Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Raar avondje MDMA

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Raar avondje MDMA

Berichtdoor Jochem_divinorum » do apr 30, 2015 2:55 pm

Dag medegebruikers,

Afgelopen weekend ben ik naar Hardfest geweest en ging na een periode van 4 maanden zonder harddrugs weer aan de xtc. (met uitzondering van een keer 2cb en een keer paddo's)
Ik had twee rode ups pillen mee die door het lab getest waren op 200mg. (ik ben 1.90m en 75kg)
1.5 uur nadat ik een ruim halfje had genomen merkte ik dat ik mij wat losser voelde maar nog totaal geen xtc effect of grote doppen.
Na ongeveer 2 uur ging ik wat sneller en meer praten maar dat was ook het enige, het echte pillengevoel bleef weg.
Pas na 2.5 uur kwam er echt een pillengevoel maar was totaal niet krachtig echt maar 50% van wat ik verwacht had.
Over de rest van de avond heb ik de rest van de pillen ingenomen.
Ik had wat meer energie en had het lekker naar mijn zin.
Wat ik miste was het zalige pillen gevoel, het bodyload gevoel zeg maar dit bleef de hele avond weg.
Zelfs toen ik met een vriendin stond te knuffelen waar ik altijd mee knuffel als ik pillen op heb had ik na een paar seconden zoiets van laat nu maar weer los want ik heb de love feeling niet.
Om 20:30 (1.5 uur nadat het goed werkte) kreeg ik een lichte druk op mijn hoofd wat een beetje als hoofdpijn voelde maar wat minder doordringend was en rond 23:30 was de hoofdpijn zo irritant dat ik het wel gezien had.
Deze hoofdpijn hield aan tot 2 dagen na inname.

Ik ben vorig jaar begonnen met xtc gebruiken maar ik heb niet het idee dat ik flink misbruikt heb.
Ook niet heel netjes, maar niet 3 keer per maand of 4 op een avond o.i.d.
(oud en nieuw 2013: 1 pil, april 2014:1.5 pil, juni 2014: 2 pillen, Augustus 2014: 2.5 pil, oud en nieuw 2014: 2.5 pil)

Nu vraag ik mij wat dingen af en ik hoop dat iemand er wat zinnigs over kan zeggen.
- Weet iemand waar het aan kan liggen dat het zo super lang duurt voordat de pillen echt goed beginnen te werken, dit was een heel erg harde pil maar ik heb het eigenlijk altijd.
Vaak moet ik 1.5 uur voor de rest beginnen wil ik een beetje tegelijk vaag zijn.
- Heeft iemand anders dit ook wellis gehad dat het gewoon wat minder werkte ondanks de dosis of heb ik de boel inmiddels gesloopt in mijn brein?
- Wat zou een goed alternatief voor mij zijn als upper voor een hardstyle feest? Ik wil wel graag wat energie maar ook wat lovefeeling/bodyfeeling/blij gevoel. Ik heb 4fa al een keer gebruikt maar daar werd ik behoorlijk gek van in mijn kop, kon ook aan het feest liggen.

Bij voorbaat dank :hulde:
"To make marijuana illegal is like saying to god he made a mistake" - Bob Marley
Avatar gebruiker
Jochem_divinorum
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 53
Geregistreerd: ma mei 12, 2014 8:55 pm

Re: Raar avondje MDMA

Berichtdoor User1337 » do apr 30, 2015 8:36 pm

Wat een onzin tolerantie. Ik ging na een jaar meer dan 10x gepakt te hebben nog steeds tantoe hard. Maar het is per persoon verschillend. Een vriend van mij had 3x zon hoge dosis nodig als ik om wat te voelen. Je moet sowieso goeie pillen hebben, en mindset van te voren heeft er ook invloed op.

Pep op een feest blijft vet, ga ik persoonlijk veel lekkerder op dan pillen. Je gaat lekker praten en je wilt los, je hebt alleen niet echt love gevoel, maar dat mis ik dan ook totaal niet als ik pep op heb. Van pillen wordt je zo loom van en krijg je zware benen. Van pep wil je gewoon op elke beat blijven stampen, maar dat is mijn ervaring
User1337
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: di sep 23, 2014 1:57 pm

Re: Raar avondje MDMA

Berichtdoor Partypipo » do apr 30, 2015 8:45 pm

Zou tolerantie kunnen zijn ja, zoals Druks al zei.

En het zou ook de acute tolerantie geweest kunnen zijn; mdma zorgt na een aantal uren voor een acute tolerantie voor de love feelings. Als je een net te lage dosis neemt en dan te lang wacht voordat je wat erbij gooit, dan ga je niet veel meer van de love feelings merken door de acute tolerantie daarvoor.

XTC werkt ook bij veel mensen niet geweldig als upper. Echte uppers, pep, dex, coke, 3-fa, meth, dat soort dingen, werken voor die mensen vaak wel gewoon prima voor de energie.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4155
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Raar avondje MDMA

Berichtdoor superpornboi » ma mei 04, 2015 12:32 am

Het is bekend dat zonder eigen stimuli minder effect wordt bereikt..dat betekent, als je wat vermoeid bent en minder feest minded bent, je het mdma effect minder zal krijgen, dan wanneer je het naar je zin hebt, en je eigen stimuli weet te triggeren..
de hoofdpijn kan duiden op een te hoge spanning op je hersenpan omdat je door de hoge dosis van 400 mg binnen 3 uur, je geen water kan afscheiden..als je dan ook niet hard lichamelijke beweging gestaag liet opbouwen, had je waarschijnlijk ook geen zweet kunnen produceren en je lichaam en zodoende de hoeveelheid water in je lichaam niet meer kwijt gekund..vandaar de hoofdpijn...de 2 volgende dagen lijkt het op een fantoom pijn...van je hersenpan..
superpornboi
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 62
Geregistreerd: wo dec 31, 2014 4:32 am

Re: Raar avondje MDMA

Berichtdoor Trip-tamine » ma mei 04, 2015 2:20 am

Ik ben zelf ook naar Hardfest geweest, was nice!

Verder een paar dingen:
"Ik had twee rode ups pillen mee die door het lab getest waren op 200mg."

Ik ga er van uit dat je één hele pil in hebt geleverd. Een paar van de mensen waarmee ik aan het partyen was hadden namelijk rode en gele UPS mee. Ze hadden liever de gele, want ze hebben gemerkt dat bij rode UPS de doseringen echt héél erg kunnen verschillen van één pil op de andere(Volgens mij hebben ze zelfs een keer eentje met 80mg gevonden).
Ook is er dit:
http://www.nu.nl/binnenland/3997490/twe ... outen.html

Ik zou de rode UPS in ieder geval niet vertrouwen.

Hoofdpijn is bij stims niet raar. Dat het twee dagen aanhoudt is wel een beetje vreemd, dat weet ik verder ook niet.

Partypipo schreef:En het zou ook de acute tolerantie geweest kunnen zijn; mdma zorgt na een aantal uren voor een acute tolerantie voor de love feelings. Als je een net te lage dosis neemt en dan te lang wacht voordat je wat erbij gooit, dan ga je niet veel meer van de love feelings merken door de acute tolerantie daarvoor.


Dit is waar. Hoewel een halve pil van 200mg niet echt een lage dosis is, hoor. Ben zelf wel eens een avondje echt keihard gegaan van 105mg. Ik zal die lui nog eens navragen, maar ik denk dat jij echt een pil hebt gehad met een lage dosis.

Als laatste wil ik zeggen: Jezus, twee pillen van "200mg" op een avond terwijl je 75kg weegt? Rode (trouwens ook gele) UPS hebben echt de reputatie dat ze sterk zijn.

PS: Ik heb nog even op het internet gezocht. De gele UPS stond er om bekend dat de doseringen een enorm hoge spreiding hebben. Dat zou moeten zijn gefixt bij de batch rode UPSjes. Ze zijn nog niet heel lang in omloop, dus echt heel veel info is er ook niet over te vinden(In ieder geval niet op Nederlandse bronnen). Alles wat ik op internet kan vinden is dat ze bijna altijd een hoge dosis (>200mg) MDMA bevatten, geen andere troep.

EDIT: Nog even over je vraag voor een alternatief. 6-APB schijnt een goede te zijn, hoewel ik hier geen ervaring mee heb. Ik zelf begonnen met een klein beetje pep, na een paar uurtjes overgegaan op de 4-FA. Hier heb ik flink wat van genomen(Rond 11 uur was ik wel goed waus, maar ging wel lekker). Zoals je zei, het kan aan het feest liggen. Ik zou 4-FA nog wel een kans geven, misschien met een lagere dosis.
"gast, ik jaag [de dames] niet weg, ze gaan offline omdat ze niet kunnen tinychatten onderweg naar mij" -JongGeleerd
Avatar gebruiker
Trip-tamine
R24-R34-R44-S2-S16-S49
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 197
Geregistreerd: ma jun 02, 2014 3:28 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

Royal Queen Seeds banner