Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Soort epileptische aanval door strobes

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Soort epileptische aanval door strobes

Berichtdoor Multitude » di jan 01, 2013 9:17 pm

Allereerst gelukkig nieuwjaar allemaal :kleuter:

Gisteren heb ik voor het eerst 6-APB gecombineerd met MDMA, geen andere drugs of drank. Laatste keer MDMA is 5 maanden geleden, maar in die tijd heb ik wel 3-4 keer 4-FMP gedaan. De nacht ervoor ook slecht geslapen.

21:00 - 125 mg 6-APB
01:00 - 50 mg MDMA
01:45 - 50 mg MDMA (dom dom dom)
04:00 - 100 mg MDMA (ook niet heel slim, ik had beter later kunnen beginnen)

De 6-APB liet even op zich wachten, waarschijnlijk omdat we een beetje laat gegeten hadden, maar uiteindelijk kwam deze op het huisfeestje waar ik was heerlijk rustig opzetten. Leuk spul. Iedereen was aardig, ijsje gegeten, vuurwerk was prachtig, the usual. Iets na 12 zijn we toen naar de 013 in Tilburg gelopen waar een groot feest in meerdere zalen was. De 6-APB was toen al duidelijk minder aan het worden en ik wist niet zeker of ik m'n drugs mee naar binnen kon krijgen, dus ik nam onder het lopen alvast een kwartje.

Bij binnenkomst de jassen weggegeven en muntjes gehaald, maar toen we de zaal binnenstapten begon ik alweer aardig down to earth te raken voor m'n gevoel. Ondanks alle waarschuwingen hier op 't forum heb ik toen nog maar een kwartje bijgepakt. Niet lang daarna sloeg het eerste kwartje in, maar ik dacht het wel te kunnen handelen. Heerlijk gedanst, water gehaald, sigaretje gerookt, weer gaan dansen. M'n vrienden waren inmiddels kwijt, maar dat kan me nooit zo boeien, ik ben een loner op feestjes. Na een tijdje merkte ik wel dat ik misschien weer eens rust moest nemen, en m'n kaken gingen tekeer als een malle, dus ging ik maar weer roken. Ik had inmiddels ook een beetje een vreemd gevoel, alsof ik alles van een kleine afstand observeerde ofzo. In de rookruimte kwam ik een oude vriendin tegen die zich na even praten aardig zorgen over me begon te maken. Ik vond alles wel best gaan, maar ik heb toch maar naar haar geluisterd en ben een tijdje bij haar gebleven. Rustig diep ademen, fijn over m'n rug gewreven en geknuffeld, ik kon niet klagen. Toch denk ik nog steeds dat ze een beetje overdreef, ik ben er wel eens erger aan toe geweest.

Toen een tijdje later weer gaan dansen en nog een halfje gepakt voor de laatste uurtjes. Ik merkte inmiddels wel dat ik op een lege maag stond los te gaan en ik was flink aan het zweten. Voor mijn gevoel was ik netjes water en cola aan het drinken, maar achteraf heb ik misschien teveel gedronken. Je kreeg dopjes bij het water en kon ze dus op de wc bijvullen (chill), dus ik kan niet echt achterhalen hoeveel ik heb gedronken. Ik stond wel het grootste deel van de tijd met water in m'n hand, maar ik nam maar af en toe een slokje, geen flesjes tegelijk.

Maargoed, toen begon de ellende. Er was uiteraard een prachtige lichtshow met af en toe flinke stroboscopen. Dat was de hele avond al, maar nu merkte ik dat de stroboscopen echt een effect hadden op m'n trip. Ze stonden om de zoveel tijd even 5-10 seconden aan en als ik er dan in keek was ik enkele seconden daarna veel harder los aan het gaan en leken m'n kaken wel te ontploffen. Dat was wel leuk, maar het werd steeds erger en bij de zoveelste flash begon ik oncontroleerbare spierbewegingen in m'n armen en benen te krijgen en moest ik stoppen met dansen om niet om te vallen. Uiteindelijk moest ik elke keer dat de stroboscopen aangingen m'n ogen dichtknijpen en naar de grond kijken. Op weg naar huis werd ik ook lichtjes misselijk en had ik het gevoel dat m'n maag helemaal vol zat met water. Wel al vrij snel kunnen slapen en vandaag geen kater. Wel nog even een beetje malende kaken, maar dat is nu ook weg.

Zijn er hier misschien mensen die dit ook ooit hebben gehad of weten waar het door komt? Mijn moeder heeft wel ooit een epileptische aanval gehad, maar door het lichtere effect op de trip die de lichten eerst hadden weet ik vrijwel zeker dat het eerder met de drugs te maken heeft. Mijn vrienden hebben dezelfde 6-APB en MDMA gebruikt en die hadden nergens last van.

Ik ga in ieder geval weer netjes 3 maanden wachten, deze keer ook met de 4-FMP.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: Soort epileptische aanval door strobes

Berichtdoor Azy » di jan 01, 2013 9:45 pm

Ik kan je in ieder geval wel zeggen dat dit gekend is. Heb het persoonlijk nog niet meegemaakt of gezien, maar al wel veel gelezen in betrouwbare bronnen dat dit kan gebeuren, je hoeft voor de rest ook niet eens last te hebben van epilepsie om dit te kunnen voorhebben. Kan je spijtig nu er niet meer over zeggen, maar het is zeker niet uniek.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Soort epileptische aanval door strobes

Berichtdoor Multitude » wo jan 02, 2013 1:27 pm

Ja ik ben zelf ook een beetje rond gaan zoeken en er lijkt ook een verband te zijn tussen watervergiftiging en dit soort aanvallen, dus dat neem ik voorlopig als oorzaak aan. Ik drink denk ik ook te veel water als ik gebruikt heb, als ik kijk naar hoeveel minder anderen drinken.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: Soort epileptische aanval door strobes

Berichtdoor Einstein » wo jan 02, 2013 2:47 pm

Voor een watervergiftiging moet je wel echt flink veel water wegtanken, maar het kan een oorzaak zijn inderdaad.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner