Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC doen na klachten

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

XTC doen na klachten

Berichtdoor queenbeaver » do maart 19, 2015 7:29 pm

Hey hoi lieve DF'ers!

Sinds vorig jaar loop ik bij de psycholoog vanwege een paniekaanval die ik kreeg na mijn 6e keer xtc op een erg leuk feestje :) Deze paniekaanval resulteerde in een hele reeks aan paniekaanvallen en kon toen gerekend worden tot een 'volwaardige' paniekstoornis met een psychotisch randje. Jippie! Maar goed, eigenwijs als ik ben ondertussen flink veel geblowd, wat het niet erger maakte maar zeker ook niet minder. Hiernaast ook nog een keer truffels gedaan waarvan bekend staat dat dat al helemaal niet toppie is als je lichtelijk 'psychotisch' bent. Wederom, hierna niks gebeurd en ook niet bad gegaan (oid) maar ondertussen denderde mijn paniekaanvallen gewoon door waarna ik het blowen gestaakt hebt en het drinken van alcohol ook. Nu ben ik dus zeker een halfjaar vrij van alcohol en wiet (en ruim een jaar xtc-vrij, sowieso harddrugs) en de paniekaanvallen zijn zo goed als weg. Hamvraag: Zou ik, na mijn laatste slechte ervaring, nog een keer XTC kunnen doen of zou dit een directe weg naar een psychose zijn? De reden waarom ik dit vraag is omdat, ik terwijl ik licht psychotisch was alsnog drugs heb gebruikt (Wiet, truffels) en ik hier niks van heb gemerkt. Overigens heb ik voor mijn paniekaanval ook wel eens een avondje met wiet, hasj, alcohol, lachgas en speed doorgebracht en hier ook niks van gemerkt. Vandaar de verontwaardigheid dat ik totaal bad ging na een nachtje XTC (3 kwart) dus ik hoop dat jullie me hier uit kunnen helpen, want ik ben ten einde raad hiermee.. keuzes... keuzes!
queenbeaver
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: do maart 19, 2015 7:20 pm

Re: XTC doen na klachten

Berichtdoor Druks » do maart 19, 2015 7:32 pm

Je moet zelf afwegen of je dat risico wilt nemen. Heb je MDMA misbruikt of op een normale manier gebruikt; hoelang waren je pauzes tussen gebruik en hoeveel nam je?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: XTC doen na klachten

Berichtdoor queenbeaver » do maart 19, 2015 7:39 pm

Ik onthoud alles dus bij deze een opsomming van mijn xtc (en andere avontuurtjes)14 september heb ik 3 kwart paarse lamborghini's gehad, 2 weken later op 27 september 2013 heb ik max 1 mortal kombat pil naar binnen gewerkt, 5 november heb ik een sleutelpuntje speed gehad en op 23 november 3 kwart groene partyflocks geloof ik. Ondertussen ergens in november, de 21e ook spacecake genomen. 31 december heb ik toen weer 3 kwart groene partyflock gehad, hierna ergens in februari speed, lachgas en wat hasj/wiet joints gerookt in combi met alcohol. Toen heb ik 1 maart 3 kwart xtc gedaan en de laatste keer was 29 maart 2014 (geen idee welke pil oid) maar na het 3e kwartje kreeg ik dus een gigantische paniekaanval terwijl het 3 kwartier daarvoor allemaal wel lekker ging. edit: voordat uberhaupt het laatste kwartje kon inwerken werd het allemaal ineens heel naar. Enfin, bij deze de opsomming zodat het allemaal wat duidelijker word. Ik heb dus nu bijna een jaar geen xtc meer gedaan.
queenbeaver
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: do maart 19, 2015 7:20 pm

Re: XTC doen na klachten

Berichtdoor Druks » do maart 19, 2015 7:45 pm

Dat is eigenlijk veel te veel MDMA en te snel achter elkaar. We raden hier 3 maanden pauze en niet meer dan 2mg per kilo lichaamsgewicht voor een man en 1,5mg per kilo lichaamsgewicht voor vrouwen. Dat zal ook flink bijgedragen hebben aan je paniekaanvallen, denk ik.

Of je het risico wilt lopen zal je echt zelf moeten bedenken. Ik zou je wel aanraden om de eerder genoemde pauzes en dosering in acht te nemen.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: XTC doen na klachten

Berichtdoor queenbeaver » do maart 19, 2015 7:49 pm

Ja, wellicht speelde de combinatie van speed soms tussendoor ook niet helemaal lekker mee, maar goed. Dat merk je pas als het een keer helemaal fout gaat ;) Van te voren nooit last gehad oid. Ik neem je advies in ieder geval in acht. Jammer dat de pillen nogal overgedoseerd zijn want met mijn 51 kg is het nog een heel klusje. Maar bedankt!
queenbeaver
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: do maart 19, 2015 7:20 pm

Re: XTC doen na klachten

Berichtdoor blaatschaap404 » do maart 19, 2015 8:01 pm

Je kan altijd mdma kristallen met een weegschaaltje gebruiken om het beter af te wegen voor jezelf :) de 3 maanden pauze is zeker een aanrader, die regel heb ik zelf tijdens mijn eerste jaartjes gebruik ook genegeerd en dat heeft xtc een stuk minder leuk gemaakt.

Ik ben niet zo bekend met psychoses, dus antwoorden daarop laat ik aan de rest over, maar is het niet zo dat als je eenmaal zoiets hebt gehad, je er gevoeliger voor wordt? Want als dat het geval is dan zou ik je iig psychedelica afraden. Also, mag ik vragen hoe oud je bent?
blaatschaap404
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 146
Geregistreerd: ma nov 03, 2014 3:05 pm

Re: XTC doen na klachten

Berichtdoor Poseidon » do maart 19, 2015 8:31 pm

queenbeaver schreef:Vandaar de verontwaardigheid dat ik totaal bad ging na een nachtje xtc
:#:

Op wie of wat ben je dan boos beverkoninginnetje ?
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner