Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Qlimax drugscontrole

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Qlimax drugscontrole

Berichtdoor lamezaah » vr nov 23, 2012 1:11 am

Dag luitjes,

Ik ben vrij nieuw hier, dus als ik mijn 'probleem' wat vreemd en ongebruikelijk omschrijf voor de normale gang van zaken hier, dan bied ik daar nu alvast mijn excuses voor aan!

In ieder geval: Aankomende zaterdag staat Qlimax weer voor de deur! Ontzettend veel zin in en het kan wat mij betreft niet snel genoeg beginnen!
Maar nou is er een klein dingetje wat mij en wat maatjes van me al een tijdje bezig houd. We gaan namelijk voor het eerst proberen zelf onze snoepjes naar binnen te ritselen. We hebben allemaal al eens eerder gebruikt. De één wat meer dan de ander, maar nog nooit hebben we het zelf mee naar binnen hoeven nemen. Watjes als dat we zijn, maken we hier ons allemaal best zorgen om. Ter informatie: We nemen allemaal 2 pilletjes voor eigen gebruik mee.

Op zich geen probleem, maar nou lees ik op heel veel fora dat ze bij Qlimax altijd enorm streng zijn wat betreft drugscontrole. Drugshonden, scherpe fouilleringen etc. Moet ik me hier extra zorgen om maken, of word dit vaak enorm opgeblazen? Iemand ervaringen wat dit betreft?

Ik heb ook een aantal concrete vraagjes die mijn maag hebben doen kronkelen de laatste paar dagen. Namelijk:
- Wat is slimmer qua tijd om naar binnen te gaan? Vroeg of juist wat later?
- En, ruiken die honden echt alles? Wij nemen slechts een kleine dosis mee naar binnen, ik kan me voorstellen dat die beesten op de sterkste geur afkomen en dus eerder iemand opzoeken die een veel groter aantal op zak heeft. Of zit ik er dan helemaal naast?
- Hoe kan ik mijn pakketje het beste geurloos maken? Of in ieder geval, zo min mogelijk laten ruiken?
- En mocht één van ons dan gepakt worden, komt het dan voor dat je snoepjes afgepakt worden en dat je daarna toch naar binnen mag? Dit aangezien wij slechts een gebruikershoeveelheid op zak hebben.
- Hebben jullie verder nog tips hoe ik het 't beste naar binnen zou kunnen smokkelen?

Alvast enorm bedankt voor jullie reacties!
lamezaah
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo nov 21, 2012 8:37 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » vr nov 23, 2012 1:38 am

Als je op nu.nl leest staat er dat bij zo ongeveer elk festival van de tienduizenden mensen er enkele tientallen worden gepakt. Vaak ook een heterdaadje binnen in de zaal en niet eens bij de ingang. De pakkans is dus niet enorm groot maar wel aanwezig natuurlijk. Het beste is die dingen in je boxer stoppen, en qua tijd zou ik zeggen dat vroeg komen het beste is. Tijdens die drukte hebben ze natuurlijk geen tijd om alles uitgebreid ondersteboven te halen bij iedereen. 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor zornax » vr nov 23, 2012 1:49 am

Ik snap wel dat je hier zenuwachtig voor bent, ik zelf neem altijd alles zelf mee. Je moet in de rij gewoon rustig blijven, je spullen op tijd uit je zakken halen, en zorg ervoor dat alles eruit is.

Tijdstip maakt denk ik niks uit. Wel is het logischer dat er op de drukke tijdstippen er meer kans is op een hond.

Over de hond zelf zou ik me totaal geen zorgen maken. Dit jaar ook een aantal keer langs een hond gemoeten, zelfs als ze op de plek roken waar ik de drugs verstopt had deden ze niks. 90% van de tijd zijn het geen echte drugshonden, dit komt omdat deze erg duur zijn om in te zetten en er niet veel van zijn in Nederland. Als er een hond aanwezig is is het vaak een hond die angst ruikt. Ga je dus helemaal zenuwachtig lopen doen als je langs een hond moet dan heb je meer kans om eruit gepikt te worden.

Geurloos maken lukt je niet, mensen hebben het over aluminium folie of koffiebonen om het geurloos te maken. Maar als je te maken hebt met een echte drugshond maakt dit niks uit. Zelf spuit ik wat deo op het zakje en zorg ik ervoor dat de buitenkant niet in aanraking komt met de drugs, je weet maar nooit.

Of ze alleen afgepakt worden of niet hangt per locatie af, per feest, per bewaker en per politie agent. Soms mag je toch naar binnen met 5 pillen en soms niet eens met 1. Maar over het algemeen is er een zero tollerance

Zelf stop ik de spullen altijd bij me ballen. Als je een kleine hoeveelheid bij je hebt zal dit niet opgemerkt worden bij het fouilleren.

Blijf gewoon rustig bij de ingang, maak je er jezelf niet druk om dan komt het allemaal goed. Ik was dit jaar hardbass ook in het geldredome en toen stelde het fouilleren niks voor
Avatar gebruiker
zornax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 260
Geregistreerd: di jun 05, 2012 10:43 am

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Gonzo » vr nov 23, 2012 2:46 am

Ik ben tijdens Solar dit jaar ook ertussenuit gepikt door Pep honden, doordat ik gelijk een antwoord klaar had en die arme hondebegeleider een beetje overrompelde mocht ik doorlopen..
Er zijn wel degelijk drugshonden op evenementen dat op zeker.
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Vinnie » vr nov 23, 2012 3:33 pm

Dr.Gonzo schreef:Ik ben tijdens Solar dit jaar ook ertussenuit gepikt door Pep honden, doordat ik gelijk een antwoord klaar had en die arme hondebegeleider een beetje overrompelde mocht ik doorlopen..
Er zijn wel degelijk drugshonden op evenementen dat op zeker.wat voor antwoord had je dan klaar?
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Gonzo » vr nov 23, 2012 4:07 pm

Ik zei dat ik had gelezen op internet dat er op Solar een zero tolerance was ten aanzien van drugs en dat ik daarom alles in de auto had gelaten maar dat ik wel drugs in deze kleding heb gehad die ik op dat moment aanhad...
ik werd apart genomen maar niet mee een tent in ofzo,schopte mijn schoenen gelijk uit zonder dat ze het vroegen en begon mijn broek ook al los te knopen maar dat hoefde niet zei die vent en ik mocht doorlopen.. :smokin:
Dit is trouwens op de zaterdag én de zondag gebeurt, 2 keer met pep en hasj in mijn boxer eronderuit gekomen..

Hier nog een stukje over het betreffende festival:

ROERMOND - Politie en beveiligers hebben op Solar afgelopen weekeinde in totaal 35 mensen aangehouden met harddrugs. Ze moesten om te beginnen de beurs trekken om een fikse boete te betalen en werden vervolgens van het festivalterrein af gezet. De snuivers, slikkers en spuiters vielen door de mand toen ze door speciaal ingezette drugshonden ontmaskerd werden. Die controleerden alle bezoekers bij zowel de camping als op het festivalterrein zelf. Twee overtreders hadden het zo bont gemaakt dat ze een dagvaarding uitgereikt kregen. De hoogste boete bedroeg 1600 euro. Daarvoor moesten twee bezoekers hun pinpaskaart tevoorschijn toveren. In totaal werd voor 20.000 euro aan boetes geïncasseerd. Betalen kon bij de mobiele politiepost. De drugszondaars mochten bovendien hun polsbandje inleveren bij de organisatie. Dat polsbandje gold als toegangsbewijs. Zonder polsbandje werden zij daarop van het festivalterrein verwijderd.
Bron: Roermond dichtbij
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Stefaan » vr nov 23, 2012 4:21 pm

In een gripzakje doen, niet meer dan 2 pillen meenemen, en het zakje met een plakbandje om je snikkel vast plakken. Gewoon relaxed in de rij staan en altijd meewerken en vriendelijk doen. Dan komt het allemaal wel goed!
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor AgeOfLove » vr nov 23, 2012 9:27 pm

Sluitspeld + boxer = gouden combo
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor lamezaah » za nov 24, 2012 1:29 pm

Dankjulliewel voor jullie reacties! Ik denk dat het belangrijkste inderdaad is om me niet al te druk te maken. Ik las dat er vorig jaar op Qlimax 150 man gepakt was. En als je nagaat dat er 27500 bezoekers zijn waarvan er toch denk ik minstens wel 6 à 7000 man zijn die wel iets mee naar binnen smokkelen, zijn dat er natuurlijk niet veel.

Maar goed, vanavond is het zo ver, dus vanaf nu schuif ik m'n zorgen aan de kant, en ga ik beginnen met de voorpret! Indien jullie nog wat kwijt hierover willen, voel je vrij om nog een reactie te plaatsen uiteraard, haha.

Nogmaals, thanks allemaal!
lamezaah
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo nov 21, 2012 8:37 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Taxi. » za nov 24, 2012 1:59 pm

Komt vast goed. Het belangrijkste is inderdaad dat je rustig en vriendelijk blijft. Veel plezier vanavond ! :grin:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor AgeOfLove » za nov 24, 2012 2:15 pm

lamezaah schreef:Dankjulliewel voor jullie reacties! Ik denk dat het belangrijkste inderdaad is om me niet al te druk te maken. Ik las dat er vorig jaar op Qlimax 150 man gepakt was. En als je nagaat dat er 27500 bezoekers zijn waarvan er toch denk ik minstens wel 6 à 7000 man zijn die wel iets mee naar binnen smokkelen, zijn dat er natuurlijk niet veel.

Maar goed, vanavond is het zo ver, dus vanaf nu schuif ik m'n zorgen aan de kant, en ga ik beginnen met de voorpret! Indien jullie nog wat kwijt hierover willen, voel je vrij om nog een reactie te plaatsen uiteraard, haha.

Nogmaals, thanks allemaal!Hf en laat eens weten hoe het was met controle en feestje :grin:
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor lamezaah » za nov 24, 2012 2:27 pm

Zal ik doen!
lamezaah
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo nov 21, 2012 8:37 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor pillenvreter » za nov 24, 2012 6:08 pm

lamezaah schreef:Zal ik doen!


you've got a pm
Done: XTC, Speed, Coke, Truffels, Lachgas, GHB, Keta, 4-FMP, Nicotine en Alcohol

To do: meer van het bovenstaande :kleuter:
pillenvreter
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: do jun 02, 2011 11:06 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Partypipo » zo nov 25, 2012 2:12 am

Met sigaretten aan voorbij honden lopen. De hondenbegeleiders schreeuwen dan wel dat je die sigaretten uit moet maken maar dan staat die hond ondertussen alweer aan iemand te snuffelen.
Verder nooit zenuwachtig doen. Ze voelen echt nooit in de buurt van je pik, dus stop het in je boxer en geen probleem.
Bij Qlimax bijzonder veel wc controles: mannen die niet zitten zijn verdacht en dan gaan ze over het hokje heen kijken of als je uit de wc komt gaan ze je vragen je zakken te legen. Dus bij het naar de wc gaan beste je maten ff je drugs bij laten houden als die wel binnen blijven of ook weer ff in je boxer stoppen. Beste je pillen innemen midden op de dansvloer, kleinere pakkans dan op de plee. Of je moet echt net toevallig een undercover iemand treffen die dan ook nog eens echt ziet dat je wat pakt. Ik ga met mn hand in mn zak, hand naar mn mond en hoppa weg is ie. Als je een half uur staat te klooien val je misschien op ja...
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor lamezaah » zo nov 25, 2012 10:02 pm

Nou, dat was het dan, Qlimax 2012 is een feit! En ik kan wel zeggen dat al die zorgen voor niets geweest zijn. Geen drugshond gezien en de fouillering viel ook wel mee.


Al met al was het echt een super feestje en de snoepjes waren heerlijk:woeh:, haha.


Nogmaals bedankt voor de tips en adviezen mensen, heeft enorm geholpen!
lamezaah
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo nov 21, 2012 8:37 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Taxi. » ma nov 26, 2012 10:03 am

Helemaal top! Fijn dat het zo'n leuk feestje was ! :rock:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Ed Aldus » ma nov 26, 2012 2:26 pm

Volgens mij zijn ze in Arnhem sinds dit jaar gestopt met het voeren van hun heftige Zero-Tolerance beleid, omdat het te weinig effect had..
╔═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╗
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Repost this if ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ you are a beautiful strong black woman ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ who don’t need no man ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
╚═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╝
Avatar gebruiker
Ed Aldus
Ik ben gelukkig!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 404
Geregistreerd: za feb 26, 2011 12:18 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor pillenvreter » ma nov 26, 2012 4:54 pm

Ed Aldus schreef:Volgens mij zijn ze in Arnhem sinds dit jaar gestopt met het voeren van hun heftige Zero-Tolerance beleid, omdat het te weinig effect had..


Hard bass 2012 had anders een zeer scherpe controle. Fouillering was streng, iedereen moest zn ID laten zien, en er liep een lief hondje.
Done: XTC, Speed, Coke, Truffels, Lachgas, GHB, Keta, 4-FMP, Nicotine en Alcohol

To do: meer van het bovenstaande :kleuter:
pillenvreter
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: do jun 02, 2011 11:06 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Hi-Hat » ma nov 26, 2012 6:09 pm

Daar word je verdomme toch para van, fucking WC controles! Als ik even rustig een hokje in wil om een puntje te nemen en daarna even rustig te pissen, moet dat toch gewoon kunnen, haha. Man, al ga ik in zo'n hokje rustig een Sudoku maken, hebben zij toch niks mee te maken.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Stefaan » ma nov 26, 2012 9:23 pm

pillenvreter schreef:
Ed Aldus schreef:Volgens mij zijn ze in Arnhem sinds dit jaar gestopt met het voeren van hun heftige Zero-Tolerance beleid, omdat het te weinig effect had..


Hard bass 2012 had anders een zeer scherpe controle. Fouillering was streng, iedereen moest zn ID laten zien, en er liep een lief hondje.Ik kon zó doorlopen bij HB 2012! Ik was wel iets later dan de meesten, rond half 12 - 12u denk ik.. Maar ik vond de controle toen echt minimaal.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor pillenvreter » ma nov 26, 2012 11:24 pm

Gman007 schreef:
pillenvreter schreef:
Ed Aldus schreef:Volgens mij zijn ze in Arnhem sinds dit jaar gestopt met het voeren van hun heftige Zero-Tolerance beleid, omdat het te weinig effect had..


Hard bass 2012 had anders een zeer scherpe controle. Fouillering was streng, iedereen moest zn ID laten zien, en er liep een lief hondje.Ik kon zó doorlopen bij HB 2012! Ik was wel iets later dan de meesten, rond half 12 - 12u denk ik.. Maar ik vond de controle toen echt minimaal.Waarschijnlijk had je dan de andere ingang, bij ingang E was het echt extreem streng.
Done: XTC, Speed, Coke, Truffels, Lachgas, GHB, Keta, 4-FMP, Nicotine en Alcohol

To do: meer van het bovenstaande :kleuter:
pillenvreter
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: do jun 02, 2011 11:06 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Stefaan » ma nov 26, 2012 11:41 pm

Ik herinner iets van ingang Q, kan dat? Vage herinnering..
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » di nov 27, 2012 1:02 am

Gman007 schreef:Ik herinner iets van ingang Q, kan dat? Vage herinnering..


Dat is het logo van de organisator slimpie 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Gonzo » di nov 27, 2012 1:06 am

Dik Tromsn0r schreef:
Gman007 schreef:Ik herinner iets van ingang Q, kan dat? Vage herinnering..


Dat is het logo van de organisator slimpie 8-):lol:
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Ed Aldus » di nov 27, 2012 2:51 pm

pillenvreter schreef:
Ed Aldus schreef:Volgens mij zijn ze in Arnhem sinds dit jaar gestopt met het voeren van hun heftige Zero-Tolerance beleid, omdat het te weinig effect had..


Hard bass 2012 had anders een zeer scherpe controle. Fouillering was streng, iedereen moest zn ID laten zien, en er liep een lief hondje.Ja voorgaande jaren maakte ik altijd hetzelfde mee daar, ook op Free Your Mind Festival in Arnhem hetzelfde.. Stille agenten die meeliepen, een drugshond.. Dit jaar op Free Your Mind helemaal niks.. Ik durf te zweren dat ik een nieuwsbericht/krantenbericht heb gelezen waarin stond dat de gemeente Arnhem na zoveel jaar stopte met het voeren van dat heftige beleid omdat het te weinig effect had (Of niet het gewenste effect) maar ik kan t bericht nergens terug vinden :s
╔═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╗
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Repost this if ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ you are a beautiful strong black woman ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ who don’t need no man ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
╚═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╝
Avatar gebruiker
Ed Aldus
Ik ben gelukkig!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 404
Geregistreerd: za feb 26, 2011 12:18 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Stefaan » di nov 27, 2012 3:02 pm

Dr.Gonzo schreef:
Dik Tromsn0r schreef:
Gman007 schreef:Ik herinner iets van ingang Q, kan dat? Vage herinnering..


Dat is het logo van de organisator slimpie 8-):lol:
Hard Bass
ENTRANCE TICKET
Prijs: € 58,00 Datum:11 februari 2012 22:00
ENTRANCE: Q
Bestelnummer: 5924165
Klantnaam: Gxxxxx Sxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Partypipo » wo nov 28, 2012 1:50 am

Wij hadden 8 kaarten ofzo voor ingang E en 2 voor Q bij Hardbass. Degenen bij ingang Q hadden eigenlijk geen rij, geen wachttijden voor kluisjes en inderdaad een halve fouilleer actie... E was super druk, lang in de rij, uitgebreide controle, etc. Ik weet alleen niet of de kaarten ongeveer gelijk verdeeld waren over de ingangen en dat er zo'n verschil zat in drukte dóór die strenge controle bij E en niet bij Q. Of dat er gewoon minder Q kaarten verkocht zijn.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor pillenvreter » do nov 29, 2012 12:31 am

Dik Tromsn0r schreef:
Gman007 schreef:Ik herinner iets van ingang Q, kan dat? Vage herinnering..


Dat is het logo van de organisator slimpie 8-)


hard bass wordt georganiseerd door B2S, niet door Q-dance :)
Done: XTC, Speed, Coke, Truffels, Lachgas, GHB, Keta, 4-FMP, Nicotine en Alcohol

To do: meer van het bovenstaande :kleuter:
pillenvreter
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: do jun 02, 2011 11:06 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor pillenvreter » do nov 29, 2012 12:32 am

Ed Aldus schreef:
pillenvreter schreef:
Ed Aldus schreef:Volgens mij zijn ze in Arnhem sinds dit jaar gestopt met het voeren van hun heftige Zero-Tolerance beleid, omdat het te weinig effect had..


Hard bass 2012 had anders een zeer scherpe controle. Fouillering was streng, iedereen moest zn ID laten zien, en er liep een lief hondje.Ja voorgaande jaren maakte ik altijd hetzelfde mee daar, ook op Free Your Mind Festival in Arnhem hetzelfde.. Stille agenten die meeliepen, een drugshond.. Dit jaar op Free Your Mind helemaal niks.. Ik durf te zweren dat ik een nieuwsbericht/krantenbericht heb gelezen waarin stond dat de gemeente Arnhem na zoveel jaar stopte met het voeren van dat heftige beleid omdat het te weinig effect had (Of niet het gewenste effect) maar ik kan t bericht nergens terug vinden :s


als je het bericht terugvind, stuur ik je een gram matreaal. :snort:
Done: XTC, Speed, Coke, Truffels, Lachgas, GHB, Keta, 4-FMP, Nicotine en Alcohol

To do: meer van het bovenstaande :kleuter:
pillenvreter
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: do jun 02, 2011 11:06 pm

Re: Qlimax drugscontrole

Berichtdoor Stefaan » do nov 29, 2012 1:27 am

pillenvreter schreef:
Dik Tromsn0r schreef:
Gman007 schreef:Ik herinner iets van ingang Q, kan dat? Vage herinnering..


Dat is het logo van de organisator slimpie 8-)


hard bass wordt georganiseerd door B2S, niet door Q-dance :):hulde:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 8 gasten

Royal Queen Seeds banner