Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

MDMA en therapie

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

MDMA en therapie

Berichtdoor Selem » di mei 17, 2016 10:13 pm

Klinkt als een idioten titel, en dat is het ook.

Even samengevat:
Een jaar of drie geleden had ik het zwaar in mijn emotionele leven. Mijn ex en ik gebruikte veel drugs, voornamelijk een zwaar ongezonde hoeveelheid aan MDMA. Daarnaast heeft zij borderline en Multinal Personal Disorder (dat laatste wisten we toen nog niet). Lang verhaal kort; het was een kut relatie maar ik hield zoveel van haar dat ik het accepteerde dat zij steeds vreemd ging met haar ex en daarna weer bij mij terug kwam. Dit heeft zo een jaartje ongeveer gespeeld, hiervan hebben wij een half jaar lang een relatie gehad. Bij elkaar is ze ongeveer een maand of twee echt bij mij geweest zonder ook naar haar ex toe te gaan met alle lichamelijke contacten daarbij. Deze tijd dat ze echt bij mij was, was naar mijn idee de fijnste periode en wat ik mij voorstel bij een gelukkige relatie. Ons MDMA gebruik nam dan ook af.

In de tijden dat het niet goed ging (zeg 90%) heeft MDMA mij op de been gehouden, niet op een gezonde manier. Zij gebruikte drugs met zowel mij als haar ex. Telkens als wij samen MDMA gebruikte had ik het idee dat ze weer even "van mij was". Een zwaar ongezonde gedachte en diepe valkuil. Nadat zij het voor de zoveelste keer had uitgemaakt, heb ik er zelf ook echt een punt achter gezet. In de twee maanden hierna heb ik met dezelfde regelmaat MDMA misbruikt, hierbij kwam ook nog een Amfetamine probleem.

Zowel geestelijk als lichamelijk heb ik mijzelf de vernieling in geholpen. Nu zijn we een paar jaar verder en blik ik hier zo nu en dan op terug. Als wij beide niet zoveel MDMA hadden gebruikt (we spreken hier over meerdere keren per week ongeveer 250-300mg), had ik dit nooit zover laten komen. Maar we zaten er al in voor we er erg in hadden. In de periode nadat het echt uitging heb ik mijzelf gelukkig gehouden met MDMA, totaal onverantwoord en ongezond. Voor een maand was ik niet instaat om goed te functioneren. Ik verloor mijn baan, het enige wat ik overhield waren, godzijdank, mijn vrienden en familie.

Om niet te persoonlijk te worden, en volgens mij heb ik een redelijk beeld geschetst hier, ga ik even in op mijn vraag. Van mijn MDMA gebruik weet ik dat het zeker ook therapeutisch kan werken. Niet dat ik het op die manier heb gebruikt, maar ik weet nog goed dat ik tijdens het gebruik van MDMA wel bij deze gevoelens kon komen die ik anders helemaal had weggestopt. MDMA heeft het effect dat je jezelf open stelt, opeens kan je praten over gevoelens die je al die tijd hebt weggestopt.

Wat is jullie mening over therapie met gebruik van MDMA. Dan wel in een normale dosering en met begeleiding van een professional?
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » di mei 17, 2016 11:13 pm

Laat ik met de deur in huis vallen. Ik denk van niet, maar wel ben ik er minder er op tegen zoals jij er tegenover staat. Niet dat je een of andere prutser bent die mensen MDMA wil voeren om ze te "helpen". Ik denk dat het niet zozeer uit maakt of je op de korte termijn iets verwerkt zoals ze dat noemen. Maar eerder dat je door de tijd heen leert te dealen met dit soort dingen, real time zeg maar. Het is meer dat je zelf al aangeeft dat je automatisch het beste maakt van een kutsituatie, is ook logisch als je op die dopamine knop aan het drukken bent. Maar dat maakt je eerder naïef, als dat je in een psychologisch voordeel zou zijn. Het is niet fijn als iemand je de hele tijd met de nek aankijkt, maar dit gebeurt omdat ze eigenlijk geen zak om je geeft. Of ze wil je sturen met de notie dat ze geen zak om je geeft. En ze belazert je. Dat ga je niet oplossen met pillen. Dat soort mensen moet je "zou ik" gewoon opgeven.
Laatst bijgewerkt door Schepje op wo mei 18, 2016 6:24 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Selem » di mei 17, 2016 11:33 pm

Ja, de situatie die ik hierboven beschreef, is alweer een jaar of 3 geleden. Dat was eerder de inleiding over waarom ik ben ga nadenken over dit onderwerp. Terug te herleiden aan hoe ik wel en niet met vrienden wilde praten over het leven met mijn ex, gerelateerd aan of ik wel of geen MDMA op had. :grin: .

Naar mijn idee gaat het hier zeker niet om het "alleen op de Dopemine knop drukken", voor dit doeleinde heb je ook drugs die zich beter lenen.

Aangezien MDMA de her opname van Serotonine, Dopemine en Noradrenaline tegen gaat krijgen de overliggende neuronen in kwestie een grotere hoeveelheid van deze neurotransmitters op beschikbare receptoren. De affiniteiten hiervan weet ik niet uit mijn hoofd maar zijn makkelijk te vinden, is ook ergens een pagina voor op dit forum.

Waar het mij omgaat is dat er met deze combinatie van geprikkelde receptoren, in de meeste mensen, een openheid van onderliggende gevoelens opent. Dit is dan wel naar mijn idee en naar mijn eigen ervaring. Zou de opkomende openheid kunnen helpen tijdens een therapeutische sessie?

Sorry misschien had ik mijn vraag niet helemaal goed geformuleerd.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » di mei 17, 2016 11:59 pm

Ik denk dat het veel damage is voor weinig resultaat. Ook is het nogal makkelijk gedacht, het invasieplan van de psyche vereist weinig technische skills. Wat getuigt van een compleet gebrek aan kennis. En uitmondt in gepruts.

Wat ik me ook afvraag is of het wel zo goed werkt als je je inbeeld. Ik denk dat die psychologische inzichten je zonder reflectie ontglippen, en je ze gewoon weer vergeet. Ook kom je in de stemming om negatieve invloeden een positief tintje te geven, waardoor je vatbaar bent voor een voortzetting van je negatieve spiraal. Gevolgd door een dip van een week.

Tripmiddelen daarentegen zijn wmbt interessanter. Maar mss niet voor de setting die je hier beschrijft.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Selem » wo mei 18, 2016 10:59 am

Naar mijn heugen wordt er toch al geëxperimenteerd met MDMA ondersteunde psychotherapie in Amerika. Ik zal even kijken of ik ergens wat resultaten hiervan kan vinden, dit wordt dan wel vanavond.

Dat het een invasie van de psyche is vind ik op mijn beurt een beetje makkelijk gedacht.

Er kan vanuit een client veel tegendruk zijn tegenover de behandelaar. Als de client eerder en makkelijker bij onderliggende gevoelens komt, en misschien ook wel dieper dan zonder het ondersteunende gebruik van MDMA, lijkt het mij dat dit in combinatie met een goeie psychotherapeut een fijne doorbraak kan geven. Hierop kan later weer verder worden gewerkt. Een goeie psychotherapeut wordt toch niet opeens een prutser en maakt pruts werk als hij een sessie met MDMA zou doen, dat is een beetje wat ik opmaak uit je laatste reactie...
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Jcutter » wo mei 18, 2016 11:56 am

Wat klote dat je zo gek was op een chick die zo met je omging. Wedden dat ze genoot van al die aandacht? Zulke chicks moet je links laten liggen. Ik hoop voor je dat je er wat van hebt geleerd. Zulke chicks horen bij mij in het TBS-kliniek :twisted:

Maarrehh, MDMA moet je voeren aan autisten en sociaal angstige mensen. Je krijgt dan een hele andere ervaring. Je krijgt zin om met mensen te praten en om ze te knuffelen. Echt heerlijk spul. Ik hou echt veel van dat gevoel dat MDMA je geeft. Alles is liefde. En om als haatdragend en negatief persoon dat te ervaren, is dat natuurlijk heel bijzonder. Hele depressieve mensen moet je ook een keer MDMA voeren. GEwoon voor het gevoel dat ze dan een keer in hun leven hebben.
UFO's zijn echt en aliens bestaan.
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor djeemen » wo mei 18, 2016 1:10 pm

Ik heb ook veel drugs gebruikt met mijn (ex)vriendin. Nu die tijd redelijk achter me ligt merk ik dat het je relatie eerder kwaad doet dan goed. Op het moment zelf heb je een enorm positieve ervaring met een persoon, maar ongemerkt zit je daarna dagen, zo niet weken minder lekker in je vel en heeft dit uiteindelijk een negatieve invloed op je relatie. Als je zo'n drugsrelatie hebt ben je veel jaloerser en kun veel minder hebben. Je zou het zelfs als een vorm van verslaving kunnen zien omdat je op een bepaalde manier gaat denken dat de drugs een positieve invloed heeft op je relatie, terwijl dat niet zo is. Zie de parallellen met een solo gebruiker en zijn privé leven die 'functioneel' gebruikt.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor FRESH » wo mei 18, 2016 1:43 pm

Als je al aan een therapie wilt denken dan is MDMA niet de aangewezen stof hiervoor.
Dan maak je met psilocybine een veel betere kans op slagen mits je een zeer ervaren psychiater hebt die je kan begeleiden tijdens de sessies.

MDMA "therapie" werkt maar voor een dag. Ik heb het vaker gezien, stellen die problemen hebben, een avondje een pilletje doen en alles is weer koek en ei en ow wat hebben ze het toch fijn samen en gezellig en zullen ze nooit meer rot doen want het leven is toch te mooi?
En dan is het uitgewerkt...Wake up call
FRESH
Offline
 

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » wo mei 18, 2016 1:54 pm

Selem schreef:Er kan vanuit een client veel tegendruk zijn tegenover de behandelaar. Als de client eerder en makkelijker bij onderliggende gevoelens komt, en misschien ook wel dieper dan zonder het ondersteunende gebruik van MDMA.

Klinkt als een onvrijwillige opname.. En je gevoelens zijn juist heel ver weg op zo'n moment. Het is precies wat je kenbaar maakt op het moment dat je MDMA in de context plaats van het onderdrukken van negatieve gevoelens in de relatie met je vriendin.

Selem schreef: lijkt het mij dat dit in combinatie met een goeie psychotherapeut een fijne doorbraak kan geven. Hierop kan later weer verder worden gewerkt. Een goeie psychotherapeut wordt toch niet opeens een prutser en maakt pruts werk als hij een sessie met MDMA zou doen, dat is een beetje wat ik opmaak uit je laatste reactie..

Dat zou veronderstellen dat een psycholoog helemaal niks kan zonder MDMA, en wij zonder enige poging op het zelfde level zitten als een goede psycholoog. Er zijn een hoop gradaties van wat mensen willen tho, sommige zullen gelijk hun portemonnee trekken. Ik niet.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Selem » wo mei 18, 2016 6:49 pm

Tja, dat een avondje samen MDMA gebruiken geen wonderen gaat doen voor een relatie weet ik uit ervaring ook hahaha.

Maar toch zijn er denk ik wel degelijk manieren om MDMA in te zetten tijdens een therapeutische sessie. Los van dat je een hele goeie en daarin opgeleide psychiater nodig hebt, denk ik dat er juist tijdens een sessie met MDMA een doorbraak kan zijn in het openstellen van gevoelens. De dag erna zal de client zich zeker niet meer hetzelfde voelen, maar het probleem is wel naar boven gekomen. In een ander daglicht; vinden jullie het niet heel fijn dat je tijdens het gebruik van MDMA je vrienden even zegt hoeveel ze eigenlijk voor je betekenen. De volgende dag zou je dat niet zo gauw meer zeggen, maar ze betekenen nog net zoveel voor je, tenminste dat is bij mij het geval.

@Naphtha, ik zie even niet hoe mijn reactie suggereerde dat een psychiater niks kan zonder MDMA, of dat wij op hetzelfde niveau als een psychiater zouden zitten... Als ik MDMA gebruik met vrienden is dit toch niet met het doel om het even stevig over een aantal problemen te gaan hebben ;) .
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » wo mei 18, 2016 8:18 pm

Selem schreef:@Naphtha, ik zie even niet hoe mijn reactie suggereerde dat een psychiater niks kan zonder MDMA, of dat wij op hetzelfde niveau als een psychiater zouden zitten... Als ik MDMA gebruik met vrienden is dit toch niet met het doel om het even stevig over een aantal problemen te gaan hebben ;) .

Omdat er helemaal niks in staat over psychiatrie mss?
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Selem » do mei 19, 2016 11:10 am

Ik ben je kwijt, zal wel aan mij liggen.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor djeemen » do mei 19, 2016 12:17 pm

Ik volg het ook niet.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Amvitamientje » do mei 19, 2016 12:28 pm

djeemen schreef:Ik volg het ook niet.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3910
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor FRESH » do mei 19, 2016 3:19 pm

ik ook niet meer
FRESH
Offline
 

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Jcutter » do mei 19, 2016 3:21 pm

ik snap al helemaal niks meer. nooit gedaan ook. het leven, mensen; pfff, allemaal veelte ingewikkeld man :|
UFO's zijn echt en aliens bestaan.
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » do mei 19, 2016 9:13 pm

Selem schreef:Ik ben je kwijt, zal wel aan mij liggen.


Psychiatrie en psychologie zijn twee verschillende dingen. Lijkt me dat je niet bij de psychiater wil zitten voor relatieproblemen. Een relatietherapeut is dan ook geen psychiater maar een psycholoog of geen van beide.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Selem » vr mei 20, 2016 2:01 pm

Dat begrijp ik inderdaad @Naphtha, maar volgens mij stappen we hier een beetje af van mijn vraag in de vorm van meningen over het onderwerp of MDMA en therapie samen zouden kunnen gaan.

Ik gooi dan nog maar even een balletje op: http://www.maps.org/research/mdma

Ik ben groot fan van het werk dat MAPS doet. Ik lees veel van de door hun aanbevolen of ondersteunde literatuur. Zodoende kwam ik ook meer informatie tegen over MDMA en psychotherapie. Persoonlijk blijf ik het een interessant idee vinden. Er wordt dus ook wel degelijk naar gekeken op het moment....
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » vr mei 20, 2016 7:23 pm

Selem schreef:Dat begrijp ik inderdaad @Naphtha, maar volgens mij stappen we hier een beetje af van mijn vraag in de vorm van meningen over het onderwerp of MDMA en therapie samen zouden kunnen gaan.

Niet bepaald, je wordt gepakt op ervaring.

Maar.. Count me out. :lol:
Maatschappelijk zijn we allang zo ver dat we dit kunnen begrijpen. Dat zijn we al zo'n 20 jaar. Heb een beetje het gevoel dat de crew van dit onderzoek er ram hard aan onderdoor gaat gaan aan de MDMA. En dan met kk domme conclusies aan komt zetten. Die niks veranderen aan het standpunt van de FDA. Maar goed iedereen mag een crowdfundcampange opzetten. "MAPS is undertaking a roughly $20 million plan" waar $19.6 Miljoen spontaan verdwijnt in omliggende kosten. Ze gaan hier ook uit van de mogelijkheid om die doelgroepen in de psychiatrie te krijgen. Kennelijk zijn toch zeker een deel van deze doelgroepen niet psychiatrisch. Ook komen we terug op het punt dat een psychiater geen tijd heeft voor psychotherapie, en deze drug geen medicijn is. "in de zin dat het van je serotonine voorraad afgeholpen worden mij geen medische ingreep waardig lijkt"
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Jcutter » vr mei 20, 2016 7:50 pm

:|
UFO's zijn echt en aliens bestaan.
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » vr mei 20, 2016 8:13 pm

MDMA als je je goed voelt en ff lekker uit je plaat wil gaan. :rock:


Mgoe, Hier een DF.info/Reddit post van een PTSDer die zich hier kennelijk wel in kon vinden. Overigens is hier een therapeut en een psychiater aan te pas gekomen.
media/redditama-irakveteraan-met-ptsd-behandeld-met-mdma-therapie-t9165.html
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Selem » vr mei 20, 2016 8:38 pm

Naphtha schreef:
Selem schreef:Dat begrijp ik inderdaad @Naphtha, maar volgens mij stappen we hier een beetje af van mijn vraag in de vorm van meningen over het onderwerp of MDMA en therapie samen zouden kunnen gaan.

Niet bepaald, je wordt gepakt op ervaring.

Maar.. Count me out. :lol:
Maatschappelijk zijn we allang zo ver dat we dit kunnen begrijpen. Dat zijn we al zo'n 20 jaar. Heb een beetje het gevoel dat de crew van dit onderzoek er ram hard aan onderdoor gaat gaan aan de MDMA. En dan met kk domme conclusies aan komt zetten. Die niks veranderen aan het standpunt van de FDA. Maar goed iedereen mag een crowdfundcampange opzetten. "MAPS is undertaking a roughly $20 million plan" waar $19.6 Miljoen spontaan verdwijnt in omliggende kosten. Ze gaan hier ook uit van de mogelijkheid om die doelgroepen in de psychiatrie te krijgen. Kennelijk zijn toch zeker een deel van deze doelgroepen niet psychiatrisch. Ook komen we terug op het punt dat een psychiater geen tijd heeft voor psychotherapie, en deze drug geen medicijn is. "in de zin dat het van je serotonine voorraad afgeholpen worden mij geen medische ingreep waardig lijkt"


..... :s . Geen idee waar je nou precies heel wilt met deze reactie.

Ten eerste; MAPS is naar mijn idee niet echt een organisatie met "kk domme conclusies". Ten tweede; dat deze drug geen medicijn is... Het is waar dat MDMA (net als de meeste andere "medicijnen") niet een klinkklare oplossing zijn. Beetje een open deur intrappen als je het mij vraagt. Ten derde; het "van je serotonine voorraad af te helpen", vind ik ook wel een beetje heel erg kort door de bocht. Als jij geen serotonine meer in je hersenpan had, was er namelijk wel een hele hoop meer fout gegaan...

En waar "Niet bepaald, je wordt gepakt op ervaring." op slaat... geen idee... is wel meer het geval met reacties die ik van jou krijg.... :roll: .

Verder zou ik, nogmaals, graag bij je willen aangeven dat ik MDMA niet zie als een "medicijn" zie. Maar wel als iets waardoor mensen op een bepaalde manier gaan denken. Tijdens dit proces kunnen inzichten ontstaan, zeker met de begeleiding van een goeie psychiater. Hier ga ik ook verder geen discussie over voeren met je, vrees ik. Je spring voor mij net iets te veel van de hak op de tak om mij te kunnen overtuigen van een andere mening. :#:
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Amvitamientje » vr mei 20, 2016 8:43 pm

Selem schreef:is wel meer het geval met reacties die ik van jou krijg.

:)
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3910
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » vr mei 20, 2016 8:53 pm

Denial, denial, idiot remark. Lekker bezig Selem.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Jcutter » vr mei 20, 2016 9:02 pm

Je doet iets teveel je best om intellectueel over te komen "Naphta"
UFO's zijn echt en aliens bestaan.
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » vr mei 20, 2016 9:03 pm

Nee man, ik geef gewoon antwoord.
Hij kan teruglezen nu..Ga hem niet weer het verschil uitleggen want dat heb ik gvdd al drie keer gedaan.
Laatst bijgewerkt door Schepje op vr mei 20, 2016 9:04 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Amvitamientje » vr mei 20, 2016 9:04 pm

Naphtha schreef:Denial, denial, idiot remark. Lekker bezig Selem.

Volgens mij heb jij niet veel vrienden, of wel?
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3910
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » vr mei 20, 2016 9:09 pm

Jij zit in de psychiatrie of niet Amvitamientje?
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Amvitamientje » vr mei 20, 2016 9:28 pm

Nee, overigens zou een behandeling daar jou geen kwaad doen.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3910
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: MDMA en therapie

Berichtdoor Schepje » vr mei 20, 2016 9:37 pm

Amvitamientje schreef:Nee, overigens zou een behandeling daar jou geen kwaad doen.

Persoonlijk vind ik dat er te veel mensen in de psychiatrie zitten. Ik snap ook wel waarom.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner