Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Probeer te stoppen maar lukt niet

Voor al je vragen over coke en basecoke, ook wel crack genoemd.

Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Mijnprobleem » wo maart 16, 2016 1:42 am

Ik ben al maanden bezig om zelfstandig te stoppen met het gebruik van cocaïne.
Op mijn 16e begonnen doordat ik in een nieuwe vriendenkring terechtkwam waarin er veel gebruikt werd.
Dit heb ik tot mijn 17/18e gedaan maar door een goede kennis soort neef die ik al van jongs ken (toen nog zware gebruiker) ben ik gestopt omdat hij niet wilde dat zijn "neefje" gebruikte. Hij bleef altijd maar zeuren erover en daardoor ben ik gaan nadenken en uiteindelijk me oude vrienden opgezocht zonder drugs. Hier ben ik met open armen weer ontvangen en die zagen dat het de verkeerde kant op ging met mij.

Op mijn 22/23e dacht ik samen met een vriend het weer eens te proberen 1 keer kan geen kwaad toch gewoon even kijken hoe het was.

Na die tijd heb ik er altijd moeite mee gehad periode veel gebruiken dan weer wat minder of soms weken / maanden niets.

Toen volgde er een periode dat ik heel erg veel ging gebruiken voor mijn doen het werd niet alleen in het weekend maar vrij snel bouwde het op naar elke dag een paar lijntjes.
Nachtje door was regelmatig aan de orde.

Ik ben zelf christelijk opgevoed en kom uit een net gezin, 2 zussen en leuke ouders die altijd voor me klaar staan. Zelf ga ik ook nog elke zondag naar de kerk.
Tot nu toe weet niemand uit het gezin van mij gebruik af.

we springen nu even door naar mij 25 jarige leeftijd ik krijg een hele leuke vriendin waar ik erg gelukkig mee ben. Ik had een zeer goede motivatie on direct te stoppen met mijn cocaïne gebruik.
Dit heb ik paar maanden vol gehouden en mijn vriendin waar ik paar weken na start relatie tegen verteld heb dat ik door haar gestopt ben met die rommel is trots op mij dat ik gestopt ben.

Toch heb ik weer een terugval gekregen ik moest gewoon weer wat bestellen het gaat ook zo makkelijk. Om het zoveel mogelijk verborgen te houden gebruikte ik het savonds als ik naar bed ging met het gevolg dat ik deel van de nacht wakker lig.

Heel de tijd strijd ik er tegen om het niet meer te doen zeker nadat ik weer wat gekocht had, meestal kocht ik direct 1,5gram.
Op 1 of andere manier kan je het gewoon niet laten om het te bestellen het gaat zo makkelijk ondanks het nare onderbuik gevoel.

Het gevolg is iedere keer weer ik kom thuis en eerste is naar me kamer om een puntje te nemen en nog 1 en nog 1 soms anderhalve gram weg omdat ik niet kan stoppen. Met gevolg dat ik me de volgende dag op me werk zeer belabberd voel.(filiaal manager dus ook nog een goede baan)

Elke keer heb ik het weer 1 of 2 weken niet en opeens moet ik het gewoon hebben.
Ik weet niet wat ik moet doen ik wil stoppen maar kan het niet.
Ik wil mijn ouders niet teleur stellen en dat doe ik als ze weten dat ik gebruik.
Ik wil mijn vriendin niet kwijt wat waarschijnlijk gebeurt als ik het vertel.

Zo door gaan is geen optie voor mij ik blijf continu maar terugvallen hebben. Ondanks mijn zeer goede woon/werk omgeving.

Dit moment heb ik ook gebruikt en ik moest mijn verhaal gewoon even kwijt, heeft er iemand tips voor mij wat mij kan helpen?

Mvg,
Mijnprobleem
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: wo maart 16, 2016 12:57 am

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Partypipo » wo maart 16, 2016 1:52 am

Je lijkt alleen externe redenen te hebben om te stoppen, zoals je relatie met je vriendin. Zonder intrinsieke motivatie is het zeer lastig, misschien onmogelijk, om te stoppen.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4111
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Amvitamientje » wo maart 16, 2016 1:55 am

Zoek professionele hulp met afkicken. Dat zal misschien niet onopgemerkt voor anderen blijven, maar misschien is het voor hun een verzachting van klap, omdat je jezelf laat behandelen.

En ik weet niet of je alcohol drinkt, dat wil de drang naar coke nog wel eens flink versterken.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3918
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Mijnprobleem » wo maart 16, 2016 2:06 am

Reden dat ik wil stoppen is inderdaad voor mijn vriendin, familie en werk. Ik heb een goede toekomst voor me liggen. Zelf durf ik het ook niet tegen mijn ouders te zeggen want mijn vader is ook mijn baas. Ik ben ook bang dat het gevolgen kan hebben voor mijn carrière. Maar zo doorgaan heeft ook met zekerheid slechte gevolgen voor mijzelf.
Ik wil het wel gaat goed soms 2 weken en opeens moet ik het gewoon hebben.
Ik dronk veel alcohol maar sinds mijn relatie niet meer ik hou wel van een biertje maar probeer het doordeweeks te beperken op max 3 a 4. Behalve als ik op me kamer zit te gebruiken dan drink ik er nog een stuk of 3/4 bij.
Mijnprobleem
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: wo maart 16, 2016 12:57 am

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Druks » wo maart 16, 2016 2:09 am

Het verzwijgen van je probleem gaat sowieso problemen opleveren, zeker met je vriendin. Je kan het beter opbiechten dan dat ze er achter komt. Ik raad je aan om naar de huisarts te gaan. Die kan je verder helpen!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7116
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor VdKaartsalade » wo maart 16, 2016 8:41 am

Regel 1 van stoppen, is het doen voornaamste voor jezelf. Het heeft weinig zin om te stoppen 'alleen' voor iemand anders. Je moet zelf de wil vinden om te stoppen, en je kunt het beste aan je vriendin, familie vertellen. Door hun meningen aan te horen kun je, je eigen perspectief gaan zien van stoppen. En misschien ben jij wel hard leers, en moet je blauwtjes lopen voordat je het goede pad ziet.
'Van pillen, sos en drank, van keta op de bank.'
Avatar gebruiker
VdKaartsalade
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma okt 12, 2015 8:09 pm

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Poseidon » wo maart 16, 2016 1:11 pm

Belangrijke vraag: wat doe je zodra je high bent?
Geniet je enkel van dat gevoel of ga je dan iets specifieks doen? Het is namelijk makkelijker om er van af te komen als je enkel high op zich bent dan wanneer je bijvoorbeeld intens van muziek gaat genieten. Of natuurfilms gaat kijken waarbij je dan door de enorme dopamineflush ongekende gevoelens krijgt of de wilde dieren ziet op een wijze die je anders voor onmogelijk zou houden.

In eerste instantie zou ik de lat niet te hoog leggen: het is een onmogelijke opgave om tegen jezelf te zeggen dat je nooit meer coca zult gaan snuiven. Je beseft toch hopelijk wel dat 'nooit meer' een semantische lading heeft die gelijkwaardig is aan 'eeuwig'? Dat zulke termen eigenlijk niet te bevatten zijn voor stervelingen.
Daarom doe je er beter aan je tijd in te delen in etmalen en je voor te nemen die te volbrengen zonder de neus te poederen. Iedere keer dat je zo'n tijdsvlak volbracht heb, kan je als een overwinning beschouwen en mag je best trots op jezelf zijn.

Aangezien je jaren blijft hunkeren en craven naar dit lekkere goedje en er 's nachts jaren over zult blijven dromen, is het een overweging het een plek in je bestaan te geven als je dat aan kan. Het bijvoorbeeld enkel op je verjaardag en nieuwjaar te pakken.

Dat je meestal na 2 weken door de knieën gaat heeft te maken met het gegeven dat zich tijdens die periode negatieve spanning opbouwt die zich wil ontladen en voor deze weg gekozen heeft.

Inmiddels hebben zich door je drugsgewoonte in de patronen van je synapsen en neurotransmitters veranderingen voor gedaan. Deze intrinsieke factoren kan je niet binnen een paar dagen herstellen. Dat heeft tijd nodig. Kan weer goed komen maar daar is geduld en zelfdiscipline voor nodig.

Je hoeft je nergens voor te schamen. De hypocrieten waarvan je vreest dat ze je af zullen wijzen en veroordelen drinken en roken meestal zelf ook en dat wordt dan wel geaccepteerd.

Wat ook kan helpen is het kiezen van een vertrouweling die je 24/7 kan bellen of bezoeken als je op het punt staat cocaïne te gaan kopen of gebruiken. Die kan het je dan wellicht uit je hoofd praten.

Verder kan je er baat bij hebben een substituut te vinden voor de kick die de cocaïne je geeft: Af en toe keihard met je motor of auto over het asfalt te razen. Zo lang en ver mogelijk onder water te zwemmen of een leuke sport als kickboxen.
Yoga is ook erg doeltreffend. Probeer in ieder geval zoveel mogelijk te ontspannen.

De frequentie en hoeveelheid van je gebruik vind ik wel meevallen. Daarom denk ik dat je het op eigen kracht aan kan al zal het wel even flink hard werken worden. :wink:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10563
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Exceptional » wo maart 16, 2016 8:06 pm

Don't ask me nothing about nothing, I just might tell you the truth.
Avatar gebruiker
Exceptional
Cynic
Donateur
Offline
 
Posts: 3572
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:47 pm

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Kipcorn » wo maart 16, 2016 9:32 pm

Je bent een wijs mens Poseidon, geef het een plek in je leven idd
Demanifesteerder.
Avatar gebruiker
Kipcorn
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 96
Geregistreerd: za jul 11, 2015 9:52 pm

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Perry » wo maart 16, 2016 9:50 pm

Iets een plek geven houdt in dat je het toelaat in je leven.
Ik denk niet dat je dat bedoelt, right? Kipcorn?...

Anyway:
Poseidon, jij bent denk ik de enige persoon wiens woorden sterk genoeg zijn om iemand tot volledig celibaat over te laten gaan.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13358
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Prototype » wo maart 16, 2016 10:31 pm

Exceptional schreef:

:beer:

Gewoon doen en zoals Poseidon al zei in kleine periodes denken, "deze maand niet" etc.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7528
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Bilbo Baggins » do maart 17, 2016 12:39 am

Ik zou je toch afraden om het te vertellen aan je famillie en vriendin zeker als ze hier geen ervaring mee hebben. Bij mij weet gans mijn famillie en omgeving van mijn drugsgebruik en dit is geen pretje, telkens die teleurstelling als ze weten dat je nog is gebruikt hebt.

Tenzij je echt voorgoed wil stoppen en als je denkt dat dit haalbaar is, dan kunnen ze mogelijk wel wat steun betekenen. Maar de kans is vrij groot dat je toch ooit nog wel eens het gaat opnieuw gebruiken.

Een tip: de regel van drie, eerst stel je als doel 3 dagen zonder, daarna doel je op 3 weken en vervolgens 3 maanden. Hierna zou je een gewoonte hebben gecreëerd.
Avatar gebruiker
Bilbo Baggins
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: wo maart 16, 2016 8:59 pm
Woonplaats: BELGIEE

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Perry » do maart 17, 2016 2:26 am

Maar de kans is vrij groot dat je toch ooit nog wel eens het gaat opnieuw gebruiken.

Een tip: de regel van drie, eerst stel je als doel 3 dagen zonder, daarna doel je op 3 weken en vervolgens 3 maanden. Hierna zou je een gewoonte hebben gecreëerd.


Lekker motiverend dit.
Hieruit blijkt overduidelijk dat jij (in ieder geval deep down) nooit van jezelf hebt geloofd dat je kon stoppen.
Misschien wilde je het wel niet eens echt.

Als je echt wilt stoppen moet je niet jezelf trainen in langere pauzes, dan stop je en werk je aan jezelf. Not necessarily in that order.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13358
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Bilbo Baggins » do maart 17, 2016 2:44 am

sorry voor de demotivatie. Maar het klopt ik spreek hier voor mezelf, ik heb in het verleden gestopt voor langere tijd en toen dacht ik het nooit meer te doen maar vroeg of laat toch telkens terug begonnen. Momenteel wil ook niet stoppen dus dan lukt het ook niet.

Ken ook mensen die zeggen dat ze nooit meer gaan gebruiken maar na een tijd toch hervallen komt wel vaak voor maar dit is uiteraard niet voor iedereen zo.
Avatar gebruiker
Bilbo Baggins
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: wo maart 16, 2016 8:59 pm
Woonplaats: BELGIEE

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor djeemen » do maart 17, 2016 8:39 am

Ik ben het wel eens met Bilbo over de langer wordende pauzes. Als je verslaafd bent is het heel moeilijk om op de lange termijn te denken en veel mensen kunnen stoppen door zichzelf voor te houden dat ze 1 of 2 dagen niet gebruiken, en deze gedachte dan dagelijks herhalen (waaronder ik).
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 628
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Mijnprobleem » wo maart 30, 2016 2:05 am

allemaal dank voor de tips/reacties!
Tot nu toe schiet het niet heel erg op ik weet het gaat allemaal niet zo snel en gemakkelijk.
Ik ben er wel achtergekomen dat het niet alleen voor externe redenen is dat ik wil stoppen maar omdat ik het echt wil.

Probleem is omdat ik er zo mee bezig ben in mijn hoofd met dat ik wil stoppen, ik er veel meer aan denk waardoor ik steeds weer overstag ga gisteravond was de drang zo hoog en ik wilde niet en het kon ook lastig op dat moment. Je zegt dan in je hoofd van vanavond niet vanavond niet waardoor je de volgende avond (waarvoor de ene helft van je hersenen) jezelf al toegezegd heb om het te gebruiken.

In plaats van 1,5 gram haal je gelukkig maar 1 gram en je kan gewoon niet stoppen je blijft steeds weer pakken tot het (gelukkig op is)

Baal echt van en zit ook sterk te denken om gewoon naar de huisarts te stappen voor extra hulp, ben bang dat ik zelf te zwak ben om dit alleen te doen.
Mijnprobleem
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: wo maart 16, 2016 12:57 am

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Vinnie » wo maart 30, 2016 8:19 am

Zeg tegen al je dealers dat ze je nooit meer wat moeten verkopen
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5110
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: † Boven gele †

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Perry » do maart 31, 2016 3:40 pm

Mijnprobleem schreef:In plaats van 1,5 gram haal je gelukkig maar 1 gram

Alleen deze stap, meer hoef je niet over te slaan. Als je niets hebt, kan je niets pakken, zit je gebakken :kleuter:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13358
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Mijnprobleem » di apr 12, 2016 12:11 am

Ik heb het tegen ze gevraagd om me te verwijderen en niet meer te appen bij nummer wijzigingen.
En gevraagd dat als ik bel ze noet gaan leveren. Zelf verwijder ik ook alle nummers. Hoop dat dit gaat lukken!

Ik ben blij met dit soort forums het is goed om dingen (anoniem) te zeggen of te vragen, in mijn situatie helpt het omdat het te gevoelig is voor mijn omgeving.

Ik heb iemand gevonden die ik kan vertrouwen en naar me luisterd zonder te oordelen coor andere die zelfde probleem hebben vind ok dit ook een aanrader!

Het is best een stap om het te zeggen tegen je dealers.
Je heb in je achterhoofd zoiets van wat nou als ik het weet perse wil hoe moet ik er dan aan komen? Maar denk dat het wel een goed hulpmiddel is om te stoppen!
Mijnprobleem
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: wo maart 16, 2016 12:57 am

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Machiavelli » di apr 12, 2016 7:54 am

Mijnprobleem schreef:Ik heb het tegen ze gevraagd om me te verwijderen en niet meer te appen bij nummer wijzigingen.
En gevraagd dat als ik bel ze noet gaan leveren. Zelf verwijder ik ook alle nummers. Hoop dat dit gaat lukken!

Ik ben blij met dit soort forums het is goed om dingen (anoniem) te zeggen of te vragen, in mijn situatie helpt het omdat het te gevoelig is voor mijn omgeving.

Ik heb iemand gevonden die ik kan vertrouwen en naar me luisterd zonder te oordelen coor andere die zelfde probleem hebben vind ok dit ook een aanrader!

Het is best een stap om het te zeggen tegen je dealers.
Je heb in je achterhoofd zoiets van wat nou als ik het weet perse wil hoe moet ik er dan aan komen? Maar denk dat het wel een goed hulpmiddel is om te stoppen!


Hartstikke goed bezig! De juiste eerste stap. Je hoeft geen gevoel in je achterhoofd te hebben dat je het misschien toch wel echt een keer wilt kopen, want uit al je posts blijkt eigenlijk het tegenovergestelde. Je bent er klaar mee. En nu heb je enkel de drempel hoger gelegd voor jezelf om toch te kopen. Je komt er wel!
Machiavelli
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 92
Geregistreerd: vr sep 05, 2014 11:03 am

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor arnie87 » wo jun 01, 2016 7:21 pm

Ik ben nu een week of 12 OFF van die zooi.. maar je moet gewoon geen contact hebben met iemand die het kan regele..
Als je geen nummers hebt of contacten kan je het ook niet halen als je een craving hebt die een paar uurtjes duurt.

Als ik hard stress ga ik tegenwoordig gewoon een uur lopen


Tja of haal het MINIMAAL 100KM verderop zodat je niet FF snel je shit kan regeln als je er zin in hebt
arnie87
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: vr dec 30, 2011 8:28 pm

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Afca_Remy » vr aug 05, 2016 4:30 pm

Hoe gaat het nu??
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Eensnooitmeer » ma sep 26, 2016 1:34 pm

Poseidon.. 'Is het een overweging een plek in je bestaan te geven'?.. Dat is nu juist het probleem misschien hier, namelijk dat het diep in z'n bestaan een plekje heeft veroverd misschien.

'Ik dronk veel alcohol maar sinds mijn relatie niet meer ik hou wel van een biertje maar probeer het doordeweeks te beperken op max 3 a 4. Behalve als ik op me kamer zit te gebruiken dan drink ik er nog een stuk of 3/4 bij.'

Dit zegt alles. Ik ben het 100% eens met amvitamientje, je hebt hulp nodig volgens mij. Wat je nu doet is dat ook. Je erkend een probleem en zoekt hulp. Als je dit nu niet zou doen wordt het probleem groter denk ik. Dan accepteer je het probleem terwijl je vrolijk verder gaat misschien.

Edit: ik zeg dit niet graag, want ik begrijp dat het consequenties heeft. Ik zou zeggen.. Maak met jezelf de afspraak het nu nooit meer aan te raken of anders wanneer je het toch doet (al is het 1x) professionele hulp in te schakelen.
Want wat je nu doet is accepteren. Ondanks onderbuik-gevoel toch bestellen bijvoorbeeld. De consequenties wanneer je langer blijft gebruiken zullen misschien groter zijn.
Eensnooitmeer
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 40
Geregistreerd: vr aug 12, 2016 1:07 am

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor 618157 » ma sep 26, 2016 11:11 pm

stoppen met stoppen, mischien komt er dan ruimte vrij een andere benadering die beter aansluit.
Avatar gebruiker
618157
DF Maniac
Offline
 
Posts: 7688
Geregistreerd: di jul 26, 2016 8:03 am
Woonplaats: in my mind

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Poseidon » di sep 27, 2016 5:50 pm

Wordt lid van een cartel. Daarbinnen wordt intesief gebruik niet gewaardeerd. Met junkies kan je geen organisatie runnen. 8-)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10563
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor zannypopper » vr sep 30, 2016 6:50 am

Amvitamientje schreef:Zoek professionele hulp met afkicken. Dat zal misschien niet onopgemerkt voor anderen blijven, maar misschien is het voor hun een verzachting van klap, omdat je jezelf laat behandelen.

En ik weet niet of je alcohol drinkt, dat wil de drang naar coke nog wel eens flink versterken.


DIT. En veel succes & sterkte gewenst!
Aan het leven moet zin gegeven worden omdat het geen zin heeft.
- Een bekende filosoof van wie ik de naam vergeten ben.
Avatar gebruiker
zannypopper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 543
Geregistreerd: wo aug 05, 2015 12:14 am
Woonplaats: Oost-Vlaanderen

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor arnie87 » do nov 03, 2016 11:39 pm

zannypopper schreef:
Amvitamientje schreef:Zoek professionele hulp met afkicken. Dat zal misschien niet onopgemerkt voor anderen blijven, maar misschien is het voor hun een verzachting van klap, omdat je jezelf laat behandelen.

En ik weet niet of je alcohol drinkt, dat wil de drang naar coke nog wel eens flink versterken.


DIT. En veel succes & sterkte gewenst!


Stoppen met koffie en nicotine neemt ook een GROOT deel van de verslaving (craving) weg
arnie87
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: vr dec 30, 2011 8:28 pm

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Smileback » di nov 15, 2016 2:47 pm

Probeer je verslaving gewoon te omarmen. Doe ik ook en bevalt prima. :stoned: Alleen soms lastig om genoeg geld te maken als ik veel onderweg ben enzo
Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
Smileback
Newbie
Verbannen
 
Posts: 17
Geregistreerd: di nov 15, 2016 12:01 am
Woonplaats: Geen behoefte aan een vaste verblijfsplek

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor acuut » vr feb 17, 2017 1:58 am

Ik weet niet hoe het ervoor staat ik ben nu anderhalve maand schoon na een periode
Van een half jaar zeer zwaar gebruik 1 januarie gezegd GENOEG!

1x per week praatje huisarts
Goed dag nacht ritme
Gezond regelmatig voedings patroon
'Mensen' gedag moeten zeggen
Nummers blokken wissen af en toe als ik mezelf niet vertrouw leg ik hem bij een ander voor 2 dagen
En de allerbelangrijkste is geen andere middelen gebruiken kwa drugs maar ook medicijnen en vooral alcohol

Mijn drug was btw ook coke
Wat voor mij een enorme hulp is dat is het medicijn baklofen
Ik had erover geleden op internet en aan me dokter gevraagd
Het is een spierverslapper maar bijwerking is haalt de trek naar alcohol en cocaine weg
Nou weg niet verminderd de strij moet je echt geestelijk aangaan
Mijn dosis is 4x per dag 15mg
acuut
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 109
Geregistreerd: di nov 29, 2016 7:05 pm

Re: Probeer te stoppen maar lukt niet

Berichtdoor Mijnprobleem » za feb 18, 2017 1:28 am

Het staat er weer niet al te best voor. Ben weer in contact gekomen helaas en ga steeds weer voor gaas.
Mijnprobleem
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: wo maart 16, 2016 12:57 am

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Cocaïne

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner