Pagina 8 van 13

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: zo mei 06, 2012 12:57 pm
door Dissendium
1.70, 53 kilo. Misschien wel wat minder na dit weekend. Heb me niet gewogen xd. BMI is 18

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: di mei 08, 2012 11:13 pm
door Frog
Frog schreef:jee van 94,8 rond kerst oud en nieuw naar 89,3 nu.
Beetje jammer van de vorm van me hoofd die lijkt altijd bol door jukbeenderen en weet ik wat, ook al weeg ik 80 kg kan ik nog een dikke kop hebben, ene dag voor de andere is die ook opgezetter iets met vocht vasthouden idn :s
Ben 1,88 lang trouwens dus kwa BMI zit ik bijna goed weer.

Zat van de week godver weer op 93 kilo tyfus zooi, ik moet echt consequenter meer bewegen en iets vaker een vette hap laten staan :#:

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: di mei 08, 2012 11:38 pm
door Dreuge
vechtsport, frog!!

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo mei 09, 2012 2:02 am
door Frog
Dreuge schreef:vechtsport, frog!!

Heel lang gelee taekwondo gedaan, was inderdaad goed voor conditie en geest.
Heb nu geen eens geld om bij een club te gaan mocht ik willen.
Daar word aan gewerkt ik ga een zuinge auto kopen, als ik de mijne verkocht krijg dat is... en bezuinigen op roken en zien dat mijn katten minder dure brokken willen eten.
Dan meng ik de brokken , ze eten nu aleen een soort wat erg prijzig is, ben bekant 50 euro kwijt aan kattengrid en brokken in de maand :mad:
Voolpig meer bewegen minder eten, en wie weet ooit wel een (vecht/verdediging's sport)

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo mei 09, 2012 2:25 am
door Eko
Een oplossing waardoor je voor je katten geen eten meer moet kopen, en zelf ook lekker kunt eten:

http://catrecipes.com/recipes/braisedcat.html

1 cat cut in serving-sized pieces dusted in flour with salt and pepper
1/4 c. extra virgin olive oil
6 artichokes
2 1/4" thick slices of slab bacon, diced
1 small sweet onion, diced
4 cloves garlic, minced
1 carrot, diced
1 lemon
3 small tomatoes, peeled, seeded, and diced
1/2 c. dry white wine
2-4 c. homemade chicken broth
garni of 4 flat parsley stems, 6 leafy thyme branches, 1 bay leaf tied up with kitchen twine Salt and pepper
1/4 c chopped flat-leaf parsley (optional)

1. Snap the leaves off the artichokes until only the tender inner leaves remain. Snap off the stem. Trim the remaining green bits from the bottom of the artichoke, and cut off the inner leaves in a bunch at the point where they are very tender. Pare the tough green outer layer off the remaining stem, pairing the stem into a point. Now cut the artichoke bottom into quarters and remove the choke with a sharp knife from each quarter. Rinse to remove any traces of foin ("hay") and drop them into a bowl of water acidulated with the juice of half a lemon.
2. Heat 2 T olive oil in a large heavy casserole or Dutch oven. Dredge the cat pieces in seasoned flour, shaking off excess. Brown over medium heat, turning regularly, until golden on all sides. Remove cat pieces to a plate and dump any oil remaining in the pan. Add 1 T of the remaining oil and the bacon dice. (Omit bacon if you only have access to the thin-sliced vacuum packed supermarket variety.) Sauté until cooked but not "crisp". Add the remaining T of oil and the onion and carrot. Saute for 5 minutes, then add the artichoke quarters and the garlic, stir one minute, and add the tomatoes and the white wine. Turn up the heat and reduce until syrupy, stirring constantly, for about 5 minutes. Lay the bouquet garni on top of the vegetables. Arrange the cat pieces on top, together with any juice accumulated in the plate.
3. Pour in enough broth to come halfway up the sides of the cat pieces. Cover and bring to a simmer. Continue to simmer over very low heat about 1 hour or cook in the oven at 350 degrees for the same amount of time. The cat should be just tender and part readily from the bone. Don't overcook or it will become dry. Check the liquid level frequently and add more broth if necessary. Turn the cat pieces once.
4. When done, remove the cat pieces to a warm platter and arrange the vegetables, removed with a slotted spoon, around them. Cover and keep warm. Strain the remaining pan juices into a smaller saucepan and reduce over high heat, skimming frequently, until reduced by 1/3. Pour over the platter and serve immediately. Sprinkle with finely chopped flat-leaf parsley if you like.

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo mei 09, 2012 3:08 am
door Schism
24,12. Ik weet niet hoeveel cyberspace weegt.

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo mei 09, 2012 10:01 am
door Frog
Eko schreef:Een oplossing waardoor je voor je katten geen eten meer moet kopen, en zelf ook lekker kunt eten:

http://catrecipes.com/recipes/braisedcat.html

1 cat cut in serving-sized pieces dusted in flour with salt and pepper
1/4 c. extra virgin olive oil
6 artichokes
2 1/4" thick slices of slab bacon, diced
1 small sweet onion, diced
4 cloves garlic, minced
1 carrot, diced
1 lemon
3 small tomatoes, peeled, seeded, and diced
1/2 c. dry white wine
2-4 c. homemade chicken broth
garni of 4 flat parsley stems, 6 leafy thyme branches, 1 bay leaf tied up with kitchen twine Salt and pepper
1/4 c chopped flat-leaf parsley (optional)

1. Snap the leaves off the artichokes until only the tender inner leaves remain. Snap off the stem. Trim the remaining green bits from the bottom of the artichoke, and cut off the inner leaves in a bunch at the point where they are very tender. Pare the tough green outer layer off the remaining stem, pairing the stem into a point. Now cut the artichoke bottom into quarters and remove the choke with a sharp knife from each quarter. Rinse to remove any traces of foin ("hay") and drop them into a bowl of water acidulated with the juice of half a lemon.
2. Heat 2 T olive oil in a large heavy casserole or Dutch oven. Dredge the cat pieces in seasoned flour, shaking off excess. Brown over medium heat, turning regularly, until golden on all sides. Remove cat pieces to a plate and dump any oil remaining in the pan. Add 1 T of the remaining oil and the bacon dice. (Omit bacon if you only have access to the thin-sliced vacuum packed supermarket variety.) Sauté until cooked but not "crisp". Add the remaining T of oil and the onion and carrot. Saute for 5 minutes, then add the artichoke quarters and the garlic, stir one minute, and add the tomatoes and the white wine. Turn up the heat and reduce until syrupy, stirring constantly, for about 5 minutes. Lay the bouquet garni on top of the vegetables. Arrange the cat pieces on top, together with any juice accumulated in the plate.
3. Pour in enough broth to come halfway up the sides of the cat pieces. Cover and bring to a simmer. Continue to simmer over very low heat about 1 hour or cook in the oven at 350 degrees for the same amount of time. The cat should be just tender and part readily from the bone. Don't overcook or it will become dry. Check the liquid level frequently and add more broth if necessary. Turn the cat pieces once.
4. When done, remove the cat pieces to a warm platter and arrange the vegetables, removed with a slotted spoon, around them. Cover and keep warm. Strain the remaining pan juices into a smaller saucepan and reduce over high heat, skimming frequently, until reduced by 1/3. Pour over the platter and serve immediately. Sprinkle with finely chopped flat-leaf parsley if you like.

:shock: op lange termijn is dat goedkoper wel, maar zijn dure stukjes vlees om zo ef te bakken :mrgreen: ik houw van mijn Bengaaltjes ondanks dat ze kieskeurig zijn.
Kat en hond ga ik niet eten hoor misschien ooit in uiterste noot, dat ik dat nooit hoef mee te maken .....
En dan noemen ze het "dakgoothaas" :wink:

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo mei 09, 2012 10:23 am
door Ivo
Eindelijk onder 25 :woeh: Best blij mee aangezien ik iets meer dan een jaar geleden nog op 34 zat.

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: do mei 10, 2012 8:57 pm
door Hi-Hat
20.

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo mei 16, 2012 11:47 pm
door pillenvreter
1,81 meter en 78kg.

vetpercentage rond de 13%


edit, bmi 24 :#:

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: vr jun 15, 2012 12:21 pm
door henkie84
1m94, 77kg, bmi 20.5

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: vr aug 17, 2012 1:56 pm
door Shiva_22
Ik heb een bmi van 16, sinds 6 jaar. Ik gebruik nog maar 4 jaar speed, dus neeee, daar ligt het niet aan. (Ik ben de enige die ik ken die niets is afgevallen door speed-gebruik)
Heb het gewoon niet zo op overbodig vet/gewicht :roll2:

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: vr aug 17, 2012 3:04 pm
door Jdjsusinebeieje
Shiva_22 schreef:Ik heb een bmi van 16, sinds 6 jaar. Ik gebruik nog maar 4 jaar speed, dus neeee, daar ligt het niet aan. (Ik ben de enige die ik ken die niets is afgevallen door speed-gebruik)
Heb het gewoon niet zo op overbodig vet/gewicht :roll2:



8-)8-)

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: vr aug 17, 2012 3:11 pm
door herejezus
2m lang, weeg momenteel 112 kilogram :#:









:s


























Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: vr aug 17, 2012 3:27 pm
door Dryad
BMI = 19

16 jaar
183 lang
64 KG

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: za aug 18, 2012 12:10 am
door Frog
Obesitas is niet erg vertegenwoordigd hier, typerend :P

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo aug 22, 2012 12:56 pm
door Delicate
Bmi geen flauw idee.
1:69
29 jaar
70 kg.

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: di nov 20, 2012 5:35 pm
door get-the-speed
1,82. 55kg 19jaar

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: di nov 20, 2012 9:09 pm
door Amnate83
Ik heb een BMI van 18.8. :grin:

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: di nov 20, 2012 9:17 pm
door Multitude
1.75 m
63 kg
BMI 20.6

Ben wel flink afgevallen (kilo of 10) het laatste half jaar, eigenlijk zonder er iets voor te doen. Ja, water drinken in plaats van frisdrank en na het stappen geen kebab meer eten. En drugs, zal ook wel bijdragen.

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: di nov 20, 2012 11:22 pm
door funky_skunk_junky
ha! van een bmi van ruim 26 nu op 22. bam. 17 kilo eraf!

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: di nov 20, 2012 11:50 pm
door Petrovic
Netjes, nu verwachten we uiteraard wel foto's. Long time no seen.

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo nov 21, 2012 12:14 am
door Vinz
17kg was dus nodig om je zelfvertrouwen bij elkaar te schrapen, kom op met die piccas :beer:

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo nov 21, 2012 12:21 am
door Jdjsusinebeieje
Was het zo'n zware tang?

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo nov 21, 2012 3:48 am
door funky_skunk_junky
nee joh,zo een met rode handvaten! duh

en zelfvertrouwen had ik al wel hoor. maar nu ben ik helemaal arrogant geworden natuurlijk. Bitch, i'm fabulous. :P
ik zal vd week wel een foto posten misschien.

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: di nov 27, 2012 3:07 pm
door funky_skunk_junky
59 kilo :D

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo nov 28, 2012 9:23 am
door Amnate83
:woeh:

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: wo nov 28, 2012 12:13 pm
door Karhu
ik weet mijn gewicht echt niet...

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: do dec 13, 2012 12:03 am
door Saikedellik
1.83 en 63kg tegenwoordig, tijd om weer wat aan te komen ofzo :S

Re: Lengte & Gewicht

BerichtGeplaatst: do dec 13, 2012 12:16 am
door ParadijsVogel
1,80 en 80 kilo, misschien toch maar eens aan de speed gaan? :grin: