Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Nooit love gevoel gehad

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor SjaakT » ma jul 08, 2013 12:41 am

Lees in dit subforum en vrijwel overal dat iedereen (inclusief mijn vriendengroep) een love gevoel krijgt. Ik heb nu 4x XTC gebruikt, geteste pillen, varierend tussen de 180-200mg per stuk.

Gewicht schommelt tussen de 83-76 maar dat is te verwaarlozen als je kijkt naar de dosering.

Eerste keer nam ik halfje, voelde me zweverig en meer niet. 3 uur later nam ik mijn 2e halfje, ging snoeihard, alsof ik ontplofte, maar geen love gevoel.

Tweede keer 3x een halfje, met 3 uur ertussen steeds. Wederom hard en zeer euforisch, maar geen love gevoel.

Derde keer 4x een halfje, maar werd zeer euforisch en later dus vaag (dit wist ik en wilde ik ook meemaken).

Heeft tussen elke keer minimaal 3-4 maanden gezeten. Tussen 2e en 3e keer zelfs 10 maanden.
Gebruik meestal pep om de 2 maanden en niet absurd veel (lees: 150-200mg 50-60% verspreid over 8-10 uur). Gebruik voor de rest zeer zelden wiet, en geen andere drugs.

Ja, ik weet dat redosen zeer slecht is, neurotoxisch gezien.
Ja, ik weet dat de dosering 1-2mg per kg moet zijn en niet meer.
Ja, ik weet dat je van 3-4x redosen vaag wordt en dat het zeer slecht is.

Mijn uiteindelijke vraag: Herkent iemand het feit nooit een "love-gevoel" te hebben gehad met XTC?

Edit: setting is altijd een hardstyle/hardcore feestje, dus vrij energieke vibe, maar ook tijdens het rustig uitrusten van 30-40 minuten po een bankje, zonder die harde muziek, heb ik het niet.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor Basshoven » ma jul 08, 2013 1:13 am

Dit klinkt wellicht vreemd, want MDMA is MDMA, hoe je het nu tot je neemt. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik op pillen ook nooit een love-gevoel heb gehad. Daarom gebruik ik ook nooit pillen.

Ik denk dat bij mij de harde inslag van een pil en de daaropvolgende rush zo overmeesterend is dat het het love-gevoel een beetje verdrukt in de plotselinge harde space die je ervan krijgt.

Mijn eerste keer love-gevoel, en dat is nog steeds zo, heb ik enkel met zuivere MDMA-kristallen weten te bereiken waar ik om de zoveel tijd (elk uur/anderhalf uur ofzo) een dopje uit neem. Dan ben je wel aan het redosen heel de nacht, maar het gaat om erg kleine hoeveelheden en op het einde van de nacht heb ik nooit meer op dan 200 mg (of dan zeer zeer zelden).

Een dopje kristallen komt langzaam op, is niet overmeesterend want dosering is laag, voelt zachter aan, en geeft me dat love-gevoel. Pillen zijn vaak zo'n slap-in-the-face en dat harde neemt het zachtaardige karakter van MDMA en daarmee ook dat love-gevoel weg, vind ik.

Ik zou zeggen: weeg 'es 200mg kristallen af en neem dan om de zoveel tijd es n vingerdopje uit je pack? Misschien helpt dat je om het gevoel te bereiken wat je zoekt. 8-)
Basshoven
Offline
 

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor SjaakT » ma jul 08, 2013 1:19 am

Hmm klinkt redelijk, maar juist de inslag is wat ik zo tof vind (of vond) aan XTC. Het is ook niet zo zeer dat ik het mis, maar ik vroeg het me gewoon af! Zoals ik al zei doe ik eigenlijk altijd pep, juist omdat ik die intense energie kick en inslag zo erg waardeer.

Die laatste 2 pillen waren eigenlijk geen 4 halfjes, maar 1 halfje en 6 kwartjes, dus het herdoseren werkt min of meer ook niet. Denk dat ik MDMA gewoon bij 1x per jaar hou vanaf nu, en dan een (onverstandige) dosering pak van 1,5-2 pillen, puur vanwege de vaagheid en de rest van de tijd netjes om de 2 maanden een hoeveelheid pep.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor Basshoven » ma jul 08, 2013 2:57 am

Kan je ook doen :)

Heb het wel vaker gehoord, hoor - mensen bij wie het love gevoel ontbrak.

Je kan je ook de vraag stellen: wat is dat love-gevoel? Er wordt zoveel over dat love-gevoel gesproken dat je misschien meer verwacht dan het leveren kan. Wie weet heb je het wel ervaren, maar heeft het op jou nooit zo'n diepe indruk gemaakt als op de rest waardoor je het niet als zodanig zou beschrijven.

Maar alhoewel dat zou kunnen betwijfel ik het toch ten zeerste, want het effect dat je iedereen plots zo aardig vind is best opvallend, ongebruikelijk en op de voorgrond aanwezig.
Basshoven
Offline
 

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor SjaakT » ma jul 08, 2013 12:47 pm

Ik denk dat het inderdaad zo is dat ik het niet als zodanig ervaar. Heb natuurlijk momenten dat ik echt intens euforisch ben en emoties zijn ook altijd versterkt, met name bij meisjes, maar niet zodanige dat ik het als "love-gevoel" zou beschrijven.

Heb ook een karaktertrekje dat het nooit genoeg is en altijd harder moet (vandaar elke keer hogere dosering), dus ik hou het bij 1-2x per jaar, want het is in mindere mate niet voor mij! :)
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor Poseidon » ma jul 08, 2013 1:10 pm

Ken dat love-gevoel ook niet SjaakT. Heb er met allerlei pillen & mdma-poeder naar gezocht maar het nooit gevonden.
Kreeg overigens ook nooit een kater, dip, whatever they valk it van dat goedje. Wel licht hallucinerende effecten en veel power.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor Enya » ma jul 08, 2013 1:21 pm

Zelf wel één keer gehad op een halve XTC pil. De fietstocht die daarop volgde, was toen echt ziekelijk geweldig :hulde: Prachtige herinneringen aan over gehouden. Ik zag de wereld door een héle roze bril. De keer daarop iets wat teveel MDMA poeder tot mij genomen, en toen raakte ik helemaal angstig en in mijzelf gekeerd.
En wat is jouw definitie van dat "love gevoel"? Wat verwacht jij daarvan? Want hard en euforisch is wel iets wat ik ervaar in dat love gevoel, en ook wel durf te zien als het love gevoel van XTC. Vond het wel nepper aanvoelen, dan De echte liefde. Liefde die je voelt als jij met je wederhelft loopt te vrijen (of haar kut loopt open te snijden, als jij zo jouw liefde aan haar bewijst).
Amanda Knox = “Other people ask for tranquilizers, cry, shout that they didn’t do it, that they’re in pain, that they can’t go on…Many prisoners bang their heads against the walls, sew up their mouths, scream, vomit, cut their wrists. But she showed no reaction,” the guard said."
Avatar gebruiker
Enya
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1060
Geregistreerd: zo nov 18, 2012 12:01 pm

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor Saikedellik » ma jul 08, 2013 11:49 pm

Kan het niet gewoon zijn dat je het teveel gespreid hebt? Ik ga als ik 2x een halfje doen na die 2e helft vaak ook alleen maar hard en geen love gevoel, terwijl die eerste halve ook net te weinig was voor een effect. Ikzelf heb het beste love gevoel bij 130-140mg in 1x, en dan niet meer bijpakken.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor SjaakT » di jul 09, 2013 1:17 am

Heb nooit meer dan een halfje als eerste dosering genomen, dus dat zo het heel misschien kunnen zijn. Probeer het volgend jaar wel, maar laat het voorlopig voor wat het is.

Misschien ander beeld van het woord!
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor Verf » di jul 09, 2013 1:30 pm

Het hangt ook gewoon van persoon tot persoon af en hoe je die euforie die ervaart interpreteert. Ik kan me goed voorstellen dat als je helemaal aan het los gaan bent op hardcore je zo druk bezig bent dat je niet echt een love gevoel krijgt. Het hangt ook allemaal af van je setting en je mindset. Ikzelf ervaar als ik genoeg op heb, want ik heb nogal wat tolerantie, echt altijd dat gevoel van liefde en verwantschap met anderen. Terwijl een van mn beste vrienden ook nooit echt dat gevoel heb. Als ik echt hard ga dan moet ik gewoon mensen knuffelen enzo :p terwijl die vriend van me wat meer op zichzelf is dan.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: Nooit love gevoel gehad

Berichtdoor davy jones » di jul 09, 2013 2:15 pm

Krijg er eigelijk meer lustgevoel van. :-P
I don't like the drugs ~ the drugs like me *_*
Avatar gebruiker
davy jones
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 796
Geregistreerd: vr nov 25, 2011 1:38 pm
Woonplaats: Vliegende Hollander


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner