Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Voor al je vragen over coke en basecoke, ook wel crack genoemd.

Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor cojiro » za jan 17, 2015 4:47 pm

Beste mensen,

Eind januari ben ik van plan weer eens aan de stimulaten te gaan met een stel vrienden. Ik houd er echter niet zo van om éénzelfde drug te vaak te herhalen, dus ben ik weer eens op zoek naar iets nieuws. Puur qua stimulanten heb ik speed en xtc gebruikt. Speed heb ik één keer tot me genomen, wat tevens mijn beste drugservaring ooit was; xtc heb ik nu vier keer gebruikt en het is er elke keer minder leuk op geworden, met de laatste keer gewoon regelrecht teleurstellend (vier keer verspreid over meer dan 2 jaar, dus aan m'n interludes ligt het niet). Heb xtc ook een keer met 2c-b gecombineerd, dat was leuk maar uiteindelijk was mijn ervaring met alleen 2c-b zonder andere middelen erbij de betere.

Anyhoe, mijn eerste keer 4-fmp heb ik al aan een andere maat beloofd. Voor zover ik kan bedenken rest me dus cocaïne. Nu vroeg ik me af wat ik daarvan kan verwachten in relatie tot de middelen die ik al gebruikt heb. Tot in hoeverre lijkt cocaïne op speed? Wat zijn de meest notabele verschillen in effect, kater, slapeloosheid en (neuro)toxiciteit?

Eventuele andere aanbevelers zijn ook welkom! Qua verdere drugservaring heb ik 2c-b, truffels, ballonnetjes en wietalcoholnicotin gedaan.

Alvast bedankt :love: :love:
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Druks » za jan 17, 2015 5:43 pm

Cocaïne is gewoon een stuk euforischer dan amfetamine. Met cocaïne krijg ik wel enorme bodemdrang; alles wat ik heb maak ik op en als alles op is dan baal ik :mad:. Het effect is een stuk korter dan amfetamine, zo'n anderhalf uur maar als je veel gebruikt hebt dan kan het nog wel even duren voordat je kan slapen. In combinatie met alcohol schijnt het helemaal lekker te zijn. Alles is wel afhankelijk van hoe goed je cocaïne is. Het is vrij lastig en prijzig om goeie te scoren.

Verder is 6-APB een aanrader. Een soort MDMA maar dan minder waus en een langer platteu.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Prototype » za jan 17, 2015 5:45 pm

Coke en speed zijn echt heel anders.
Cocaïne geeft meer een geestelijke stimulans dan een lichamelijke: je voelt je haarscherp, zelfverzekerd en ontzettend interessant.
Speed geeft toch een ander soort scherpte ( heel wakker voelen ) en veel meer energie.
Ik kan zelf prima slapen na coke, als ik er genoeg bier bij zuip.
Alcohol er bij is echt een aanrader, dan zet de coke zich om in coca- ethyleen en dat is extra lekker. :love:
Ik heb nooit echt een kater van coke.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Machiavelli » zo jan 18, 2015 1:28 am

Persoonlijk houd ik meer van pep dan coke. Pep geeft een veel fijnere en minder geforceerde stuwing. Na mijn eerste nack coke is het eigenlijk alleen maar wachten tot je weer kunt. Hoewel dit erg verslaafd klinkt (ik gebruik coke maar een paar x per jaar) is dit enkel op de avond zelf. Dit in tegenstelling tot pep. Pep geeft een veel fijnere, beter verdeelde en -vind ik zelf- fijnere rush. Enige nadeel is dat ik na pep sowieso niet slaap die nacht terwijl ik na coke prima meteen in slaap val.
Machiavelli
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 92
Geregistreerd: vr sep 05, 2014 11:03 am

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Perry » zo jan 18, 2015 1:29 am

Als ik erover nadenk, is 3-FA misschien een soort cokige-speed? (Als je de werking wilt uitleggen aan mensen die enkel drugs kennen, maar geen kennis achter drugs)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Verf » zo jan 18, 2015 1:56 am

De eerste keer toen ik coke deed voelde ik er niet bijster veel van, wat praterig en licht opgewekt. Ik was ook wat voorzichtig met de dosering, achteraf iets té voorzichtig, en de kwaliteit liet waarschijnlijk ook wel te wensen over. Achteraf denk ik ook dat het gevoel zeker wel aanwezig was maar omdat ik te kleine lijntjes had gesnoven bleef het gevoel sterk op de achtergrond.

Nu afgelopen nieuwjaar regelde ik een impulsieve bui opnieuw wat coke, nieuwsgierig als ik ben, deze keer voor een hogere prijs, maar van véél beter kwaliteit. En ik zeg het je, het verschil is immens. De drug voelt op zichzelf vrij natuurlijk aan, het is niet zoals speed dat je keihard het gevoel hebt dat je onder invloed bent, je ervaart gewoon een intense en oprechte euforische rush en blaakt in het zelfvertrouwen. Het is heel in anders dan speed in de zin van dat je er meer high dan strak van wordt, je zweeft als het ware op een heel heldere wolk van euforie, maar niet geforceerd zoals bij MDMA, en zelfvertrouwen. Ik verloor die avond echt letterlijk al mijn remmingen, en om het allemaal wat te temperen begon ik te zuipen als een beest, wat het geheel nog waziger en nog euforischer maakt. Als in een manische waas danste en lulde ik me door de avond heen. Zonder het goed en wel te beseffen haastte ik me om het ander half uur naar het toilet om een nieuwe lijn te leggen, niet uit een weloverwogen beslissing, maar gewoon vol automatisch om de roes aan te laten houden. Mijn dierlijke instincten ontpopte zich ten volle en waar ik anders nogal terughoudend ben veranderde ik die avond in een roofdier, tot mijn grote verbazing uiteindelijk zelfs met succes. Ik vind het echt bizar hoe een drug zo je karakter kan doen omslaan. Het effect vind ik nog het beste te omschrijven als een soort euforische manie. Je hebt het gevoel dat je nog alles onder controle hebt, maar eigenlijk nemen je instincten het volledig over. De kater viel uiteindelijk wel mee, al was deze voornamelijk toe te wijden aan de sloten cava die ik toen heb verzet. Wat ik ook opvallend vond is dat het erg belastend is voor je hart, de dag erna had ik tot rond de middag nog een verhoogde hartslag terwijl ik mijn laatste lijn rond 4u heb genomen. Al moet ik wel zeggen dat ik op dat vlak nogal heftig reageer op simulanten dan andere mensen.

Al bij al vind ik het echt een zeer fijn middel, de naeffecten de dag erna zijn bijna nihil, iets wat dik tegen valt bij amfetamines. En de euforische rush die je er van krijgt is echt met niks anders te vergelijken. Maar iets zegt me ook dat dit een erg verraderlijk middel is, waar je je snel in kan vergissen.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Maus » zo jan 18, 2015 3:38 pm

Mooi omschreven @Verf, zo heb ik coca ook altijd ervaren :hulde:

Wel is het effect bij mij veel korter dan de anderhalf uur bij Druks. Max een half uurtje ofzo... En na exact een uur kreeg ik erg last van hartkloppingen. De verklaring hiervan is dat de spiegel van coca in je bloed dan maximaal is.

En coca combineren met alcohol en downers (Xanax, valium, heroïne) is helemaal geweldig. Ook de risico's hiervan zijn geweldig groot :#:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Poseidon » zo jan 18, 2015 8:59 pm

Cocaïne is zowel verdovend als stimulerend van aard.
Als het goed is kom je door deze combinatie in een chille, ontspannen mood. Krijg er zelf een heerlijk warm gevoel van. Het is alsof mijn hoofd met sterren gevuld is die al exploderend mijn body vullen met vloeibaar geluk.
Neem niet te veel als je zuiver spul in handen krijgt want je kan er goed waus van worden. De kans dat je de dan de toegang tot een uitgaansgelegenheid ontzecht word, is vrij groot kan ik uit ervaring zeggen. :roll2:
Van df-folk hoor ik daar nooit zo veel over maar vrijwel iedereen uit een andere vriendenkring wordt buitensporig erotisch geprikkeld tijdens de coca~rush. Word er persoonlijk zo horney as hell van dat ik het daardoor misschien niet zo geschikt als uitgaansdope vind. :-P
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Maus » zo jan 18, 2015 11:08 pm

Uitgaande van zuivere :snort: coca (>85%), hoeveel Mg werk je per keer naar binnen, Poseidon?

Toen ik het nog gebruikte, nam ik circa twee lijnen van ongeveer 125 Mg per lijn. De zuiverheid was rond de 50%.
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Hond » ma jan 19, 2015 12:49 am

Hoe ik het ervaar, Coke heeft meer euforie + al de nadelen van pep niet.
Hond
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 115
Geregistreerd: do okt 09, 2014 10:16 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Poseidon » ma jan 19, 2015 1:13 am

Maurits schreef:Uitgaande van zuivere :snort: coca (>85%), hoeveel Mg werk je per keer naar binnen, Poseidon?


Geen idee. Thuis streepjes van een cm of 2. Meestal echter kleine hoopjes in het begin. Naarmate de avond vorderde met drank en vrienden erbij in wause toestand erbij dikkere lijnen. Meestal 2 tot 3 gr totaal per etmaal.
Veels te veel dus. Had me fataal kunnen worden. Oppassen friends want coca kan je onverzadigbaar maken.
Heb er een punt achter gezet. 3 maanden niet meer gesnoven. Was de bom maar ik het mis het niet.
Verder wat Hond zegt. Vind speed persoonlijk meer iets om functioneel te gebruiken. Als je in noodgevallen weer helder moet worden. Nooit iets van een rush mee ervaren.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor straatmadelief » ma jan 19, 2015 4:08 am

Ik heb onder invloed van speed de meest heerlijke rushes ervaren.
Nu is het wel zo dat dit altijd in combinatie met benzo's en alcohol was. Maar ik denk dat ik het ook wel op speed alleen zou kunnen krijgen. Voorwaarde is dan wel, denk ik, dat de nacht al lang is geweest en je eigenlijk goed moe zou zijn. Hoe later het werd, hoe lekkerder het gevoel van de speed werd. Echt ultiem euforisch. Tintelingen over het hele lichaam (ik had dan ook daadwerkelijk kippenvel over mijn hele lichaam).
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Maus » ma jan 19, 2015 1:38 pm

Poseidon schreef:
Maurits schreef:Uitgaande van zuivere :snort: coca (>85%), hoeveel Mg werk je per keer naar binnen, Poseidon?


Geen idee. Thuis streepjes van een cm of 2. Meestal echter kleine hoopjes in het begin. Naarmate de avond vorderde met drank en vrienden erbij in wause toestand erbij dikkere lijnen. Meestal 2 tot 3 gr totaal per etmaal.
Veels te veel dus. Had me fataal kunnen worden. Oppassen friends want coca kan je onverzadigbaar maken.
Heb er een punt achter gezet. 3 maanden niet meer gesnoven. Was de bom maar ik het mis het niet.
Verder wat Hond zegt. Vind speed persoonlijk meer iets om functioneel te gebruiken. Als je in noodgevallen weer helder moet worden. Nooit iets van een rush mee ervaren.

Veel respect Poseidon: alweer drie maanden geen :snort: :hulde:

Ik sta zelf nu ook alweer twee en een half jaar droog wat de coca betreft. Het is te verraderlijk én te lekker spul... :#:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor MrMDMA » zo mei 24, 2015 7:07 pm

Machiavelli schreef:Persoonlijk houd ik meer van pep dan coke. Pep geeft een veel fijnere en minder geforceerde stuwing. Na mijn eerste nack coke is het eigenlijk alleen maar wachten tot je weer kunt. Hoewel dit erg verslaafd klinkt (ik gebruik coke maar een paar x per jaar) is dit enkel op de avond zelf. Dit in tegenstelling tot pep. Pep geeft een veel fijnere, beter verdeelde en -vind ik zelf- fijnere rush. Enige nadeel is dat ik na pep sowieso niet slaap die nacht terwijl ik na coke prima meteen in slaap val.


Precies dit. Na een lijn goeie pep krijg ik een gevoel van rust en voldoening over me heen. De echte trek naar bijpakken komt pas zodra het na een aantal uur begint uit te werken, maar ik doseer regelmatiger bij. Coke haal ik vaak alleen in 'noodgevallen' het is toch vaak makkelijker te verkrijgen dan pep. Even bellen en 10 minuten later rijd er een auto langs met je felbegeerde envelop.

Coke geeft bij mij alleen de beste high als ik de eerste dosering heel hoog maak, alles wat daarna komt wordt steeds zwakker. Ook de comedown is a motherfucking bitch. Van het ene op het andere moment pats, is het voorbij en lijkt niets meer zin te hebben.

Toch vind ik coke meer een partydrug dan pep. Coke geeft wel een grotere en goed verdraagbare mentale euforie. Pep heeft dit ook wel, maar dit ebt snel weg na herhaaldelijk gebruik. Ik zie pep vaak meer als een medicijn voor je gemoedstoestand (kalmte, rust, voldoening), of als ondersteunende drug bij andere middelen. Vooral bij MDMA.
“I don't feel pain, fear, desire
It's like all things that makes us human are fading away
It's like the less human I feel all this knowledge about everything
They're all exploding inside my brain
I don't feel pain

Avatar gebruiker
MrMDMA
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 271
Geregistreerd: za jun 25, 2011 7:13 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Moonlight Fanatic » zo jul 26, 2015 2:38 am

Ik sluit me hier ook wel bij aan. Merkwaardig genoeg heeft de ene zeer veel last van de coke-afkick en de andere praktisch niets. Voor mij is het afzien. Bah.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Frog » zo jul 26, 2015 2:43 am

Een amfetamine verslaving kan ik me nog wel tijdelijk permitteren financieel, met coke zal ik vlug door mijn geld heen zijn.


Verder is alles vast al gezegd hierboven, en ik heb nooit heel veel coke of goede coke gedaan, om een goed oordeel te kunnen vellen.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Maus » zo jul 26, 2015 9:47 am

Pep voelt bij mij als 15 bakken koffie. Van coca word ik heel zelfverzekerd, geil, leuk en gezellig... :hulde: 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Prototype » zo jul 26, 2015 10:26 am

Maurits schreef:Pep voelt bij mij als 15 bakken koffie. Van coca word ik heel zelfverzekerd, geil, leuk en gezellig... :hulde: 8-)

Slechte speed versneden met caffeïne, wat dus ook in je kop douwe egberts zit. :P
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Knabs » zo jul 26, 2015 10:33 am

Oh ik ben het niet met jullie eens, ik vind coke echt saai. Kan ik helemaal niet meer nadenken enzo. Sta je daar superstil een beetje zielig rond te kijken op een feestje. Niets van mij, daarna word ik er ook super sjaggie en zelfs bitchy van. Al helemaal als het uitwerkt. Amfetamine vind ik wel chill, want dat doet gewoon wat ik wil.
''hou je bek ik moet ook herstellen van je kanker knabbelkut stinkhoer'' ~ Frissa

Avatar gebruiker
Knabs
Aspergeplukker
Donateur
Offline
 
Posts: 573
Geregistreerd: vr feb 28, 2014 4:28 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Maus » zo jul 26, 2015 10:42 am

Prototype schreef:
Maurits schreef:Pep voelt bij mij als 15 bakken koffie. Van coca word ik heel zelfverzekerd, geil, leuk en gezellig... :hulde: 8-)

Slechte speed versneden met caffeïne, wat dus ook in je kop douwe egberts zit. :P

:lol:

Was pep van ietsvan 58% zuiverheid, getest bij VNN. Ben gewoon geen fan van pep denk ik... :s
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Prototype » zo jul 26, 2015 10:47 am

Knabbel schreef:Oh ik ben het niet met jullie eens, ik vind coke echt saai. Kan ik helemaal niet meer nadenken enzo. Sta je daar superstil een beetje zielig rond te kijken op een feestje. Niets van mij, daarna word ik er ook super sjaggie en zelfs bitchy van. Al helemaal als het uitwerkt. Amfetamine vind ik wel chill, want dat doet gewoon wat ik wil.

Bij coke geld in eerste instantie een soort omgekeerde tolerantie, de eerste paar keer is er geen kut aan en na een keer of 4 begin je het steeds meer te waarderen.
Maar ik vind pep ook lekkerder.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Fool » ma jul 27, 2015 4:39 pm

Ik vind gewoon dat coke iets euforischer is, maar dat je er wel echt een ander persoon van lijkt te worden. Doe mij maar pep, die euforie komt wel op een fatsoenlijk feestje. :)
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor straatmadelief » di jul 28, 2015 7:54 pm

Prototype schreef:Bij coke geld in eerste instantie een soort omgekeerde tolerantie, de eerste paar keer is er geen kut aan en na een keer of 4 begin je het steeds meer te waarderen.
Klopt, dit is wel bijzonder aan cocaïne.
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor straatmadelief » di jul 28, 2015 7:56 pm

Maar speed vond ik trouwens ook de eerste paar keer niet veel aan. Toen ging ik gewoon een versnelling hoger en werd ik niet euforisch of van de kaart. Dat is later pas gekomen. Of zou dat dan toch door de combinatie met de benzo's komen?
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Italiano » di jul 28, 2015 11:46 pm

Bij veel drugs moet je het (soms subtiele) effect leren herkennen / waarderen.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Prototype » wo jul 29, 2015 12:21 am

straatmadelief schreef:Maar speed vond ik trouwens ook de eerste paar keer niet veel aan. Toen ging ik gewoon een versnelling hoger en werd ik niet euforisch of van de kaart. Dat is later pas gekomen. Of zou dat dan toch door de combinatie met de benzo's komen?

Ben nog nooit zo hard gegaan als m'n 1e keer speed, vond het meteen geweldig.
Vanaf toen ging het bergafwaards. :s
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Perry » wo jul 29, 2015 12:23 am

Prototype schreef:
straatmadelief schreef:Maar speed vond ik trouwens ook de eerste paar keer niet veel aan. Toen ging ik gewoon een versnelling hoger en werd ik niet euforisch of van de kaart. Dat is later pas gekomen. Of zou dat dan toch door de combinatie met de benzo's komen?

Ben nog nooit zo hard gegaan als m'n 1e keer speed, vond het meteen geweldig.
Vanaf toen ging het bergafwaards. :s

Lijn afwaards, berg opwaards, tot de berg op was.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Rudolph » wo jul 29, 2015 1:03 am

Op- en afwaarts schrijven we in Nederland gewoon met een t :mad:
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor pax » wo jul 29, 2015 1:20 am

Pure sos is gewoon heel leuk, ben wel heel gevoelig aan stimulanten. Van sos kan ik goed slapen maar van speed niet. Speed krijg ik hartkloppingen, overgeven, ... ik heb toch liever coke.
heb graag een grote begindosis op het einde van de avond en dan gaan slapen anders blijf je toch maar snuiven.
Ernstige Levamisole gebruiker
Avatar gebruiker
pax
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 300
Geregistreerd: ma jun 18, 2012 9:23 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: Verschil tussen cocaïne en amfetamine

Berichtdoor Prototype » wo jul 29, 2015 9:29 am

DolfBeDolf schreef:Op- en afwaarts schrijven we in Nederland gewoon met een t :mad:

Blame alcohol en mijn gebrek aan interesse aan de d-t regels. :beer:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Cocaïne

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner