Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC werkt bij mij niet?!

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » wo apr 17, 2013 11:34 pm

Beste lezers en gebruikers van dit forum,

Ik heb een soort van 'probleem', wat ik érg vervelend vind.
Het probleem is dat ik er vrij zeker van ben dat xtc/MDMA niet werkt bij mij. Dit heb ik nog nooit eerder gehoord, en het lijkt me ook zeer onwaarschijnlijk.

Eerst maar even wat over mezelf: ik ben een jongen van 19 jaar, 1.89 meter en ongeveer 85 kilogram. Voor zover ik weet heb ik geen ziektes o.i.d., dus ik slik geen medicijnen. Ik ben eigenlijk helemaal niet 'into' techno, hardstyle, dance, house of wat dan ook. Ik was nog nooit op een feest geweest waar in grote getale andere drugs dan alcohol werd gebruikt.

Enkele maanden geleden heb ik voor het eerst xtc geslikt, op Awakenings in Eindhoven op volgens mij 28 januari. In principe ging ik puur voor de drugs naar dit feest. Ik was die avond met een groep van 10 vrienden. De groep bestond uit een iets van 5 meisjes en 5 jongens van verschillende lengtes en gewichten. Iedereen gebruikte xtc. Iedereen gebruikte dezelfde, geteste, pillen: oranje sterren à ~160 mg MDMA.

Die avond heb ik iets minder dan normaal gegeten. Rond 00:30 heb ik het eerste halfje geslikt. Bij de meesten van mijn vrienden sloeg het effect rond 01:00-01:15 in. Aangezien het bij een aantal van mijn vrienden, toen zij voor het eerst xtc gebruikten, lang duurde voordat het insloeg, heb ik gewoon rustig gewacht.

Om 03:00 voelde ik nog niks, toen heb ik binnen 5 minuten nog 2 halfjes gepakt. Toen zat ik dus in totaal op 1.5 oranje ster à 160 mg. Om 04:30 voelde ik hier nog steeds niks van. Toen heb ik, bijna uit wanhoop, nog wat 4-FA genomen van een vriend, ongeveer 80 mg, middels een bommetje. Hiervan voelde ik na ongeveer 10 minuten lekkere tintelingen in mijn armen en mijn ruggengraat. Deze tintelingen hielden maar heel kort aan, ik zou nu zeggen een klein halfuurtje.

Daarna heb ik het maar gewoon opgegeven, omdat het onwaarschijnlijk leek dat ik bij hogere dosissen wat zou voelen. De avond was niet geweldig, maar ik heb me wel vermaakt.

Op 1 maart, maar 5 weken later, was het weer zover, ik was met één vriend naar FORMAT in Club AIR geweest. Ik ging wederom vooral voor de drugs. Deze keer was het plan om te beginnen met ongeveer 160 mg 4-FA, waarna ik 2x een halve paarse partyflock, à 200-220 mg MDMA, bij zou pakken. Na die partyflock heb ik ook nog ongeveer 50 mg Methylone gehad, tegen het einde van het feest.

De 4-FA sloeg binnen een dik half uur in. Heerlijke tintelingen in m'n hele lichaam, gigantisch veel energie, en heel veel zin om te praten en te dansen. Na de 4-FA, wat ongeveer 3 tot 4 uur duurde, heb ik binnen een half uur 2x een halve paarse partyflock genomen. Het effect wat dit had was het verlengenen van het effect van 4-FA. De kleine dosis Methylone had ditzelfde effect, wederom soort verlengen van het 4-FA effect.

Aan het einde van de avond was ik redelijk aan het hallucineren van de, waarschijnlijk, MDA. Uiteindelijk een hele leuke avond gehad. 4-FA was me zeer goed bevallen, maar niet zo goed als me werd verteld. XTC na 4-FA bijpakken zou, volgens mijn vriend, van een 9 naar een 10 moeten gaan. Uiteindelijk was het gevoel dat ik had, na het slikken van de xtc, niet beter dan het gevoel van de 4-FA.

Eigenlijk was het stuk wat ik nu heb geschreven voornamelijk introducerend, maar toch wel nodig, denk ik.

Afgelopen zaterdag, 13 april, was ik met een groep vrienden van ongeveer 15 vrienden naar Daydream Festival in België. 6 weken sinds mijn vorige harddrugsgebruik, dus.

Ik had 1.5 oranje ster, die getest zijn à 160 mg MDMA, bij me. Ik heb rond 11:30 een stuk of 3 boterhammen en een banaan gehad. Om 16:00 heb ik een broodje hamburger gegeten, omdat ik honger had.

Om 18:30 heb ik een hele oranje ster ingenomen, met 3 vrienden. Rond 19:00 gingen we naar de hardstyle-tent, waar toen Brennan Heart aan het afsluiten was. Binnen waren nog 5 mensen van de groep die ook xtc hadden gebruikt. Zij hebben witte nintendo's gehad. Vanaf 19:30 waren al mijn vrienden lekker aan het spacen, behalve ik.

Ik voelde eigenlijk niks, hoogstens een beetje space gevoel, maar geen enkele euforie en ook geen oneindige hoeveelheid energie (ik had namelijk nog steeds wat pijn in mijn benen van het staan/dansen de halve dag). Uiteindelijk heb ik nog een halve oranje ster en 3/4 witte nintendo gehad. Dit brengt me op een totaal van ongeveer 390 mg MDMA, waar ik vrijwel geen enkel effect van heb ervaren. Mijn vrienden gingen allemaal lekker van maximaal 1 witte nintendo.

Wel heb ik enkele lichamelijke effecten ervaren, waaronder zeer grote pupillen, kaak-bewegingen/trillen, zweten, droge mond.

Ik baalde als een stekker dat ik als enige niet lekker ging. Ik heb uiteindelijk wel een hele toffe dag gehad, gelukkig.

Moet ik MDMA gewoon opgeven nu, en verdergaan met 4-FA?
Of moet ik bijv. de dosis MDMA verhogen, naar bijv. 1000 mg MDMA (dit lijkt me zelf absurd)?

Ik hoop dat iemand me hier goede raad kan geven.
Ik heb een aardig lange post geschreven, hopelijk is het niet te veel en is het allemaal goed te volgen. Uiteindelijk heb ik de post niet teruggelezen, dus vergeef me als er iets tegenstrijdigs of raars in staat.

Hopende op goede raad

Groetjes,
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Trippie » wo apr 17, 2013 11:43 pm

Dit is wel heel vreemd, zeker als de pillen getest zijn.
Tsja, ik zou me er gewoon bij neerleggen dat MDMA niet werkt bij jou en zeker geen absurde dosissen gaan nemen.
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » wo apr 17, 2013 11:56 pm

Ik heb er inderdaad nog nooit eerder van gehoord.

Eigenlijk besef ik me wel dat ik het nooit meer hoef te proberen, maar ik vind het zó jammer dat ik dat gevoel (wat mijn vrienden me zo vaak hebben beschreven) waarschijnlijk niet kan ervaren.. :'(
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Multitude » do apr 18, 2013 12:04 am

Een snelle google search brengt me bij een aantal verhalen die erg op die van jou lijken. Het is volgens mij dus niet uniek dat MDMA niks met je doet. Wel balen voor je, maar ik zou zeker niet me absurde dosissen gaan klooien. Misschien kan je eens 6-APB proberen.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Stefaan » do apr 18, 2013 12:45 am

Ik ben nieuwsgierig of je wel katers had erna? En kon je goed slapen?
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » do apr 18, 2013 8:21 am

Multitude schreef:Een snelle google search brengt me bij een aantal verhalen die erg op die van jou lijken. Het is volgens mij dus niet uniek dat MDMA niks met je doet. Wel balen voor je, maar ik zou zeker niet me absurde dosissen gaan klooien. Misschien kan je eens 6-APB proberen.


Ok. Wat was je zoekfunctie in google?
Zelf heb ik natuurlijk ook mensen gezocht met ervaringen die op die van mij lijken, maar ik heb er maar zeer weinig gevonden.

De beschrijving van 6-APB ziet er interessant uit. Misschien een keer proberen, inderdaad :)
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » do apr 18, 2013 8:23 am

Gman007 schreef:Ik ben nieuwsgierig of je wel katers had erna? En kon je goed slapen?


Ja. Afgelopen zaterdagnacht, na het festival waar ik ongeveer 400 mg MDMA heb gehad, heb ik van 04:00 tot 10:00 in bed gelegen, en ik heb maar één uurtje geslapen. De rest onrustig wakker gelegen. Na dat uurtje slapen werd ik badend in het zweet wakker.

Nadat ik de eerste keer xtc had gebruikt, had ik, als ik al kon slapen, erg rare dromen.

Het lijkt er dus op dat ik voornamelijk de negatieve, lichamelijke effecten ervaar en maar zeer weinig van de gewenste effecten.
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Multitude » do apr 18, 2013 11:23 am

Floeper schreef:Ok. Wat was je zoekfunctie in google?

Eh, heel simpel "MDMA no effect" ofzo, weet het niet meer precies.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » do apr 18, 2013 11:45 am

Dank u :)
Ik had nog niet echt geprobeerd te zoeken in het engels, vandaar :p.
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor frozentoast » do apr 18, 2013 8:37 pm

Jammer man, awake was de shit met wat 6-apb (:
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Einstein » vr apr 19, 2013 4:28 am

Niet gaan stunten met hoge doses. Is niet zo tof voor je brein :( Dan kan je jezelf er beter bij neerleggen. Raar dat het spul niets blijkt te doen, maar het is niet anders.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » vr apr 19, 2013 12:55 pm

Dankjewel voor de reacties.

Ik had stiekem gehoopt op een "oplossing".
Het enige wat ik op dit en een ander forum heb gehoord, is om het een keer te proberen met wat wiet.
Dat zou het effect kunnen kickstarten/triggeren. Zelf acht ik de kans dat dit werkt klein, maar ik ga het toch proberen.

Over ongeveer 7 weken 's morgens vroeg, vrijwel meteen na het opstaan (met een lege maag dus), een Witte Nintendo droppen. Als ik dan na een klein uur niks voel, neem ik enkele fikse bonghits.

Als het dan niet werkt, geef ik het écht op.
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor WappieJ » vr apr 19, 2013 3:24 pm

Wel inderdaad een apart verhaal dit. Zoals bovenstaande personen al zeiden zou ik ook niet gaan gek doen met hoge dosissen.
Toch heb ik nog weleens zoiets eerder meegemaakt bij een maat van me. Hij voelde het ook alleen een beetje, 'een beetje zweverig gevoel..' Hij nam ook steeds meer en meer en bleef volhouden dat hij er niet veel van merkte. Maar ondertussen in z'n tentje kon hij ook niet (goed) slapen en had hij zieke closed eyes visuals. Bij hem ben ik er van overtuigd dat hij toch 'iets' doet, waardoor hij het gevoel tegenhoud. Weet niet precies wat en hoe het zit. Ik denk dat hij zich niet helemaal laat gaan. Dat ik dit denk is ook vooral gebaseerd op andere ervaringen van hem met drugs. Met alcohol als hij dronken is beweerd hij ook nog dat het niet zo is en vroeger met wiet zei hij ook dat hij niet stoned was als zijn ogen bijna dicht zaten.
Net zoals bij jou duidelijk te zien is dat je lichaam er toch op reageert (de fysieke kenmerken). Denk ik ook dat je misschien toch iets doet onbewust, waardoor je het tegenhoud. Misschien dat daarom inderdaad blowen wel kan helpen en het kan triggeren, blowen stimuleert het sowieso wel. Misschien verwacht je er ook wel té veel van door al die ervaringen die je hebt gehoord van vrienden.. maar dat is nu niet meer terug te draaien.
Succes ermee man!
Done: Alcohol - THC - Nicotine - Cafeïne - Cocaïne - Amfetamine - Ketamine - MDMA - GHB - 2C-B - LSA - Truffels - Ether - Lachgas
To Do: Salvia - Paddo's - 2C-?
Ever: LSD - DMT - Mescaline - ???
Avatar gebruiker
WappieJ
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 31
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:42 am

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » ma apr 22, 2013 2:16 pm

Misschien zijn mijn verwachtingen te hoog inderdaad.

De keren dat ik xtc heb genomen, zit ik ook wel echt enigszins gespannen te wachten tot er iets gebeurt.
Ik heb dan ook veel geld voor een kaartje betaald en als de drugs niet werkt, heb ik simpelweg niet zo'n leuke avond. De reden daarvoor is dat ik die muziek (techno, hardstyle) niet écht kan waarderen (ik luister namelijk meer naar (classic) rock).

Hopelijk kan ik deze 'factoren' ook elimineren door het een keer thuis te doen, met muziek die ik zelf uitkies.
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Ivo » ma apr 22, 2013 2:39 pm

Floeper schreef:Ik heb dan ook veel geld voor een kaartje betaald en als de drugs niet werkt, heb ik simpelweg niet zo'n leuke avond. De reden daarvoor is dat ik die muziek (techno, hardstyle) niet écht kan waarderen (ik luister namelijk meer naar (classic) rock).

Hopelijk kan ik deze 'factoren' ook elimineren door het een keer thuis te doen, met muziek die ik zelf uitkies.

Herkenbaar :)

Ik zou het inderdaad gewoon eens thuis doen. Als je het daarna op een feestje doet, ga je weten dat het zal werken en kan je rustig een jointje roken voor het inslaat.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Marthe » ma apr 22, 2013 11:41 pm

Blow je heel veel?
Toen ik nog veel blowde voelde ik er ook niks van.

Een maandje of wat nadat ik was gestopt maar weer eens een poging gedaan. Nou. Hallo wereld.
Avatar gebruiker
Marthe
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: vr apr 19, 2013 8:05 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » di apr 23, 2013 10:55 am

Ivo schreef:
Floeper schreef:Ik heb dan ook veel geld voor een kaartje betaald en als de drugs niet werkt, heb ik simpelweg niet zo'n leuke avond. De reden daarvoor is dat ik die muziek (techno, hardstyle) niet écht kan waarderen (ik luister namelijk meer naar (classic) rock).

Hopelijk kan ik deze 'factoren' ook elimineren door het een keer thuis te doen, met muziek die ik zelf uitkies.

Herkenbaar :)

Ik zou het inderdaad gewoon eens thuis doen. Als je het daarna op een feestje doet, ga je weten dat het zal werken en kan je rustig een jointje roken voor het inslaat.


Dat zou de ideale situatie zijn, ja :)
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » di apr 23, 2013 10:56 am

Marthe schreef:Blow je heel veel?
Toen ik nog veel blowde voelde ik er ook niks van.

Een maandje of wat nadat ik was gestopt maar weer eens een poging gedaan. Nou. Hallo wereld.


Ik blow naar mijn mening niet veel: 1x per week maar.
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor WappieJ » wo mei 08, 2013 2:49 pm

Floeper schreef:Misschien zijn mijn verwachtingen te hoog inderdaad.

De keren dat ik xtc heb genomen, zit ik ook wel echt enigszins gespannen te wachten tot er iets gebeurt.
Ik heb dan ook veel geld voor een kaartje betaald en als de drugs niet werkt, heb ik simpelweg niet zo'n leuke avond. De reden daarvoor is dat ik die muziek (techno, hardstyle) niet écht kan waarderen (ik luister namelijk meer naar (classic) rock).

Hopelijk kan ik deze 'factoren' ook elimineren door het een keer thuis te doen, met muziek die ik zelf uitkies.


Ja, ook helemaal mee eens, zou het lekker thuis eens doen! En proberen vooral niet te wachten op het gevoel. Zorg voor wat afleiding, ga wat andere dingen doen ondertussen en hopelijk voordat je het weet voel je je wel heel goed.
Done: Alcohol - THC - Nicotine - Cafeïne - Cocaïne - Amfetamine - Ketamine - MDMA - GHB - 2C-B - LSA - Truffels - Ether - Lachgas
To Do: Salvia - Paddo's - 2C-?
Ever: LSD - DMT - Mescaline - ???
Avatar gebruiker
WappieJ
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 31
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:42 am

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Stefaan » wo mei 08, 2013 5:12 pm

Dit is best een interessant aspect wat hier aangesneden wordt. Als je gewoon een kuttijd hebt ergens, kan dat dan zo sterk het effect van een pilletje onderdrukken? Iets wat hieraan gerelateerd is, is bijvoorbeeld dat als je wacht op de inslag het heeeeeel lang kan duren. Komt dan toevallig een vriend langs die zegt "HE MAN wat ik nou toch net zag ??! KOM MEE DIT MOET JE ZIEN!", en je staat op en gaat achter die vriend aan, dan is de kans dat de mdma precies in die paar minuutjes inslaat veel groter volgens mij. Heb dit van anderen gehoord en ook zo zelf ervaren. Als je een doel/missie krijgt, of het gewoon naar je zin hebt, worden op de één of andere manier bepaalde blokkades in je lichaam doorbroken/opengesteld lijkt het wel. Ik vind dit best interessant, heeft iemand hier soms meer informatie over? Of gewoon subjectieve ervaringen of gedachtenspinsels..
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor frozentoast » do mei 09, 2013 1:35 pm

Als je zit en je voelt nog niks, en dan op het moment dat je opstaat ineens keihard de inslag voelen :love:
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor mrloverman » vr mei 10, 2013 12:28 am

Gman007 schreef:Dit is best een interessant aspect wat hier aangesneden wordt. Als je gewoon een kuttijd hebt ergens, kan dat dan zo sterk het effect van een pilletje onderdrukken? Iets wat hieraan gerelateerd is, is bijvoorbeeld dat als je wacht op de inslag het heeeeeel lang kan duren.


Mijn ervaring is dat je het effect niet kan tegenhouden doordat je er op zit te wachten oid. Als 't ie inslaat, dan slaat 't ie in :kleuter:

een optie is om je pil fijn te malen en te nemen als bom?
mrloverman
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr mei 10, 2013 12:07 am

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor ParadijsVogel » vr mei 10, 2013 12:46 am

mrloverman schreef:
een optie is om je pil fijn te malen en te nemen als bom?


Ik denk dat dit inderdaad wel het proberen waard is.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Ivo » vr mei 10, 2013 8:28 am

mrloverman schreef:
Gman007 schreef:Dit is best een interessant aspect wat hier aangesneden wordt. Als je gewoon een kuttijd hebt ergens, kan dat dan zo sterk het effect van een pilletje onderdrukken? Iets wat hieraan gerelateerd is, is bijvoorbeeld dat als je wacht op de inslag het heeeeeel lang kan duren.


Mijn ervaring is dat je het effect niet kan tegenhouden doordat je er op zit te wachten oid. Als 't ie inslaat, dan slaat 't ie in :kleuter:

Nee inderdaad, maar als je neerzit op een feestje kan het effect wel veel chiller zijn dan je verwacht. Als ik dan neerzit en met mensen zit te praten komt dat energieke nooit echt op bij mij, tot ik recht sta en ga feesten.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Stefaan » vr mei 10, 2013 1:20 pm

Je kan nooit weten of een negatieve vibe de inslag kan tegenhouden want tsja, je kan niet de over nog een x over doen en dan alvast vooraf gaan feesten...

Maar ben het daarnaast met ivo eens, soms na een uurtje dansen ga ik even zitten en zit ik zó lekker dat ik ook niet meer op sta. Zet meestal heel klungelig de countdown timer op m'n horloge en op de seconde dat ie afloopt sta ik op. Anders denk ik de hele tijd; nog een minuutje.. sta zo op.. tis zo gezellig, kan nog wel héél even blijven zitten!

Maar als je eenmaal weer 2 minuutjes danst sta je weer los te gaan en wil je juist niet meer zitten :p
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor Floeper » ma dec 16, 2013 3:29 pm

Deze thread is een beetje gedateerd intussen, maar er is een update.
Afgelopen zaterdag heb ik 's avonds xtc gebruikt op een welkom-terug feestje waar heel veel wiet is gerookt.

Ik heb een rode superman fijngemalen en in mijn mond op laten lossen.
Daarna heb ik vrijwel meteen een stuk of 10 flinke teugen van een sterke joint genomen.

Na ongeveer 45 minuten begon het te werken.
Hoe lang het precies heeft geduurd, weet ik niet, maar in ieder geval 2 uur.

Heerlijk gevoel, ogen trilden, kaken vol aan het werk.

Het werkt dus tóch wel, waar ik blij om ben :)
Floeper
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo apr 17, 2013 11:32 pm

Re: XTC werkt bij mij niet?!

Berichtdoor euphorea » ma dec 16, 2013 4:32 pm

Interessant topic. Een maatje van mij reageert in mijn ogen ook 'raar' op drugs. Op 4FA gaat hij namelijk altijd prima, maar op XTC niet. Hij heeft een paar keer eerst 6apb/4FA en daarna X genomen, dat gaat ook goed. Maar zodra hij alleen X neemt wordt hij alleen een beetje zweverig en wat misselijk en voelt hij zich niet erg prettig. Heb hem groene androids en groene partyflocks gevoerd(prima pillen, daar ligt het dus niet aan), maar op de één of andere manier komt hij er gewoon niet lekker in met X alleen. Ook heeft hij wel de uiterlijke kenmerken, grote pupillen en wat bewegende kaken etc.

Zaterdag gaan we weer samen naar een feest en we zijn nog een beetje in dubio wat hij gaat nemen. Het is raar als je echt iedereen waus ziet gaan van die snoepjes en één jongen niet namelijk...
euphorea
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: di dec 03, 2013 11:59 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 14 gasten

Royal Queen Seeds banner