Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ouders willen XTC proberen

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Banana18 » do feb 26, 2015 2:52 pm

Hoi allemaal,

Ik ben nieuw als lid op dit forum. Ik lees wel al ongeveer een jaar mee. Net zoals vele van jullie ben ik een recreatief gebruiker van XTC. Dat wil zeggen dat ik eens in de paar maanden even helemaal uit mijn panty ga op een goed feestje met behulp van door ons allen geliefde pilletje! :kleuter:

Eigenlijk vanaf het begin af aan weten mijn ouders af van mijn xtc gebruik (ben heel slecht in liegen). Gelukkig zijn mijn ouders (en familie) erg ruimdenkend en schoten ze niet gelijk in een anti-drugs/paniek reactie. Ze begrepen goed dat het in deze tijd waarschijnlijk relatief normaal is en dat XTC iets anders is dan heroïne of GHB.

Nou is het zelfs zover gekomen dat mijn ouders min of meer staan te popelen om het zelf ook eens te proberen. Ik vertelde vaak enthousiast over het gevoel dat XTC teweeg brengt. In het begin maakten mijn ouders nog "grapjes" van: ooh nou dat moet ik dan ook maar eens proberen. Inmiddels menen ze dit gewoon serieus en heb ik ze toegezegd dat ik ze daarbij wel wil begeleiden.

Nou ben ik benieuwd of er andere forumleden zijn die hetzelfde hebben gedaan? Zijn er valkuilen of is het misschien beter om het niet te doen? Mijn ouders zijn beiden gezonden mensen van begin 50, hebben geen last van hartkloppingen of andere lichamelijke of psychische ongemakken.

Ik vraag dit omdat het gebruik van XTC toch wel een grote impact heeft gehad op mijn leven (positief maar ook met een keerzijde). Waar ik eerst een bier avondje in de kroeg op een schaal van 1 tot 10 een 8 gaf qua leukheid, is dit sinds ik XTC gebruik misschien nog een 6,5. Je "lat van vermaak" ligt immers gewoon hoger als je weet wat er mogelijk is. Nou is dit voor mij niet zo'n probleem omdat ik nog vol in het leven sta en genoeg leuke dingen doe en feestjes bezoek. Mijn ouders doen natuurlijk wat minder vaak spectaculaire dingen. Nou ben ik bang dat hun normale leven ineens misschien erg gaat tegenvallen.

Mijn idee was om mijn ouders gewoon in thuis setting een pilletje te laten nemen. Ik heb nog een Gele UPS (getest op 213 mg) liggen. Zou een kwartje dan kwaad kunnen??

Graag jullie advies
Banana18
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: do feb 26, 2015 2:25 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Fool » do feb 26, 2015 3:01 pm

Ik zou andere pilletjes gaan zoeken, die ups hebben een spreiding van zo'n 160-280 milligram, dat betekend dat één pil bijna een keer zo sterk kan zijn als de andere.

Verder wel erg vet dat je ouders hiervoor open staan, lijkt me een erg bijzondere ervaring! :love:
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Schepje » do feb 26, 2015 4:05 pm

"ik persoonlijk" zou het nou nier meer zo interessant vinden. Maar dat komt omdat ik het leven leuker vindt zonder die drang naar een extremere externe stimulus. Zoals je zelf al goed aangaf.. Sommige het liefst puur natuur psychedelica wel overigens, no problem :P
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor frozentoast » do feb 26, 2015 4:12 pm

Als ze zelf de behoefte hebben zou ik het ze sowieso gunnen. Het is slecht te voorspellen wat de reactie op de ervaring zou zijn, mogelijk willen ze het vaker doen maar zelfs daar zit eigenlijk niet zoveel kwaad in zolang ze het verantwoordelijk houden (lage doses, 3 maanden regel, etc.) en anders is het iets eenmaligs om naar terug te kijken. Er zijn genoeg koppels die samen recreatief gebruiken, @FranX is hier op het forum de bekendste dus misschien heeft hij er nog wat over te zeggen.
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Prototype » do feb 26, 2015 4:37 pm

Laat je ouders hier ook even de sticky's in het XTC/MDMA subforum doorlezen.
Kan nooit kwaad als ze goed op de hoogte zijn van de do's en don'ts van M.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Fool » do feb 26, 2015 4:38 pm

Ik denk trouwens dat oudere mensen vaak wel veel beter kunnen relativeren en zich daardoor ook wat minder snel uit het nuchtere leven zullen laten slaan bij afrequent gebruik. :)
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Hassan » do feb 26, 2015 4:40 pm

of ze zitten in een midlife crisis en ontdekken hierdoor hun jeugd opnieuw, dat kan het net zo goed uit de hand lopen. ik zie deze shit op het moment gebeuren namelijk
Hassan
Offline
 

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Banana18 » do feb 26, 2015 7:29 pm

Hmm oke, dank voor jullie reacties. Zal ze inderdaad even op de stickies wijzen, al heb ik ze zelf ook al aardig bijgepraat over de risico's en werking etc. Dan lijkt het me dus dat er verder geen echte bezwaren zijn.

Ano schreef:of ze zitten in een midlife crisis en ontdekken hierdoor hun jeugd opnieuw, dat kan het net zo goed uit de hand lopen. ik zie deze shit op het moment gebeuren namelijk


Zie hier me moeder misschien nog wel voor aan :p Wat is je verhaal Ano?
Banana18
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: do feb 26, 2015 2:25 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Druks » do feb 26, 2015 7:47 pm

Zorg dat je de dosis goed hebt. Laat je pillen testen en en geef ze iets meer dan hun lichaamsgewicht in mg. Dat is wat ik zou doen. Eventueel een kleine redose op +2. Dan moeten ze zich wel vermaken, lijkt me. Wijs ze er ook op de dip die de dagen daarna komt. Dan weten ze in ieder geval wat hun te wachten staat que kater.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7172
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Hassan » do feb 26, 2015 8:36 pm

Banana18 schreef:Hmm oke, dank voor jullie reacties. Zal ze inderdaad even op de stickies wijzen, al heb ik ze zelf ook al aardig bijgepraat over de risico's en werking etc. Dan lijkt het me dus dat er verder geen echte bezwaren zijn.

Ano schreef:of ze zitten in een midlife crisis en ontdekken hierdoor hun jeugd opnieuw, dat kan het net zo goed uit de hand lopen. ik zie deze shit op het moment gebeuren namelijk


Zie hier me moeder misschien nog wel voor aan :p Wat is je verhaal Ano?


vader van mijn beste maat, ook een beetje mijn 2e papa, is op dit moment gigantisch zijn leven aan het verneuken. het begon ermee dat we hem wel eens lieten blowen, maar nu zit hij met een cocaïneverslaving en ligt hij in een scheiding. dat ze ouder zijn dan de gemiddelde drugsgebruiker wil echt niet zeggen dat ze verstandiger en verantwoordelijker met drugs om weten te gaan.
Hassan
Offline
 

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Moonlight Fanatic » za maart 21, 2015 4:24 am

Neen, jij als zoon wil niet verantwoordelijk zijn voor de depressieve toestand waarin je je ouders na afloop brengt.
Wij hebben ervaring, hebben geëxperimenteerd, de eerste keer...
Kan zijn dat je ouders dood willen, omdat deze oudere 'generatie' nooit bekend is geweest met stoffen die je geest kunnen (!) beïnvloeden.
Je ouders het plezier bezorgen lijkt toppie, vertel ze op dat moment dat dit plezier, later wordt omgezet in net het tegenovergestelde. Ze gaan je niet geloven, totdat ze na een paar uur elkaar uit psychische zwakte niet meer onder ogen durven komen. Ze zouden boos op je kunnen zijn, omdat je gezwegen hebt over wat drugs achteraf doet. Maar dat is voor later, in eerste plaats zullen ze kwaad zijn op zichzelf, dat ze jouw exotisch uitgelegde avonturen het voordeel van de twijfel gaven.
Persoonlijk vind ik ook wel dat ouders dat eens gedaan moeten hebben, zie eens mooie kleuren en hoor doordringende muziek, verschiet niet dat je flatscreen plots tweemaal zo groot is doordat je dubbel ziet en je hersenen hier één beeld van maken...
Hier sta ik persoonlijk wel achter, maar je hebt het recht niet te knoeien met de psyche van je ouders, je doet hen tijdens uitwerking psychische pijn.
Kwartje 200mg aan je moeder? Wat als dit kwartje na veertig minuten begint uit te werken? Wat denk je? Ik zou mijn moeder zo niet willen zien, smachtend naar meer wetend dat ze per kwart, een kwart meer zal afzien.

Ik ben niet boos of zo hoor, maar een bol is te zwaar.
Misschien twee benzo's (Valium, Diazepam, Xanax, Alprazolam, Lorazepam...) tegelijkertijd, niet één.
Mdma-achtige rush (gegarandeerd, die gaan het leven mooi vinden) zonder afkick.
Blijken ze te zwaar voor moeders gestel, valt ze in slaap. "Amaai, heb ik goed geslapen..."
Joint is ook goed, zeg hen voordat ze beginnen roken dat je misselijk kan worden (scheef gaan, sssst) en dat twintig minuutjes op een bed gaan liggen de misselijkheid weghaald. Twintig juist.

Zelf zou ik mij ouders graag eens GHB geven, gewoon om te zien wat er zou gebeuren... :rock:
Maar kijk, ik gedraag mij al als een volwassene van drie, moet wel raar zijn om mijn vader van 59 zich ook zo zien te gedragen... :) Toch hé, maar zoals ik zei, als zoon hebben we dat recht niet.
Deze regel overheerst, geen discussie.

Jeezes Ano. Ja, en geld hebben maakt het er niet gemakkelijker op. Ik denk dat de boodschap duidelijk is.
Laatst bijgewerkt door Moonlight Fanatic op za maart 21, 2015 4:31 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 727
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Moonlight Fanatic » za maart 21, 2015 4:27 am

Druks schreef:Zorg dat je de dosis goed hebt. Laat je pillen testen en en geef ze iets meer dan hun lichaamsgewicht in mg. Dat is wat ik zou doen. Eventueel een kleine redose op +2. Dan moeten ze zich wel vermaken, lijkt me. Wijs ze er ook op de dip die de dagen daarna komt. Dan weten ze in ieder geval wat hun te wachten staat que kater.
Ik denk niet dat ze die dip gaan begrijpen Druks.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 727
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Maanvos » zo maart 22, 2015 9:15 am

Ben wel benieuwd hoe mijn ouders erop zouden reageren 8-)

Maar die hebben weinig vertrouwen in mij, omdat drugs mij doet...

Maar alsnog LSD met me zus wel :smokin:

Novocaine, Novocaine! Shoot the muscle, not the vein!


カエルが死んでいます
Avatar gebruiker
Maanvos
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 972
Geregistreerd: za mei 14, 2011 4:41 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor blaatschaap404 » zo maart 22, 2015 2:56 pm

Full Moon schreef:
Druks schreef:Zorg dat je de dosis goed hebt. Laat je pillen testen en en geef ze iets meer dan hun lichaamsgewicht in mg. Dat is wat ik zou doen. Eventueel een kleine redose op +2. Dan moeten ze zich wel vermaken, lijkt me. Wijs ze er ook op de dip die de dagen daarna komt. Dan weten ze in ieder geval wat hun te wachten staat que kater.
Ik denk niet dat ze die dip gaan begrijpen Druks.


Misschien ervaren ze de dip niet eens, na mijn eerste keer xtc heb ik geen dip ervaren, dat kwam pas na een aantal keer.
blaatschaap404
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 145
Geregistreerd: ma nov 03, 2014 3:05 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Schepje » zo maart 22, 2015 3:42 pm

Full Moon schreef:..


Dat is wel weer erg uit de lucht gegrepen allemaal.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor emha1964 » zo maart 22, 2015 4:56 pm

Ik was 47 met de 1e keer mdma...
Ik zou mdma kristallen met zuiverheid +70% regelen, 75 mg in een cappie, kán het bijna niet mis gaan. Pillen is vaak rotzooi.
emha1964
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: zo maart 22, 2015 3:57 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Perry » zo maart 22, 2015 5:05 pm

Gebaseerd op (?)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13207
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Aebi » zo maart 22, 2015 5:46 pm

Mijn ouders op pillen zou ik denk ik te bizar vinden om te kunnen geloven dat het gebeurt.
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6371
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Hassan » zo maart 22, 2015 9:49 pm

en, hoe staat het er nu voor?

hebben ze het nog gedaan? of gaan ze het doen?
Hassan
Offline
 

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor SPEESCEES » zo maart 22, 2015 11:43 pm

Vermelden van een eventuele dip zou ik ook doen, wel zeggen dat het niet altijd het geval hoeft te zijn, omdat aardig mensen ook wel last hebben van een placebo dip, het zou voor hun gevoel veel erger lijken dan het is, door te denken dat ze een enorme dip gaan krijgen.

Niet dat ik niet geloof dat er tussen zitten met een zware dip, daar twijfel ik ook zeker niet aan!

Vet gaaf lijkt me dat om een keer te zien dat mijn ouders een keer voelen dat een pilletje veel meer liefde bevat als god. :lol:
Wat gaan we dit keer gebruiken?
Avatar gebruiker
SPEESCEES
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 62
Geregistreerd: za jan 31, 2015 4:21 am
Woonplaats: In de goot

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Prototype » ma maart 23, 2015 5:39 am

Aebi schreef:Mijn ouders op pillen zou ik denk ik te bizar vinden om te kunnen geloven dat het gebeurt.

Inderdaad. :s
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor FRESH » ma maart 23, 2015 12:46 pm

Ik denk dat het beter zou zijn om gewoon MDMA kristal af te wegen en in een capsule aan te bieden.
Hoe staat het er nu voor?
FRESH
Offline
 

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Naturelover » za mei 09, 2015 8:39 am

Ik heb mijn moeder voor haar verjaardag voor haar en twee vriendinnen 3 caps met 100 mg MDMA gegeven :lol: één vriendin heeft vroeger al weleens xtc gedaan en is enthousiast. De andere twee zijn ook erg benieuwd maar hebben geen ervaring.

Ze heeft het nog niet gedaan - geen goede setting nog - maar dat zal weleens ervan komen. Ben benieuwd hoe ze het gaan vinden :grin:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Prototype » za mei 09, 2015 10:37 am

Haha grappig. :lol:
Laat nog maar weten hoe ze het vond. :grin:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor TripAnt » ma mei 11, 2015 10:37 pm

laat PLS iets weten als ze het hebben gedaan :o kan mij niet voorstellen hoe zo iets zou lopen
Done: MDMA, Truffels, Cannabis, Caffeine, MethylFenidaat(rilatine), Alcohol, speed, tramadol
To Do: LSD, GHB, Ketamine, 4FA, 2CB, 6APB
Ivo schreef:Ik heb eens 4 negers met een bouwvakkershelm op om 3u 's nachts in een park met een frisbee zien gooien. Bleek gewoon een Dixie te zijn.
Avatar gebruiker
TripAnt
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 300
Geregistreerd: za okt 25, 2014 4:04 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Poseidon » di mei 12, 2015 12:06 am

Is allemaal niet zo spectaculair gasten. Te vaak MILFs on xtc in mijn bed gehad. Of ze nu 38 zijn of 25...oeps dwaal geloof ik een beetje van het kernthema af. :grin:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Partypipo » di mei 12, 2015 3:17 am

Poseidon schreef:Is allemaal niet zo spectaculair gasten. Te vaak MILFs on xtc in mijn bed gehad. Of ze nu 38 zijn of 25...oeps dwaal geloof ik een beetje van het kernthema af. :grin:

Nou komen de goede verhalen van Pussydon
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4126
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Vikingdancer » do mei 14, 2015 11:34 am

Het klinkt in ieder geval stukken beter dan dat irritante gelul van jou, kutclown.
Done: XTC, SOS, Tabak, Alcohol, Paddo's, Salvia, Cannabis, Hasj.

To do: DMT, LSD en 2c-s.

Don't: XTC, Heroïne, Ketamine
Avatar gebruiker
Vikingdancer
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: vr mei 03, 2013 2:26 pm

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Partypipo » do mei 14, 2015 12:34 pm

Vikingdancer schreef:Het klinkt in ieder geval stukken beter dan dat irritante gelul van jou, kutclown.

Bedoel je te zeggen dat jij vindt dat je betere/nuttigere/mooiere dingen schrijft op het forum dan ik?

Volgens mij bewijst deze post van je direct het tegendeel namelijk.

Iemand die zijn superioriteit wil laten blijken door een ander proberen te kleineren en zelfs uit te schelden laat alleen maar zijn onvermogen zien.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4126
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Ouders willen XTC proberen

Berichtdoor Poseidon » do mei 14, 2015 2:21 pm

Wijs gesproken en jij, watch your steps Noormannetje.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner