Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Mijn verslaving, GHB en Speed

Wil je iets kwijt over je verslaving, heb je een vriend die te veel neemt, of zoek je steun bij het stoppen?
Alles wat met verslavingen te maken heeft hoort hier, of het nu drugs-gerelateerd is of niet.

Re: Mijn verslaving, GHB en Speed

Berichtdoor Maus » za sep 05, 2015 9:46 pm

LilNerd schreef:Dokter heb gebeld, zat al psychose nu nog, dus heb me dex en ghb gehad nu ff in warme douche en dn slaap ik

Hoe gaat het nu met je?
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Mijn verslaving, GHB en Speed

Berichtdoor someone » za sep 05, 2015 9:55 pm

Ik gebruikte 2ml gbl per uur, puur en alleen om de ontwenningsverschijnselen tegen te gaan en 5ml gbl om een uur of vier te kunnen slapen. Na verloop van tijd begon ik last van psychoses te krijgen.
Geloof het of niet, ik ben van het ene moment kunnen stoppen (zonder hulp) door 150mg Lyrica (pregabaline) en 25mg baclofen te nemen en ben nu al ruim drie jaar clean.
Deze medicatie neem je drie maal daags en dan bouw je de Lyrica geleidelijk af. Je blijft echte 100 mg baclofen (4 maal 25mg daags) als terugvalpreventie gebruiken. Dit neemt je zucht naar ghb weg omdat het op de gaba-b receptor werkt, net zoals ghb op de ghb-receptor en de gaba-b receptor werkzaam is.
Veel ontwenningsklinieken werken al met baclofen, je zit dus duidelijk bij de verkeerde verslavingsinstantie. Zonder baclofen blijf je gegarandeerd terugvallen.

Zie: http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/504 ... verslaving
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Re: Mijn verslaving, GHB en Speed

Berichtdoor snuifduif » za sep 05, 2015 10:00 pm

LilNerd schreef:
Italiano schreef:
LilNerd schreef:Weet alles over elke benzo, anti depressivia en elke drug behalve hero, gewoon een tip, blijf er vanaf... vooral GHB..

Typisch. Omdat jij er niet mee om kunt gaan, moet de rest er ook maar vanaf blijven?

Het probleem zijn niet de drugs, maar het nemen van drugs om de verkeerde redenen.


GHB Is niet zomaar een drug, niemand kan bad gaan op GHB geestelijk dat maakt het zo verslavend. en nee ik kan er niet mee omgaan, leg mij hier 2 kilo coke neer, prima staat er volgend jaar nog.

GHB Is gewoon zoveel troep...


Genoeg mensen die je een badkuip ghb kunt geven maar die hopeloos fout gaan op coke.
Kortom; niet ghb de schuld geven, genoeg mensen die er gewoon lekker op gaan maar het ook kunnen laten staan.
Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5172
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Mijn verslaving, GHB en Speed

Berichtdoor someone » zo sep 06, 2015 12:00 am

Zoek een verslavingsinstantie die je met baclofen kan helpen, dat maakt het zoveel makkelijker. Er zijn er al diversen die hiermee werken.

Ik was zelf zwaar verslaafd aan de gbl: 2ml/uur en 5 ml om nog een paar uurtjes te kunnen slapen. 2ml gbl is vergelijkbaar met 4,5ml ghb en is veel zwaardere kost dan ghb. Afkicken van gbl is moeilijker dan afkicken van ghb.
Ik gebruikte alleen nog maar om de ontwenningsverschijnselen tegen te gaan en begon na verloop van tijd last te krijgen van psychoses (waanvoorstellingen).
Toen heb ik vervolgens een intake bij Novadik-Kentron gedaan waar me werd medegedeeld dat ik wel erg veel gebruikte en dat ze niet zo veel ervaring met gbl hadden, maar ik zou op de wachtlijst voor opname worden geplaatst die een maand of twee lang was.
Toen ik na ruim twee maanden opbelde om te informeren wanneer ik aan de beurt was werd me doodleuk medegedeeld dat ik niet op de wachtlijst stond....? Paniek!
Ik heb nog een klacht bij N-K ingediend waarop ik nooit meer iets heb gehoord...

In paniek heb ik toen alle drugsfora wereldwijd afgespeurd en ik ontdekte dat mensen tijdens hun eigen ontwenning baat hadden bij baclofen en Lyrica (pregabaline). Ik heb het toen eerst met alleen baclofen geprobeerd die ik via het internet had besteld (mijn huisarts wou niet meewerken omdat het risico haar te hoog was) maar met een hoge dosering van 300mg/dag hield ik nog steeds last van ontwenningsverschijnselen. Toen heb ik de combinatie met Lyrica geprobeerd en met 50mg Lyrica en 25mg baclofen kon ik van het ene op het andere moment stoppen met het innemen van gbl. Ongelofelijk maar waar! Ik voelde me beter dan ooit!
Deze dosering nam ik drie maal daags waarna ik de Lyrica langzaam heb afgebouwd. ik ben wel een onderhoudsdosering baclofen blijven gebruiken (100mg/dag) als terugvalpreventie (zuchtremmer) en om lange termijn ontwenningsverschijnselen (depressie en angst) tegen te gaan. ik ben nu meer dan drie jaar clean, zonder enige terugval en zucht. Ik krijg nu alle medewerking van mijn huisarts en heb nooit een verslavingskliniek van binnen gezien.
Ik heb mijn bevindingen bij alle verslavingsinstanties en 1Vandaag kenbaar gemaakt waarna N-K samen met het Radboud een trial heeft gestart met goede uitkomsten. Zie:

http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/504 ... verslaving

Baclofen wordt nu al door meerdere klinieken ingezet. Zeker als terugvalpreventie, want zonder baclofen viel 3/4 van de ontwenden binnen drie maanden terug. (te vergelijken met een heroïneverslaving zonder methadon/buprenorfine).
Er was zelfs een uitzending van 1 Vandaag waarbij iemand voor de elfde (!!!) keer weer werd opgenomen omdat hij weer in zijn ghb-verslaving was teruggevallen!

Het zal zijn tijd nog duren voordat men zal ontdekken dat afbouwen overbodig is en dat men met Lyrica en baclofen acuut kan stoppen met ghb/gbl-gebruik. Doe dit echter nooit op eigen houtje want iedereen reageert ander op drugs en medicijnen. Ik had echter geen andere keuze omdat er geen hulp meer voor mij was en ik de dood in de ogen keek.
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Re: Mijn verslaving, GHB en Speed

Berichtdoor someone » zo sep 06, 2015 12:03 am

Correctie: 50mg Lyrica moet 150mg zijn!!! (3 maal daags i.c.m. 25mg baclofen 3 maal daags)
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Vorige

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron