Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Sloom en moe worden van mdma

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Sloom en moe worden van mdma

Berichtdoor Feestganger » zo jun 14, 2015 10:05 pm

Goedenavond!

In 9 maanden tijd heb ik nu 6 keer xtc gebruikt, 1 keer 4fmp en 1 keer speed, allemaal op feesten en festivals. De eerste 3 keren XTC waren geweldig! Het waren fantastische avonden, was erg energiek en euforisch. De vierde keer werd ik ongeveer een halfuur nadat 't insloeg erg moe en wou ik alleen maar zitten, ik voelde me toen wel heel erg goed. Later op die avond had ik weer zin om te dansen en was het weer zoals de eerste drie keren.

De vijfde keer duurde het zo`n 2 uur voordat die insloeg en toen die insloeg werd ik weer sloom en moe en heb ik eigenlijk de rest van het festival gezeten. De zesde keer heb ik 2 keer een halfje genomen en heb me steeds na het halfje me een halfuur energiek en goed gevoeld en was daarna uitgewerkt.

Mijn vraag: waarom wordt ik de laatste tijd zo moe en sloom van xtc? Door te weinig tussen pauze tussen het gebruik? Als ik nu 3 maanden zou wachten, wordt het dan weer als in het begin? Ik moet ook wel zeggen dat ik in het begin een hogere dosis had (misschien wel iets teveel). Kan het ook daar aan liggen dat ik nu een lagere dosering neem?

Nog een vraag: kan ik in de tussenpauze speed gebruiken? Of heeft de tussenpauze dan geen zin?
Feestganger
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 27
Geregistreerd: za jan 10, 2015 11:40 pm

Re: Sloom en moe worden van mdma

Berichtdoor Partypipo » zo jun 14, 2015 11:13 pm

Nu 3 maanden pauze nadat je het eerst te vaak achter elkaar hebt gedaan gaat je niet helpen. Je hebt mogelijk wel een jaar herstel tijd nodig. Kans bestaat dat het dan leuk blijft als je daarna wel 3 maanden tussen gebruik laat. Kans is echter ook groot dat je voor altijd deze verlies van de mdma magie houdt...
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3775
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Sloom en moe worden van mdma

Berichtdoor M99 » ma jun 15, 2015 12:17 am

Wat je laatste vraag betreft, speed stimuleert voornamelijk de afgifte van dopamine & noradrenaline, terwijl de spacekracht van mdma met serotonine samenhangt. Dat zit elkaar dus niet in de weg. Of het een goed idee is dat je boven op het herstel van het je serotoninebalans ook nog gaat sollen met dopaminereceptoren is een kwestie die je zelf beter af kan wegen.
Sluit me verder bij bovenstaand advies aan met de toevoeging dat mdma nou niet echt een drug is waar je super energiek van wordt. De rush verloopt nogal eens van dromerig waus met hallucinerende kantjes tot slaperig. Niet voor niets wordt het middel L-tryptofaan dat de aanmaak van serotonine bevordert, gebruikt om slaapproblemen mee op te lossen.
Avatar gebruiker
M99
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 94
Geregistreerd: wo jun 10, 2015 3:48 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot-Mobile en 8 gasten

Royal Queen Seeds banner