Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ideale dosering xtc

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Ideale dosering xtc

Berichtdoor ducoquelicot » di mei 08, 2018 5:12 pm

Ik lurk al een tijdje op dit forum zonder me ooit aangemeld te hebben, maar ik was toch benieuwd of jullie konden meedenken als antwoord op mijn vraag.

Ik (vrouw, 60 kilo) heb in augustus 2017 voor het eerst xtc gebruikt - zoals bij velen een fantastische ervaring. Daarna in het begin heel sterk het gevoel gehad 'ik wil dit nog een keer doen', maar braaf gewacht en de aandrang verdween, tot afgelopen bevrijdingsdag de mogelijkheid zich weer voordeed.

Keek er ontzettend naar uit. De eerste keer had ik geen idee wat er in de pillen zat, begonnen met een achtste - want toch een beetje nerveus - en toen ik daar niets van voelde anderhalf uur later een kwartje genomen. Dat kickte behoorlijk in.

Deze keer mijn pillen laten testen, de dikste op advies van het testcentrum opgestuurd naar het lab, bleek 200mg in te zitten. Ging uit van 180mg voor de pillen die ik nog had (want bij het testcentrum viel het op dat die ene pil opmerkelijk veel dikker was en aan de telefoon gaven ze aan dat die waarschijnlijk sterker zou zijn dan degenen die ik had gehouden). Vanwege mijn gewicht besloten om te beginnen met een kwartje, zodat ik in een veilige zone zou zitten en altijd bij kon nemen als nodig, en niet boven een halfje te gaan ivm overdosering.

Aldus gedaan, om 3u smiddags genomen, om half 4 zat 'ie er al stevig in. Minder intens dan de eerste keer (ik was voorbereid dat het die 'first time feeling' niet zou evenaren), veel relaxtere come-up, maar wel de praatkick en het connecten met mensen, de mooie lucht en lichten, de vibraties in het zand, de tintelingen op je huid en het onbedaarlijk heen en weer bewegen. Helaas was ik twee uur later alweer heel hard richting de gewone wereld aan het dalen. Niet erg op zich, ik was er niet echt chagrijnig om, maar iedereen om mij heen begon toen pas in een space te raken, dus het voelde een beetje uit balans. Om half 6, toen het voor mijn gevoel echt helemaal 'weg' was, heb ik een achtste bijgenomen. Daar heb ik niet noemenswaardig iets van ervaren - en later rond half 8 nog een keer een achtste, eveneens zonder noemenswaardig effect. Werd er overigens ook niet heel vaag van. Nog wel lekker een frietje met mayonaise gegeten, twee blikjes cola gedronken en een glas water, veel gezeten en rustig rondgelopen - binnensituaties vermeden, ook zonde van het mooie weer - en bijtijds naar huis gegaan.

Kater valt mee, een beetje last van slechte concentratie en overmatige moeheid, maar het heerlijke weer doet wonderen voor het humeur. Maar ik vind het wel jammer dat het ten opzichte van de eerste keer zo veel korter duurde. Ik vermoed dat ik een te lage startdosis heb genomen en daarna te laat (en misschien ook te weinig) heb bijgepakt.

Uiteraard geen zin om m'n hersenen naar te slopen, dus ik wacht braaf drie maanden - rond die tijd komt Lowlands er alweer aan, dus dat is ideaal. Ik heb nog een halfje over van dezelfde pillen, dus ik vroeg me af of jullie zouden adviseren om de volgende keer te beginnen met een kwartje + een achtste (waar ik de eerste keer ook heel goed op ging) en dan op de piek een achtste bijnemen indien nodig, of in één keer een halfje te doen en niets bij te pakken? Ik zou het zonde vinden om te weinig te nemen maar wil ook niet te veel nemen en óf veel te hard gaan óf mezelf naar de tering helpen.
ducoquelicot
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di mei 08, 2018 4:57 pm

Re: Ideale dosering xtc

Berichtdoor Jcutter » di mei 08, 2018 5:32 pm

Er is zo'n formule. ... x je gewicht en dat is dan je ideale dosis mdma. laat je pillen testen, dan weet je hoeveel mdma erin zit (volgens mij)...Google effe voor dat formule of gebruik de zoekfunctie op dit forum
UFO's zijn echt en aliens bestaan.

"You might as well kill yourself, you are already dead."

1 lunatic, 1 ice pick
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4126
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: Ideale dosering xtc

Berichtdoor Partypipo » di mei 08, 2018 6:55 pm

Normaal wordt 1 tot 1.5 mg mdma per kg lichaamsgewicht voor een vrouw aangehouden en bij een man 1.5 tot 2 mg per kg lichaamsgewicht.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Ideale dosering xtc

Berichtdoor ducoquelicot » di mei 08, 2018 7:19 pm

Yes, die kende ik, thanks. Wat ik me meer afvroeg was of het beter is om in één keer anderhalf te doseren of er iets onder te gaan zitten en bij te nemen tot anderhalf.
ducoquelicot
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di mei 08, 2018 4:57 pm

Re: Ideale dosering xtc

Berichtdoor Partypipo » di mei 08, 2018 7:29 pm

Gewoon in 1x nemen. Bijnemen werkt meestal niet echt geweldig.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner