Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC, 4-FMP of een combi?

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor Disclosure » do okt 17, 2013 3:40 pm

Hallo allemaal,

Ik zit te twijfelen over welke drugs ik ga gebruiken en in welke hoeveelheden bij een feestje binnenkort. Ik ben redelijk nieuw in de wereld van de drugsfora (gebruikte deze voorheen alleen om informatie te vinden en niet om zelf te posten), dus laat het maar weten als deze post hier niet tussen hoort of beter bij een ander deel van het forum past. Het zijn meerdere vragen, dus het wordt een lang stuk.

Ik gebruik nu ongeveer 1,5 jaar XTC en (op de eerste paar keer na) ik wil na gebruik alleen maar zitten. Ondanks dat ik dan tijdens feestjes nog wel degelijk van de muziek geniet, ga ik natuurlijk liever los. Heb de XTC ook een keer gecombineerd met PEP. Deze combinatie schijnt echter erg slecht voor je hersenen te zijn en ik was 60 uur achter elkaar wakker, dus dat wou ik graag bij 1 keer laten. Nu heb ik laatst wel een keer 4-FMP, de opkomende designer drugs/research chemical, geprobeerd (bommetje van 150 mg). Hier ging ik wel lekker los op, al was het euforische gevoel na 1,5 uur wel redelijk uitgewerkt en was m'n energie na 3,5 uur ook wel redelijk op. Daarnaast voelde het euforische gevoel steeds als 'net niet'. De tintelingen waren heerlijk, maar het voelde op sommige momenten net als XTC die net niet doorsloeg en dat is niet altijd fijn.

Ik heb nu binnenkort een lekker rauw technofeestje en wil hier natuurlijk niet aan de kant zitten, maar eigenlijk zou ik ook wel weer het lekkere gevoel van XTC willen ervaren. Ik twijfel dus een beetje. Ik zit dus te twijfelen welke drugs ik zal nemen of dat een combinatie misschien beter werkt. Ik had al ergens gelezen dat 4-FMP bijnemen niet zo werkt als bij XTC en dat een halve dosering na een aantal uur het enige is dat je nog kan doen. Ik las ook ergens dat XTC na 4-FMP nemen niet heel goed voor je is, maar ook niet desastreus. Ik ben niet van plan om deze combi veel vaker te gaan doen, dus zou een enkele keer kunnen of is het echt heel slecht? Of hebben jullie een ander idee hoe ik XTC beter kan doseren om moe en zitterig worden te voorkomen? Ik heb in ieder geval twee opties in m'n hoofd, wat denken jullie dat het beste is?

Nog even wat info zodat jullie misschien de doseringen af kunnen stellen:
Lengte: 1.97 m
Gewicht: 77 kg
Tolerantie: nu 2,5 maanden geen XTC gebruikt

Optie 1: Ik neem aan het begin van de avond een bommetje van 150 mg 4-FMP en neem eventueel na een aantal uur 80 mg bij. M'n dopamine (las dat 4-FMP vooral op je dopamine werkt aangezien het dicht tegen een amphetamine aan zit) is dan redelijk verbruikt, later op de avond neem ik dan eventueel nog eenderde of halve pil (las dat na 4-FMP redelijk lage dosering XTC voldoende is) voor het lekkere gevoel, werkt immers vooral op serotonine.

Optie 2: Een vriend van een vriend raadde me aan om in plaats van in 1x een hele pil te nemen, vier kwartjes in een uur te verspreiden. Dat zou het 'willen zitten' wat af moeten laten nemen. Kan iemand dit bevestigen of heeft iemand hier ervaring mee.

Lange lap tekst, maar ik hoop dat iemand me meer info kan geven. Alvast bedankt!
Disclosure
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: do okt 17, 2013 3:15 pm

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor daywalker » do okt 17, 2013 3:55 pm

Optie 2: Een vriend van een vriend raadde me aan om in plaats van in 1x een hele pil te nemen, vier kwartjes in een uur te verspreiden. Dat zou het 'willen zitten' wat af moeten laten nemen. Kan iemand dit bevestigen of heeft iemand hier ervaring mee

Ik heb zelf geen ervaring met 4-FMP, dus ik kan je er niet echt raad over geven, alleen ben ik het wel eens dat speed en xtc samen niet zo'n goede/leuke combi is ( naar mijn ervaring)

Maar dat laatste stukje lijkt me wel een goede optie: tegenwoordig zijn de meeste pillen hooggedoseerd met MDMA en zelf had ik dat willen zitten ook altijd bij een goeie pil ineens nemen, maar om de pil over een uur te verdelen d.m.v. 4 kwartjes vind ik niet zo'n goed idee :s .
Vind het nogal snel: bijdoseren elk kwartier betekent dat en vind dat zelf n beetje onzinning.

Ik zou n halfje nemen aan het begin van het feest en eventueel nog een halfje tegen het einde.

Good luck anyway! :)

P.S Over welke pillen gaat het/ging het?? :conf:
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor Radical » do okt 17, 2013 4:45 pm

Combineren is hersenen frituren
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor Druks » do okt 17, 2013 4:51 pm

Standaar een hele pil nemen is wel wat heftig. Kan me voorstellen dat je dan alleen nog maar wilt zitten en spacen :lol:. Je zou kunnen proberen te beginnen met een halve pil (zodat je rond de 100 mg binnen krijgt) en daarna kwartjes bij te pakken. Wacht dan minimaal anderhalf uur voordat je bijpakt.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7328
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor TCR_Travolta » do okt 17, 2013 5:12 pm

De combinatie van 4-fmp en XTC schijnt inderdaad erg slecht voor je te zijn ivm verhoogde neurotixiciteit van de hersenen. 4-fmp is een amfetamine en in combinatie met XTC brengt dat verhoogde risico's met zich mee.

Ondanks dit vind ik dit de meest geniale combinatie ooit. Ik ontdekte het per toeval toen ik na een matige start van 4-fmp een halve rode eekhoorn naar binnen gooide en een waanzinnig gave ervaring had. Ondanks tegenstrijdige berichten op dit forum werkt het voor mij als volgt: de 4-fmp versterkt de werking van XTC zonder dat je helemaal waus wordt. Je gaat echt gruwelijk goed maar kunt nog wel gewoon helder nadenken en hebt energie voor tien. Ik gok dat dit komt omdat je zoveel serotonine verbruikt dat je je helemaal in de zevende hemel waant. Sinds die keer heb ik het nog een paar keer gedaan en vrienden van mij zijn er ook helemaal lyrisch over. Aanraden kan ik je dit ZEKER als je op zoek bent naar een onvergetelijk brute ervaring, maar ik zou het absoluut NIET doen als je ook maar iets om de gezondheid van je hersens geeft. Zelf neem ik tijdens (dus op een feest) alfa liponzuur en vitamine C tabletten in. Dit doe ik omdat ik denk dat dit de neurotoxiciteit van MDMA kan verminderen. Geen idee of het werkt, maar aangezien ik erg veel positieve berichten lees over alfa liponzuur kan het volgens mij geen kwaad.

Aanstaande zaterdag ga ik weer los hiermee, heeeeerlijk! :D
Maar, wees gewaarschuwd, het zijn wel harddrugs die je combineert. Dat brengt dus dubbel zoveel risico met zich mee.. en het kan ook dubbel zo leuk zijn ;)
Happiness = Reality - Expectations
Avatar gebruiker
TCR_Travolta
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: vr okt 04, 2013 10:34 am

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor Disclosure » do okt 17, 2013 5:23 pm

@daywalker
Pillen nog niet gehaald, maar uiteraard zou ik dosering aanpassen aan sterkte van de pil.

@MDMArvin
Is het echt zo verschrikkelijk slecht? En ook al een enkele keer per jaar?

@TCR_Travolta
Klinkt goed! Welke doseringen van 4-FMP en XTC hou je aan en om ongeveer welke tijdstippen neem je wat? Gaat natuurlijk ook wel deels op gevoel, maar wil wel van tevoren ongeveer bepalen wat ik neem.
Disclosure
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: do okt 17, 2013 3:15 pm

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor Basshoven » do okt 17, 2013 8:06 pm

Op de een of andere manier heb ik het gevoel alsof je hier iemand probeert te vinden die je aan gaat raden om te combineren omdat je dat volgens mij het leukst lijkt :grin:

1 tip: niet combineren :grin: :grin:

Maar serieus: hou het gewoon bij 1 drug. Het is het niet waard. Neem gewoon de xtc, maar in plaats van eerst een volle pil achterover te klappen - geen wonder dat je dan effe moet zitten en uiteindelijk lekker blijft zitten - neem je gewoon een halve (+/- 120mg) en neem je daarna op gevoel de rest van de pil bij. :xtc:
Basshoven
Offline
 

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor Klimtox » do okt 17, 2013 10:52 pm

Of, als je ook maar iets om je hersenen geeft, je neemt gewoon een halve en houdt het daarbij.
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor Disclosure » do okt 17, 2013 11:57 pm

@Basshoven
Snap dat je dat denkt, maar is absoluut niet het geval. Heb na jullie reacties namelijk besloten gewoon te gaan kiezen dit feest, denk dat het XTC wordt en dan inderdaad lagere dosering aanhouden. Zou qua tolerantie nu wel hard in moeten slaan. Ik zeg echter niet 'nooit' en daarom was ik benieuwd welke dosering er dan bij moeten passen mocht ik het willen combineren.
Disclosure
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: do okt 17, 2013 3:15 pm

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor Basshoven » vr okt 18, 2013 2:03 am

Veel plezier in elk geval :kleuter: :kleuter:
Basshoven
Offline
 

Re: XTC, 4-FMP of een combi?

Berichtdoor Piotr » vr okt 18, 2013 2:58 am

Je zegt gelezen te hebben dat de combinatie pep en xtc heel slecht voor je hersenen is, maar 4fmp en xtc enigszins meevalt. Dit is niet echt de realiteit. Ik denk dat 4fmp i.c.m. xtc is minstens net zo schadelijk als pep i.c.m. xtc, daarnaast zal het ook wel iets slechter zijn voor je tolerantie.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner