Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Tips om af te kicken

Wil je iets kwijt over je verslaving, heb je een vriend die te veel neemt, of zoek je steun bij het stoppen?
Alles wat met verslavingen te maken heeft hoort hier, of het nu drugs-gerelateerd is of niet.

Tips om af te kicken

Berichtdoor 25tolife » ma maart 14, 2011 4:11 am

Weet niet of het nodig is/toevoeging heeft, maar had het toch al klaar.
Afkicken van Alcohol. Doe het nu!

Alcohol afkicken is nodig en het afkicken is moeilijk. Het afkicken is een proces die de alcoholist echt moet ondernemen om weer nuchter te worden en te blijven. Het afkicken van alcohol is oncomfortabel, maar iedere alcoholist kan geholpen worden met alcohol afkicken en de afkick klinieken maken het zo comfortabel mogelijk!

Om goed van uw alcohol verslaving af te komen moet dit echt gebeuren binnen de muren van een verslavingskliniek. De reden hiervoor is dat het dodelijk kan zijn om af te kicken van alcohol. Alcohol heeft al zo lang in het systeem gezeten van de alcoholist dat het lichaam agressief gaat reageren wanneer de alcohol wordt weggenomen. Het lichaam gaat zich dan verzetten en je wordt erg misselijk. Dit kan allemaal erg oncomfortabel worden en het beste is daarom om van alcohol af te kicken binnen een afkick kliniek.

Er zijn veel verschillende aspecten bij het afkicken van alcohol. de eerste is het medische aspect. De meeste afkickklinieken hebben een dokter in de staff, zodat deze kan assisteren bij het afkicken. Dit zorgt ervoor dat de patient veilig is. Een voordeel hieraan is dat de patienten meestal beter afkicken wanneer ze gerust gesteld zijn dat er een dokter in de buurt is.

Het tweede aspect van alcohol afkicken is fysiek. Afkickklinieken hebben vaak een voedingsdeskundige in de staff. Deze deskundige zal patienten vaak een voedingsschema geven, zodat het lichaam optimaal kan afkicken en dat het zo comfortabel mogelijk is.

Het derde aspect van afkicken is het emotionele aspect. Hiervoor hebben afkickklinieken maatschappelijk werkers en dergelijke in dienst. Deze maatschappelijk werkers helpen de patienten op het emotionele vlak. Een van de grootste redenen dat alcoholisten veel drinken is omdat ze moeite hebben met het omgaan met bepaalde emoties. Wanneer een maatschappelijk werker ze daarmee helpt, dan komt hun geest tot rust wat het afkicken weer vergemakkelijkt.

Al deze aspecten van het alcohol afkicken zijn even belangrijk. Daarom is het belangrijk om aan alle aspecten evenveel aandacht te besteden, omdat anders de behandeling uit balans is. nuchter worden is de eerste stap in het afkicken van alcohol. Je kunt niet beginnen met het afkicken van alcohol voordat je volledig nuchter bent.

Omdat een alcohol verslaving een kwestie van leven en dood is is het belangrijk om meteen in te grijpen. Als je iemand kent die verslaafd is aan alcohol, of je bent zelf verslaafd, onderneem dan meteen actie en zoek een goede afkickkliniek! zie ook Alcohol Verslaving

Afkicken van wiet. Doe het nu!

Van wiet afkicken wordt steeds populairder, omdat er steeds meer van wiet afhankelijk zijn geworden. Als u van uw wiet verslaving af wilt komen, neem dan nu actie en zoek een afkick behandeling. Een wiet verslaving komt voor bij alle leeftijden, bevolkingsgroepen, rijk arm en ga zo maar door. Wanneer u gaat wiet afkicken, dan is dit een gevecht tegen lichaam en geest. Het lichaam bouwt een tolerantie op tegen wiet en wordt er zo afhankelijk van. Hierbij moet u niet denken aan de drang om high te worden, maar echt een fysieke drang, zoals honger en dorst. Als toevoeging aan de fysieke drang worden de chemicalien in het brein aangetat en worden er nieuwe neuro-verbindingen aangelegd dankzij de wiet. Deze nieuwe verbindingen hebben invloed op het plezier gedeelte van de hersenen en kunnen depressie en angst veroorzaken wanneer u gaat wiet afkicken. Tijdens het afkicken moet u dus zowel aandacht besteden aan het lichaam als aan de geest om effectief te kunnen afkicken van deze drug.

In veel afkickcentra zijn ze gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en als het goed is hebben ze zowel groepssessies als individuele sessies. Verder is het vaak belangrijk om een persoonlijk afkick programma te laten opstellen wanneer u gaat wiet afkicken, omdat standaard fit-for-all programma's voor wiet verslavingen vaak niet goed werken.

Wanneer u gaat afkicken zijn er geen speciale medicijnen voor het afkicken van wiet. Wel wordt er bij afkickklinieken vaak wel gebruik gemaakt van anti-angst medicijnen en vitamines en dergelijk. deze combinatie van medicijnen en therapie zorgen voor een effectief wiet behandelingsprogramma. Tijdens afkickprogramma's krijgt men vaak opleiding om gedragspatronen en situaties te herkennen waarbij men normaalgesproken wiet zou gaan gebruiken. Wanneer de verslaafde deze patronen herkent, dan is dat al een grote stap in de goede richting. Verder kan psycho therapie erbij helpen om te achterhalen welke pijnpunten er zitten die ervoor zorgen dat men wegvlucht in wiet. Al deze inzichten helpen veel bij wiet afkicken.

Onderzoek toont aan dat het afkicken van wiet ook nog gewoon kan werken wanneer de verslaafde zelf niet helemaal achter het afkicken staat. Wanneer het hoofd weer helder is, omdat de verslaafde niet meer onder invloed is van wiet, dan krijgt de wiet verslaafde vaak weer hoop en een glimps van een beter leven trekt ze dan toch wel aan. Dit kan er dus voor zorgen dat de wiet verslaafde toch nog volledige inzet gaat tonen en de behandeling een succes wordt.

Heeft u of een kennis van u een wiet verslaving? Zoek dan zo snel mogelijk hulp bij een afkickkliniek. Daar kunt u snel een persoonlijk afkick programma krijgen om te starten met uw nieuwe leven. Zie ook Wiet Verslaving - Advies en informatie waar u meer informatie vindt over de effecten van wiet op het menselijk lichaam

U heeft geen moment te verliezen in de strijd tegen coke!

Van Coke afkicken is een essentieel onderdeel van het herstellen van een drugs verslaving en door het ondergaan van coke afkicken hebben de verslaafden nieuwe kennis om uit de verleiding te blijven om de drugs weer te gaan gebruiken. Veel cocaine gebruikers hebben de drang om te stoppen met het coke gebruik, maar velen hebben niet de juiste hulpmiddelen om zich daarbij te helpen, zodat het afkicken uiteindelijk niet lukt.

Het coke afkicken programma betreft alle aspecten van een coke verslaving. Hierbij wordt gefocust op het geestelijke, emotionele en fysieke component. Om met de cocaine behandeling te kunnen starten moet de gebruiker eerst detoxen van de drug. De detox vindt meestal plaats in een gecontroleerde omgeving en het is belangrijk dat het afkicken in deze periode goed in de gaten wordt gehouden door artsen. Ook al is het clean worden van cocaine een vervelende ervaring, vanwege de afkickverscheinselen, het is belangrijk om uiteindelijk helemaal te kunnen afkicken. Start dus met een detox.

Wanneer de verslaafde clean is van coke, dan worden de volgende stappen gezet in het behandelingsprogramme voor het coke afkicken. Wanneer de afkicker clean is, dan is het ook belangrijk om aandacht te besteden een het weer gezond maken van het lichaam. Dit kan al door wandelingen te maken op het strand, of door lekker te gaan eten na een meditatiesessie. veel afkickklinieken geloven dat het belangrijk is om eerst het fysieke deel aan te pakken, voordat men zich stort op het emotionele behandelprogramma bij het cocaine afkicken.

Nadat het fysieke deel van de behandeling aan bod is geweest, is het belangrijk om het emotionele metale aspect als top prioriteit te stellen. binnen klinieken worden vele methoden gebruikt om de gebruiker mentaal te behandelen. Zo zijn één op één sessies erg effectief, maar groepsessies zijn ook zeer belangrijk. Met name deze mentale behandeling bij het coke afkicken moet plaatsvinden in een veilige omgeving waarin de gebruiker zich niet bedreidg voelt.

Door deze behandelprogramma's, groepen en continu therapie krijgt de verslaafde steeds meer grip op zijn eigen leven en het afkick proces.

een coke verslaving is echt een ziekte en moet behandeld worden. Als jij of iemand waar je van houdt een cocaine verslaving heeft en niet weet waarheen hij of zij moet voor hulp. Neem dan meteen contact op met een afkickkliniek of programma. Coke is dodelijk en zorg dus dat je clean wordt om zo weer een nieuw leven te beginnen. Win de strijd tegen drugs en ga afkicken van coke!

Lees ook Coke Verslaving - Advies en informatie waarin wordt uitgelegd wat coke is en wat de bijwerkingen en dergelijke zijn van deze gevaarlijke drug.

Voer de strijd tegen speed en win!

Speed afkicken is mogelijk. Speed afkickprogramma's zijn ontwikkeld om speed gebruikers te helpen met het overwinnen van hun emotionele verslaving aan speed. Hoewel een speed verslaving vernietigende effecten kan hebben op het lichaam van de gebruiker en ook op de emotionele staat van de gebruiker is het niet een drug waaraan je lichamelijk verslaafd kunt worden. van speed afkicken is dus echt een mentale strijd.

Speed is een drug soort wat de hersenen stimuleert, door seintjes te sturen van dankbaarheid naar het gedeelte van het brein wat plezier registreert. Door toenemend gebruik beginnen de hersenen eigenlijk te verwachten dat ze deze plezier seintjes zullen ontvangen en gaat het brein deze seintjes echt nodig hebben om normaal te kunnen functioneren. De meeste mensen gebruiken speed, omdat het een plezierig effect heeft op individuen. De gebruiker voelt zich er goed wanneer deze speed heeft gebruikt en zal daardoor ook blijven zoeken naar manieren om zich zo goed te voelen als wanneer deze drugs in het lichaam zijn. Zo begint dus de speed verslaving. Alleen door speed afkicken kunnen gebruikers van deze drang afkomen en zelfs dan blijft het nog steeds gevaarlijk.

Omdat speed niet lichamelijk verslavend is duurt het in veel gevallen ongeveer vierentwintig tot achtenveertig uur voordat de genomen speed door het lichaam verwerkt is en dat de speed dus ook uit het lichaam is. Dit betekent niet dat het afkicken van speed gemakkelijk is en dat je een speciaal programma moet vermijden. De emotionele/mentale effecten van speed op de mensen kunnen echt vernietigend zijn en dit moet direct behandeld worden door een afkickprogramma te volgen. Hoewel afkickverschijnselen van speed erg intens kunnen zijn, zijn deze dus met name van geestelijke aard. Mensen die gaan speed afkicken krijgen veelal last van symptomen zoals angst, geiriteerdheid, slapeloosheid en intense verlangens naar de drug. Deze speed afkickverchijnselen kunnen aangepakt worden door het gebruik van medicijnen, praat therapie, rust en een gezond voedingspatroon. Terwijl de echte symptomen in verband met speed afkicken binnen 3 dagen weggaan blijft de verslaafde steeds periodes krijgen wanneer hij/zij een sterke drang heeft naar speed tot 10 dagen na het laatste gebruik.

Door de zeer grote drang om speed te nemen wanneer de gebruik wil gaan afkicken is het absoluut noodzakelijk om af te kicken in een afkickkliniek. Wanneer je dus verslaafd bent aan speed is het echt noodzakelijk om hulp te zoeken! Om alleen af te gaan kicken van speed is bijna onmogelijk. Bron
I was standing in the park, wondering why frisbees got bigger as they came closer... then it hit me!
Avatar gebruiker
25tolife
TimeKeeper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 721
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:01 pm
Woonplaats: Somewhere roaming

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor Eriksson » vr maart 25, 2011 12:13 am

Ik ben aan het afkicken of afgekicked van zowel coke, xtc, liquid en alchohol; Zelfs roken doe ik niet meer sinds enkele dagen. Wat wel helpt, maar misschien niet het meest gepast is, is jezelf beginnen snijden. Enerzijds straf je je zelf wanneer je iets wilt gebruiken, dus snij je jezelf. En anderzijds kan het je ook een relaxerend gevoel geven. Moeilijk uit te leggen, maar voor sommige mensen wel het proberen waart als ze dit verkiezen boven te hervallen van ernstigere drugs.
Avatar gebruiker
Eriksson
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 86
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 4:09 am

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor herejezus » vr maart 25, 2011 12:15 am

Wees een fucking man, en vervang je verslaving door een sportverslaving...En verder veel masturberen, hulp zoeken bij instanties, lekker veel eten, etc.
Verslaving is niet voor iedereen weggelegd. Voor mij wel. Dus ik vermijd alles wat met drugs te maken heeft. Logisch.
herejezus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2053
Geregistreerd: za maart 12, 2011 9:13 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor lolnoob » vr maart 25, 2011 3:28 am

Eriksson schreef:Ik ben aan het afkicken of afgekicked van zowel coke, xtc, liquid en alchohol; Zelfs roken doe ik niet meer sinds enkele dagen. Wat wel helpt, maar misschien niet het meest gepast is, is jezelf beginnen snijden. Enerzijds straf je je zelf wanneer je iets wilt gebruiken, dus snij je jezelf. En anderzijds kan het je ook een relaxerend gevoel geven. Moeilijk uit te leggen, maar voor sommige mensen wel het proberen waart als ze dit verkiezen boven te hervallen van ernstigere drugs.


Dit is echt een slecht idee....
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor muz1k » vr maart 25, 2011 4:39 am

Eriksson schreef:Ik ben aan het afkicken of afgekicked van zowel coke, xtc, liquid en alchohol; Zelfs roken doe ik niet meer sinds enkele dagen. Wat wel helpt, maar misschien niet het meest gepast is, is jezelf beginnen snijden. Enerzijds straf je je zelf wanneer je iets wilt gebruiken, dus snij je jezelf. En anderzijds kan het je ook een relaxerend gevoel geven. Moeilijk uit te leggen, maar voor sommige mensen wel het proberen waart als ze dit verkiezen boven te hervallen van ernstigere drugs.Wtf

dit zie ik echt als eerste stap om jezelf vervolgens van een brug af te gooien.
wil een geit als huisdier
Avatar gebruiker
muz1k
Master
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 478
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:44 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor herejezus » vr maart 25, 2011 9:22 am

:lol:
Verslaving is niet voor iedereen weggelegd. Voor mij wel. Dus ik vermijd alles wat met drugs te maken heeft. Logisch.
herejezus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2053
Geregistreerd: za maart 12, 2011 9:13 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor Vanadesse » vr maart 25, 2011 11:19 am

Eriksson schreef:Wat wel helpt, maar misschien niet het meest gepast is, is jezelf beginnen snijden. Enerzijds straf je je zelf wanneer je iets wilt gebruiken, dus snij je jezelf. En anderzijds kan het je ook een relaxerend gevoel geven. Moeilijk uit te leggen, maar voor sommige mensen wel het proberen waart als ze dit verkiezen boven te hervallen van ernstigere drugs.

Onthoud wel dat automutileren ook een verslaving is, en zeker niet gezond en verantwoord. Dan kun je nog beter elke week naar de mac gaan dan dat je het nodig vind om je lichaam kapot te snijden. :conf: Dit is echt het meest idiote, belachelijke, slechte en absurde idee wat ik ooit gehoord heb. Iemand die pro-snijden is. :lol:
And you could have it all!
Avatar gebruiker
Vanadesse
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 535
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 1:59 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor Arizona » za maart 26, 2011 10:10 am

Eriksson schreef:Ik ben aan het afkicken of afgekicked van zowel coke, xtc, liquid en alchohol; Zelfs roken doe ik niet meer sinds enkele dagen. Wat wel helpt, maar misschien niet het meest gepast is, is jezelf beginnen snijden. Enerzijds straf je je zelf wanneer je iets wilt gebruiken, dus snij je jezelf. En anderzijds kan het je ook een relaxerend gevoel geven. Moeilijk uit te leggen, maar voor sommige mensen wel het proberen waart als ze dit verkiezen boven te hervallen van ernstigere drugs.

Nou dat lijkt me niet echt een goede tip, je middelenverlaving vervangen door te gaan automutileren. Meen je dit nu serieus of..

Mijn tip om af te kicken: zoek hulp bij een verslavingskliniek, ga naar de AA, NA of wat voor A dan ook die bij jou past en.. niet de eerste drug nemen..
Walk away..
Avatar gebruiker
Arizona
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: zo maart 06, 2011 9:09 am

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor duplicity » di apr 26, 2011 7:20 pm

Iemand tips rond productjes die pep afkickverschijnselen wat draaglijker maken ?
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor seth » wo apr 27, 2011 8:21 am

duplicity schreef:Iemand tips rond productjes die pep afkickverschijnselen wat draaglijker maken ?


Met pep ga je best gewoon turkey! Benzo's kunnen helpen maar dan ben je de hele dag zo vaag als wat. Werken, school enz word moeilijk dan
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor duplicity » wo apr 27, 2011 2:05 pm

En 5-HTP pillen?
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor Tisjeboy » wo apr 27, 2011 3:25 pm

Veel gezond eten, reserves aanvullen, sporten (ook niet teveel), en iets vinden wat je leuk vindt, zodat je iets afgeleid bent (ritme en structuur is ook niet slecht voor je). Probeer ook te praten met mensen over de trek die je hebt in middelen, als je trek in een middel hebt. Mocht je je vervelen, maak een dagboek, schrijf de momenten op wanneer je trek in een middel hebt, in welke situatie dat was, tijd en datum, score van 1 - 10, zo kun je een patroon in je craving ontdekken, en wat het kan triggeren.

Medicamenteuze ondersteuning weet ik niet zo.
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor duplicity » wo apr 27, 2011 3:45 pm

Al diegene die in het begin 'sporten' aanraden hebben het duidelijk zelf nog niet meegemaakt. Als ik naar het toilet ga alleen al val ik ongeveer 3 keer in slaap.
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor Tisjeboy » wo apr 27, 2011 5:47 pm

duplicity schreef:Al diegene die in het begin 'sporten' aanraden hebben het duidelijk zelf nog niet meegemaakt. Als ik naar het toilet ga alleen al val ik ongeveer 3 keer in slaap.


Klopt, heb gelukkig nog nooit hoeven afkicken. Ik bedacht me dat sporten goed voor je was, beetje shit uit je systeem zweten enzo, in ieder geval sterkte man.
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor chappy » do apr 28, 2011 5:00 pm

duplicity schreef:Al diegene die in het begin 'sporten' aanraden hebben het duidelijk zelf nog niet meegemaakt. Als ik naar het toilet ga alleen al val ik ongeveer 3 keer in slaap.
Nou daar zouden vele verslaafden voor tekenen,slapend afkicken. Van speed is het eerder zo dat je al je lichamelijke reserves opgebruikt hebt en daardoor doodmoe bent, maar dat zou ik niet echt afkicken willen noemen.Ga maar eens afkicken van opiaten zoals heroine of methadon dan ga je van ellende met je kop door de muur,en slapen is er voorlopig al helemaal niet bij.
chappy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: wo apr 27, 2011 9:54 am

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor duplicity » vr apr 29, 2011 1:47 am

Wow man ! Voel jij je nou stoer omdat jij iets erger hebt doorgemaakt dan een afkick van 3 jaar dagelijks pep gebruik
Echt respect dude. Mongool.
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor chappy » vr apr 29, 2011 9:55 am

duplicity schreef:Wow man ! Voel jij je nou stoer omdat jij iets erger hebt doorgemaakt dan een afkick van 3 jaar dagelijks pep gebruik
Echt respect dude. Mongool.

Nee ik voel me eerder een grote sukkel dat ik 20 jaar van mijn leven aan die shit heb weggegooit. Geef alleen mijn mening erover, niet nodig om gelijk met scheldwoorden te gaan gooien. Maar als jij je daar beter door voelt, ik hou je niet tegen.
chappy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: wo apr 27, 2011 9:54 am

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor seth » vr apr 29, 2011 10:42 am

Gasten, hou het vredevol. Het is voor niemand eenvoudig z'n leven om te gooien. Je word door de buitenwereld al scheef bekeken. Laat staan dat je dan hier bij mensen die in gelijkaardige situaties zitten, je vijanden moet gaan zoeken.
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor duplicity » vr apr 29, 2011 7:42 pm

Ja dan moet ie niet komen zeiken hoe erg zijn afkick was terwijl ik tips vraag voor de mijne. Richt dan lekker je eigen topic op en doe daar je verhaal. Moet je hier niet komen doen dat ik de zwakkeling uithang want dat is wel degelijk de bedoeling van je post.
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor Dennenboom » vr apr 29, 2011 7:52 pm

duplicity schreef:Ja dan moet ie niet komen zeiken hoe erg zijn afkick was terwijl ik tips vraag voor de mijne. Richt dan lekker je eigen topic op en doe daar je verhaal. Moet je hier niet komen doen dat ik de zwakkeling uithang want dat is wel degelijk de bedoeling van je post.


Het is anderzijds wel een feit dat afkicken van pep wat simpeler is dan afkicken van opiaten.

Hij probeerde jouw geval te relativeren wat ik opzich niet slecht vind.
(en wat niets afdoet aan de intensiteit van jouw afkick, die is ook zéér lastig.)

Ontopic kan ik je véél verschillende voeding en veel fruit aanraden. Eet een banaan in combo met kiwi, terwijl wat meloen snijden en een stukje ananas nemen.

Als ik dat opheb word ik wel vrolijk :smokin:
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor duplicity » vr apr 29, 2011 8:01 pm

Lavalamp schreef:Het is anderzijds wel een feit dat afkicken van pep wat simpeler is dan afkicken van opiaten.

Hij probeerde jouw geval te relativeren wat ik opzich niet slecht vind.
(en wat niets afdoet aan de intensiteit van jouw afkick, die is ook zéér lastig.)


Ik weet dat afkicken van die shit heftiger is. Dat doe je dan ook professioneel en met hulp.
Ik doe het op men eigen en dat is hard maar dan kan je mijn frustratie toch ook wel begrijpen als iemand zoiets komt zeggen ? Relativeren lijkt mij hier niet op zijn plaats. Hij komt over dat ik eerst een paar jaartjes hero moet gaan spuiten en dan eens moet terugkomen om te laten zien wat 'afkick' echt is.
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor chappy » vr apr 29, 2011 9:47 pm

duplicity schreef:Ja dan moet ie niet komen zeiken hoe erg zijn afkick was terwijl ik tips vraag voor de mijne. Richt dan lekker je eigen topic op en doe daar je verhaal. Moet je hier niet komen doen dat ik de zwakkeling uithang want dat is wel degelijk de bedoeling van je post.
Ik ben helemaal niet komen zeiken hoe erg mijn afkick is of was of zal zijn. Je interpreteert mijn woorden gewoon verkeerd. Wat jij meemaakt kan vervelend zijn maar zijn niet echt afkickverschijnselen,maar wat het wel zijn heb ik al gezegd dus ga ik niet nog een keer herhalen. Maar ik heb niet gezegd dat het niet vervelend kan zijn. En via deze manier komen dingen soms anders over dan ze bedoelt zijn maar ik ga echt niet helemaal in detail uitleggen van ik bedoel het zus en zo. Maar je hebt wel een erg kort lontje om iemand waar je het niet mee eens bent gelijk een mongool te noemen. En het stoppen met amfetamine stelt in verhouding tot met het stoppen van opiaten lichamelijk inderdaad helemaal niks voor. Gewoon een simpel gegeven. En ik kan helaas uit ervaring spreken zowel wat amfetamine als opiaten betreft. En zoals ik al zei is dat niet iets wat ik stoer vind maar eerder dom en lomp en nog meer woorden van dergelijke strekking. En zou ik ook zeker niemand willen aanraden om met die shit te beginnen.
Laatst bijgewerkt door chappy op vr apr 29, 2011 9:56 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
chappy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: wo apr 27, 2011 9:54 am

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor Dennenboom » vr apr 29, 2011 9:55 pm

Duplicity schreef:Detoxification: day 4 :D


Blijven gaan. :)
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor seth » za apr 30, 2011 3:02 pm

duplicity schreef:. Dat doe je dan ook professioneel en met hulp.
Ik doe het op men eigen en dat is hard maar dan kan je mijn frustratie toch ook wel begrijpen als iemand zoiets komt zeggen ? Relativeren lijkt mij hier niet op zijn plaats. Hij komt over dat ik eerst een paar jaartjes hero moet gaan spuiten en dan eens moet terugkomen om te laten zien wat 'afkick' echt is.


waar maak je dat op uit z'n post? Heb je niet een klein beetje over-gereageerd? En dat doe je met professionele hulp?
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor chappy » za apr 30, 2011 4:28 pm

seth schreef:
duplicity schreef:. Dat doe je dan ook professioneel en met hulp.
Ik doe het op men eigen en dat is hard maar dan kan je mijn frustratie toch ook wel begrijpen als iemand zoiets komt zeggen ? Relativeren lijkt mij hier niet op zijn plaats. Hij komt over dat ik eerst een paar jaartjes hero moet gaan spuiten en dan eens moet terugkomen om te laten zien wat 'afkick' echt is.


waar maak je dat op uit z'n post? Heb je niet een klein beetje over-gereageerd? En dat doe je met professionele hulp?

Ja dat snap ik dus ook niet, afkicken van opiaten kan je dus ook op eigen houtje doen
chappy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: wo apr 27, 2011 9:54 am

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor seth » za apr 30, 2011 4:32 pm

en trouwens, de lichamelijke afkick is niet het ergste
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor duplicity » za apr 30, 2011 6:17 pm

Niks ge 'over-reageerd' Seth. Jij weet even goed hoe moody iemand kan zijn in deze periode.
Ik vraag hier om tips (zo staat het ook in het topic hé) en niet om iemand zijn mening of de afkick van pep al dan niet zwaar is.
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor chappy » zo mei 01, 2011 12:51 pm

duplicity schreef:Niks ge 'over-reageerd' Seth. Jij weet even goed hoe moody iemand kan zijn in deze periode.
Ik vraag hier om tips (zo staat het ook in het topic hé) en niet om iemand zijn mening of de afkick van pep al dan niet zwaar is.

Oh is dat een doodzonde om ff offtopic te gaan. En jouw manier van reageren door iemand gelijk een mongool te noemen vind ik dus duidelijk wel overgereageerd.
chappy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: wo apr 27, 2011 9:54 am

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor TOK » zo mei 01, 2011 1:09 pm

Al diegene die in het begin 'sporten' aanraden hebben het duidelijk zelf nog niet meegemaakt. Als ik naar het toilet ga alleen al val ik ongeveer 3 keer in slaap.


toch is het wel zo dat als je daar over heen komt je iets zult moeten gaan doen om jezelf bezig te houden, omdat er ongetwijfeld ook een periode komt waar je de hele tijd denkt aan speed. mijn ervaring is dat het lang kan duren voordat je jezelf aangeleerd hebt om die mentale binding aan je normale leven (als iemand die elke dag speed gebruikt) te veranderen in een belevingswereld die niet elke dag associeert met speed. het kan dus wel goed zijn om, in ieder geval een tijd, zeg 1 of 2 jaar een ander soort verslaving (iets als sport, of iets anders waar je veel tijd en aandacht in kunt stoppen) op te nemen om je associatie met speed weg te nemen. toen ik stopte heeft het echt nog wel een jaar of wat geduurd tot ik niet meer dagelijks (natuurlijk werd het geleidelijk al wel veel minder) dacht aan drugs.
BEWARE
Today: The Doctor
Tomorrow: You
TOK
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 101
Geregistreerd: za apr 02, 2011 9:02 pm
Woonplaats: ongeveer hier

Re: Tips om af te kicken

Berichtdoor seth » zo mei 01, 2011 1:59 pm

duplicity schreef:Niks ge 'over-reageerd' Seth. Jij weet even goed hoe moody iemand kan zijn in deze periode.
Ik vraag hier om tips (zo staat het ook in het topic hé) en niet om iemand zijn mening of de afkick van pep al dan niet zwaar is.


feit, dat is waar maar er zijn andere manieren om dat te zeggen. Ik praat geen van beide kanten goed hé
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner