Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Houdbaarheid paddo's - week 49, 2010

Alle officiële antwoorden van het Trimbos-instituut worden hier verzameld.

Houdbaarheid paddo's - week 49, 2010

Berichtdoor Drugs Infolijn » za feb 26, 2011 2:54 am

Vraag:
Ik heb afgelopen week met 3 vrienden getript op zelfgekweekte paddo's. Deze paddo's had ik gedroogd (je kon ze makkelijk doormidden breken) maar ze waren al wel ongeveer 2 maanden oud.

Hierop zijn twee vrienden bad gegaan, en ik had zelf ook het gevoel dat het veel harder ging als de vorige keer op dezelfde paddo's. Ik had rare visies over mijn leven (was totaal niet belangrijk) en op een gegeven moment zag ik overal ogen in.

Wordt een trip anders als de paddo's langer worden bewaard? Want ik leek echt harder te gaan terwijl ik gewoon 3 gram heb gehad, net zoals vorige keer. 2 gram kwam van dezelfde flush, en deze was dus 2 maanden oud. Verder nog 1 gram van een nieuwere flush, maar wel dezelfde kweekset.
Het waren Cambodjaanse paddo's. We hadden alles goed voorbereid en ik had nu geen legere maag dan de vorige keer.

Ik ben dus benieuwd of het kan komen omdat ze ouder zijn geweest, waardoor er misschien een andere werking kan voorkomen.Antwoord:
Gedroogde paddo's zijn lang houdbaar. Zo kon je de gedroogde paddo's die smartshop voorheen legaal verkochten volgens hun gebruiksaanwijzing nog 6 maanden gebruiken. De werking kan waarschijnlijk iets afnemen, maar veel scheelt het niet. Het lijkt ons dus niet waarschijnlijk dat die onverwacht sterke werking werd veroorzaakt doordat de paddo's al wat ouder waren. Het kan zijn dat de gekweekte paddo's toevallig net wat hoog uitvielen wat betreft werkzame stoffen. Het is immers een natuurproduct en er is daarom altijd een zekere variatie in sterkte mogelijk.
Maar waarschijnlijker is dat het toch te maken heeft gehad met hoe de paddo's bij jullie zijn aangekomen. Een wel of niet gevulde maag kan van invloed zijn, zoals je al noemde. Maar ook je stemming en je lichamelijke conditie spelen een rol. En die stemming kan op dat moment ook weer sterk beïnvloed worden door de mensen om je heen. Als één van die mensen angstig of neerslachtig wordt, kan dat overslaan naar de anderen. Helaas is dat, ook met een goede voorbereiding, niet altijd te voorkomen.
De Drugs Infolijn is een dienst van het Trimbos-instituut en wordt financieel ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
De Drugs Infolijn (0900-1995, € 0,10 p/min) geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs en druggebruik. Kijk ook eens op http://www.drugsinfo.nl en op http://www.drugsenuitgaan.nl.
Avatar gebruiker
Drugs Infolijn
Trimbos Professional
Offline
 
Posts: 193
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 4:12 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Vraag van de Week

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner