Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

ikgebruik.nl

Wil je iets kwijt over je verslaving, heb je een vriend die te veel neemt, of zoek je steun bij het stoppen?
Alles wat met verslavingen te maken heeft hoort hier, of het nu drugs-gerelateerd is of niet.

ikgebruik.nl

Berichtdoor Dopey » ma feb 21, 2011 8:58 pm

ikgebruik.nl is een neutrale en onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Wij zetten ons in voor het verstrekken van informatie aan verslaafden dak-en thuislozen in Amsterdam voor en door harddrugsgebruikers, ex-gebruikers, daklozen en aanbieders in de zorg via een online media portal; Op onze site kan je informatie vinden over verslavingen, artikelen geschreven door en voor de doelgroep. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit verslaafden, ex-gebruikers, daklozen, jongeren, familie/kenissen, hulpverleners en aanbieders in de reguliere verslavingszorg in en rond Amsterdam.

Dit bestaat uit artikelen en links naar relevante sites met betrekking tot verslavingen. Wat is verslaving, Ben jij verslaafd, Waar kan jij terecht met je verslaving, waar en op welke sites is informatie te vinden over verslaving? Daar proberen wij op een speelse manier antwoord op te geven.

Onze doelstelling is om op een toegankelijke manier informatie te bieden aan hard drugs verslaafden dak-en thuislozen in Amsterdam door de harde kern van hard drugs gebruikers, ex-gebruikers, daklozen en aanbieders in de reguliere zorg. Naast informatie vertrekking over verslavingen, bieden wij veel relevante informatie voor ons doelgroep, om zo zelfredzaamheid te creeeren in het eigen leven, in het maken van keuzes, Ikgebruik.nl speelt hierin een doorverwijzende rol, dit zodat onze doelgroep de mogelijkheid krijgt zelf contact te leggen met hulpverlende instanties.

Andere activiteiten van ikgebruik.nl;

* Opzet en campagnes over de actuele sociale kaart van Amsterdam voor dak- en thuislozen harddrugs-gebruikers.
* Nieuwsbrief drugsgebruik en actuele ontwikkelingen in de verslavingszorg
* Maatschappelijk werk op afspraak
* Doorverwijzing van harddrugs-gebruikers
* Signaleren
* Advisering van drugsgebruikers
* Preventie gesprekkenWij streven ernaar om objectief te blijven en geen adviezen te geven op onze site, raadpleeg daarom altijd een hulpverlener/arts, en beschouw onze informatie op deze site niet als hulpverlening. De disclaimer op onze site geeft hier meer informatie over.

Wij hopen dat wij kunnen voorzien in de informatie die u zoekt. Kijk gerust rond op onze site, heeft u een “comment’ dan kunt u die plaatsen. Wij hebben hiervoor gekozen, zodat de website een interactief karakter krijgt, waar men informatie kan delen.

Wij zijn altijd opzoek naar partners, waar wij mee kunnen samenwerken, vind u dit een goed en belangrijk initiatief en wilt u hiervoor een bijdrage aanleveren, in welke vorm dan ook, neem dan contact met ons op.

Neem ook een kijkje op 1 van onze andere pagina’s op ikgebruik.nl

* Ben ik verslaafd?
* Zelf stoppen
* Gebruik van anderen
* Sociale kaart van Amsterdam
* Maatschappelijke participatie
* Video’s over dakloos zijn, drugs en verslaving
* Veldwerk Amsterdam
* Instroomhuis in Amsterdam
* Schuldhulpverlening in Amsterdam
* Informatieve links© 2010 Copyright ikgebruik.nl
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Keer terug naar Verslaving

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron