden van rond de 2 ml (+- maximale concentratie zonder dat er kristallen in drijven) en kort daarvoor ook al 5 dagen op dezelfde manier, dat deed ik al meer dan een jaar vaak in de weekenden enkele dagen en tolerantie was nooit toegenomen en er was nooit iets aan de hand geweest; echter na deze ketting was het toch te lang en ineens van het ene op het andere moment was het mis. Ik stopte cold turkey omdat de fentanyl er eindelijk was (pure fentanyl poeder tot neusspray vermaakt, wat ik eigenlijk constant nam vanaf het begin van de GHB afkick voor ongeveer een week constant in hoge doseringen, vaker wel dan niet nodden zeg maar. Het resultaat van cold turkey GHB stoppen, zélfs met verzachtende fentanyl: gruwelijke hallucinaties, primair auditief in de vorm van stemmen horen in mijn hoofd en er buiten, soms maar twee of drie stemmen en soms een geroezemoes van 30 tegelijk, ik hoorde o.a. willekeurige zinnen die geen sense maakten, zowel mannen als vrouwen stemmen en soms heel luid maar ook enge dingen als buiten m'n naam geroepen gefluisterd worden. Hallucineerde ook een soort enge muziek die zowel steeds sneller als harder werd en iets weg had van een kruizing tussen happy hardcore in mineur, klassieke muziek en kermis muziek en die werd steeds sneller en ging dan synchroon met mijn eigen versnellende hartslag. Ik hallucineerde ook beelden, onder andere bewegende dingen, lichtflitsen en hele enge dingen met m'n ogen dicht in het donker die voorbij flitsten in een hoog tempo. Ik had ook tast hallucinaties, voelde m'n hand vast gehouden worden en m'n rug aangeraakt worden door handen enzo..

Slapen was uitgesloten, pas op dag drie was korte slaap mogelijk en dat ging dan ook gebonden met nachtmerries en was nauwelijks uitrustend, door dat steeds minstens twee dagen wakker zijn kreeg ik ook massieve hallucinaties met ogen open, en omdat ik redelijke HPPD heb en veel visuele ruis werd dat binnen twee dagen visueler dan 150 ug LSD, met zelfs gekleurde geometrische patronen, fractals, bewegende dingen, dingen als posters die in een soort fractal over de hele muur heen kropen, niet meer kunnen lezen en niet 3D kunnen zien (mogelijk versterkte de fentanyl dit ook wat), echt zieke shit hoewel dat wel bijna recreatief was. Zag op een bepaald punt de muren op me afkomen en ik hoorde een geroezemoes en gepraat van echt minstens 30 stemmen door elkaar van alle kanten, ik hallucineerde hele structuren die er niet waren in het donker. Dan was er nog de doodsangst, constante hele intense angst waardoor ik soms niet om me heen durfde te kijken of durfde te bewegen. Er waren geen wanen en er was geen verwarring en geen geheugen verlies. Ik had heel milde versterking van klassiek paranoide gedachtes maar het was voornamelijk zintuigelijk en gewoon onbepaalde angst.

Door de fentanyl bleef gelukkig m'n bloeddruk en hartslag wel lekker laag, vaak alsnog gezond lage bloeddruk van bv 100/60 maar dan zat ik doorgaans ook best vaak te nodden; het leek me eigenlijk veiliger zo dan zonder de fentanyl omdat ik echt geen GABA gerelateerde downers wou nemen en ik wou liever ook geen hartaanval; op dag 6 hielden de hallucinaties een beetje op en op dat 8 had ik weer een slaap ritme van één keer per dag slapen ipv eens in de twee dagen enkele uurtjes; echter na een week fentanyl (waar ik al eens eerder fysiek afhankelijk van ben geweest, rond oud en nieuw) kreeg ik dáár dus ook nog een afkick van, wat in vergelijking met daarvoor bijna chill was haha, maar ik had de pech door het slaapgebrek OOK nog eens ziek geworden te zijn; soort griep met een hele, héle heftige hoest waarbij ik het gevoel kreeg te stikken en alsof er prikkeldraad met brandnetels en kokend water in m'n longen zaten, ademen ging zowat écht niet dus de volgende dag maar codeine hoestdrank gehaald :\ Daarvan 30 mg codeine genomen en wat deed dat? De fucking afkick stilzetten -.- waardoor toen ik daar mee stopte die dus erger terug kwam. Ging toen om dat gevoel te onderdrukken maar keta doen wat me K-cramps gaf ondanks dat ik lang niet genoeg had genomen voor K-cramps te krijgen normaal maar fentanyl afkick bevat al een hele hoge gevoeligheid voor pijn dus ik denk dat die combinatie het triggerde. Nja opiaat afkick + K-cramps trok ik letterlijk niet, ik lag op de grond in men keuken opgerold op een kussentje en voelde me stervende en nam toen het besluit toch maar weer een flesje fentanyl neusspray te vullen. Toen nog 6 dagen lopen nodden waarna ik dus NOG een keer ontwenning doormocht. Deze keer wel zonder K-cramps de boel met keta weten te verzachten gelukkig en met loperamide afgebouwd waardoor het ondanks nog langer doorgegaan te zijn wel goed te doen was; helaas was m'n weerstand gekelderd en al die grammen keta zullen ook niet blaas-vriendelijk geweest zijn dus de boel werd afgeloten met een week fucking pijnlijke blaasontsteking (niet van de keta gelukkig, had ook niet gekund qua hoeveelheden maar ik was er toch ff bang voor, dat t toch bacterieel was was te merken aan heel sudden begin, van de ene op de andere dag top gezonde blaas naar wtf-is-dit-au? en een even snel genezen); heb toch op een moment toen het op zen ergst was de boel verdoofd met +- 100 mg codeine (en de dag erna nog 100 mg) wat serieus alsnog daarna hele lichte ontwenningsverschijnselen gaf, o.a. kou, zweten en nachtmerries. Op dit moment is het voorbij maar ik slaap nog een beetje raar na dit alles..

Nja om het maar ff samen te vatten; holy shit man. Ik heb wel één lesje geleerd qua downers: NIET constant doseren enkele dagen achtereen, ik kom daar níet mee weg, en fentanyl heeft ook mentaal wel een verslavende pull (G niet, maar het maakt zorgeloos als je het doet dus het is makkelijk per ongeluk iets te lang door te gaan). Qua G wel jammer dat het ruim een jaar probleemloos gebruik was, enkel voordelen eigenlijk en dan ineens zo'n horror, echt 10x erger dan de ergste fentanyl afkick (die zich overigens bij mij kenmerkt in heel veel zweten, echt stroompjes ipv druppels, gewoon letterlijk stroompjes zweet, zoals een heel klein schaal model van een waterval, en ijskoud hebben en zo hard trillen dat dingen vasthouden en typen moeilijk zijn, extreme pijn in rug en benen, ook soort van spastische stuiptrekkingen in benen. Gek genoeg ervaar ik geen misselijkheid of darmproblemen wat eten gelukkig gewoon mogelijk maakt.

Maarre; nee voor het eerst ooit vlak na / nog in die G afkick zei ik serieus "Ik wil gewoon enkele dagen HELEMAAL niet aan drugs denken of er over praten of er ook maar iets mee te maken hebben, ff een paar dagen pauze en daarna weer rustig verder met ketamine en psychedelica en die downers mogen maar ff opgerot blijven."; dat van mij komende zegt best veel :p

Weet niet echt wat men idee bij dit topic was, behalve dat ik me mag schamen, want er zijn redelijk wat denkfouten geweest die dit mogelijk hebben gemaakt (enkel de griep en blaasontsteking door verlaagde weerstand en K-cramps versnelt voorgekomen door fentanyl afkick waren flauw), echter te lang doorgaan met de G en tot 2-3 keer aan toe terugvallen in opiaten waarvan ook weer een volle week fentanyl-nodden waren gewoon harde fouten van mijn kant. Waardes verzwakken ook snel in zo'n mentaal uitgeputte staat, want ik heb gewoon GEEN rust gehad na die G afkick met al die zooi, dat komt nu pas. Wat droom ik er van dat hij van de G af zou zijn en we samen doordeweeks gewoon lekker nuchter zouden zijn en dan in de weekenden lekker wat keta en misschien gewoon nog een keertje G maar dan gewoon een nacht en niet een week en misschien zo eens per maand een dagje of twee een lekker opiaat, en dan in de zomermaanden lekker samen trippen.. hij wil dat ook maar ik hoop er echt op, het kan allemaal zo veel probleemlozer; bestaan.
Laatst bijgewerkt door Azgaza op vr jun 28, 2013 4:28 am, in totaal 2 keer bewerkt.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Vode » di mei 14, 2013 10:54 am

Lekker bezig :roll2:


"You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are."
Avatar gebruiker
Vode
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 891
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:42 am
Woonplaats: Limburg

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Gonzo » di mei 14, 2013 11:47 am

Azgaza schreef:Maarre; nee voor het eerst ooit vlak na / nog in die G afkick zei ik serieus "Ik wil gewoon enkele dagen HELEMAAL niet aan drugs denken of er over praten of er ook maar iets mee te maken hebben, ff een paar dagen pauze en daarna weer rustig verder met ketamine en psychedelica en die downers mogen maar ff opgerot blijven."; dat van mij komende zegt best veel :p


Zou het niet beter zijn gewoon even helemaal met drugs te stoppen? Ik heb je wel eens zien schrijven dat Keta ook een 'probleem-stofje' voor jou is. ben je niet bang dat je daar nu in gaat 'doorslaan' omdat je geen downers meer wilt nemen?
Keta is ook een aardige downer in mijn ogen hoor maar dat terzijde..
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » di mei 14, 2013 11:51 am

Doorslaan met keta is in 2012 al gebeurd; daar ben ik ruim een maand vanaf gebleven in januari en februari en sindsdien gaat dat wel goed; ik weet al wat er gebeurt als ik daar te ver mee ga en dat is niet iets wat ik nog een keer door wil maken dus daar zie ik niet zo veel risico in.

Met drugs stoppen is gewoon niet voor mij; een beetje normaal er mee om gaan na dit alles spreekt me echter wél enorm aan..

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Poseidon » di mei 14, 2013 12:16 pm

Azgaza schreef:Met drugs stoppen is gewoon niet voor mij; een beetje normaal er mee om gaan na dit alles spreekt me echter wél enorm aan..


Kap ermee Azgaza. In ieder geval voor een half jaar. Je hebt na al dat buitensporige gestund behoefte aan een lange herstelperiode. Straks is je brein een poreus maanlandschap waar nooit meer iets kan ontkiemen.
Alleen tijdens het toewerken naar een nieuw sober psycho~fysies evenwicht en het bereiken daarvan kan je jezelf eventueel beraden op een matiger of incidenteel gebruik.
Of dat mogelijk is? Moeilijk op te antwoorden... Verschilt ook per persoon. Onderliggende, vaak problematische motieven om als een bezetene tegen het zelfdestructieve te keer te gaan spelen meestal een fundamentele rol bij het ontwikkelen van bad habits zoals jij die hier beschrijft.

Kan nu niet zeggen dat ik er altijd zelf in slaag matig te blijven als ik na een lange tijd clean geweest te zijn weer eens uit de band spring. :s
Beter vraag je jezelf af wat er ten grondslag ligt aan die mateloosheid alvorens te experimenteren of je rustiger met dope om kan gaan. :wink:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor ParadijsVogel » di mei 14, 2013 12:41 pm

Azgaza schreef:Met drugs stoppen is gewoon niet voor mij; een beetje normaal er mee om gaan na dit alles spreekt me echter wél enorm aan..


Sorry, maar dit klinkt als praat van iemand die verslaafd is, was en weer zal worden bij nieuw gebruik. Je hebt al moeten afkicken van G, keta en fentanyl. Denk je oprecht dat recreatief gebruik een optie is? Recreatief opiaten gebruiken is al iets wat de meeste mensen zonder verslavingsproblemen al niet doen. Hetlijkt mij dat je een beetje je eigen kracht overschat.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Eko » di mei 14, 2013 12:50 pm

Het is mogelijk, me dunkt, eind 2011, begin 2012 was ik bijna dagelijks MXE aan't gebruiken, daarna een paar maanden gestopt, en nu gebruik ik terug recreatief ketamine en mxe...
- #Eko4Mod -
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Donateur
Offline
 
Posts: 3973
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » di mei 14, 2013 1:02 pm

Dat heb ik met keta dus ook eigenlijk soort van gedaan; in 2012 was het best flink mis maar ik heb er al een maand pauze op zitten en daarna ook al eens een week of twee gewoon niks gedaan en het is nu ook al weer een week geleden; keta is niet het probleem dat het was en ik zie voor mezelf geen groot risico in wekelijks of twee wekelijks doorgaan daarmee, denk zelfs dat het mogelijk genoeg vervulling biedt van mijn zin in psycho-actieven dat ik de downers een beetje kan laten voor wat ze zijn (hoewel ik ook geen zin heb om opiaten waarwel te zeggen, alleen de G hoeft van mij niet zo perse meer, en ik zou ZO graag men vriend er vanaf zien :\)

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Yung Dagobert » di mei 14, 2013 6:30 pm

Heftig verhaal.

Ik zou sowieso even (zeker een maand) stoppen met alles, om te testen hoe je normale activiteiten in het leven gaan zonder drugs.
Twee nutteloze weken zonder ketamine is denk ik niet genoeg... Pas als je je handelingen terug oppakt, merk je hoeveel effect die shit op je heeft (gehad).
Soms lees ik dat je je eigen gebruik minimaliseert (t.o.v. bijvoorbeeld je vriend). Pas op: het maakt niet uit hoe veel of hoe vaak je gebruikt, maar wat het spul met je leven doet.

Even stoppen met druggebruik lijkt me de beste raad... Het zal wennen zijn maar sowieso een nuttige ervaring. Doe ermee wat je wil.
Fok du maatschappij.
Avatar gebruiker
Yung Dagobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:13 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » di mei 14, 2013 6:35 pm

Een maand is misschien nog helemaal geen slecht idee, ik ben sowieso druk bezig met activiteiten oppakken; voornamelijk érg leuke plannen met muziek, fotografie en ik ben me aan het voorbereiden op een kunst opleiding zodat ik vanaf september hopelijk doordeweeks weer elke dag concreet bezig ben; de enige manier om beter met dingen om te gaan die ik kan bedenken die ook echt kans van slagen heeft is volgens mij eigenlijk gewoon bezigheden hebben en ik heb nu een heel scala in de planning dat me aanspreekt, misschien dat ik die twee weken ook wel wat langer kan rekken naar bijvoorbeeld 4-5 weken; op zich is een nuchtere reset wel handig, maar langer dan dat zie ik gewoon niet zitten, in ieder geval niet qua psychedelica en dissociatieven.

Overigens slaap ik nog steeds echt verneukt, m'n ritme is weg en ik heb non stop virtual reality achtige nachtmerries, hele complexe verhalen die hun stof halen uit onder andere die afgelopen paar weken maar ook uit oude trauma's; rust krijg ik er niet van maar ik zal wel wat te verwerken hebben ofzo.

Ik weet trouwens wel welke invloed keta op me had toen ik het (bijna) dagelijks deed of wekelijks maar dat wekelijks betekende 'de halve week of vaker'; dat was extreem slopend op m'n leven en hoe het nu gaat valt het écht enorm mee en gezien het al maanden best goed ging heb ik ook heel weinig zin dat ook tijdelijk te pauzeren, misschien cheat ik in die maand ook wel ergens één nachtje als er een vet feest is ofzo, maar dan alsnog ff niet zomaar thuis ofzo, en dat wekelijks toch maar strict elke twee weken maken ofzo.. ik moet vooral echt ff geen GHB doen díe shit heeft me behoorlijk verneukt.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Yung Dagobert » di mei 14, 2013 6:47 pm

Azgaza schreef:Een maand is misschien nog helemaal geen slecht idee, ik ben sowieso druk bezig met activiteiten oppakken; voornamelijk érg leuke plannen met muziek, fotografie en ik ben me aan het voorbereiden op een kunst opleiding zodat ik vanaf september hopelijk doordeweeks weer elke dag concreet bezig ben.

Precies wat ik bedoel! Die dingen zijn heerlijk als je er jezelf op concentreert. Experimenteer, en probeer het best mogelijke resultaat te krijgen in je kunst... Als je jezelf overtreft, krijg je een kick die dieper gaat dan welke drug dan ook. Ik heb het zelf mogen meemaken.


Overigens slaap ik nog steeds echt verneukt, m'n ritme is weg en ik heb non stop virtual reality achtige nachtmerries, hele complexe verhalen die hun stof halen uit onder andere die afgelopen paar weken maar ook uit oude trauma's; rust krijg ik er niet van maar ik zal wel wat te verwerken hebben ofzo.

Absoluut. Doorzetten, dat gaat wel voorbij!
Fok du maatschappij.
Avatar gebruiker
Yung Dagobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:13 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Sterling Archer » di mei 14, 2013 7:35 pm

Thanks voor deze post. Sinds ik niet meer blow gebruik ik steeds vaker G. Dit verhaal is een goede aanleiding om beter op mijn gebruik te gaan letten. Heel veel succes met het weer normaal doen met deze middelen.
All I've had today is like six gummy bears and some scotch
Avatar gebruiker
Sterling Archer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 277
Geregistreerd: do maart 10, 2011 2:03 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » di mei 14, 2013 9:50 pm

HTID schreef:Thanks voor deze post. Sinds ik niet meer blow gebruik ik steeds vaker G. Dit verhaal is een goede aanleiding om beter op mijn gebruik te gaan letten. Heel veel succes met het weer normaal doen met deze middelen.


Mooi :) Daarvoor postte ik het ook deels / vooral; om aan te geven hoe snel het mis kan gaan met G terwijl er echt niks aan de hand lijkt; na een jaar goed gebruik twee weken een beetje lomp veel doseren met dát als resultaat; als ik het had geweten dat dat zou gebeuren had ik ook dingen anders gedaan. Succes met minderen en gezond gebruiken want mits goed gedoseerd is GHB alsnog best vriendelijk :)

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Enya » wo mei 15, 2013 9:18 am

Even iets anders: hoe maskeren jullie die gore smaak van GHB? Die vieze intense chemische smaak staat altijd nog op mijn smaakpapil gebrandmerkt :puke:
Amanda Knox = “Other people ask for tranquilizers, cry, shout that they didn’t do it, that they’re in pain, that they can’t go on…Many prisoners bang their heads against the walls, sew up their mouths, scream, vomit, cut their wrists. But she showed no reaction,” the guard said."
Avatar gebruiker
Enya
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1060
Geregistreerd: zo nov 18, 2012 12:01 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Hamukun » wo mei 15, 2013 10:04 am

Dit klinkt inderdaad niet echt goed nee, wat Cyd ook allemaal al zegt. Ga gewoon wat nuttigs met je leven doen in plaats van alleen maar drugs gebruiken.

Verder is codeïne nemen als je bijna geen adem meer kan halen ook wel heel erg dom. Tenzij je een beetje levensmoe bent.
Avatar gebruiker
Hamukun
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 401
Geregistreerd: vr feb 08, 2013 7:34 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Sterling Archer » wo mei 15, 2013 10:32 pm

Enya schreef:Even iets anders: hoe maskeren jullie die gore smaak van GHB? Die vieze intense chemische smaak staat altijd nog op mijn smaakpapil gebrandmerkt :puke:


slok ijsthee in je mond houden, knijp neus dicht, tilt hoofd naar achter, giet G erbij, slik door, repeat, profit :)

Verder is G inderdaad best een vriendelijke stof en kan je ver gaan zonder problemen, maar de afkick als je tever bent lijkt me verschrikkelijk.
All I've had today is like six gummy bears and some scotch
Avatar gebruiker
Sterling Archer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 277
Geregistreerd: do maart 10, 2011 2:03 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » wo mei 15, 2013 10:43 pm

Los van de situatie en zo, ik vind dit tripreport ook een beetje een drugsobsessief verhaaltje. Alles wordt vergeleken met een LSD trip en als je de woorden GHB en afkick weg haalt, had dit net zo goed een LSD report kunnen zijn. Als het echt zo'n hel was dan blijkt dit er niet uit in ieder geval.
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Dreuge » wo mei 15, 2013 10:58 pm

tl;dr
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » do mei 16, 2013 8:30 am

Tomz0r schreef:Los van de situatie en zo, ik vind dit tripreport ook een beetje een drugsobsessief verhaaltje. Alles wordt vergeleken met een LSD trip en als je de woorden GHB en afkick weg haalt, had dit net zo goed een LSD report kunnen zijn. Als het echt zo'n hel was dan blijkt dit er niet uit in ieder geval.


Zo is het allersinds niet bedoeld; eerder als afschrik verhaaltje en om het zelf van me af te schrijven en evt wat harde woorden te ontvangen die ik niet vaak genoeg hoor :p
Laatst bijgewerkt door Azgaza op vr jun 28, 2013 4:31 am, in totaal 1 keer bewerkt.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Mircko » do mei 16, 2013 8:34 am

mietje ik heb veel ergere dingen meegemaakt.
'Hij mag er dan uitzien als een idioot en zich gedragen als een idioot, laat je daardoor niet misleiden: hij is een idioot.'- Groucho Marx
Avatar gebruiker
Mircko
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di apr 16, 2013 4:08 am

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » do mei 16, 2013 8:51 am

catootje schreef:mietje ik heb veel ergere dingen meegemaakt.Kut voor je ik vond dit al erg zat :p

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Poseidon » do mei 16, 2013 1:54 pm

Azgaza schreef:
catootje schreef:mietje ik heb veel ergere dingen meegemaakt.Kut voor je ik vond dit al erg zat :p


Zorg dan dat je niet op de plek belandt waar mensen als Caatje, Davinci & Yeti gecrasht zijn 8-)

Vraag me trouwens af of je werkt of een opleiding doet Azgaza? Dat kan een goede strctuur bieden om weer in het gareel te komen.
KLinkt hard maar als je een zwaar verslaafde lover hebt, dan gaat het zeker niet lukken om los te komen van de slechte gewoonten die je in de greep gekregen hebben.
Als je liefde voor het bestaan koestert, dump hem dan. :roll2:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » do mei 16, 2013 7:06 pm

Poseidon schreef:
Azgaza schreef:
catootje schreef:mietje ik heb veel ergere dingen meegemaakt.Kut voor je ik vond dit al erg zat :p


Zorg dan dat je niet op de plek belandt waar mensen als Caatje, Davinci & Yeti gecrasht zijn 8-)

Vraag me trouwens af of je werkt of een opleiding doet Azgaza? Dat kan een goede strctuur bieden om weer in het gareel te komen.
KLinkt hard maar als je een zwaar verslaafde lover hebt, dan gaat het zeker niet lukken om los te komen van de slechte gewoonten die je in de greep gekregen hebben.
Als je liefde voor het bestaan koestert, dump hem dan. :roll2:


Aangemeld voor een opleiding, toelating in juni en dan zou ik dus idd weer 5 dagen per week bezig zijn. Werk vasthouden is schijnbaar niet echt m'n ding.

En dat laatste dus echt nooit van men leven :o Nee de enige manier hoe ik van deze gast af zou gaan is als hij mij dumpt.
Laatst bijgewerkt door Azgaza op vr jun 28, 2013 4:32 am, in totaal 1 keer bewerkt.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » do mei 16, 2013 9:16 pm

Ik ken je vriend niet en ik weet niet in hoeverre hij wil stoppen en zo, maar ik ben het eens met Poseidon.

Jullie hebben allebei (wellicht niet in dezelfde mate) hetzelfde probleem. Ik denk dat als jullie echt van elkaar houden en eerlijk het beste voor elkaar willen, dat jullie dan hard tegen elkaar moeten zijn. Als jullie liefde voor elkaar echt zo sterk is, onderneem dan samen actie. Hard zijn is denk ik belangrijk, in het belang van elkaar. Gewoon zeggen tot hier en niet verder, ook al meen je dat wellicht niet helemaal met je gevoel. Elkaar helpen op die manier is echt noodzakelijk denk ik als jullie van elkaar houden. Jullie kunnen zo de liefde voor elkaar gebruiken om elkaar te helpen. Ik heb de indruk dat jullie dat allebei wel nodig hebben. Ik hoop dat jullie het ook allebei willen. Ik denk dat jullie er op termijn blij mee zullen zijn en er sterker uit komen, als jullie echt willen stoppen dan. Ik ieder geval niet elkaar je gang laten gaan.

Ik denk dat ook gematigd gebruik (al vind ik twee keer in de week keta daar niet echt onder vallen) heel riskant is na wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Misschien dat je nu in een periode zit waarin dat kan, maar als het even wat minder gaat is het denk ik heel verleidelijk om weer dezelfde fout te maken.
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » do mei 16, 2013 10:52 pm

Bedankt voor die post tomz0r; je hebt eigenlijk gewoon echt volledig gelijk.
Laatst bijgewerkt door Azgaza op vr jun 28, 2013 4:34 am, in totaal 1 keer bewerkt.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Vinz » do mei 16, 2013 10:53 pm

oehhh cliffhanger.. hopeluk is die beter dan rest want je verhaal is matig
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3044
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Vode » do mei 16, 2013 11:41 pm

Nou, ik kan je het ten zeerste afraden, een G-hooked vriendje. Bezorgt je alleen maar een hoop gekanker op.

En beter kap je zelf ook met drugs.


"You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are."
Avatar gebruiker
Vode
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 891
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:42 am
Woonplaats: Limburg

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Claviceps » vr mei 17, 2013 4:49 am

Tomz0r schreef:Ik denk dat als jullie echt van elkaar houden en eerlijk het beste voor elkaar willen, dat jullie dan hard tegen elkaar moeten zijn. Als jullie liefde voor elkaar echt zo sterk is, onderneem dan samen actie. Hard zijn is denk ik belangrijk, in het belang van elkaar. Gewoon zeggen tot hier en niet verder, ook al meen je dat wellicht niet helemaal met je gevoel.

Ik hoop dat jullie het ook allebei willen. Ik denk dat jullie er op termijn blij mee zullen zijn en er sterker uit komen, als jullie echt willen stoppen dan. Ik ieder geval niet elkaar je gang laten gaan.

Ik heb het idee dat ik je toch wel enig sinds ken en wat gebruikspatroon herken ik mezelf ook wel deels in jouw situatie (behalve dan in het gebruik van opiaten en GHB). Het gebruik loslaten voor weken of langere periodes is soms geen probleem echter heb ik het idee dat we beide af en toe kort een relapse maken en wat meer gebruiken om erna weer verstandiger ermee om te gaan.

Even terug komend op de quote hierboven van Tom, dat vind ik nou net het tricky aan drugs. "De persoon zal het zelf moeten willen", in sommige gevallen denk ik toch dat daar externe motivatie nodig voor zal zijn. Je kunt namelijk nog zo hard willen stoppen maar drugs zijn gewoon sterk wilskracht ondermijnend wat dat betreft. Uiteindelijk zul je voor jezelf moeten bepalen in hoeverre en hoelang je in een dergelijke relatie mee zult gaan, zoals Tom ook al zegt. Naar mijn mening zul je uiteindelijk toch echt actie moeten ondernemen en dat kan betekenen een einde aan de relatie maken. Je kunt niet je hele leven in hoge mate verantwoordelijk zijn voor een ander "normaal" volwassen persoon ten koste van jezelf. Dat is niet eerlijk tegenover jezelf en ook niet eerlijk tegenover je vriend.

Jarenlang mee slepen in een relatie met iemand die misschien geen ambities en plannen heeft zal ook jouw sterk beïnvloeden en zijn tol heffen. Vooral als je wel graag zelf verder stappen wilt ondernemen in je leven. Stel je voor dat je in de toekomst een leuke baan vind en dan een vriend thuis hebt zitten die van jouw verdiensten leeft en dagelijks drugs gebruikt. Gezien je eigen ervaring kan dit ook averechts werken op jouw motivatie. Want waarom zou je niet gezellig thuis blijven en dan toch weer in veel gebruik duiken met z'n tweetjes? Als levensplan op de lange duur lijkt mij dat geen plezierige situatie hoe leuk ik persoonlijk drugs zelf ook vind. Laat staan de potentiele ziektekosten en het emotionele leed dat uiteindelijk bij langdurig veel gebruik een rol kunnen gaan spelen.

Wellicht dat het beëindigen van de relatie een motiverende factor kan zijn als al het andere heeft gefaald en wie weet misschien vinden jullie elkaar terug in een betere situatie. Als je echt van de andere persoon houd kan dat weleens betekenen dat je vervelende keuzes moet maken die misschien ten goede zijn voor de andere persoon. Niet dat ik hiermee wil impliceren dat je nu dergelijke actie moet ondernemen maar het is wel iets om over na te denken.

Ik ben ook van mening dat het punt nu er al is om professionele hulp te zoeken. Het hoeft niet te gaan om opgenomen te worden maar misschien dat een gz-psycholoog of psychiater kan helpen om vicieuze cirkels van gedrag te doorbreken en problematiek in kaart te brengen. Ik herken maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om bepaalde patronen te doorbreken en ik denk dat daarbij "onafhankelijke" hulp zeer behulpzaam kan zijn. Jullie kennen elkaar al langer en het zal daarom ook een stuk moeilijker zijn om objectiever naar de huidige stand van zaken te kijken en er hard en eerlijk over te zijn.

Het aspect van "teveel tijd" is mij ook al te goed bekend, echter zal het niet alleen de beschikbare tijd zijn die gebruik beinvloed. Apathie kan ook een sterke rol spelen, het gebrek aan motivatie om iets te ondernemen. Apathie (lusteloosheid) kan het resultaat zijn van medicatie/drugs, op zich zelf staand zijn of voorkomend uit een stoornis of ziekte. Zelf heb ik afgelopen zomer te maken gehad met apathie en drugs waren een goede manier om dit te maskeren en toch plezier te hebben ook al ondernam ik eigenlijk vrij weinig terwijl er genoeg dingen waren die ik enorm interessant en leuk vond om te doen. In dergelijke situatie is het dan ook niet makkelijk om te zeggen van "ga iets met je tijd doen", het voelt bijna letterlijk alsof je sterk gevoelsmatig verankert bent en het liefst gewoon niets doet en voor je uit staart.

Ik hoop in ieder geval op het beste voor jullie beiden! :child:
Laatst bijgewerkt door Claviceps op vr maart 20, 2015 7:30 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Azgaza » vr mei 17, 2013 5:51 pm

Niet dat ik hiermee wil impliceren dat je nu dergelijke actie moet ondernemen maar het is wel iets om over na te denken.


Daar ben ik me ook wel bewust van, vooral met mogelijke toekomst beelden die je schetst; ik wil hem sowieso nooit opgeven, daarvoor is dit mij veel te speciaal.

Het aspect van "teveel tijd" is mij ook al te goed bekend, echter zal het niet alleen de beschikbare tijd zijn die gebruik beinvloed. Apathie kan ook een sterke rol spelen, het gebrek aan motivatie om iets te ondernemen. Apathie (lusteloosheid) kan het resultaat zijn van medicatie/drugs, op zich zelf staand zijn of voorkomend uit een stoornis of ziekte. Zelf heb ik afgelopen zomer te maken gehad met apathie en drugs waren een goede manier om dit te maskeren en toch plezier te hebben ook al ondernam ik eigenlijk vrij weinig terwijl er genoeg dingen waren die ik enorm interessant en leuk vond om te doen. In dergelijke situatie is het dan ook niet makkelijk om te zeggen van "ga iets met je tijd doen", het voelt bijna letterlijk alsof je sterk gevoelsmatig verankert bent en het liefst gewoon niets doet en voor je uit staart.


Ik heb gewoon puur te veel tijd om handen ik wil juist heel graag dingen, motivatie heb ik we in ieder geval.

Ik hoop in ieder geval op het beste voor jullie beiden!


Bedankt; en ook bedankt voor je lange post je geeft me goede stof om over na te denken en ik herken toch heel veel in wat je typt :)
Laatst bijgewerkt door Azgaza op vr jun 28, 2013 4:41 am, in totaal 1 keer bewerkt.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Drie weken hel en horror; GHB en fentanyl afkick-ketting

Berichtdoor Poseidon » za mei 18, 2013 8:10 am

Vode schreef:Nou, ik kan je het ten zeerste afraden, een G-hooked vriendje. Bezorgt je alleen maar een hoop gekanker op.

En beter kap je zelf ook met drugs.


Als dit uit Vode's ervaring voortgekomen advies je niet van gedachten doet veranderen Azgaza, dan heb je wel een hele dikke staalplaat voor je hoofd.

Ga maar er eens googlen over dit onderwerp. Wat kennissen van me die dubbel hooked vast zaten aan dope en een junky willen je wel te woord staan, na het aanhoren van hun wanhopige, vergeefse pogingen om samen los te breken piep je wel anders. :s

Als jij echter op een gegeven moment samen gebroken op the bottum wilt neerstorten,dan moet je het zelf maar weten. :|

Een gebroken ruggegraat maakt het dan nog lastiger om terug te keren naar het Licht.
Laatst bijgewerkt door Poseidon op zo mei 19, 2013 5:43 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron