Frog schreef:jee van 94,8 rond kerst oud en nieuw naar 89,3 nu.
Beetje jammer van de vorm van me hoofd die lijkt altijd bol door jukbeenderen en weet ik wat, ook al weeg ik 80 kg kan ik nog een dikke kop hebben, ene dag voor de andere is die ook opgezetter iets met vocht vasthouden idn![]()
Ben 1,88 lang trouwens dus kwa BMI zit ik bijna goed weer.
Dreuge schreef:vechtsport, frog!!
Eko schreef:Een oplossing waardoor je voor je katten geen eten meer moet kopen, en zelf ook lekker kunt eten:
http://catrecipes.com/recipes/braisedcat.html
1 cat cut in serving-sized pieces dusted in flour with salt and pepper
1/4 c. extra virgin olive oil
6 artichokes
2 1/4" thick slices of slab bacon, diced
1 small sweet onion, diced
4 cloves garlic, minced
1 carrot, diced
1 lemon
3 small tomatoes, peeled, seeded, and diced
1/2 c. dry white wine
2-4 c. homemade chicken broth
garni of 4 flat parsley stems, 6 leafy thyme branches, 1 bay leaf tied up with kitchen twine Salt and pepper
1/4 c chopped flat-leaf parsley (optional)
1. Snap the leaves off the artichokes until only the tender inner leaves remain. Snap off the stem. Trim the remaining green bits from the bottom of the artichoke, and cut off the inner leaves in a bunch at the point where they are very tender. Pare the tough green outer layer off the remaining stem, pairing the stem into a point. Now cut the artichoke bottom into quarters and remove the choke with a sharp knife from each quarter. Rinse to remove any traces of foin ("hay") and drop them into a bowl of water acidulated with the juice of half a lemon.
2. Heat 2 T olive oil in a large heavy casserole or Dutch oven. Dredge the cat pieces in seasoned flour, shaking off excess. Brown over medium heat, turning regularly, until golden on all sides. Remove cat pieces to a plate and dump any oil remaining in the pan. Add 1 T of the remaining oil and the bacon dice. (Omit bacon if you only have access to the thin-sliced vacuum packed supermarket variety.) Sauté until cooked but not "crisp". Add the remaining T of oil and the onion and carrot. Saute for 5 minutes, then add the artichoke quarters and the garlic, stir one minute, and add the tomatoes and the white wine. Turn up the heat and reduce until syrupy, stirring constantly, for about 5 minutes. Lay the bouquet garni on top of the vegetables. Arrange the cat pieces on top, together with any juice accumulated in the plate.
3. Pour in enough broth to come halfway up the sides of the cat pieces. Cover and bring to a simmer. Continue to simmer over very low heat about 1 hour or cook in the oven at 350 degrees for the same amount of time. The cat should be just tender and part readily from the bone. Don't overcook or it will become dry. Check the liquid level frequently and add more broth if necessary. Turn the cat pieces once.
4. When done, remove the cat pieces to a warm platter and arrange the vegetables, removed with a slotted spoon, around them. Cover and keep warm. Strain the remaining pan juices into a smaller saucepan and reduce over high heat, skimming frequently, until reduced by 1/3. Pour over the platter and serve immediately. Sprinkle with finely chopped flat-leaf parsley if you like.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Shiva_22 schreef:Ik heb een bmi van 16, sinds 6 jaar. Ik gebruik nog maar 4 jaar speed, dus neeee, daar ligt het niet aan. (Ik ben de enige die ik ken die niets is afgevallen door speed-gebruik)
Heb het gewoon niet zo op overbodig vet/gewicht
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten