Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Enge hallucinaties van xtc

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor feestbeest92 » ma okt 20, 2014 11:12 am

:wave:

Ik was afgelopen zaterdag naar een feest in Amsterdam en heb daar de combinatie 4fmp (ong. 150mg) met xtc (groot kwartje van ong. 200mg) gebruikt. Ik heb dit vaker gedaan en dit ging altijd goed, vaak voelde ik niet eens wat van dat kwartje en bleef de 4fmp overheersen. Maar wat ik deze keer heb meegemaakt heeft me flink verbaasd.

Na het innemen van de xtc ging het twee uur gewoon goed. Goede sfeer, goede muziek, geen gekke dingen. Op een gegeven moment begon ik bij iedereen grijs/witte maskers te zien. Dit was een leuk moment, ik kon er wel om lachen en al helemaal omdat de rest van mijn vrienden het niet zag op één iemand na. Hoe meer ik me concentreerde op de maskers, hoe meer mensen er één op kregen (op een gegeven moment had IEDEREEN er een op) en hoe duidelijker ze werden. Terwijl ik naar die maskers aan het staren was, had ik opeens een moment dat ik er niet helemaal meer bij was. Ik staarde in de leegte en een vriend van me zei dat ik er duivels uitzag. Ik besloot om even de rust op te zoeken want de maskers werden me te heftig. Ik vond het moeilijk om de maskers 'grappig' te blijven vinden, ze werden opeens een beetje griezelig. Ik zag op dat moment ook andere dingen: tandenstokers uit iemands neus, een man met een baby in zijn armen (was gewoon een koppel dat tegen elkaar aan stond), brilletjes, bureaus en opslagdozen midden in de zaal, iemand achter een piano, mensen op rolschaatsen en iemand in een rolstoel, en nog veel meer maar die ben ik vergeten.

Toen ik eenmaal zat werd het me echt even teveel. Ik merkte dat ik de weg totaal kwijt was. Onaanspreekbaar, het duurde soms wel 10 seconden voordat ik doorhad dat degene die recht naast me zat tegen me aan het praten was. Mensen die voorbij liepen veranderden in dieren (ik heb een tijger gezien, een muis, en veel meer), dat was leuk, maar mensen veranderden ook in horrorfiguren. Enge kattenogen, vervormde gezichten, bloed, verbrande gezichten, ogen die uit oogkassen vielen, schaafwonden etc. Iedereen veranderde in monsters. Ook qua kleding. Ik wist op dat moment niet echt wat ik ermee aanmoest, ik voelde dat ik de waanbeelden probeerde weg te jagen, maar tegelijkertijd dacht ik dat ik me er misschien juist op moest concentreren omdat het anders fout zou gaan. Ik probeerde de hallucinaties leuk te vinden, maar met al die monsters om me heen ging dat niet echt lekker. Toen ik me een paar seconden op de hallucinaties ging concentreren, werd het me al snel teveel en had ik het vreemde gevoel dat ik out zou gaan als ik langer zou kijken. Ik wilde eruit, ik wilde dat de xtc uit ging werken. Hoe meer waanbeelden ik zag, hoe angstiger ik werd. Op een gegeven moment kon ik realiteit en fantasie niet meer onderscheiden: ALLES was veranderd voor mijn gevoel. Ook had ik het gevoel dat iedereen me aan het aanstaren was, weet nog steeds niet of dit waarheid was of dat ik het me verbeeldde. Volgens mij zag ik eruit als een bang vogeltje in een hoekje met mega ogen :xtc:, dus het verbaast me niet als iedereen me heeft aangestaard. Wat wel een leuk moment was: we maakten een selfie en toen zag ik in het scherm van het mobieltje mezelf met een brilletje op :lol:. Maar omdat ik al zo diep in mijn angst zat, kon ik hier ook niet echt meer om lachen.

Vriendin van mij was ook aan het hallucineren, maar zij zag alleen maar leuke dingen. Mensen geschminkt als pipo de clown, bejaarden, patiënten, brilletjes, dieren, dat soort dingen. Geen dingen waar je bang voor hoort te worden, zij genoot er daarom ook alleen maar van.

We hebben een kwartiertje daar gezeten en hoewel ik me nog steeds niet goed voelde, gingen we toch maar weer de dansvloer op omdat het feest bijna afgelopen was. Vanaf daar werd ik echt heel wazig. Reactievermogen van nul, alleen maar vaag voor me uit staren, niet eens meer echt zin om te dansen, iemand die recht voor me stond probeerde me drie afscheidszoenen te geven maar ik had geen idee waar die jongen stond :conf: en draaide helemaal de verkeerde kant op. Kon ook echt totaal geen zinnige gesprekken meer voeren, een vriendin vroeg of ze een kauwgompje mocht, dit heeft ze zo'n vijf keer uit moeten leggen voordat ik begreep wat ze wilde. Als iemand me een verhaal vertelde, wist ik de eerste twee zinnen nog waar het over ging maar daarna was ik het helemaal kwijt en reageerde ik maar met wat gebrabbel. Ook lopen ging voor geen meter, overal waren zogenaamd opstapjes dus ik liep scheef en struikelde steeds.

Nu, wat mij betreft, het raarste van de hele avond. Ik stond met mijn gezicht naar het podium toe waar een lichtshow gaande was. Op een gegeven moment kwamen er van die felwitte lichten recht op me af, ik wist even niet meer waar ik was en opeens doet mijn lichaam een soort van reflex tegen die lichten; ik sprong achteruit zonder dat ik daar invloed op had. Toen dat was gebeurd stond ik daar echt even zo van: wow, wat was dat. Daarna had ik het weer een keer. Vanaf dat moment besloot ik maar met mijn rug naar het podium toe te gaan staan, en toen ging het wel.

Pas toen het feest afgelopen was en ik buiten stond, begon de wereld weer een beetje normaal te worden. Op een gegeven moment dacht ik dat het voorbij was, maar toen ik ergens voor in de rij stond zag ik toch weer overal maskers. Maar dit was niet heftig en ik werd er ook niet meer echt bang van.

Wat ik me afvraag, is hoe het komt dat ik zo heftig heb gehallucineerd van xtc. Ik had die nacht ervoor 8 uur geslapen dus was ook niet echt moe (misschien een beetje, lange werkdag gehad). En hoe komt het dat de xtc deze keer opeens zo heftig aansloeg? Ik ben nog nooit echt hard gegaan op een pilletje, neem altijd vrij weinig dus het effect is vaak minimaal bij mij. Heb hoge dosissen altijd vermeden, omdat ik niet strak op een feest wil staan. Helaas stond ik dat nu wel. Mijn ogen waren groter dan ooit en ik zag mensen duidelijk kijken en er opmerkingen over maken. Ik wist ook eigenlijk helemaal niet dat je echt kon hallucineren van xtc, wist alleen dat veel mensen statafels en draaideuren etc. zien. Ik denk dat ik daarvan ook nogal angstig werd; ik had het idee dat de hallucinaties die ik had helemaal niet door de xtc konden komen en dat er misschien troep in mijn pil zat. M'n vrienden wisten het ook niet, niemand had het ooit zo heftig gehad als ik. Nu ik op internet verhalen van anderen heb gelezen, weet ik dat je van xtc wel flink kunt hallucineren dus dat stelt me wel gerust. Misschien helpt die gedachte me de volgende keer als ik het weer krijg. Nog een vraagje: hoe gaan jullie met hallucinaties om? Als je enge hallucinaties krijgt, probeer je die dan weg te jagen of vind je ze juist leuk? En een laatste vraag: was dit nu een bad trip? :keta:

Oeps, het verhaal is nogal lang geworden. Succes met lezen. :lol:
feestbeest92
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 72
Geregistreerd: wo aug 27, 2014 7:33 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Druks » ma okt 20, 2014 11:19 am

Lijkt me wel een bad trip, ja. Vooral de paranoia past daar in.

Anyhow, MDMA combineren met 4-FA is ook gewoon een niet zo goed plan. Ze werken allebei op je serotonine en en 4-FA is ook nog een amfetamine waardoor je een behoorlijke aanslag pleegt op je hersenen.

Hallucinaties zijn eigenlijk een teken dat je veel te veel genomen hebt.

Iig fijn dat je mensen om je heen had die je een beetje geholpen hebben enzo. Ik vraag me af hoe de kater gaat zijn.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor feestbeest92 » ma okt 20, 2014 2:06 pm

Druks schreef:Lijkt me wel een bad trip, ja. Vooral de paranoia past daar in.

Anyhow, MDMA combineren met 4-FA is ook gewoon een niet zo goed plan. Ze werken allebei op je serotonine en en 4-FA is ook nog een amfetamine waardoor je een behoorlijke aanslag pleegt op je hersenen.

Hallucinaties zijn eigenlijk een teken dat je veel te veel genomen hebt.

Iig fijn dat je mensen om je heen had die je een beetje geholpen hebben enzo. Ik vraag me af hoe de kater gaat zijn.


Ik weet het, was stom, maar ik voelde niet zoveel van de 4fmp en ik had nog een lange avond te gaan. Kwartje kan geen kwaad dacht ik. Ondanks dat deze combinatie niet verstandig is, vind ik het alsnog raar dat ik zo heftig heb lopen hallucineren van ong. 1/3e pil. Nog nooit gehoord dat iemand van zo'n kleine hoeveelheid gaat hallucineren. En dat ik er zo hard van ging vind ik ook raar. Normaal kan ik best goed tegen xtc en voel ook vaak minder dan de rest van mijn vrienden. 4fmp kan de werking van xtc versterken, maar zó erg?
feestbeest92
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 72
Geregistreerd: wo aug 27, 2014 7:33 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Naturelover » ma okt 20, 2014 3:13 pm

Neem je voldoende rustmomenten als je uitgaat? Van oververhitting kun je eerder dergelijke klachten krijgen.

Verder sluit ik me aan bij wat Druks zegt ;) combineren van deze twee middelen is niet aan te raden. Hoop dat de kater mee valt voor je.
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor lemonhaze » ma okt 20, 2014 3:39 pm

Wat hierboven gezegd wordt! En ik denk dat je het zelf misschien erger maakte door zo geforceerd ermee om te gaan. Echt proberen lekker te gaan, terwijl je het als niet prettig ervaarde vergroot denk ik je paniek op de een of andere manier. Op zo'n moment accepteren dat het even niet goed gaat helpt denk ik al een hoop.

Ik heb zelf ook een keer allemaal maskers gezien en mensen met van die hippiebrilletjes op die keihard stonden te hakken en ineens leek het alsof ik op een gabberfeest was. Ervaarde dat niet als prettig, heb een andere omgeving opgezocht en stelde mezelf gerust met de gedachte dat het door de drugs komt en ik weet dat het niet echt is. Toen was het in no time over, maar ik moet zeggen dat ik niet iemand ben die snel in paniek raakt ofzo. Blijf redelijk relaxed in zulke situaties denk ik, waardoor ik het niet als bad gaan zie. Heb het trouwens ook maar 1x gehad maar toch.
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Partypipo » ma okt 20, 2014 4:21 pm

De combi is niet de verstandigste combi. Mdma is schadelijk voor je hersenen en de 4 fmp vergroot de schade behoorlijk.
hallucinaties en te vaag zijn om nog iets te snappen gebeurt eerder bij te hoge dosissen mdma, maar uit mijn ervaring ook bij te vaak te kort achter elkaar.
bij een normale dosis mdma heb je ongeveer 3 maanden hersteltijd nodig. Ik denk dat je door de combinatie met 4 FA de hersenen meer hersteltijd moet gunnen dan 3 maanden. Dus zelfs als je steeds 3 maanden pauze houdt en vaker deze combinatie gebruikt kan het zijn dat je beschadiging op beschadiging krijgt. Ik heb mdma een paar keer te kort achter elkaar gedaan een paar jaar terug en dan ook steeds te veel, heel vaag zijn en echt de weg kwijt zijn en toen had ik nog meer dan een week in het donker dat ik andere dingen zag dan wat er was.
Oftewel, ik zou als ik jou was een hele lange pauze houden van een maand of 6 tot 12. En niet meer combineren.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Dopaminded » ma okt 20, 2014 6:55 pm

Vroeger geloofden (de meeste van) men mede-dopertjes hier niet in.
"Trippen van X, gek zeker?" :#:
Ik geloof althans in de stelling van MDMA -> MDA (5-10%).
Heb hiervoor geen WS verificatie om eventjes op tafel te smijten.
Misschien iets voor Einstein ? :D

De hypothese van MDMA met hallucinogene potentie op zichzelf, lijkt me anders ook wel een fascinerende hersenkraker :kleuter: .

Partypipo schreef:hallucinaties en te vaag zijn om nog iets te snappen gebeurt eerder bij te hoge dosissen mdma, maar uit mijn ervaring ook bij te vaak te kort achter elkaar.

Mijn ervaring is ook dat de hallucinaties pas optreden bij heel hoge doseringen.
Maar het tweede aspect van Partypipo kan ik wel in komen.

Een 'bad trip' op MDMA is, naar mijn gevoel, veeleer adhv een interne factor (mindset), dan een externe factor (overdosering).
Accepteer de visuals als een additioneel effect. Focus terug op de rush, die lekkere X warmte. Think happy thoughts! :love:
Een juiste mindset aangaande MDMA visuals/trip, is het verschil tussen een meerwaarde of een para-psycho-schijtnacht :woeh:

Echter alsnog onprettige visuals op je X-Teevee'tje? Probeer er van bewust te blijven, dat
- Het, in essentie, slechts visuals zijn
- Het van voorbijgaande aard is
('speciale gevalletjes' terzijde, you're not turning insane)

Of ja:

Partypipo schreef:hele lange pauze houden van een maand of 6 tot 12. En niet meer combineren.
"Jusqu'ici, tout va bien"

Avatar gebruiker
Dopaminded
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 483
Geregistreerd: di jun 03, 2014 10:12 am

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Trippie » ma okt 20, 2014 8:45 pm

feestbeest92 schreef:groot kwartje van ong. 200mg

Zeg je nu dat je pillen van 800mg had? Lekka :hulde:
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor feestbeest92 » di okt 21, 2014 1:21 am

Oeps foutje, beetje verkeerd verwoord inderdaad. Kwartje van een 200mg pil :p
feestbeest92
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 72
Geregistreerd: wo aug 27, 2014 7:33 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor supergabbur » di okt 21, 2014 1:25 am

lemonhaze schreef:Ik heb zelf ook een keer allemaal maskers gezien en mensen met van die hippiebrilletjes op die keihard stonden te hakken en ineens leek het alsof ik op een gabberfeest was. Ervaarde dat niet als prettig.


Wat is er mis met gabbers? :/
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Dopaminded » di okt 21, 2014 6:59 am

supergabbur schreef:
lemonhaze schreef:Ik heb zelf ook een keer allemaal maskers gezien en mensen met van die hippiebrilletjes op die keihard stonden te hakken en ineens leek het alsof ik op een gabberfeest was. Ervaarde dat niet als prettig.


Wat is er mis met gabbers? :/


Hahaha die hadk ni eens gelezen :lol:

...

Maar ik verwacht ook wel een antwoord :#:
"Jusqu'ici, tout va bien"

Avatar gebruiker
Dopaminded
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 483
Geregistreerd: di jun 03, 2014 10:12 am

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor feestbeest92 » di okt 21, 2014 11:31 am

Naturelover schreef:Neem je voldoende rustmomenten als je uitgaat? Van oververhitting kun je eerder dergelijke klachten krijgen.

Verder sluit ik me aan bij wat Druks zegt ;) combineren van deze twee middelen is niet aan te raden. Hoop dat de kater mee valt voor je.


Ik ben wel iemand die het heel snel warm heeft en daarom ook altijd met een vreselijk zweethoofd op zo'n feest sta. Neem wel regelmatig rustmomenten en we stonden bij de airco die duidelijk voelbaar was, dus daar zal het niet aan hebben gelegen.

Nog geen last van een kater overigens, maar ben daar sowieso niet zo gevoelig voor.
feestbeest92
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 72
Geregistreerd: wo aug 27, 2014 7:33 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor lemonhaze » di okt 21, 2014 3:45 pm

Dopaminded schreef:
supergabbur schreef:
lemonhaze schreef:Ik heb zelf ook een keer allemaal maskers gezien en mensen met van die hippiebrilletjes op die keihard stonden te hakken en ineens leek het alsof ik op een gabberfeest was. Ervaarde dat niet als prettig.


Wat is er mis met gabbers? :/


Hahaha die hadk ni eens gelezen :lol:

...

Maar ik verwacht ook wel een antwoord :#:

Haha niks mee hoor gabburtje. Maar ik was op dat moment op een dubstep en drum and bass feest en er hing voor mijn gevoel in die bassment een hele negatieve/ agressieve sfeer waardoor ik me er niet chill voelde op dat moment.
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor feestbeest92 » do okt 23, 2014 4:51 pm

Bedankt voor de reacties tot nu toe..

Maar niemand die weet hoe het komt dat het deze keer zo heftig insloeg terwijl ik normaal van deze combinatie niet eens zo gek veel voel?

En niemand een verklaring voor de schok die mijn lichaam maakte tijdens de lichtshow? Soort epilepsie ofzo? Kan ik dit vaker gaan verwachten of gebeurt dit alleen als je echt hard gaat?

De avond blijft maar door mijn hoofd spoken, was nog bang dat ik de dagen erna nog steeds rare dingen zou zien maar dat is gelukkig niet zo. Ook blijft de dip gelukkig weg, voel me geestelijk eigenlijk wel prima deze dagen. :roll2: Had alleen wel dat ik in een winkel stond en opeens duizelig werd en m'n hele lichaam slap voelde. Moest ook even gaan zitten. Heb dit normaal nooit en had sterk het vermoeden dat het door zaterdag kwam.
feestbeest92
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 72
Geregistreerd: wo aug 27, 2014 7:33 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Aebi » do okt 23, 2014 4:55 pm

Slecht geslapen dagen ervoor? Te kort na elkaar? Kan vanalles zijn, de ene keer pakt de drugs wat anders uit dan de andere, i guess.
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6371
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Druks » do okt 23, 2014 5:02 pm

Die soort van epilepsie komt wel vaker voor bij mensen die te veel hebben genomen/te hard gaan. Vooral als je in felle lichten kijkt; vaak vallen er dan ook mensen flauw.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Rudolph » do okt 23, 2014 5:09 pm

Helaas werkt drugs niet consistent, de ene keer kan precies dezelfde dosis heel anders vallen dan de andere keer. Zoals hier eerder gezegd zijn felle lichten en veel van dat soort prikkels nog wel eens een trigger zijn die je hersens overbelasten, zeker als je je al wat minder aangenaam voelt komt het allemaal wat heftiger over.

In ieder geval even oppassen geblazen mocht je deze combi nogmaals willen proberen (wat ik niet aan zou raden).
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor feestbeest92 » do okt 23, 2014 5:22 pm

Rudolph schreef:Helaas werkt drugs niet consistent, de ene keer kan precies dezelfde dosis heel anders vallen dan de andere keer. Zoals hier eerder gezegd zijn felle lichten en veel van dat soort prikkels nog wel eens een trigger zijn die je hersens overbelasten, zeker als je je al wat minder aangenaam voelt komt het allemaal wat heftiger over.

In ieder geval even oppassen geblazen mocht je deze combi nogmaals willen proberen (wat ik niet aan zou raden).


Ga ik zeker niet doen, voortaan het een of het ander. Maar voorlopig raak ik even helemaal niets meer aan..
feestbeest92
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 72
Geregistreerd: wo aug 27, 2014 7:33 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Dopaminded » do okt 23, 2014 11:35 pm

feestbeest92 schreef:
Rudolph schreef:Helaas werkt drugs niet consistent, de ene keer kan precies dezelfde dosis heel anders vallen dan de andere keer. Zoals hier eerder gezegd zijn felle lichten en veel van dat soort prikkels nog wel eens een trigger zijn die je hersens overbelasten, zeker als je je al wat minder aangenaam voelt komt het allemaal wat heftiger over.

In ieder geval even oppassen geblazen mocht je deze combi nogmaals willen proberen (wat ik niet aan zou raden).


Ga ik zeker niet doen, voortaan het een of het ander. Maar voorlopig raak ik even helemaal niets meer aan..


Klinkt helemaal goed :) beste keuze denk ik!
Niet om een anti-drug campagne te voeren he. (Seriously, me? :lol: )
Even je lichaam de tijd geven volledig te herstellen, en als je later weer eens zou/gaat gebruiken, des te meer fun er aan! :kleuter:

Oh ja en over de andere vraag, ik kan er niets van staven dus ga er niet echt op in gaan, maar Rudolph heeft alleszins gelijk over de zekere mate van onvoorspelbaarheid.

En wat Druks zei over de triggers (resulterend in knockouts) heb ik ook al vaak gezien :s
als je echt loco gaat met de dosering, heb je een potentiële tijdbom binnen en dan zijn OEV's nog het minste van de concerns vrees ik :#:

Anyways, take it easy kiddo! :wave:
"Jusqu'ici, tout va bien"

Avatar gebruiker
Dopaminded
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 483
Geregistreerd: di jun 03, 2014 10:12 am

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Einstein » za okt 25, 2014 1:53 pm

Dopaminded schreef:Vroeger geloofden (de meeste van) men mede-dopertjes hier niet in.
"Trippen van X, gek zeker?" :#:
Ik geloof althans in de stelling van MDMA -> MDA (5-10%).
Heb hiervoor geen WS verificatie om eventjes op tafel te smijten.
Misschien iets voor Einstein ? :D

De hypothese van MDMA met hallucinogene potentie op zichzelf, lijkt me anders ook wel een fascinerende hersenkraker :kleuter: .

MDA heeft bijna dezelfde structuur en (dus) bijna dezelfde farmacologische werking als MDMA, met slechts wat marginale verschillen die alleen goed tot hun recht komen als je een volledige dosis MDA neemt. Dat betekent dat als MDA hallucinogeen is, MDMA dat ook wel zal zijn, zij het blijkbaar in mindere mate. Verder wordt slechts een klein deel van de MDMA omgetoverd tot MDA, bij lange na niet genoeg om een op zichzelf werkzame dosis MDA op te leveren. Dat MDMA op zichzelf hallucinogeen is is dus zeer waarschijnlijk.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Blondine10 » za dec 19, 2015 11:48 am

Ik heb hetzelfde mee gemaakt maar dan met 1 pilletje bij mij was de oplossing door een rondje te gaan lopen buiten met een vriend of vriendin die je vertrouwt. De aanleiding is dat er waarschijnlijk LSD in je pil zat dat komt niet vaak voor maar het kan voorkomen dat het in je pil zat, en van LSD ga je hallucineren naar je omgeving en de gedachten die jij die dag had. Ook gaat de combinatie PMMA niet samen met LSD dan kan je gezicht aardig vervormen en een angstig gevoel krijgen, kortom je had gewoon een verkeerde pil want anders gebeurt er niks met een kwartje. Ik hoop dat je hier wat aan heb! ☺️
Blondine10
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: za dec 19, 2015 11:39 am

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Partypipo » za dec 19, 2015 1:30 pm

Blondine10 schreef:Ik heb hetzelfde mee gemaakt maar dan met 1 pilletje bij mij was de oplossing door een rondje te gaan lopen buiten met een vriend of vriendin die je vertrouwt. De aanleiding is dat er waarschijnlijk LSD in je pil zat dat komt niet vaak voor maar het kan voorkomen dat het in je pil zat, en van LSD ga je hallucineren naar je omgeving en de gedachten die jij die dag had. Ook gaat de combinatie PMMA niet samen met LSD dan kan je gezicht aardig vervormen en een angstig gevoel krijgen, kortom je had gewoon een verkeerde pil want anders gebeurt er niks met een kwartje. Ik hoop dat je hier wat aan heb! ☺️


Lsd in je pil? Lijkt me sterk. Voordat je je pillen neemt je pillen laten testen is altijd een goed idee.

Mdma zorgt gewoon voor verstoord zicht. Bij misbruik zelfs wekenlang, maandenlang of jarenlang.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Aebi » za dec 19, 2015 1:34 pm

:lol: whut
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6371
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Exceptional » za dec 19, 2015 6:03 pm

Blondine10 schreef:Ik heb hetzelfde mee gemaakt maar dan met 1 pilletje bij mij was de oplossing door een rondje te gaan lopen buiten met een vriend of vriendin die je vertrouwt. De aanleiding is dat er waarschijnlijk LSD in je pil zat dat komt niet vaak voor maar het kan voorkomen dat het in je pil zat, en van LSD ga je hallucineren naar je omgeving en de gedachten die jij die dag had. Ook gaat de combinatie PMMA niet samen met LSD dan kan je gezicht aardig vervormen en een angstig gevoel krijgen, kortom je had gewoon een verkeerde pil want anders gebeurt er niks met een kwartje. Ik hoop dat je hier wat aan heb! ☺️

De grap zit 'm in de gebruikersnaam, toch?
Don't ask me nothing about nothing, I just might tell you the truth.
Avatar gebruiker
Exceptional
Cynic
Donateur
Offline
 
Posts: 3568
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:47 pm

Re: Enge hallucinaties van xtc

Berichtdoor Poseidon » ma dec 21, 2015 2:38 am

Het moet niet veen geķker worden vrenden maar laten we ook hen die het spoor bijster zijn leuke féedback geven :grin:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner