Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

drugs en schizofrenie

Wil je iets kwijt over je verslaving, heb je een vriend die te veel neemt, of zoek je steun bij het stoppen?
Alles wat met verslavingen te maken heeft hoort hier, of het nu drugs-gerelateerd is of niet.

drugs en schizofrenie

Berichtdoor speedtripper » di aug 07, 2012 8:59 pm

hallo,

ik heb un apart verhaal en hoop dat iemand hetzelfde kent en raad heeft.

Een vriend van me is door een overdosis xtc op zijn 18e naar eenn inrichting gestuurd of hoe je dat noemt. Hij heeft een R.M. (rechterlijke machtiging) en mag dus niet kiezen wat er gebeurt. Hij zit er nu al 1 1/2 jaar en het gaat nu slecht met hem. In eerste instantie zou die naar 1 maand vrijkomen, maar nu zit die er dus anderhalf jaar met nog 1 jaar minimaal te gaan, hij is zelf al eens ontslagen door teveel drugsgebruik maar omdat ze hem nergens aannameb zit die daar nog. Hij heeft door het slechte beleid van deze inrichting heel makkelijk aan andere drugs kunnen komen. Hij heeft 5 gr speed binnen een halve minuut weggewerkt en is bijna dood geweest. Hij heeft door de mensen daar allemaal nieuwe drugs leren kennen en gebruikt ook vaak drugs..

Er is nu vastgesteld dat hij schizofrenie heeft, subgroep paranoia en hij is licht autistisch.. En ik hoor dat schizofrenen snel drugsverslaafd worden, dat is bij hem ook het geval. Maar wat ik niet ken, wat hij wel heeft, is dat die het niet erg vindt verslaafd te zijn. Het boeit hem niet dat hij er dood aan kan gaan en hij vindt ook niet erg dat hij een drugstoekomst zal hebben. Hij wil niet oud worden en wil het liefst trippen. Hij luistert niet naar zijn vrienden of ouders.


ik weet dat als hij vrij zou komen, hij snel dood zal gaan aan een overdosis. Hij is pas 19 jaar. Hij is zelfs op de middelbare als enigste/enige cum laude geslaagd en nu is hij een junk..

Heeft iemand hier zoiets al eens meegemaakt, of weet wat ik kan doen.. Hij wilt niet stoppen, kan niet stoppen en ik weet niet wat te doen..

Zijn moeder blijft maar zeggen dat het door zijn ''ziekte'' komt, maar of dit zo is weet ik niet. Hij denkt nooit dat die achtervolgd wordt ofzo, of hoort stemmen, hij is nooit bang geweest voor zichzelf omdat er iets raar gebeurd in zijnj geest of wat dan ook.
speedtripper
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di aug 07, 2012 7:34 pm

Re: drugs en schizofrenie

Berichtdoor speedtripper » di aug 07, 2012 9:07 pm

daarbij wil ik het volgende nog aan toevoegen:

Zijn vader heeft hem vroeger in de steek gelaten en heeft die nooit meer gezien, en ik zelf denk dat hij daarom er niks om geeft om vrienden en familie in de steek te laten. Want hij is gewoon als elke tiener, hij heeft merkkleding, gaat naar mcdonalds en is zeker niet dom. Drugs gebruiken hoort gewoon bij deze generatie en dat doet hij ook. Het enige wat anderen tegenhoudt om niet teveel drugs te gebruiken is omdat de ouders het niet willen, of hun vriend/vriendin etc.. maar omdat die in de steek gelaten is denk ik dat daardoor dat stukje niet bij hem is. Zonder dat stukje dat ons tegenhoudt mist bij hem omdat dat in zijn jeugd gewoon weg is ''getrokken'' als het ware.. Hij is precies als elke andere uitgaanspersoon alleen hij heeft geen rem.

Hij gelooft zelf ook niet dat die schizo is, hij vertoont niks raar als menszijnde, de ziekte is hem alleen opgelegd en daarbij deze zin: Patient is zich niet bewust van ziekte, dat is sowieso een walgelijke zin, daarmee kun je iedereen alles opleggen en gewoon die zin erachter aan plakken en de patient kan er niks meer tegen doen, hij heeft die ziekte punt.
speedtripper
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di aug 07, 2012 7:34 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner