Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC en Visual Snow (oogruis)

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor veryordinary » wo okt 16, 2013 12:39 am

Beste DF'ers,

Na heel lang mee te hebben gelezen op dit forum en veel interessante onderwerpen te hebben gelezen, heb ik besloten mijn verhaal hier te doen.

Allereerst wil ik zeggen dat ik niet veel ervaring heb met drugs. Af en toe een joint gerookt en natuurlijk de nodige alcohol gehad. Vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met XTC, aangezien ik steeds meer op techno feestjes te vinden was (love techno!). Veel vrienden van mij gebruikten regelmatig xtc tijdens deze feestjes, maar ik moest er in het begin niks van hebben. Mijn nieuwsgierigheid was echter wel aangewakkerd, en hierdoor ben ik oa ook op dit forum terecht gekomen. Na heel veel informatie gelezen te hebben, heb ik voor mijzelf toen het besluit genomen om XTC eens gaan te proberen. Ik was nervous as shit, dus heb me uiteraard goed voorbereid. Genoeg geslapen de week van te voren, veel fruit gegeten etc. Aan de voorbereiding lag het in ieder geval niet..

Toen was dé avond aangebroken. Ik was echt heel erg nerveus, maar ik stond er wel helemaal achter. Met trillende handjes heb ik toen het eerste kwartje naar binnen gegooid (deze pillen waren getest en kwamen uit op 200 mg). Ik weeg zelf 65 kg, en vond 50 mg een mooie dosis om mee te beginnen. Eigenlijk ging alles goed, en ik vond het écht amazing. Alle zenuwen waren in één klap weg. Wat een onbeschrijfelijk gevoel. Heb die avond ook genoeg (niet te veel) water gedronken en alles ging prima. Na 2 uur heb ik nog één kwartje ingenomen. Ongeveer een halfuur nadat ik dit tweede kwartje had gedropt moest ik overgeven. No big deal, daarna zweefde ik nog harder. Ik wist ook dat dit kon gebeuren dus maakte me er niet druk over. Na het feest naar huis gezweefd en daar lekker gedoucht om vervolgens te gaan slapen. Dit ging moeizaam, maar toch nog 4 uur slaap meegepakt die nacht.

De volgende dag was ik moe, maar er was geen sprake van een kater. Wel merkte ik dat mijn gezichtsveld een beetje raar aan het doen was. Ik zag vlekjes en een soort ruis. Ik maakte me er nog niet erg druk om, omdat het pas de day-after was.

Nu, een jaar later (zonder ooit nog xtc gebruikt te hebben) heb ik dit probleem nog. Als ik naar een witte achtergrond kijk, zie ik zwarte vlekjes die op en neer dansen. In het donker is dit nog veel erger, dan zie ik echt als een tv met hele slechte ontvangst (sneeuw). Ik heb het inmiddels geaccepteerd, maar ik ben hier behoorlijk van geschrokken. Ik heb zeker niet te veel gebruikt (naar mijn mening) en het was mijn eerste keer.. Daarna er ook gelijk van af gebleven, ook al had ik het dolgraag nog een keer gedaan. Heb hier inmiddels contact over gehad met een arts die is gespecialiseerd in drugsgebruik en de mogelijke gevolgen, en ook hij is geschrokken van mijn verhaal. Ik heb moeite met het lezen van boeken, ik heb moeite met concentreren omdat mijn gezichtsveld constant 'danst'. Persoonlijk denk ik dat het nooit meer over zal gaan.

Ik weet niet goed wat ik hier duidelijk mee wil maken, maar ik denk dat het toch een soort waarschuwing is geworden. Ik denk persoonlijk dat ik veel pech heb gehad. Ook lees ik weinig over dit fenomeen, en als ik er al over lees gaat het over jaren van xtc-misbruik en slecht zicht. Zijn er meer mensen die hier ervaring mee hebben?

(Enorme lap tekst geworden, hoop toch dat mensen de moeite hebben genomen om dit te lezen, zo ja: bedankt!)

Ik ben enorm benieuwd naar jullie reacties en hoop op wat herkenning..

VeryOrdinary
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Afca_Remy » wo okt 16, 2013 1:11 am

Wow das fucked up man.. weet wel wat je bedoelt heb het ook een keer gehad maar toen was ik echt te hard gegaan en teveel gebruikt.. 2 dagen was het gelukkig weg! Misschien een idee om naar een oogarts te gaan? Wellicht dat die wat kunnen betekenen of testjes doen!

Succes er mee en hoop dat het toch wel weer goed komt!
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor frozentoast » wo okt 16, 2013 12:11 pm

Ik heb een paar maand last van m'n zicht en evenwicht gehad na een heftig festival waar ik 200mg 6-apb ophad en rond de 100mg mdma bijgepakt heb. Stond toen erg onvast op m'n voeten maar het was vooral de effecten op m'n zicht waar ik toen bezorgd om was: dingen hadden een andere kleur, kon totaal niet meer tegen fel zonlicht, had een soort hallucinaties (lichte patronen zien, vervormingen etc).. het is nu weg en heb er al een hele tijd geen last meer van gelukkig, maar ik was dan ook ver over de scheef terwijl jij je gewoon aan de regels gehouden hebt.
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Partypipo » wo okt 16, 2013 12:46 pm

Uhm, is die ruis niet normaal dan? Ik heb dat mn hele leven al in het donker en als dat niet normaal is, is dat misschien de reden voor mn nachtblindheid ofzo.
Met psychedelische drugs wordt de ruis wel veel erger bij mij.
Bij mdma gaat er behalve veel ruis ook een ruisonderdrukkingsfilter aan: vormen lopen in elkaar over en ik zie veel dingen die er niet zijn hierdoor...
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Hamukun » wo okt 16, 2013 1:30 pm

Als ik naar een wit vlak staar zie ik ook wel vreemde dingen, maar dat je niet meer kan lezen lijtk me toch niet de bedoeling. Het is misschien toch goed om hier meerdere artsen over te raadplegen...
Avatar gebruiker
Hamukun
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 401
Geregistreerd: vr feb 08, 2013 7:34 pm

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor veryordinary » wo okt 16, 2013 3:48 pm

Bedankt voor de reacties tot nu toe!

@ILoveMDMA en Hamukun:
Voordat ik xtc had gebruikt had ik ook wel last van enige ruis hoor, vooral in het donker inderdaad. Maar er is toch wel een groot verschil merkbaar. Het is niet zo erg dat ik niet meer kan lezen, maar ik moet me veel beter concentreren door al die vlekken en de ruis die mijn gezichtsveld verstoren, krijg ook heel snel last van hoofdpijn dan.
Ik heb hier dus contact over gehad met een arts die gespecialiseerd is in drugsgebruik en de mogelijke gevolgen, en hij zei dat de manier waarop (visuele) informatie wordt verwerkt wellicht verstoort is. Ik ben dus bang dat de oorzaak niet in mijn ogen zelf ligt. Maar misschien ga ik toch wel wat oogartsen bezoeken ja, kan geen kwaad i guess..
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor daywalker » wo okt 16, 2013 4:36 pm

Vind dit wel heel naar voor je, hoop ook dat een oogarts iets voor je kan doen nog!
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Snater » wo okt 16, 2013 11:04 pm

Misschien iets heel doms hoor, maar je had hier voor die ene keer xtc totaal geen last van?
Dat 'ruis' herken ik namelijk niet, maar die vlekken wel, ik heb daar zelf ook last van, het begon met 1 of 2 vlekken een tijd geleden en het zijn er nu een stuk meer, ik zie ze ook op een witte achtergrond of als ik in de zon kijk of iets.
Ik ging zoeken wat dat kon zijn en het beleken zogenaamde 'eyefloaters' te zijn, losse eiwitten die op je netvlies? Drijven, en zo constant langs je pupil glijden enzo. Ik zie geen connectie met xtc ofzo, of ruis, maar misschien heb je er iets aan?
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor veryordinary » wo okt 16, 2013 11:53 pm

@Snater
Bedankt voor je bericht en dat je probeert te helpen. Ik ben inderdaad bekend met floaters, hier kwam ik ook al vrij snel op uit toen ik ging zoeken naar wat ik had. Toch is het anders, volgens mij zie je dan een soort sliertjes toch? En die bewegen mee met je blikveld? Daar heb ik namelijk geen last van, het is echt iets anders vrees ik!
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Snater » do okt 17, 2013 8:23 am

Ja klopt, het zijn inderdaad een soort doorzichtige sliertjes, maar het kunnen ook donkere vlekjes zijn die na verloop van tijd met tientallen tegelijk voor je pupil lopen te dansen, dus vandaar!
Maar vervelend! Ik zou inderdaad even langs een oogarts gaan, misschien dat die iets kan doen.
Als ik iets vind zal ik het hier posten.
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Ivo » do okt 17, 2013 8:29 am

gezondheid/hppd-t15.html ben je misschien al iets mee.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor veryordinary » do okt 17, 2013 1:58 pm

@Ivo

Dankjewel! Veel herkenning zeg. Er is dus blijkbaar een naam voor, wist ik niet ;) En toch, als ik de verhalen lees, verbaas ik me er over dat ik dit al heb na één keer xtc gebruiken (en dan ook nog een relatief lage dosis). De meeste die in dat topic posten hebben flink paddo's gebruikt of lsd.
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Piotr » vr okt 18, 2013 2:42 am

Ik moest ook direct aan HPPD denken. Het is niet abnormaal dat dit ontstaat na één enkele keer drugs. Een vriend van me kreeg dit een paar jaar geleden door zijn eerste keer xtc en hier heeft hij nog steeds last van. Hij zegt dat het alleen maar erger wordt omdat hij nog steeds 4fmp gebruikt, maar geen xtc meer, dat heeft hij nooit meer gebruikt. Hij is al naar meerdere artsen geweest maar zeker de artsen in Nederland kunnen waarschijnlijk weinig voor je betekenen omdat het niet duidelijk is wat de oorzaak is van HPPD.

Ik denk wel dat als het niet erger wordt, (dus als je nooit meer gebruikt,) je er wel enigszins aan begint te wennen over een bepaalde tijd en het waarschijnlijk wel iets minder wordt. Succes!
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor lemonhaze » vr okt 18, 2013 5:10 pm

Ik heb dit inderdaad ook eens gehad, de dag na mijn tweede keer xtc. K kon toen ook niet tegen fel licht enzo.. Gelukkig ging het na één dag weer weg!
Echt klote, ik hoop voor je dat je alsnog een oplossing vindt!
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor veryordinary » vr okt 18, 2013 7:52 pm

@King:

Oke, dan ben ik in ieder geval niet de enige ;) Goed dat hij naar artsen is geweest, jammer dat deze niks kunnen betekenen. Ik moet zeggen dat ik nu na één jaar er wel beter mee om ben leren gaan, ik let er niet meer de hele tijd op. Maar of het echt minder is geworden betwijfel ik. Ik ga (denk ik) nooit meer xtc gebruiken. Ik vond het helemaal geweldig en heb ook echt wel zin om het weer te doen, maar m'n ogen zijn me veel waard & ik vergeef het mezelf nooit als het erger wordt.. Vraag me wel af waarom jouw vriend doorgaat met 4fmp gebruiken als het zijn zicht alleen maar verslechterd?

@lemonhaze5:

Vervelend is het hè? Schrok jij ook niet heel erg toen? Lucky you dat het weer weg is gegaan. Mag ik vragen of je nu nog steeds xtc gebruikt? Zo ja; heb je er nog vaker last van gehad?
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor snuifduif » vr okt 18, 2013 7:59 pm

Lees je inderdaad hier maar eens over in

http://en.wikipedia.org/wiki/Visual_snow
http://en.wikipedia.org/wiki/Hallucinog ... n_disorder

Heb je verhaal eerlijk gezegd niet helemaal gelezen maar je kan inderdaad al vanaf geboorte 'visual snow' hebben wat overigens versterkt kan worden door drugs, of vanuit gezonde toestand hppd ontwikkelen door drugs
Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5177
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor lemonhaze » vr okt 18, 2013 9:18 pm

veryordinary schreef:@lemonhaze5:

Vervelend is het hè? Schrok jij ook niet heel erg toen? Lucky you dat het weer weg is gegaan. Mag ik vragen of je nu nog steeds xtc gebruikt? Zo ja; heb je er nog vaker last van gehad?


jaa nogal, maar ik schrok er niet heel erg van.. Ik dacht al dat t gewoon zo over zou zijn, maar als het zo lang zou blijven zou ik zeker schrikken! Vond t een beetje op migraine lijken dan heb ik ook altijd allemaal vlekken/vlekjes voor m'n ogen, maar ik had die nacht ook te snel achter elkaar teveel genomen & de volgende dag ook overgegeven enzo dus dacht dat et er wel bijhoorde..

Jaa ik doe het nu nog steeds, Ik gebruik zelf ook niet veel, heb meestal aan 1 pilletje op een avond genoeg want ik ben heel klein en dun.. ik doe het 1 keer in de 2 maanden ongeveer en heb er verder nooit meer last van gehad.
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor DutchCookie » vr okt 18, 2013 9:46 pm

Heeft zeker te maken met hppd, ik heb zelf vaak aanvallen hiervan en dan voornamelijk tijdens het trippen. Heel vreemd want overdag is het nooit zo. Ik kan lezen n doen wat ik wil en heb nooit ruis. Zodra ik in het donker komt is alles echter net oude tv met sneew for days. Tijdens het trippen komt het ook de laatste tijd opzetten, dan veranderd alles voor me ogen in een staat van trillende draden en stippen. Ik hoor dan ook alleen maar ruis, een totale distortie van mn zintuigen dus. Het heeft naar mijn gevoel iets te maken met de imbalans in mn serotonine receptoren
Druks schreef:het is die snoevende schnabbelaar die moeilijke kankeraar
Avatar gebruiker
DutchCookie
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: di apr 26, 2011 11:33 pm

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Piotr » vr okt 18, 2013 10:22 pm

veryordinary schreef:Vraag me wel af waarom jouw vriend doorgaat met 4fmp gebruiken als het zijn zicht alleen maar verslechterd?


Hij is... hoe moet ik dit zeggen... dom.

Hij zegt dat het met 4fmp best meevalt, hoe erg zijn zicht verslechterd, maar het verslechterd wel. Ik geloof ook best dat dit met xtc erger is. Maar ik vind het geen goede reden. Hij zegt zelfs dat als ie geen HPPD had hij waarschijnlijk elke week wel aan de drugs zat. Misschien maar beter voor hem dat hij HPPD heeft gekregen, hij kan zijn drugsgebruik zelfstandig niet zo goed onder controle houden volgens mij, maar dat is dan ook de reden waarom hij nog steeds af en toe gebruikt; hij vind het gewoon te leuk. Maar ik kan moeilijk oordelen. Ik heb hem ontmoet toen hij al een jaar HPPD had.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Rups » ma okt 21, 2013 3:44 pm

Ik moest inderdaad ook heel erg denken aan HPPD, maar ik dacht dat dat alleen maar bij gebruikers van psychedelica voorkwam (blijkbaar niet?)
Ik had gisterochtend heel erg veel last van ruis, maar dat had meerdere oorzaken: Vrijdagnacht 2C-e gebruikt (psychedelica) waar ik sowieso al veel "sneeuw" voor mijn ogen van kreeg, geslapen, alles weg.
Vervolgens heb ik zaterdagnacht xtc, speed en wiet gebruikt en toen mijn xtc uitwerkte gisterochtend kreeg ik op slaaphallicunaties na (logisch, na te hebben getript vrijdag wel geslapen maar weinig, en zaterdagnacht helemaal niet) weer heel veel ruis voor mijn ogen, dus het kan zijn geweest dat de speed of de xtc dat weer heeft aangewakkerd doordat ik vrijdag heb getript, maar dat had geen blijvend effect want toen ik vanmorgen wakker werd was het weer helemaal weg.

Ik vind je verhaal echter wel heel erg eng, ik wist echt helemaal niet dat dit kon na 1 x drugsgebruik, zéker niet na xtc.
Ik hoop echt dat er ergens een arts is die je hiermee wél verder kan helpen :( Veel sterkte.
Did : Speed, MDMA, DMT, 2C-B, 2C-E, LSD, GHB, GBL, alcohol, nicotine, hasj, wiet, ketamine, meta, XTC, meth, lachgas, ritalin, poppers, truffels, salvia, fentanyl, cocaine, B3, tramadol

I rest in the comfort of knowing my soul is eternal and my consciousness endless.


Avatar gebruiker
Rups
Acid head
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:39 pm
Woonplaats: Eutopia

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor veryordinary » ma okt 21, 2013 5:51 pm

@Rups

Daar loop ik ook heel erg tegenaan, mensen die last hebben van HPPD hebben vaak psychedelica gebruikt, zoals LSD of paddo's. Blijkbaar kan dus ook XTC voor oogruis zorgen, wat ik ook best schokkend vind. Misschien omdat XTC ook kan zorgen voor vervormingen in het visuele veld en hallucinaties? Er moet toch een soort verband zijn. Ik ben iig blij voor je dat je oogruis weer weggegaan is, het is geen pretje om er permanent last van te hebben. Thanks voor je reactie en voor je sterkte :)
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Rups » ma okt 21, 2013 7:40 pm

Weet je nog of je getript hebt op de avond dat je het gebruikte? Dus behalve je fijn voelen, heb je ook iets raars gemerkt, zoals hallicunaties?
Soms kan MDMA in de hersenen omgezet worden naar MDA, dit heb ik zelf ooit eens gehad bij een overdosis en toen heb ik ook ontzettend getript, maar misschien kan het buiten overdosissen ook omgezet worden in MDA?
Het gebeurt niet veel, maar soms wel, en hier trip je dus wel degelijk op.
Did : Speed, MDMA, DMT, 2C-B, 2C-E, LSD, GHB, GBL, alcohol, nicotine, hasj, wiet, ketamine, meta, XTC, meth, lachgas, ritalin, poppers, truffels, salvia, fentanyl, cocaine, B3, tramadol

I rest in the comfort of knowing my soul is eternal and my consciousness endless.


Avatar gebruiker
Rups
Acid head
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:39 pm
Woonplaats: Eutopia

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor veryordinary » ma okt 21, 2013 8:37 pm

Ik heb niet echt getript, maar heb wel de welbekende zonnebrillen gezien. Ook kan ik me herinneren dat ik, ongeveer een halfuur nadat ik het tweede kwartje had ingenomen, een jongen zag die gekleurde/bewegende vakjes op zijn shirt had. Toen ik later nog een keer keek bleek het gewoon een wit shirt te zijn. Toen had ik ook echt even het gevoel dat ik te hard ging (terwijl ik pas een halfje op had in totaal). Vlak daarna moest ik ook overgeven. Ik heb dus wel hallucinaties gehad in lichte mate. Misschien dat dit er iets mee te maken heeft?
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: XTC en Visual Snow (oogruis)

Berichtdoor Piotr » di okt 22, 2013 12:35 am

Ik gebruik wel vaker xtc in hoge doseringen en ik vind de hallucinaties altijd moeilijk te bevatten, ik kan het nu ook moeilijk verwoorden. Maar de hallucinaties zijn naar mijn mening net zo heftig als van psychedelica, alleen vallen hier de hallucinaties op de achtergrond. Ze zijn iets minder intens omdat je veel meer bezig bent met wat voor heerlijk gevoel je hebt dan met wat je allemaal ziet.

En Rups, volgens mij wordt ~7% van de MDMA omgezet in MDA, ongeacht de dosering. Volgens mij is een ruis van één of enkele dag(en) niet abnormaal. Vorige maand had ik 4fmp + xtc gebruikt. De xtc pil had ik gepakt rond 02:00 's nachts en de volgende dag na zo'n 7 uur geslapen te hebben was mijn zicht nog steeds heel erg vaag. Fijn als je dan moet leren voor een tentamen. NEVER AGAIN. Alleen dat is mij wel enkele keren vaker overkomen, maar dat is altijd na één extra dag wel weg.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner