Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC viel niet echt goed.

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

XTC viel niet echt goed.

Berichtdoor AngerF » di apr 28, 2015 6:28 pm

Hallo,

Gister op koningsdag aan de pillen gezeten, voor de derde keer. Ik had 3-4 uurtjes vóórdat ik begon 4 biertjes op, best stevig gegeten, en van te voren al een flesje water op. Om en na bij 5 uur ging het eerste kwartje erin (totaal +/- 180-200mg in de pil), ookal ben ik een aardig flinke gozer van bijna 100 kilo, wou ik niet gelijk met een halve beginnen. Ik voelde er na een half uur nog niks van, behalve dat mijn kaken actiever werden en heel snel begon te praten, toen het andere kwartje genomen, maar na 2 uur nog steeds niks. Toen besloten de rest naar achter te gooien, een halve dus. Ik had wel een beetje honger, maar omdat het andere totaal geen effect had, niks gegeten.

Na 20 minuten begon ik mij te voelen zoals het hoorde, super mooie lichten, lekker geluid en een lekkere tinteling over mijn rug. Na 10 minuten dansen was dit alweer over, die lekkere tinteling veranderde in een irritante jeuk die ik altijd krijg als ik het erg warm heb (nu had ik het niet warm). Werd een beetje duizelig en raakte licht in paniek dat het fout zou gaan, ik ben naar buiten gelopen en gaan zitten, daar dutte ik af en toe in als niemand tegen mij praatte, maar gelukkig was er iemand bij die bleef praten. Eenmaal wat afgekoeld en toen ik dacht dat het weer beter ging ging ik weer naar binnen, maar al voordat ik bij de rest was begon het weer. Weer naar buiten gelopen en dit keer richting de EHBO door angst, kwam toen volgens mij een beetje op de piek.

Ik heb zo'n half uur bij de EHBO gezeten, kreeg water en had zelf fruit gehaald, maar toen ik weer naar buiten ging was ik al niet waus meer. Nu zou ik graag weten of jullie enig idee hebben hoe dit komt? Dit is de derde keer voor mij en de voorgaande 2 keren was het supervet. Kan het dat de vorige kwartjes toch ook ineens opkwamen en ik overdonderd werd ofzo? Zou graag weten wat jullie denken.
AngerF
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di apr 28, 2015 6:10 pm

Re: XTC viel niet echt goed.

Berichtdoor Italiano » di apr 28, 2015 6:32 pm

Heb je de pillen laten testen?

Wanneer was de vorige keer dat je XTC hebt gebruikt?
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: XTC viel niet echt goed.

Berichtdoor Perry » di apr 28, 2015 6:37 pm

100 kg heeft een aangeraden dosis van 150-200mg bij mannen. Dit is dan het beste in 1 keer in te nemen of hooguit 1 keer bijpakken voor het ietwat verlengen voor zover mogelijk. Na ongeveer 4 uur treedt acute tolerantie op en werkt het niet meer zoals ervoor. Je zult enkel vaag worden en niet het love gevoel ervaren. Ik denk dat je hier last van hebt gehad.

Verder zou het een lichte paniek aanval geweest kunnen zijn, omdat alles anders dan anders ging en je het dus eigenlijk wel eng vond worden.

Heb je de pillen trouwens laten testen? Anders kan je nooit zeker zijn over de inhoud
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: XTC viel niet echt goed.

Berichtdoor AngerF » di apr 28, 2015 7:02 pm

Ik heb ze niet laten testen, maar wel bij het "vaste" adres van zo'n beetje iedere gebruiker uit de buurt hier, 6 andere maten die bij me waren gingen allemaal super lekker, die waren met een halfje begonnen.

Vorige keer was begin December, toen ging alles super goed.

Vind het vooral super raar dat het na zo'n 3 kwartier rusten alweer weg was, terwijl de EHBO ook zei dat dat paniekerige gevoel wel zo'n beetje net zo lang aanwezig zou zijn als dat XTC normaal duurt, 5-6 uur dus.
AngerF
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di apr 28, 2015 6:10 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner