Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Trimbos Disclaimer !!!

Alle officiële antwoorden van het Trimbos-instituut worden hier verzameld.

Trimbos Disclaimer !!!

Berichtdoor Drugs Infolijn » za feb 26, 2011 2:27 am

Disclaimer

Algemeen beleid
De informatie die het Trimbos-instituut geeft op drugsforum.info is met grote zorgvuldigheid samengesteld en naar beste vermogen geleverd. Het Trimbos-instituut kan echter niet garanderen dat deze informatie steeds actueel, foutloos of volledig is. Wel streeft het Trimbos-instituut er naar de meest recente inzichten over drugs en drugsgebruik te verwerken in de informatie. Het Trimbos-instituut is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de aangeboden informatie.

Content geplaatst door bezoekers van het drugsforum
De inhoud van de door bezoekers geplaatste replies vertegenwoordigen niet de mening of visie van het Trimbos-instituut. Het Trimbos-instituut wil geen roekeloos gedrag of (overmatig/riskant) alcohol- en drugsgebruik stimuleren. Het Trimbos-instituut aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel opgelopen door iets wat mogelijk op drugsforum.nl wordt getoond.

Geen medisch advies
Het Trimbos-instituut is geen hulpverlenende instelling en geeft geen medische adviezen. Medewerkers van het instituut kunnen ook niet beoordelen of een bepaald advies in een individueel geval wel of niet het juiste is. Het Trimbos-instituut aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website, of het wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op het drugsforum kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.


De DIL zal zelf ook af en toe reageren op interessante discussie. Het is echter niet zo dat we overal op kunnen reageren. Dit betekent niet dat wanneer de DIL niet reageert, je ervan uit kun tgaan de info klopt.


© Trimbos-instituut 2010. Alle intellectuele rechten, waaronder het auteursrecht zijn voorbehouden.
De Drugs Infolijn is een dienst van het Trimbos-instituut en wordt financieel ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
De Drugs Infolijn (0900-1995, € 0,10 p/min) geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs en druggebruik. Kijk ook eens op http://www.drugsinfo.nl en op http://www.drugsenuitgaan.nl.
Avatar gebruiker
Drugs Infolijn
Trimbos Professional
Offline
 
Posts: 193
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 4:12 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Vraag van de Week

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner